בלדה לשוטר....

כל פעם מחדש אני נפעם

מחוסר הרגישות שלך חיספוס זה בסדר גמור אבל כמו רגישות גם החיספוס צריך מידה על פניו נראה שהכל עובר לידך וכלום לא חודר אני מאחל לך החלמה מהירה מיקי

אני פעום תמידי...../images/Emo3.gif

מיקי...כל ההבדל בחתימה שלך.. גם אתה מחוספס..אבל אתה קודם כל בן אדם !!! וזה הבדל ענק.. אז באמת תודה על המילים.. ועוד מילה באמת אישית ממני אליך.. אני ממש מעריך את הפירגון שלך לגוף שעבדת בו.. אתה לא בן אדם שיורק לבאר ממנה שתית ופה זה מתחבר למה שכתבתי לך למעלה וחתימה שלך.. יישר כח.

ערסlight

New member
על חספוס ורגישות

אנסה להסביר. אנחנו האנשים, חובה עלינו למיין את הדברים שמגיעים אלינו. שהרי... אם נפנים את כל הצער והכאב שבעולם לא נוכל לתפקד. היכולת לא לנכס לעצמנו דברים היא אינסטינקט השרדותי בסיסי ביותר. המיון נועד להפריד בין הדברים שאנחנו עדיין יכולים לעשות בהם הבדל וכאלה שלא. אם אנחנו לא יכולים לעשות הבדל... איזו מטרה "הצער והכאב" שאנחנו חווים [נגיד] משרת? בדיוק להיפך... הרגשנות משבשת את שיקול הדעת ובהרבה מקרים אפילו גורמת נזק. הייתי אומר שזו חובה אישית של כל אחד מאיתנו ללמד את עצמנו את ההפרדה הזאת. זו הרוחניות האמיתית. האם היית רוצה ראש ממשלה רגשן? מפקד רגשן בזמן קרב? ראית פעם מנתח מח שיסכים לנתח את בנו שלו? הניתוק הכרחי. דווקא היכולת שלי לתת עצות מבלי "להכניס את עצמי לתוכן" עושה אותן יותר יעילות למי שמוכן להקשיב. מה שכתבת לי... אני רואה כמחמאה. ולגבי השירשור הזה, אם תסכים לדעתי... מהי פורנוגרפיה? זהו מצב שכמישהו מאונן מול תמונה של חתיכה עירומה הוא עסוק בעצמו, בקטרזיס שלו. הבחורה לא מענינת כבנאדם, היא רק כלי לגירוי ולשימוש חד פעמי. ואם תחשוב בהגינות, תראה שבין הפוסט הזה לבין הדוגמה... ממש אין הבדל.

תראה..

אתה מבלבל בין מושגים.. מפקד בקרב יכול להיות הכי קשוח שבעולם ועם זאת סופר רגיש.. רגיש כוונה לאחר, לזולת לכל מה שלא תבחר.. ההתנתקות - אקט כואב מאוד, סופר כוחני, אולי אפילו אלים אבל עם זאת נעשה בסופר רגישות.. אתה זכותך להתנתק מהרגש...זה רק שלך.. ועם זאת הניתוק שלך מהרגש שלך לא נותן לך זכות לפגוע ברגש של האחר. אל תגיד "הייתי אומר שזו חובה אישית של כל אחד מאיתנו ללמד את עצמנו את ההפרדה הזאת. זו הרוחניות האמיתית. " מי שמך להגיד דבר שכזה???.. אדם רגיש שמדבר בגובה העיניים היה נותן קרדיט לאחרים להחליט מה טוב עבורם. דוגמה שנייה..אתה כותב למיקי "אם תחשוב בהגינות.." כאילו מה???.. מהמעט שאני מכיר את מיקי נדמה לי שהוא סופר הגון !!! שוב .. קצת רגישות גם בהודעה הזאת לא היתה מזיקה לך ולא גורעת ממך אף לא קמצוץ. אני וזה רק שלי בוחר להכניס כמעט בכל דבר גם מידה מסוימת של רגש.. נכון יש לזה מחיר, ולפעמים זה אפילו משבש את שיקול הדעת , אבל.... אדם בלי רגישות זה לא בן אדם!! אדם בלי רגישות זה אדם שמנותק מעצמו שלא לומר ..מכונה.

L o v e M e1

New member
../images/Emo45.gif וואלה אילו הייית קוראת קודם את

שכתבת כאן לא הייתי מתאמצת לכתוב את מה שכתבתי למטה. לעולם אל תחליף את הניק שלך

לעולם לא אחליף...../images/Emo9.gif

ומה שכתבת למטה, משקף את דעתך ולא רק... את לא היחידה שחושבת כך...מכיר עוד כמה.. יש כאלה שמסיבותיהם שלהם מעדיפים להחריש...זכותם. תודה..

ערסlight

New member
אדם ומכונה

תראה, כל מה שאני כותב מייצג אותי. אף אחד לא "שם אותי" זולת עצמי. זה הרעיון פה. אני יכול להיות בוטה, קשה, גס רוח... זה שלי [כמו שאמרת] אבל חשוב לי לכתוב את דעתי. אני מנסה להיות ברור, מתומצת, ענייני וחד ככל שאני מסוגל בכדי להציע את דעותיי. אני מאמין בדעות האלו וביכולתן לעזור או לפחות לעורר דיון. אני אפילו מוכן לשלם איזשהו מחיר בכדי לכתוב אותן בצורה ההכי יעילה שאני מסוגל. אתה יכול לחשוב שאני טועה [זה לא אותו דבר כמו "אנחנו לא מסכימים"] זו זכותך ועדיין... ההבדל בינינו שלי יש דעה. דעה שאני כותב מתוך מי שאני. תרצה תסכים, תרצה אל תסכים. ואתה? אתה חושב שיש דעה נכונה [שלך] ודעה לא נכונה [לא שלך]. זה אומר שאין בך יושר והגינות להתמודד עם משהו שונה. אתה מספיק מאמין בזה בכדי לנגח אותי אישית. כאילו... שאם תהיה יעיל לדרכך ותדכא אותי - תהיה יותר צודק. אתה יודע, לפעמים, גם יתכן שאנשים לא מסכימים וצודקים באותה מידה.. זה אומר שאתה לא מבין את הכללים הבסיסיים ביותר של דו שיח באין הסכמה. וזו לא הבעיה שלי, [אני יכול להתנתק] אבל אתה מסית את הדיון [אם כבר יש] למקומות לא ראויים.ואם תרשה לי... גם מעמיד את עצמך באור מגוחך למדי. ואם כבר רגישות, אתה לא סבור שלהיות רגיש לכל זה בעצם לא להיות רגיש לכלום?

מסכים עם כל מה שכתבת, אבל..

תתפלא, אבל אני מסכים כמעט עם כל מילה שכתבת.. מה שיש לי אליך זה רק שלי, כנ"ל לגבי האור בו אני מעמיד את עצמי!! אני אחראי למעשי , ואני אחליט באיזה אור להאיר את עצמי..גם זה רק שלי. זכותך ואפילו חובתך להשמיע את דעתך, הכי אמיתית שיש תהיה קשה ובוטה הכי שיש...אבל.. ויש פה אבל ענק.. יש דרך להגיד דברים ואל תטעה.. אני לא מתכוון לדרך שלי..ממש אבל ממש לא... מעולם לא ניסיתי ל"כפות" עליך את דעותי... כאמור גם לא את דרכי.. אתה פוגע שוב ושוב באנשים והכל מתוך מקום של "אני יודע" אני צודק"... אתה יודע שאתה פוגע... אנשים שרק נכנסו לפורום אומרים לך את זה ואתה..כאילו כלום... אתה יודע מה??..אני נותן לך קרדיט... יכול להיות שאתה אפילו לא מתכוון לפגוע...לא יודע?? תהיה כנה...ספר לי אם כשאתה כותב אתה חושב על זה (בד"כ בשעתו הקשה) בצד השני של המסך..?? או אולי אתה כותב בשיטת "שגר ושכח"...זה רק אתה יודע. לגבי הדרך שלי...זו כבר סוגייה אחרת, בהחלט נקודה לדיון וגם עליה אפשר לדבר (בנפרד). והנה בלי שום מילה מילה על ההתנשאות שלך כלפי אחרים שהיא, היא ש"מקפיצה" אותי כל פעם...

ערסlight

New member
ה-אבל

צריך להבין מהי המסגרת הזאת שקוראים לה "פורום". פורום בהגדרה היא במה בה אנשים מחליפים דעות. זהו מקום בו כל אחד כותב מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה. [אישית, אני נגד מחיקות אלא במקרים יוצאי דופן במיוחד] אם יש מספיק אנשים במשחק.... יש יותר מגוון, יותר עניין, וגם פוטנציאל לעזור ולהעזר. זהו מקום שמאפשר רמת חשיפה אישית בדיוק באותה רמה שכל משתתף מוכן וכל זה בכדי שהבמה הזאת תתאפשר. הספורים האישיים אינם העיקר פה. זאת הזדמנות לכל באי הפורום לאמת דעות של אחרים וכל אחד יקח [או לא] רק מה שנכון לו. לדעתי, לקחת את הכתוב אישית, זה לפספס בגדול. אם הדעה כלשהי מקפיצה את דעתו של מישהו ואפילו פוגעת בו, זה אומר שנגעו בו בנקודה רגישה. אותו אדם יכול לבדוק את עצמו, ללמוד משהו, לשאול שוב... מה שהוא יעשה עם זה - זו אחראיותו. הוא גם יכול להעלב. [זכותו]. מי שקשה לו... יכול לא לשחק. בכל מקרה זו אחראיותו של המגיב. ההתנשאות זה "להגן על מישהו כזה" ובעצם לבטל את המטרה שבגללה הוא בכלל בא. זה לבטל את האחריות שלו ו"להתמנות" אחראי עליו[!] ובמחיר של נחמדות לטרפד את הסיכוי שלו לקחת משהו. ... ואם מקפיצה אותך ההתנשאות שלי? זה בדיוק המקום ששווה לך לבדוק אצלך.

תגובה אחרונה..

מרגיש לי שאני מתחיל למחזר ובכל זאת..... אתה (שוב) מפספס את הנקודה.. אני לא בא כדי להגן על מישהו או על אדם מסויים... אני מגן על ערך ..ערך שאני מאוד מאמין בו... הפגיעה בזולת אני יודע מה זה פורום, מכיר את הדינמיקה שבו , וברור לי גם שפגיעה או היעלבות זה דבר סובייקטיבי.. עם זאת, זה שאתה חושב שזכותו של כל אחד להיעלב, לא נותנת בידך זכות לפגוע ולהעליב אחרים....כמעט ביודעין.. לגבי ההתנשאות...בדקתי. החלטתי להמשיך לקפוץ כל פעם מחדש ... חוץ מזה שזה גם טוב לבריאות..
פה כתבתי דברים מאוד ברורים.... משאיר לך את הבמה אם תרצה לסכם. שא ברכה.

galia1962

New member
אתה באמת רוצה שיקשיבו לך ?

כי בדרך שאתה אומר את הדברים רוב האנשים לא מתייחסים לתוכן, אלא בעיקר לדרך.. אז במבחן התוצאה ערס, במבחן ההקשבה והתייחסות לתוכן נכשלת... כי על פי הסגנון שלך נראה שמה שמעניין אותך באמת זה רק להשמיע ולקבל את ההרגשה שאתה שונה מכולם, שאתה הכי אחר ...

L o v e M e1

New member
חובה עלינו? מי אמר?זרתוסטרא?

המיון שאתה מדבר עליו יש בו כדי להצדיק בהתיחסויות שלך את האגואיזם והראיה שלך שאתה מנסה להכתיב בכל תגובה פה? האחרון שצידד בפילוסופיה הזאת -משה קרוי כבר מזמן לא איתנו, כי בחברה שלנו לאגואיזם טהור אין מקום. בגלל שיש בינינו שוטרים שמכירים אישית בחור מקסים ,אבא ושוטר נאמן לתפקידו שנפצע אנושות ומצאה ענת לנכון להביע את צערה ותמיכתה , אתה בא ומשוה בכלל את מה שעשתה לפורנוגרפיה ? גועל נפש בהתגלמותו. הלואי וגם את הפוסטים שלך אפשר היה לגלגל כמו נייר עיתון ולזרוק לפח,אתה רחוק מלהראות חתיכה ערומה. ושלא יבואו המלעיזים שאומרים למה מתיחסים לגופו של כותב, גם אתה כותב ופוגע לגופם של כותבים במסוה של יודע כל עאלק.

להרגיש זה לחיות

אתה זה שצריך ללמחד להפריד בין הדברים. ישנם אנשים: מופנמים מוחצנים רגשניים ראציונאליים ישנם כאלו שקטים וישנם כאלו רעשנים ישנם רגישים ויש גם אנשים קרירים כלפי חוץ. פה זה לא מבחן לראיון עבודה. פה זה לכתוב מה שמרגישים..מה שכואב..מה שמשמייח. פה זה שיתוף אנשים אחרים במה שאתה מרגיש. מרגיש. להרגיש. רגשות. וזה לא חולשה. וזה לא בושה. להרגיש זה לחיות.

אפרופו פורנוגרפיה..../images/Emo3.gif

לפעמים אנשים לא שמים לב שבמו ידיהם (והודעותיהם) הם עושים לעצמם פורנוגרפיה.. חושפים את ערוותם בפני כל , ואומרים בעצמם על עצמם הכי טוב ממה שאחר היה יכול להגיד.. אותי זה משעשע.. מודה. סוג של גול עצמי..

את ...

צודקת יקירתי.. בהן צדק, קניתי לי גרעינים עם הרבה מלח..התיישבתי לי על הטריבונה, צופה מהצד ו..נהנה.. האמת אחלה מופע...

לאט לאט...

מתחיל ליות לנו צפוף פה בטריבונה... תתלה שלט...הבא שעולה שיביא הכיבוד איתו... הטריבונה מתחילה ליות רב-מכר

למעלה