בלדה לשוטר....

../images/Emo9.gif

קודם כל תודה..
בקשר לפונפונים... לכל אחד אני מניח יש את ה"פונפונים" שלו..ואת אללה שמניפים לו אותם..אם בצורה גלויה ואם בסתר.. פונפונים ...האמת שהמילה הזאת מצחיקה אותי כל פעם מחדש...מזכירה לי קצת את הילדות.. אולי פעם כילד בשעה שהייתי מחובר לצד הנשי שבי עשיתי איזה פונפון אחד או שתיים..
..... להיות נאמן לעצמך זה באמת חשוב.

תירגום בבקשה../images/Emo2.gif

אתה מתכוון לפונפון הזה שהיינו עושות מצמר ותופרות לכובע חורף..שהיינו ילדות? מנסה לדמיין מה זה פונפון...ואללה...

ורד 3

New member
מסאדו או אסדו ?

ישנן כאלה שנהנות לא רק מסאדו אלא גם מממממממ....מאזו..... ישנן כאלה שנהנות מהשמש הזורחת..... ישנן כאלה שנהנות מהגשם והקור והעננים הקודרים שבשמיים .... ישנן גם כאלה שנהנות לשתות תה עם קינמון וזה עושה להן המון....... הכל חוקי אמרת......חוקי מאד........ובחיים יש חוקים ...... השאלה באיזה חוקים בוחרים ........

קטי30

New member
עצוב../images/Emo10.gif

עצוב על האיש האבא הבעל רפואה שלמה,
והחלמה מהירה
ועוד יותר עצוב לאן הדרדר השירשור הזה ~דעתי~

a n a t i 3 3

New member
התגובה שלי לשירשור הזה.....

לא יודעת מה אתכם, לי הכתיבה פה עזרה לפרוק את אותן תחושות שהרגשתי אז (וגם כעת). כתבתי את ההודעה הזאת בזמן שהייתי בעבודה, אחרי משמרת לילה, כמעט ללא שינה, אחרי שכל הלילה התעדכנתי דרך הנט במצבו של שלומי, בתקווה גדולה שיהיה שיפור. כתבתי את ההודעה הזאת אחרי שיחה עם אחי השוטר שאת הכאב בקולו שמעו בברור. שבועים לפני... שלומי "בילה" איתי לילה שלם בהוסטל בו אני עובדת (בלילה בו פרצו לנו וגנבו את הכספת), הוא עשה הכל כדי לעזור לי/לנו... באותם רגעים לא חשתי את אותה ההערכה שאני חשה היום, אז לא ממש הבנתי את הסיכון שהוא הקריב, לא ממש שמתי דגש לאותה מלחמה יומיומית שהח'ברה האלה עוברים! כן, כעסתי על עצמי שלא פעם בזתי לצורת העבודה של השוטרים... כן, העציב אותי שמתי שהוא כן יכל לשמוע אותי לא אמרתי לו את מה שהיה נכון לומר לו... שלומי עכשיו נילחם את המלחמה החשובה ביותר - המלחמה על חייו! ממש לא חשוב לי אם השירשור הזה הוא קיטש או פורנוגרפי, חשוב לי ששלומי יצא מזה ואז אולי אוכל לומר לו את כל "הקיטש" הזה בעצמי

שוטר כמו שלומי........

הוא מיחידי סגולה אין הרבה שוטרים כמוהו שאוהבים ונותנים את הכל למען העבודה והמטרה ואכן כל מה שמסביב אין לו כרגע מאומה אלה אך ורק החלמתו המהירה חשוב לכולנו שאדם כמוהו אכן יצא ממצבו בקריטי מחזיקים לו אצבעות.

בכוח האמונה

בכוח האנרגיות שתעבירי אליו..ואחרים באהבה שתהייה סביבו הוא יחלים. רק ככה..כי אין דרך אחרת. אל לך להרגיש אשמה לא את פגעת.. מעכשיו את רק יכולה להיות שם עבורו. וזה מה שחשוב. מאחלת לו החלמה מהירה ובריאות. שיחזור מהר למשפחתו.

מה שמשותף לך ולערסלייט ../images/Emo141.gif

זו הגישה הבסיסית שאומרת: "אני אכתוב כל מה שעובר לי בראש, ואם למישהו קשה עם זה, בעיה שלו".

איזו השוואה |שושן צחור|

לכתוב כל מה עולה בראש.. לא תמיד מגיע עם קונוטציות שליליות, עם פגיעה בזולת, {במתכוון} ועם מכלול וורבליות ששואפת לרמות של ביבים.. הגישה הבסיסית שברחת כאן..כהשוואה. כל כך לא נכונה....והכי הכי לא מתאימה.

קונוטציות שליליות |אין רגשון כזה|

תמיד אפשר לטעון, שאם יש למישהו קונוטציות שליליות, זאת בעיה שלו. הרבה יותר קל ככה, לא ?

למעלה