בלדה לשוטר....

a n a t i 3 3

New member
בלדה לשוטר....

סליחה שוטר שלי שמדינה שלמה... כן, כולל אותי לא מעריכה את עבודת הקודש שאתה עושה יומם ולילה. סליחה שוטר שלי שמדינה שלמה בזה לך בגלל טעות של מס' אנשים מצומצם במקרה של בני סלע. סליחה שוטר שלי שאף פעם לא הערכנו ממש את השעות הרבות שאתה עובד כדי להגן עלינו. סליחה שוטר שלי שלמרות העבודה הקשה והמסוכנת שאתה עושה המשכורת שלך מהמדינה נמוכה. אתמול יצאת לתפוס שני גנבי רכב... סיור די שיגרתי בשבילי... אבל בשבילך זה היה עוד סיכון לחייך, אתמול אותו סיכון התממש... גנב הרכב דקר אותך בראשך עם מברג - פצע אותך אנושות! עצוב לי לחשוב שגם אם אותו גנב היה נתפס בעזרתך הוא היה משתחרר די מידי, מה כבר עושים במדינתנו לגנב? אבל אתה בשביל זה סיכנת את חייך, ממש עכשיו, ברגעים אלו אתה נאבק על חייך, אתה רק בן 27... יש לך אישה אוהבת שרוצה להמשיך לאהוב אותך ולהיות נאהבת, יש לך ילדה בת ארבע וחצי שמסתובבת בבית ושואלת איפה האבא הגיבור שלה? יש לך ילדה בת ארבעה חודשים שצריכה אותך... אולי בגלל שמכירה אותך אישית זה כואב כל כך, אולי מפני שמכירה ויודעת מקרוב את העבודה הקשה שלכם זה מכעיס כל כך... אתה הגנת עלינו בגופך... ואנו בזנו לך. סליחה.

ורד 3

New member
טירוף

של חיים..... על הבוקר לקרוא את זה עשה לי ממש רע..... מקווה שיחלים במהירה ויחזור בריא פיזית ונפשית למשפחתו........

ענתי...

מדובר באסיר ברישיון שיוצא במדינתינו המתוקנת לחופשות.. ובחופשות הוא מבלה את זמנו בגניבת כלי רכב.. מדובר בשוטר צעיר וטוב שבסה"כ יצא לעשות את עבודתו...אותה עבודה שכבר לא יחזור אליה... סיפור שגרתי כמעט יום יומי ועם זאת סיפור עצוב וטראגי.. סיפור שהתפרסם רק בגלל תוצאותיו .. אנשים פה ובכלל לא מסוגלים להניח בצד את הרגשות והתחושות שלהם.. את כל התסכול שלהם "ממדינתינו המתוקנת" מפילים כמה קל..על המשטרה.. אותו שוטר ועוד לא מעט שוטרים כן יודעים להניח בצד את הרגשות של אותם האנשים.. אותו שוטר ועוד לא מעט שוטרים משרתים ומגינים בדיוק על אותם אנשים.. חבל שרק מקרה כזה חושף רק טפח מהפעילות שלהם.. אותו שוטר ועוד לא מעט שוטרים ימשיכו לעבוד כפי שהם יודעים גם היום וגם מחר.. מתפלל יחד איתך להחלמתו המלאה ואולי אפילו לחזרתו לעבודה.. אמן..

השוטרים הם הזבלנים שלנו לא בזלזול

זה נאמר הם אלה שמסתובבים ברחובות ומתחכחים אם התחתית של התחתית של החברה הישראלית הם אלו שמנסים לנקות את האשפה של החברה וכמו בכל גוף גדול גם שם יש טעויות אבל רוב השוטרים עושים מלאכתם נאמנה במסגרת המתאפשרת להם את הסמכויות קיצצו להם את התקציבים מקצצים להם הציוד נשחק עזרי הלימוד וההכשרה נשחקו מזמן וכשמערכות התמך כמו בתי המישפט לא עושות את שנדרש מהם כמו שצריך ויוצא שהשוטרים שמתאמצים כל כך להרחיק מהחברה את המפגעים שלה עובדים כמו לחינם אז גם הם נשחקים אל לנו לשכוח כי השוטרים קודם כל הם בני אדם ילדים להורייהם בעלים ונשים לזוגייהם הורים לילדייהם שכרם זעום וטרדותייהם רבות שעות עבודתם המסוכנת רבות וכוללות חגים וסופשים ולעומת זאת הפשע גדל משתכלל חודר לאושיות השלטון ולמישטרה המגן החי שלנו אין שום קידום באמצעים בכוח אדם רק אתמול נתבשרנו כי מקצצים להם בתקציב לו אנשי השררה שם באולימפוס השלטון היו רוצים משטרה חזקה שיכולה לפשע אזיי היתה לנו כזאת אבל לא הם לא רוצים להם נוח משטרה חלשה ולא מתפקדת כראוי או משטרהשמופנית לטיפול בביטחון שזה ממש לא תפקידה בשביל זה יש את מג'ב בגלל זה קורה מהשקרה אתמול פעמיים פעם ברחובות ששוטר נאבק על חייו בגלל חלאה שישב יאכל ישתה יתקלח במים חמים אולי גם ילמד על חשבון כל אחת ואחד מאיתנו במקום לשלם לחברה חוב ענק בעבודת פרך וגם זה לא יחפרעל האבדן של ילדיו רעייתו והוריו ואחיו של השוטר שרק הלך לנקות זבל מהרחוב כדיי שלנו זה לא יקרה ושל עוד 2 שוטרים שגנבי רכב סובבו מולם את הרכב הגנוב וניכנסו בנידת שהם במטרה לפגוע בהם ואכן פגעו לשוטרי ישראל מגיע הערכה על יכולת תפקוד ברמה כזאת בתנאים כאלה לממשלת ישראל ולחברי הכנסת שלנו מגיע להיפגע מעבריינים בצורה קשה אולי רק אז יבינו למה אזרחים תמימים לא יכולים לישון בשקט ולנו מגיע משטרה חזקה עם שוטרים נאמנים וטובים שמרוויחים שכר הוגן שיסיר מהם דאגות על מנת שיוכלו לתפקד בראש צלול עם אמצעים וסמכויות ובתימשפט וחוקים שיסייעו בניקוי הרפש שאנו מתבוססים בו החלמה מהירה לשוטרים הפצועים מיקי

../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

חוץ מזה שמישהו שם למעלה פתאום התעורר.. פתאום החליט כן לתת גיבוי לאלה שהוא אחראי עליהם.. משום מה אני לא מאמין לו..בסה"כ מס שפתיים.. עד ה"עונג" הבא...

ורד 3

New member
זה לא יוצא

לי מהראש מהבוקר ....... עצוב מכעיס מקומם...... אני מחזיקה לשלומי אצבעות.....

לאחרים זה אפילו לא נכנס..

לפחות את מגלה אנושיות...אחרים פה משום מה עסוקים..עסוקים בדברים ה"חשובים באמת." נדמה כאילו זה לא ממש מזיז להם..אז יאללה עוד שוטר אחד פחות.. אני רואה את חוסר ההתייחסות פה, קורא טוקבקים במקומות ואתרים אחרים ופשוט נדהם.. בן אדם נלחם על חייו.. ללכת על רגליו כבר לעולם לא יוכל, וזה מזיז ונוגע רק לבודדים... גם בשעה באמת קשה אנשים מכניסים בקטנות ובגדולות..מזכירים את בני סלע, אישתו, חמותו וגיסתו.. אז באותו הרגע בא לי להגיד לכל אלה שילכו לעזאזל..אבל לא..גם להם מגיע שרות, גם הם בני אדם..הם פשוט אנשים קטנים.. החברים של הבחור הצעיר והחמוד הזה ימשיכו לרדוף אחרי גנבים ולשמור גם על אותם אנשים קטנים.. קודם כל כי זאת העבודה שלהם אותה הם בחרו..עבודה אותה הם אוהבים ועושים אותה באמת ובתמים מכל הלב.. כי את העבודה הזאת פשוט אי אפשר לעשות אחרת.. את הדברים האלה אני כותב את זה פה רק מהסיבה שלא מצאתי מקום אחר לפרוק.. מי שמוצא את עצמו כאילו כיוונתי אליו , זה רק שלו.. אז לכל האנשים הקטנים באשר הם... מצרף לכם תמונה של שלומי תסתכלו עליו טוב טוב לתוך העיניים..אל פחד ,הוא לא יכול להביט חזרה.. לא אליכם וגם לא לאישתו ושתי בנותיו הקטנות..

לא הבנתי...

למה התכוונת כשכתבת... "אחרים פה משום מה עסוקים..עסוקים בדברים ה"חשובים באמת." נדמה כאילו זה לא ממש מזיז להם" מי הם האחרים

ילוטייל

New member
מפאת כבודו של השוטר יש להחריש

כל שאר הדברים שנכתבו פה הם השמצה זולה של אנשים הכללות ובעיקר שפלות רוח והרבה רוח. רוח הרבה כי למשטרה יש הרבה מה לומר אתמול "נחצה קו אדום - תקפו שוטר" כאילו מה? אם היה מותקף אזרח אז לא "נחצה קו אדום". כולנו ספגנו מספיק פגיעות אם לא מידי גנבי רכב עלובים אז ממחבלים בלבנון ובאינתיפאדה והחיים נמשכו. כן הם נמשכו. בריאות והחלמה לשוטר והרבה תבונה לכותבים.

אתה יודע מה ההבדל ביננו??..

אני כואב את המצב, ואילו אתה התסכול פורץ ממך מכל חור אפשרי.. יכול להיות שפשוט נזרקת מהמערכת ולכן אתה יורק אליה בכל הזדמנות אפשרית???.. להשתמש במחבלים ואינתיפאדה זה פופוליזם זול.. כל פגיעה באדם באשר הוא אדם היא פגיעה וכואבת באותה המידה. רצח הוא מעשה נפשע ובלתי נסלח ולא חשוב מי הקורבן. פגיעה בשופט (רק כדי שיהיה לך קל..) היא חציית קו אדום.. חציית קו אדום כי גם במערכת של העולם התחתון יש מן כללים בלתי כתובים.. שוטר כמו שופט עושה את עבודתו.. ויש פה מן סוג של משחק הוגן. אני הגנב "תפקידי" לגנוב ואתה השוטר תפקידך לתפוס אותי.. מה לעשות וקווים אדומים נחצים במדינה בכל תחום אפשרי.. לקחתי מקרה פרטי , שלי אישית מאוד כואב הן מתוקף הכרות אישית שלי עם הבחור.. והן מתוקף העבודה שאני (תתפלא) אותה מאוד מאוד אוהב .... כואב לי (מה לעשות) הכמות הבלתי מוצדקת (כמותית) של תקיפות שוטרים..ולא משנה על מה זה כבר כמעט נורמה.. כואב לי שלמשטרה אין פה והיא לא יכולה להגן על עצמה.. וכל אחד יכול לתקוף אותה כאילו הכל בסדר וזו הרעה החולה היחידה. כואב לי שחברת חשמל עושה תשדירי שירות במיליוני שקלים על קו אדום וקו צהוב.. אתה מבין את זה???..כשיש עומס חשמל הם יכריזו על קו אדום וייזמו הפסקות חשמל ברחבי הארץ.. מדובר פה בחברה מסחרית שעושה מילונים ומשלמת משכורות עתק לעובדיה.. ואילו במשטרה מצב הבסיס הוא הרבה מעבר לאותו קו אדום..עבודה בכח אדם ובתנאים בלתי אפשריים.. אבל היא לא יכולה להסביר את זה לציבור... הציבור דורש (בצדק) שרות.. הציבור לצורך העניין לא מבין שבזה שהוא מחליש את המשטרה הוא פוגע בעצמו... אנשים עסוקים בעצמם, ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה פה אילו לא היתה לנו משטרה.. כל מה שכתבת הוא רק שלך... אין לי שום כוונה לקחת עלי אפילו לא פסיק ממה שכתבת.. יש אפילו בזה מן צדק מסויים בזה שהתחושות שלך (תסכול וכעס) הם תוצאה של ההתנהגות שלך.. בבחינת כל אחד מקבל את מה שמגיע לו...תמיד טענתי שיש צדק בעולם. מכל הלב מאחל לך להשתחרר מהכעסים..זה באת לא בריא.. ועוד טיפ קטן ממני אליך... לעולם אל תירק לבאר ששתית ממנה.. (גם אם לא אהבת אותה..) שיהיה לך רק טוב.

להרגיש

חושבת שנענשו קהים ..סף הרגישות כבר מזמן ירד.. מידי פעם כואבים..מידי פעם מרגישים..לכמה שניות. כל כך הרבה טרגדיות אישיות כל בוקר שפותחים את החדשות כל חצי שעה שחוזרים עליהן וכותבים על זה שנהרג..זה שניפצע..ירי בעזה..ילדים שנידרסו.. אין לזה סוף. כמות הטרגדיות מקהה כבר את החושים. כל מה שחושבים..טוב שזה לא אצלי. לא הכרתי אותם. זה מעגל החיים.. שענתי כתבה את הפוסט הזה אפשר להרגיש דרך המילים את הכאב אפשר להרגיש. וזה מה שחשוב. לא תמיד צריך להכניס פוליטיקה או דיעה על הנושא..אפשר גם להתחיל להרגיש. זה לא בושה.

n o g a1

New member
חושבת

שלא ניתן בשום אופן לטעון שאין כאן רגש. אם לא כאן , אז היכן? הדברים נכתבו בכאב וכן בהמון רגש ורגישות.

את כל כך צודקת...

היא כתבה משהו מאוד אישי.. משהו מתוך הלב והכי אמיתי.. כאב לי (מודה) שאנשים לא יכלו להתחבר לטרגדיה פרטית ואנושית רק בגלל שהוא שוטר.. כדי להרגיש צריך להיות חשוף.. אולי פוחדים להחשף , להוריד מעליהם מגינים...לא יודע?... להרגיש זה להיות בן אדם.

ורד 3

New member
חושבת

שגם לאחרים זה כואב ומזיז...אולי פשוט לא מוצאים לנכון להגיב....אבל גם כואבים.... אני פשוט אובר רגישה... הסיפורים האלה הורגים אותי .... ולגבי שלומי ......אני מתפללת לנס..... תודה על התגובה שלך.

לא הבנתי מה כתבת...

אפשר תירגום..? כי עד כמה שאני יודעת אין אדם שהסיפור לא נגע לליבו....אבל ממש לא יצא לכולם להכנס לגו"ג ולהגיב חסרי לב שכמותם! החלמה מהירה לשוטר מחזיקה אצבעות לו ולמישפחתו עצוב..עצוב...עצוב...

d a n i e l s 5

New member
"זעקי ארץ אהובה "

בלדה כזו היתה להיכתב כל יום .......תחת שם אחר ..... ל-19 הנשים שנרצחו ע"י בעליהן במהלך 2006 ל-אותה נערה שכל מה שרצתה הוא להחזיר את אחותה הביתה ....ו"נגנבה" ע"י אותו גונב רכב .....היא כבר לא חזרה הביתה . ל-מאריא מעזה ילדה שנשארה יתומה מאמא ומשותקת לאחר שנפגעה בטעות בחיסול של צה"ל. ל-מיכל בת השנתיים שאבא שלה "שתה אותה למוות" כדבריו. ל- אותם שלושה שצעדו להם ברחוב יהודה הלוי ונקלעו בטעות למלחמת כנופיות . ל-אותם חיילים שנלחמו על החזרת השבויים וכלום לא קרה . ול-שלומי השוטר שרק רצה לתפוס את הגנב וחזור הביתה בשלום . עצוב .....בטח עצוב....... הבלדה הזו צריכה להיכתב כל יום .... ולכל איש יש שם . זעקי ארץ אהובה.

ערסlight

New member
קיטש .

קיטש הוא מושג שמשתמשים בו על מנת להגדיר יומרנות או טעם רע, וכן פריטים המיוצרים בייצור המוני שנחשבים נדושים או גסים. זהו זרם המאופיין ברגשנות או מלודרמה מוגזמת. אך המושג גם משמש לכל סוג של אמנות נחותה מסיבות דומות – אם היא מנסה להיות רגשנית, זוהרת, תיאטרלית או יצירתית, קיטש הוא תמיד דבר המחקה את החזות החיצונית. החיים נזילים, הדברים קורים כל הזמן. אנשים מתבגרים ומתים, מתאהבים ונפרדים, מצליחים ונכשלים. יש מלחמות, תאונות, אסונות טבע, מחלות, לידות, רגעי חסד... . ההפכפכות של החיים הסיפור של השוטר הוא תאונה. מצערת וטרגית כמקרה פרטי וגם היא חלק מאותה הזרימה. מה שהפוסט הזה עושה... הוא משתמש בטרגדיה פרטית לאיזשהו קטרזיס רגשני [ כאילו סיפור של השוטר הפרטי משנה פה למישהו]. זאת פורנוגרפיה ריגשית. הצורך הזה של להרגיש טוב, נאור, איכפתי, המלחמה הזאת למצא ולהאחז במשהו "שווה" בתוכנו על חשבון טרגדיות של אחרים וגם לנפנף בזה בשביל למצא שותפים והצדקה זהו קיטש והזילות האמיתית של החיים.

למעלה