בלדה לשוטר....

Ima Adama

New member
ברור... לא?

הרי אתה בחרת להסב את השירשור למה שעניין אותך ברור שגם תבחר להגיד שזו לא בלדה ולא על שוטר\ים ואתה מה עניין אותך? ולמה? תגיד ...תגיד אתה...

ערסlight

New member
בלדה לחובש

היה שיר כזה, של יהורם גאון. לפני הרבה שנים ואפילו זכה באיזה פסטיבל במקום הראשון. אלה בדיוק אותם חומרים. וגם אז... נמצאו אנשים שאמרו דברים דומים לדבריי. היום לא משמיעים אותו. [ שיר כלכך "רגיש", טעון ומלודרמטי... אפשר לתת לו פחות ממקום ראשון? ]. זה אומר שמי שהרגיש אז בחילה שונא חובשים? אולי... עוכר ישראל? אלה החומרים שעושים מהם טלנובלות לסוגיהן. זו לא מניפולציה אפלה וטעם רע? [ וכמו שזכותו של אדם להיות בעל טעם רע, לאהוב פורנוגרפיה, מותר גם לראות את זה] ואיזו טענה זו שאני כותב על מה שמעניין אותי? שאכתוב על מה שמעניין אותך? ומה את תעשי? נראה לך שהשירשור היה מתפתח ככה לו היה תלוש מההקשר?

Ima Adama

New member
הכל לגיטימי עד לשפיכת התינוק...

עם מי האמבט, קרי, שאתה יכול לא לאהוב גישה או כתיבה כלשהי ולגלות חוסר רגישות גמור לנושא עצמו. אגב, באחת התגובות שלך הבאת כדוגמא לניהול מדינה או ממשלה (לא זוכרת במדויק), דוגמא טובה מאוד - שלא נכון לנהל מדינה באופן סנטימנטלי - ניתן לנהל באופן ענייני וקר ובשום אופן לא לוותר על מקומה של החמלה לעם. התרשמתי שאתה מתקומם כל פעם שיש החצנה של רגשות כאלה ואחרות בדיוק כפי שלאחרים פה יש בעיה עם הבוטות שלך. לדעתי, כל תגובה בוטה שלנו לאחר מעידה יותר על הבעיות שלנו מאשר על מה שההוא אמר... וברור שתכתוב על מה שמעניין אותך, אבל אל תגיד שהשירשור הוא לא בלדה לשוטר:) רק כי אתה הוא זה שהפכת אותו לאחר מהמקור.

d a n i e l s 5

New member
הוא לא הפך אותו לאחר....את הפכת.

הוא העביר ביקורת על הבלאדה ......ביקורת לא נעימה (לדעתך)אבל עניינית (לדעתי)..... זאת זכותו , כמו זכותו של כל אחד אחר להעביר ביקורת נעימה (כתבת יפה, מרגש , כל הכבוד , אהבתי.... וכדומה). את , יכולת להגיב למילים שלו ב....."אהבתי " "לא אהבתי" "חושבת שהגזמת " וכדומה ולסיים את הסיפור. אבל לא.....את בחרת להטיף מוסר , בחרת לחנך את הכותב לכתיבה ראויה (ע"פ דרכך) , בחרת לעבור לניתוחי אופי ואישיות ..... אז מי לדעתך הפך אותו לאחר מהמקור ....הוא או את? ( כשאני כותבת "את" אני מתייחסת ל"את" בכללי רק כי בחרתי להגיב לך .....) דעתי.

Ima Adama

New member
העובדה למה שקרה לשרשור שקופה.

לכן אם תכתבי דברים אחרים הם לא ישנו את העובדה. ובהחלט שומרת לעצמי את הלגיטימציה להעיר גם הערות אישיות, במיוחד לערסי - חושבת שיש לו בהחלט כושר ספיגה מעולה:) עם האחרים שקולה וזהירה יותר ואף לעתים בוחרת לא להגיב כלל. כתבת בעצמך שזכותו של כל אחד.....בלה בלה בלה.........

d a n i e l s 5

New member
העובדה היא אכן עובדה !

אבל ה-אשמה היא מיותרת ....בעיני :) מניפה פונפונים ומדגישה את בעיני ולדעתי .

ערסlight

New member
צוחק

אני יכול להגיד מה שאני רוצה... עובדה. את צודקת במשפט שציטטת מדברי. [אני לא זוכר אותו אבל בודאי מסכים]. לכולנו ראוי שתהיה חמלה, לשלטון נבחר... על אחת כמה וכמה. [וגם אז... לא לפני המטרות שהוגדרו כעיקר] מין הראוי שתהיה חמלה גם בפורום. אבל יש לא מעט משתתפחם שממלאים בטבעיות את החלל הזה. אני ממלא משבצת שלטעמי חסרה יותר. זה שזה גם ממלא איזשהו צורך פרטי שלי לא משנה כהוא זה. המניעים שלי לא רלוונטיים כמו גם של אחרים. מה שכתוב זה מה יש. והבוטות שלי? היא כלי. אני מוצא שזה כלי שמאד מחדד את המסר.לא כולם אוהבים אותו... אז מה? לי אין תפקיד ממלכתי ומכאן גם לא אחריות וממש לא חייבים לחבב אותי. יש לי הרבה כבוד לנוכחים בפורום. אני נותן הרבה קרדיט ליכולת ההבנה, הסינון, הבגרות ויכולת להפריד בין עיקר לטפל של האנשים כאן. ואם אני טועה לפעמים... לא נורא.

Ima Adama

New member
אנשים לרוב יזכרו את הביקורת השלילית

מודה שאתה גורם מאזן ונכון כאן לטעמי למרות הביקורת שלי על הגישה..

בהחלט

התגובות שלך הם בהחלט שלך. אף אחד לא חושב אחרת. גם הישירות..גם הבוטות..וכל אחד צריך לקחת ממה שאתה כותב את מה שמתאים לו. עדיין חושבת שאפשר לומר את אותם הדברים בצורה שונה. לא חייבים לפגוע בניקים אחרים. לפעמים נידמה שאתה שוכח שיש אנשים מאחורי המקלדת.. וחבל. כי שם אתם עוד נפגשים אחד עם השני. חושבת שבמקום להתפלסף תחשוב בליבך פנימה אם היית רוצה תגובות כמו שלך בנושא רגיש ..כלפיך. תהייה לי תשובה? סתם תוהה..לאן מובילה הבוטות..ומה זה משרת?

ערסlight

New member
imagine

אני לא זוכר אף כותב או מבקר בפורום שזכה לביקורות קיצוניות כמוני... כבר נגעלו ממני, הקיאו, קיללו, האשימו, השוו להיטלר, נזפו, ריחמו, המציאו תיאוריות על עברי האפל וילדותי העשוקה, היו כאן שירשורים שלמים שמטרתם הייתה להקטין ולהשפיל אותי, להפרע ממני.... קצרה היריעה. אז מה בדיוק לדמיין?

עכשיו הפגנת רגש.

וואחאד רגש...כעס..פגיעה..זה טוב. ואללה..שמיחה לראות שיש משהו בפנוכו שאינו אטום. מבהיל לראות מה קבלת...יחד עם זאת..האם היה אפשר לומר את הדברים שלך בצורה שונה אך נעימה יותר שיעבירו את המסר שלך מבלי להעליב..לפגוע.. כי עכשיו..נדמה לי שגם את נפגעת... מצתערת שזה כך ..באמת.

ערסlight

New member
דווקא לא

אני ילד גדול. כוונה בלבד לא מספיקה. צריכה להיות קירבה אישית שאינה מתקיימת כאן בפורום. אני מבין שכל אחד כותב מתוך עצמו ולא לוקח את זה אישית. נראה לי כמו מחיר קטן בשביל הזכות לכתוב בצורה שנכונה לי. קראת אותי פעם מתלונן? יותר... נאה דורש, נאה מקיים.

לא. לא קראתי אותך מתלונן

אבל קראתי פעם..לפני הרבה הרבה זמן..ערסלייט אחר. הזמנים השתנו מקווה שתחשוב על הדברים שנאמרו תשאר אתה עצמך עם קצת יותר רגש או אמפטיה. אולי בעצם סימפטיה מה שיעשה את הכייף לקרא אותך. זה הכל.

מזל חי

New member
תמיד נהנת לקרא את דעותיך

לרובן הגדול אפילו מסכימה לאחרות (תרתי משמע) שמנסות לחקות אותך בגסות ורדידות אני בזה. ערסי יש רק אחד!

a n a t i 3 3

New member
יש כאלה שנהנות גם מסאדו....

הכל חוקי

הפונפון מפריע להן לחשוב..../images/Emo13.gif

מחקר שנעשה לאחרונה באוניברסיטת יל גילה שנענוע פונפונים שלאורך זמן פוגע בכושר החשיבה.. הדגש היה על פונפונים מסוג מיוחד, זה שמשמש חבורת מעודדות בלונדיניות יפות ו..... חוקרים מצאו כי הניענוע גורם לנזק מתמשך בקורטקס של המח.. אלקטרונים שלילים נעים לעבר האיזור האחראי על שיקול הדעת , משתלטים עליו ומונעים מחשבה חופשית.. בקצה השני של הגלובוס ,חוקרים במחלקת מדעי המח של אוניברסיטת א- נאג'ח בשכם עמלים על מציאת תרופה.. אני כמו תמיד אופטימי..

t o t a l

New member
וזאת לא העלבה?

ואני עד ממש הרגע סברתי לתומי שבאמת ובתמים ומתוך אמונה פנימית חזקה, אתה מטיף כבר שבועות ארוכים נגד פגיעה ברגשות הכותבים. איך אומרת דניאלס? נאה דורש נאה מקיים?

לא!

מצחיקה אותי התופעה של ה"מעודדות"...זכותי. מעולם לא כתבתי שם של "מעודד/ת", מעולם לא הגבתי אישית ל"מעודד/ת"....(וזה הבדל ענק!) אין פה בפורום הזה אפילו לא בן אדם אחד שקראתי לו "מעודד/ת"...עובדה!!..(גם זה הבדל ענק!) עוד דקה נשוב.... אגב, יפה לך חוש ההומור..

Ima Adama

New member
תראה... אני באמת אוהבת אותך

סליחה... לקרוא אותך... אפרופו הפונפון... פעם מישהי אמרה לי שרק גנב מבין גנב... אז תעשה בדוק שירשור אחד או שניים ותיראה מה קורה לפונפונים שלך:) אגב, גם לי יש פונפון, רק אחד, מודה שאני משוחדת לפעמים, לא חפה ולא מצתבעת.

למעלה