אדם ומכונה
תראה, כל מה שאני כותב מייצג אותי. אף אחד לא "שם אותי" זולת עצמי. זה הרעיון פה. אני יכול להיות בוטה, קשה, גס רוח... זה שלי [כמו שאמרת] אבל חשוב לי לכתוב את דעתי. אני מנסה להיות ברור, מתומצת, ענייני וחד ככל שאני מסוגל בכדי להציע את דעותיי. אני מאמין בדעות האלו וביכולתן לעזור או לפחות לעורר דיון. אני אפילו מוכן לשלם איזשהו מחיר בכדי לכתוב אותן בצורה ההכי יעילה שאני מסוגל. אתה יכול לחשוב שאני טועה [זה לא אותו דבר כמו "אנחנו לא מסכימים"] זו זכותך ועדיין... ההבדל בינינו שלי יש דעה. דעה שאני כותב מתוך מי שאני. תרצה תסכים, תרצה אל תסכים. ואתה? אתה חושב שיש דעה נכונה [שלך] ודעה לא נכונה [לא שלך]. זה אומר שאין בך יושר והגינות להתמודד עם משהו שונה. אתה מספיק מאמין בזה בכדי לנגח אותי אישית. כאילו... שאם תהיה יעיל לדרכך ותדכא אותי - תהיה יותר צודק. אתה יודע, לפעמים, גם יתכן שאנשים לא מסכימים וצודקים באותה מידה.. זה אומר שאתה לא מבין את הכללים הבסיסיים ביותר של דו שיח באין הסכמה. וזו לא הבעיה שלי, [אני יכול להתנתק] אבל אתה מסית את הדיון [אם כבר יש] למקומות לא ראויים.ואם תרשה לי... גם מעמיד את עצמך באור מגוחך למדי. ואם כבר רגישות, אתה לא סבור שלהיות רגיש לכל זה בעצם לא להיות רגיש לכלום?