פשוט מענין אותי איך בחורה ממוצא יהודי שגדלה בישראל (שהנצרות בה נחשבת למשהו מאוד זר ולא מקובל) מחליטה בגיל 14 שהיא מאמינה בישוע... קשה להאמין שזה בה מתוך בחירה... ולא בגלל "רגשות- אנטי" לישראליות ולישראלים.
אני כאן 13 שנה ותמיד השתלבתי ובחיים לא הרגשתי כאן אנטי כן היו תקופות שהייתי מסתובבת רק עם רוסים אבל מתוך בחירה שלי, זה לא שלא הייתה לי אלטרנטיבה... ואני עומדת בהמנון ושרה ומכבדת את הדגל ואני יעשה צבא אבל תסלח לי , זה רק אומר שאני אזרחית פה.. כי אני נוצריה וגאה בכך; אז לכל אחד מקרה אינדיוידואלי, אתה לא מכיר אותה, לא חיתה במקומה, לא יודע מה עבר עליה, אז אל תשפוט אותה ותנסה להתקיל;
הוא שואל אותך שאלה ומסיק ממנה מסקנות שהוא רוצה להסיק ממנה... "את מאמינה בישוע? קראת בכלל את הברית החדשה? לא.... נו בטח, כי את מושפעת, כי ישראלים שנאו אותך ואת מחזירה להם" זה מה שהוא אומר לך , אם לא שמת לב יקירתי
הויכוחים הם עניניים וקשורים לנושא, ודווקא מעשירים/מוסיפים לדיון (לטוב ולרע), זה שיש ויכוח על דיעה בדיון אחד, לא אומר שהיחס בין משתתפי הדיון יהפוך לגרוע מחוץ לאותו הדיון (ואתה מוזמן לבדוק בארכיון הפורום, איזו כסחנות הייתה פה, בזמנו, כשהדיונים היו על פוליטיקה).