במי אתם מאמינים

חחחח כן אני יודעת....

אחרי שראתי גם לפני שבוע וחצי ודיי טוב עכשיו אני בטוחה שאני לא הוזה חחח =)

GallaxY

New member
לא מסתירה אותו

אני לובשת אותו לאן שאני חושבת שזה נאות, למשל לבית הספר אני לא אלבש, בעיקר בגלל שלדעתי לא צריך ללבוש סמלים דתיים לבית הספר; אבל כשאני יוצאת הוא תמיד איתי

DeAth ScrEaM

New member
ניאמ ניאמ...

אני לא כלכך מסתירה אותו... זאת אומרת.... בכלל הצלב שלי הוא כזה שאמור להיות מתחת לחולצה, שייגע בעור. יענו ככה זה יותר אפקטיבי או משו
נו ככה אמרו לי.. אבל רוב הזמן החולצות שלי לא בדיוק עם צווארון, ומן הסתם רואים אותו... אז אני שמה זין והולכת כרגילץ... אני מסובבת את השרשרת רק כשיש לי איזה שיעור עם מורה דוסית. תגובות- אין ממש תגובות... מדי פעם יש אנשים שמסתכלים עלי כאילו שנפלתי מהירח.... וזהו.. חברים שלי דווקא די מתלהבים מזה.... וזיהו =] התגובה הלא נחמדה היחידה שקיבלתי מתישו זה היה מאמא שלי, שלא הייתה כלכך מרוצה שאני נהולכת עם צלב בארץ של יהודים.. אבל היא התגברה.

Ivan Ivanov

New member
Sweet Russian Girl - למה נצרות?

אמרת שעוד בגיל צעיר רצית להתנצר (למרות שאתה יהודיה מכל הצדדים) איך ילדה קטנה מחליטה שהיא רוצה להתנצר? אולי זה בגלל יחס לא כל כך טוב שקיבלת פה כשהיית קטנה? והרצון להנצר נבע מתוך איזשהי תגובה אנטי ישראלית לכל הקשיים שאולי עברת פה בגיל צעיר?

כי התחלתי להאמין בנצרות

יש לי גם חברה שהיא נוצריה שעד לפני 6 שנים נפגשנו כל יום(לפני 6 שנים היא חזרה לאוקראינה ואז עברה לגור בארה"ב) וזה גם חיזק את אמונות האלו... אולי גם בגלל היחס שקיבלתי מישראלים אולי אבל לא ניראה לי... כמו שבן אדם מבוגר רוצה להתנצר רק בגלל שהוא מאמין בנצרות אז ככה גם ילדה קטנה פשוט נימשכתי לזה מגיל קטן ואני חושבת שזה אמונה תאורה ולא סתם אמונה שבגלל היחס רע שקיבלתי מישראלים אני מאמינה בזה.. ולא רק בגלל שחברה שלי נוצריה זה מעבר לכל זה...

Ivan Ivanov

New member
ילדה קטנה לא מבינה הרבה.

כל מעשיה נובעים או משטיפת מח או מתגובות אמוציונליות ... ומה מושך אותך בנצרות ? גם הנצרות(בדומה ליהודות) כמעט על כל פלגיה היא דת שמתנגדת לשוויון בין גברים ונשים, לדמוקרטיה, ולזכויות המיעוטים.

לא הייתי ממש קטנה הייתי

בת 13-14 בגיל כזה כשה מאמינים האמונה היא אמיתית.. ולא הייתה לי שום שטיפה מח... הנוצרים היחידים שהכרתי אז זאת החברה שלי והמשפחה שלה והם לא עשו לי שום שטיפות ההפך אפלו... מה מושך אותי? החגים המסורת...

אני מאמינה גם בישו...

או שזה גם לא אמונה? חוץ מזה עם לא המשפחה שלי הייתי כבר ממזמן מתחילה ללכת עם צלב... ומה זה פולקלור?

Ivan Ivanov

New member
ישוע.

את מאמינה בישוע המשיח בנו וחלקו של אלוהים? בשילוש הקדוש? קראת את הברית החדשה? פולקלור "פולקלור הוא מכלול האספקטים המילוליים, הרוחניים והחומריים המאפיינים תרבות מסוימת, אשר מועברים בעל פה, בהקראה, על ידי התבוננות, ועל ידי חיקוי (על-אף שעיקרון זה התערער בעידן המודרני עם התפתחות אמצעי התקשורת). פולקלור הוא למעשה גוף של ידע, מנהגים ומסורות שעובר מדור לדור, ומשתנה כל הזמן."

GallaxY

New member
אתה מודע לעובדה

שישו (כך נכתב שמו נכון בעברית) היה באמת קיים? וזה הוכך? אז אולי הוא לא היה אלוהים; שמע, אני לא מאמינה גם שה' יצר את העולם לפני 2000 שנה (like, wtf יש הוכחות מדעיות שהעולם נוצר הרבההה זמן לפני זה ...) אבל, אמונה זה מה שבן אדם רוצה להאמין זה לא נכון, והכל זה שטויות וכל מה שכתוב לא באמת קרה, אבל אמונה זה דבר עיוור זה דבר שקיים, בצורה הכי מוחשית וממשית בלב שלך ולא מעבר לכך אז אל תנסה להתקיל אף אחד על אמונה כי זה זכותו המלאה להאמין בישו.... תפסיק להסית ולעצבן, באמת, זה שאתה יהודי או מה שלא תהיה לא אומר שכולם צריכים להיות כמוך.. יום טוב

GallaxY

New member
אין על מה!!!! ../images/Emo24.gif

רק מתקנת את האי צדק שנעשה פה כלפייך

Ivan Ivanov

New member
מי אמר שאני רוצה שיחשבו כמוני?

את אומרת שאין לך שום רגשות אנטי לישראלים. פתאום משום מקום את כותבת: תפסיק להסית ולעצבן, באמת, זה שאתה יהודי או מה שלא תהיה לא אומר שכולם צריכים להיות כמוך". זה לא קשור לישארלים? זה לא קשור למשהו שנתקלת בו בחיים? לזה שהרבה ישראלים חושבים שהם הכי טובים והכי חכמים? אני למשל חושב שהסיכוי שהאמונה שלכם בישוע לא קשורה ליחס הישראלים ולהתנגדות לחלק גדול מהתרבות פה הוא סיכוי נמוך מאוד. בקשר לחלק הראשון של ההודע שלך. לגבי ישוע ויצירת העולם.. אין לי הרבה מה לומר על זה. זה לא קשור לא לדיון ולא לשום דבר ממה שאמרתי.

GallaxY

New member
אתה טוען טענות

שאינן נכונות וכשאומרים לך "זה לא ככה אצלנו," אתה ממשיך לטעון. אם היית מכיר אותי ויודע מי אני ואיך אני אז אולי היית יכול לקבוע משהו לגביי, כנ"ל לגביי סוניה. אתה פשוט רוצה להתפלצף ולמחות על כך שאנשים הולכים עם צלב, וזה לא מוצא חן בעינך אז אתה מביא לזה סיבות שיספקו אותך. "זה הישראלים היו אליהם רעים אז הם שמים צלב" כן, בטח, זה מה שקרה...
תחשוב קצת לפני שאתה מדבר תעשה טובה... הבנו אותך, אמרנו לך שזה לא כך ואתה עדיין ממשיך... למה? אתה מסרב להבין שאתה טועה במקרה הזה? (לפחות לגביי ולגביי סוניה)

Ivan Ivanov

New member
תגובה.

הדברים שאני מדבר עליהם הם מתחום הפסיכולוגיה. החלטות שאנשים עושים ודברים שהם מאמינים בהם תמיד קשורים לסביביה בה הם חיים. דבר ברור מאוד. ומי שתמכחש לזה משקר לעצמו. שום דבר לא נעשה "כי אני החלטתי ככה וזה לא קשור לכלום" תמיד זה קשור למשהו. דוגמא : אסירי ציון ברוסיה או יהודים מברה"מ שעלו לישראל בשנות ה70 מטעמים ציונים (במקום לנסוע לאמריקה). מדוע הפכו לכאלה? האם יש לזה קשר לסביבה המקומית? כמובן שיש. בדרך כלל הפכו לכאלה בגלל היחס שקיבלו מהאוכלוסיה המקומית. זאת רק דוגמא. וטיפשות היא לטעון שבחורה ממשפחה של יהודים שהגיע לישראל בגיל צעיר מאוד, בגיל 14 מחליטה להתקרב לנצרות סתם ככה. כי החלטה פתאום שזאת הדרך הנכונה .

GallaxY

New member
שמע

אני לא יודעת מי סיפר לך את הדברים האלה, שיהיה בריא

למעלה