במי אתם מאמינים

GallaxY

New member
../images/Emo24.gif הפורום חזר לחיים ../images/Emo9.gif

אחלה שאתה מידי פעם מנסה להכנס ולעשות קצת סדר ולהשתתף, ידוע שאתה עסוק , ואחלה שאתה עדיין פה כשאתה יכול ~!!

vk3

New member
מי בכלל הטיל ספק ../images/Emo35.gif

זה היה ברור... אנחנו קהילה שאין כמותה. וכמו שאמרתי, הכול תלוי בכם. ואני תמיד כאן, שומר מלמעלה... ברגע שהעניינים ייסתדרו אצלי פחות או יותר, ננסה לחזור לשיגרת ה- No1

לישראלית אני בכלל לא קרובה....

במה אני מאמינה זה לא לפורום... בכללי אני מאמינה רק באלוהים בלי שום דת

חג מולד....ועוד...

ואני גם אוהבת את האירועים של הנצרות טבילה וחתונות לפי המסורת הנוצרית.... נולדתי יהודיה מכל הצדדים אבל אני מאמינה בנצרות ובישו ורציתי גם כשה הייתי יותר קטנה להתנצר אבל ויתרתי על זה אני יכולה גם להתבולל בלי להתנצר.... החלטתי לספר על זה כי בכל זאת אני לא מתביישת באמונה שלי זה נשמע מוזר כי בכל זאת אני חוגגת את החגים היהודים וכול הקרובים שלי יהודים אבל אני אני חוגגת את החגים בלי אמונה... זהו.... מקווה שלא תשנאו אותי בגלל זה.. בכל זאת מלא אנשים נגד הדברים האלו.. אפילו הההורים שלי אמרו אם אני התנצר לא יהיה לי מקום בבית וזה היה כשה הייתי קטנה...

אנטוליו

New member
אנחנו, בכל אופן, אני לא רק שלא נשנא

אלא אף נעריך אותך על כך. נצרות היא דת סימפטית הרבה יותר מאשר היהדות. אני זוכר איזו חוויה הייתה בילדותי להביא עץ אשוח מהיער ולקשט אותו. לעומת זאת, הנה, באים וקרבים חגים יהודיים- ראש השנה, סוכות ויום כיפור. הם תמיד השרו עלי דיכאון: מנהג הכפרות הברברי בו שוחטים תרנגולות ישר ברחוב, לעיני הילדים, צום יום כיפור, תפילות מעושות וקולניות בבתי הכנסת וכו'.

כן בהחלט חוויה....

אני לא נגד החגים היהודים הם יכולים להיות נחמדים למי שמאמין בהם אבל אני לא מאמינה בהם.. וכן הדת הנוצרית בהחלט יותר סימפטית .. לפחות בזה אנחנו מסכימים

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי צריכים לאסור על מנהגים שפוגעים בבעלי חיים. (לא מתוך זלזול במאמינים אלא פשוט מתוך צדק בסיסי).

snowy3

New member
קשה להגדיר..

בעיקרון אני יותר נוטה ליהדות..אבל בגלל שאני ממשפחה שבה אבא נוצרי ואמא יהודיה יש בי גם הרבה השפעות מהנצרות.. מה שאפשר לומר בוודאות זה שאני מאמינה באלוהים... נ.ב.אני חדשה פה

GallaxY

New member
מאמינההההה בגורל ניראה לי

אני לא יודעת כבר במה להאמין... מאמינה בלחיות את החיים , להנות מכל רגע

Tulipss

New member
god is dead

מעניין לדעת במי אתם מאמינים?- no one אתם יותר קרובים לדת הישראלית-no או שתאם יותר קרובים לנצרות-no או שלא מאמינים בכלל-yes there's no need fo god there's no need for any kind of religions there's no need for anything let's just have fun

DeAth ScrEaM

New member
אהההה

אצלי זה קצת מסובך... בעיקרון אני נוצרייה ואני הולכת עם הצלב שלי... אבל כל הקטע של אלוהים... אין אצלי אלוהים של נוצרים או אלוהים של יהודים
או של מוסלמים אפילו.. יש אצלי אלוהים אחד ומשום מה אני נוטה לחשוב שאנשים טיפשים מתעקשים לחלק אותו ביניהם. ובכלל בשבילי אלוהים זה משו אחר, לא כמו אצל אחרים. אלוהים אצלי זה איזשהו כוח עליון... לא כלכך יודעת איך להסביר. ובטוח לא בהודעה אחת =] אז ניאמ. =]

למעלה