בלדה לשוטר....

מה זה צודק.

יש לי סרטן. ערומה קבל עם ועידה. מבסוט? זו הפרונוגרפיה הכי טובה שלי מעכשיו לא רק שמיכלי תהייה אולי בלי שערות אני בכלל לא אצתרך לייזר בתחת או בגב הכל יהיה חלק..אחלה סרטן.

woodywoodpecker

New member
אתה כל כך

מפחד מרגש, עד שזה מפריע לך לראות ולהראות עצמך כבן תמותה. אל תפחד, אתה תשרוד בדיוק את אותן שנים שהוקצבו לך גם אם תרשה לעצמך להפגין רגש.

../images/Emo127.gif .. אל תתלהב..../images/Emo9.gif

זה היה סתם לתת לך הרגשה מוכרת ...של "בית"..

d a n i e l s 5

New member
ערס-קצין = אלינור ומריאן :)

ככה מרגיש לי כמו שתי האחיות לבית אוסטין מהספר "תבונה ורגישות" אלינור -ערס = היתה הסמל להיגיון מריאן -קצין - היתה הסמל לרגישות כל אחת שם (בספר) היא נבונה ורגישה ...רק כל אחת מביעה את התחושות בדרך אחרת :) בספר גמו בחיים אין נכון או לא נכון ,קשה להחליט איזוהי ההתנהגות הרצויה ..... יש יתרונות ויש חסרונות בשתי הגישות החוכמה היא לדעת לאזן ביניהם ...... כה אמרה/כתבה אוסטין .....ואני מסכימה איתה :)) למען הפרוטוקול, אני לא מסכימה עם השפיטה של ערס כאן (בהשוואה לפורנוגרפיה) כן מסכימה איתו בהגדרת הקיטש ....כמו שאני לא מסכימה עם השפיטה של הקצין (מי שלא מגיב, מפחד לחשוף רגשות) אבל כן יכולה להבין מאיפה הכאב הזה מגיע .....חייבת להודות שהיה מעניין לי לקרוא את שניהם . יום בריא לכולם !

את..

את אחלה...באמת אחלה.. 1. לא כל כך מסכים עם הדוגמה שלך כי אני משלב הן רגש והן היגיון...להבדיל... 2. לא כתבתי שמי שלא מגיב מפחד...כתבתי אולי...ושוב להבדיל... ואת תרשי לי לנצל הזדמנות חגיגית כאן ולהגיד לך..הכי אמיתי שיש, שאת.. כותבת אמיתי, חכם, הגון, ותמיד...מפרגנת ... זר של

ערסlight

New member
תבונה ורגישות

אני לא יוצא נגד הרגישות. בדיוק להיפך. אני חושב שרגישות היא ערך עליון ביחסים בין בני אדם ולכן גם חשוב לא לעשות מזה פורנוגרפיה. גם רגישות היא משאב מתכלה [נשחק] ושווה לשמור אותו למקרים בהם יש לו ערך. וכעת את מוזמנת לקרא את הגדרת הקיטש שוב.

../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif לסיכום ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

מבלי להתייחס כרגע לתוכן של הודעת ה"קיטש"..הבעייתיות בראש ובראשונה היא במיקום שלה. אם אתה באמת ובתמים רוצה דיון עיניני בנושא הזה היה אפשר לעשות את זה מבלי לפגוע (במקרה הזה בענת ולא רק בה). אפשר היה למשל יכול לפתוח בדיוק בנושא הזה שירשור חדש.. בטוחני שהיית מקבל תגובות הכי עינייניות שיש... זאת דעתי..רוצה לקבל..אחלה. גם פה מסתבר זו לא רק שאלה של פורנוגרפיה אלא גם של גיאוגרפיה..

שם המשחק מידתיות

כשכל דבר במידה הנכונה הייתי רוצה גם מפקד רגיש במידה הנכונה בקרב וכשיש מידתיות הרגשנות לא תשבש כלום היא תיתן נופח של חום ואנושיות לכל דבר כולל קבלת החלטה קשה ביותר גם בקרב וגם במצבים של סיכון חיי אדם יחודו של העם הקטן ענק הזה שאני שייכים לו עם ישראל ברגישותו לכל דברנכון לפעמים לא במידה הנכונה אבל במיקרה הנדון מקרה חריג (לצערי רק תחילת תקופה שתחמיר) אף על פי ולמרות הביקורת הקשהכלפי אותה המערכת המישטרה יש אנשים שיודעים להעריך את עבודתם המאד מסורה של השוטרים ומקרה כזה חושבים גם על גילו הצעיר של השוטר שניזוק לתמיד ועל ילדיו אשתו הוריו וקרוביו בדיוק כמו שחושבים על כל חייל שנופל במילוי תפקידו זה יחודיינו וגדולתיינו כחברה וכעם מיקי

Ima Adama

New member
אתה בחרת להפוך אותו לאחר וחבל

אתה שמת את עצמך על תקן של מחנך

ערסlight

New member
אחר

להבנתי, השירשור מעולם לא היה על שוטרים. בשום מקום אין הטפה מעבר לעצם הצגת דעה שונה מהקונזנסוס. ולדעתי, זה היה שירשור מהטובים.

../images/Emo127.gif

היית מאמין שזה אני עם הסימן
מתחת להודעה שלך , אההה?...
בכל אופן, בהחלט מסכים איתך שזה אחלה שירשור... קצת צורם לי המיקום שלו...אבל יצא ככה.. בכל אופן אם תרצה להעלות שאלות עקרוניות כמו .. מה היא פגיעה?..ומתי מסתיימת "אחריותו" של המגיב ב"פגיעה" של כותב ההודעה.... האם יש לאחר זכות ל"תקן" את העולם?..מה לגיטימי ומה לא ? נאה דורש - נאה מקיים?.. תמיד?.. מי כן, מי לא, מתי כן , מתי לא.. אפשר למצוא המון שאלות שיכולות לעלות לדיון עקרוני , ואני בטוח שההתייחסות תהיה עיניינית ולגופם של דברים. מרים את הכפפה??

ערסlight

New member
לתקן את העולם

אני חושב שמי שקורא בפורום כבר מכיר את גישתי. כתבתי לאורך השנתיים פלוס לא מעט על זה. גם בשירשור הזה עצמו נכתבו עיקר הדברים. אבל, אם תעלה שירשור כזה, סביר להניח שאתייחס.

למעלה