בינג' פרינג' - עונה 2

Lhuna3

Well-known member
הקטע בהתחלה שהחבורה שלנו בזירת הפשע ו-וולטר נדבק לפיטר ופיטר כזה "וולטר, מה אמרנו על מרווח אישי?" ו-וולטר רוטן כזה כמו ילד קטן "משעמם לי! אין פה גופות ואין פה אוכל" :-D

למה לעזאזל וולטר ואסטריד דנים במה הם חושבים שהטעם של מוח אנושי:-D

A teddy bear versus mind control spies? Bad guys don't stand a chance:-D

הקטע שוולטר נשבר ואומר אני לא יכול לאבד את פיטר שוב היה ממש חמוד|לב-ש|
והקטע שלו ושל אסטריד עם הכובעים האלה מנייר כסף:-D:-D
:-D באמת הכל היה טוב!

בלי קשר אבל אני אנצל את ההזדמנות להגיד שהיחס של וולטר ושל הסדרה בכללה לאסטריד קצת מפריע לי.
ואני לא מדברת על זה שלקח לו איזה שנה לזכור את השם שלה, אלא לזה שהוא שולח אותה כמובן מאליו גם לכל מיני דברים שנראים לי מתחת לדרגה המקצועית שלה, וברור לי שאין להם שם איזה מתמחים לצרכים האלו אבל אפשר פחות לקחת את זה כמובן מאליו שזה תפקידה.
ומבחינת הסדרה הגיע הזמן לתת לה יותר מקום וחשיבות מאשר סייד-קיק שלו.
(אני מקווה שמתישהו זה בכל זאת עוד יקרה.)
לי זה דווקא היה נראה שפיטר זוכר את זה. אולי זה קרה אחרי שוולטר חטף אותו?
יכול להיות, קשה לי לדעת באמת כי הוא עושה הרבה פעמים מבטים תמהים כאלה שנראה כאילו הוא מהרהר במשהו ואפשר לפרש לשני הכיוונים.

(פתאום זה הזכיר לי את שיטת המשחק של ג'ואי

)

LeAnnDyIan

Well-known member
בלי קשר אבל אני אנצל את ההזדמנות להגיד שהיחס של וולטר ושל הסדרה בכללה לאסטריד קצת מפריע לי.
ואני לא מדברת על זה שלקח לו איזה שנה לזכור את השם שלה, אלא לזה שהוא שולח אותה כמובן מאליו גם לכל מיני דברים שנראים לי מתחת לדרגה המקצועית שלה, וברור לי שאין להם שם איזה מתמחים לצרכים האלו אבל אפשר פחות לקחת את זה כמובן מאליו שזה תפקידה.
ומבחינת הסדרה הגיע הזמן לתת לה יותר מקום וחשיבות מאשר סייד-קיק שלו.
(אני מקווה שמתישהו זה בכל זאת עוד יקרה.)
את מבינה אבל שהתפקיד שלה זה להיות הבייביסיטר שלו.
ליטרלי הביאו אותה לבייבסט על בחור תמהוני כחלק מהסכם השחרור שלו מהבית חולים הפסיכיאטרי (כי פיטר לא יכול לשמור עליו 24/7. ובטח כי גם צריך מישהו ״משלהם״ שיקח אחריות)
אז כן, לפעמים היא נשלחת לבצע כל מיני משימות שלא תואמות את ההכשרה שלה. אבל בתאכלס, מערכת היחסים שלה ושל וולטר היא אחת האהובות עליי.

Lhuna3

Well-known member
האובזרבר עוקב אחרי בחורה צעירה וחוטף אותה. למרות שהוא לא אמור להתערב בעניינים.
אבל זה אובזרבר אחר משראינו.
והוא גם השאיר מאחור את המחברת עם כתב הסתרים שלו.
ובצילומים הם רואים אותו תופס בכף ידו קליע (נראה לי).
מסתבר שהוא צפה בה מאז שהיתה ילדה שהוריה מתו ברעידת אדמה, ופיתח כלפיה רגשות, משהו שבד"כ אין לאובזרברים.
אז הוא הציל אותה מלעלות על טיסה שהתרסקה.
שאר האובזרברים (ראינו 4 סה"כ אני חושבת) נחושים לתקן את הטעות ולהרוג אותה כי אסור להם להתערב, והוא מקריב את עצמו בשביל להציל אותה וככה הופך אותה ל"חשובה" כדי שהם לא יהרגו אותה.
וגם בעקיפין נרמז לנו שכשאחד מהם הציל בעבר את וולטר ופיטר מטביעה באגם, זה היה גם רק בשביל "לתקן טעות" כזאת שהם עצמם גרמו לה איכשהו.
כשהאובזרבר שחטף אותה יוצר קשר עם וולטר, הם נפגשים בחשאי כי וולטר מפחד שהוא ירצה "לתקן" את מה שוולטר עשה כשהוא חטף את פיטר, אבל הוא רק רצה שהוא יעזור לו להציל אותה.

אסטריד חוקרת את כתב הסתרים ומגלה שגם המדען השחצן ממאסיב דיינאמיק חקר אותו (הוא נראה שהואא כל הזמן מנסה להרשים את אוליביה, ולפיטר הוא אומר שהוא לא נראה FBI, ותכלס הוא צודק.) הוא גילה שהסימנים קשורים לכל מיני מקומות שהיו בהם אירועים חשובים, ושיש גם ציורים של אובזרברים בציורים של אירועים מהעבר העתיק.
והתיאוריה שלו שהם צופים בכל ההיסטוריה בבת אחת כי יש להם מימד זמן אחר או משהו, והשאלה היא למה עכשיו הם מופיעים פתאום הרבה יותר מבעבר.

כל זה באמת מעניין וגם האובזרבר המאוהב היה חמוד מאוד,
אבל הכי חמוד בפרק זה הסצינה שאוליביה מספרת לפיטר על זה שהיא נאלצה לבטל לאלה (האחיינית) את היום כיף שהן תיכננו וסיפור מהילדות על אמא שלה, והוא מסתכל בה בכאלה מבטים מאוהבים... |לב|

וולטר מנסה לשחזר איזה מילקשייק, והוא מבקש מאסטריד לטעום - אני לא הייתי מעיזה לטעום שום דבר שוולטר מגיש לי.
(הוא רק רצה לשלוח אותה משם להביא לו משהו בשביל ללכת להפגש בסודיות עם האובזרבר.)

ובסוף אוליביה ואלה בכל זאת הולכות ללונה פארק ואוליביה כפיצוי אפילו עולה איתה על הרכבת הרים למרות שהיא מפחדת מהן (פחחח).

Lhuna3

Well-known member
את מבינה אבל שהתפקיד שלה זה להיות הבייביסיטר שלו.
ליטרלי הביאו אותה לבייבסט על בחור תמהוני כחלק מהסכם השחרור שלו מהבית חולים הפסיכיאטרי (כי פיטר לא יכול לשמור עליו 24/7. ובטח כי גם צריך מישהו ״משלהם״ שיקח אחריות)
אז כן, לפעמים היא נשלחת לבצע כל מיני משימות שלא תואמות את ההכשרה שלה. אבל בתאכלס, מערכת היחסים שלה ושל וולטר היא אחת האהובות עליי.
כן נו בסדר, אבל היא עדיין סוכנת FBI |שפם|

Lion_Heart

Well-known member
האובזרבר עוקב אחרי בחורה צעירה וחוטף אותה. למרות שהוא לא אמור להתערב בעניינים.
אבל זה אובזרבר אחר משראינו.
והוא גם השאיר מאחור את המחברת עם כתב הסתרים שלו.
ובצילומים הם רואים אותו תופס בכף ידו קליע (נראה לי).
מסתבר שהוא צפה בה מאז שהיתה ילדה שהוריה מתו ברעידת אדמה, ופיתח כלפיה רגשות, משהו שבד"כ אין לאובזרברים.
אז הוא הציל אותה מלעלות על טיסה שהתרסקה.
שאר האובזרברים (ראינו 4 סה"כ אני חושבת) נחושים לתקן את הטעות ולהרוג אותה כי אסור להם להתערב, והוא מקריב את עצמו בשביל להציל אותה וככה הופך אותה ל"חשובה" כדי שהם לא יהרגו אותה.
וגם בעקיפין נרמז לנו שכשאחד מהם הציל בעבר את וולטר ופיטר מטביעה באגם, זה היה גם רק בשביל "לתקן טעות" כזאת שהם עצמם גרמו לה איכשהו.
כשהאובזרבר שחטף אותה יוצר קשר עם וולטר, הם נפגשים בחשאי כי וולטר מפחד שהוא ירצה "לתקן" את מה שוולטר עשה כשהוא חטף את פיטר, אבל הוא רק רצה שהוא יעזור לו להציל אותה.

אסטריד חוקרת את כתב הסתרים ומגלה שגם המדען השחצן ממאסיב דיינאמיק חקר אותו (הוא נראה שהואא כל הזמן מנסה להרשים את אוליביה, ולפיטר הוא אומר שהוא לא נראה FBI, ותכלס הוא צודק.) הוא גילה שהסימנים קשורים לכל מיני מקומות שהיו בהם אירועים חשובים, ושיש גם ציורים של אובזרברים בציורים של אירועים מהעבר העתיק.
והתיאוריה שלו שהם צופים בכל ההיסטוריה בבת אחת כי יש להם מימד זמן אחר או משהו, והשאלה היא למה עכשיו הם מופיעים פתאום הרבה יותר מבעבר.

כל זה באמת מעניין וגם האובזרבר המאוהב היה חמוד מאוד,
אבל הכי חמוד בפרק זה הסצינה שאוליביה מספרת לפיטר על זה שהיא נאלצה לבטל לאלה (האחיינית) את היום כיף שהן תיכננו וסיפור מהילדות על אמא שלה, והוא מסתכל בה בכאלה מבטים מאוהבים... |לב|

וולטר מנסה לשחזר איזה מילקשייק, והוא מבקש מאסטריד לטעום - אני לא הייתי מעיזה לטעום שום דבר שוולטר מגיש לי.
(הוא רק רצה לשלוח אותה משם להביא לו משהו בשביל ללכת להפגש בסודיות עם האובזרבר.)

ובסוף אוליביה ואלה בכל זאת הולכות ללונה פארק ואוליביה כפיצוי אפילו עולה איתה על הרכבת הרים למרות שהיא מפחדת מהן (פחחח).
השחקן ששיחק את האובסרבר(אוגוסט) זה פיטר וודורד ,שחקן אהב עלי ששיחק ב CHARMED, ב CRUSADE שזאת סדרת בת קצרת יומין של בבילון 5 וגם בדוקומנטרי על כלי נשק של ימי הביניים שממש אהבתי

Lhuna3

Well-known member
אגב לונה, לא יודעת אם את אוהבת לאכול בזמן שאת צופה בטלוויזיה.
אבל למקרה שכן… אל🫣
:sick: כלומר פרק 9 הולך להיות עוד יותר מגעיל מכל הגועל שכבר היה??

כן.
איכס עוד פעם תולעים יוצאים מהגוף של אנשים... די נו שהיוצרים של הסדרה הזאת ילכו לטפל בעצמם |שפם|

ידענו כבר שפיטר דובר ערבית שוטפת, עכשיו מתברר שגם סינית. ברור.

וולטר דורש עצמאות ואוסר על פיטר לעקוב אחריו, אז שולחים את אסטריד למטרה אבל מסתבר שהיא ממש גרועה בזה, גם בלעקוב אחריו בלי שהוא יראה, וגם בלא לאבד אותו. וגם בלשים לב שעוקבים אחריה.
אוקיי מי גייס אותך ל-FBI :-D
לא הבנתי למה אין לו טלפון סלולרי גם שהם יכולים להתקשר אליו.
אבל הוא מנסה להתקשר לפיטר מטלפון ציבורי, וטועה במספר. (הוא חמוד כשהוא כל הזמן אומר "פיטר? זה אני וולטר אבא שלך" והוא נשמע מפוחד קצת.)
אויש איזה מסכן הוא כשהוא נשאר לבד בלי כסף ולא יודע איך לחזור. זקנה סינית חביבה שלא דוברת אנגלית מתיישבת לידו והוא בוכה...
היא לוקחת אותו הביתה ובסוף מצליחה להתקשר לפיטר וכשהוא בא לאסוף אותו ממנה וולטר כבר בקימונו... מה הלך שם בדיוק :rolleyes:
והוא לא זכר שפיטר שם לו בכיס פתק עם המספר שלו.
בסוף יש רגע מרגש כשהוא רואה שהם תקפו את אסטריד והם מתחבקים.

הכנופיה הסינית בינתיים גונבת את התולעת מהמעבדה ותוקפת את אסטריד. (הם עקבו אחריה כי וולטר התרברב בפני המוכר תולעים שיש לו אחת כזאת גדולה.)
התולעת היא תרופה, שיכולה להתפתח רק בתוך גוף של בנאדם, והבריחו אותה למדינה בתוך סינים מסכנים. מקסים.

ובסוף הפרק וולטר אומר לפיטר שהוא מאוד רוצה לחיות כמו בנאדם עצמאי אבל גם מבין שעוד יש לו בעיות בזכרון וזה לא בטוח בשבילו, אז... הוא עשה את הדבר ההגיוני... והשתיל לעצמו שבב מעקב בצוואר :-D|פנים| WTF

Lion_Heart

Well-known member
:sick: כלומר פרק 9 הולך להיות עוד יותר מגעיל מכל הגועל שכבר היה??

כן.
איכס עוד פעם תולעים יוצאים מהגוף של אנשים... די נו שהיוצרים של הסדרה הזאת ילכו לטפל בעצמם |שפם|

ידענו כבר שפיטר דובר ערבית שוטפת, עכשיו מתברר שגם סינית. ברור.

וולטר דורש עצמאות ואוסר על פיטר לעקוב אחריו, אז שולחים את אסטריד למטרה אבל מסתבר שהיא ממש גרועה בזה, גם בלעקוב אחריו בלי שהוא יראה, וגם בלא לאבד אותו. וגם בלשים לב שעוקבים אחריה.
אוקיי מי גייס אותך ל-FBI :-D
לא הבנתי למה אין לו טלפון סלולרי גם שהם יכולים להתקשר אליו.
אבל הוא מנסה להתקשר לפיטר מטלפון ציבורי, וטועה במספר. (הוא חמוד כשהוא כל הזמן אומר "פיטר? זה אני וולטר אבא שלך" והוא נשמע מפוחד קצת.)
אויש איזה מסכן הוא כשהוא נשאר לבד בלי כסף ולא יודע איך לחזור. זקנה סינית חביבה שלא דוברת אנגלית מתיישבת לידו והוא בוכה...
היא לוקחת אותו הביתה ובסוף מצליחה להתקשר לפיטר וכשהוא בא לאסוף אותו ממנה וולטר כבר בקימונו... מה הלך שם בדיוק :rolleyes:
והוא לא זכר שפיטר שם לא בכיס פתק עם המספר שלו.
בסוף יש רגע מרגש כשהוא רואה שהם תקפו את אסטריד והם מתחבקים.

הכנופיה הסינית בינתיים גונבת את התולעת מהמעבדה ותוקפת את אסטריד. (הם עקבו אחריה כי וולטר התרברב בפני המוכר תולעים שיש לו אחת כזאת גדולה.)
התולעת היא תרופה, שיכולה להתפתח רק בתוך גוף של בנאדם, והבריחו אותה למדינה בתוך סינים מסכנים. מקסים.

ובסוף הפרק וולטר אומר לפיטר שהוא מאוד רוצה לחיות כמו בנאדם עצמאי אבל גם מבין שעוד יש לו בעיות בזכרון וזה לא בטוח בשבילו, אז... הוא עשה את הדבר ההגיוני... והשתיל לעצמו שבב מעקב בצוואר :-D|פנים| WTF
כן, התולעים האלה היו EXTRA SPCIAL KIND OF CREEPY,ואת צודקת, כותבי הסדרה צריכים להבין למה הם כל הזמן מתעסקים עם דברים שיוצאים מהפה ש לא אמורים לצאת משם או מכל מקום בגוף האנושי!
והיאקוזה...פאקינג שיט, הם יותר מסוכנים מכל יצור שהיה בפרק...וולטר מסכן ,רוצה להיות עצמאי , אבל מה לעשות קשה לו, ולא זכרתי שיש לו שבב בצוואר...

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
אז אני אתחיל מהסוף: בעבר וויליאם בל שלף מהמוח של וולטר, בהסכמתו (עד כמה שאפשר להבין מהסיטואציה, למרות שלא לגמרי ברור אם זה באמת מרצונו), את הזכרונות של איך הוא יצר את הדלת ליקום השני.
והחביא אותם בתוך מוחות של אנשים מסכנים תמימים אחרים, שאושפזו במוסדות לחולי נפש.
כמובן שוולטר לא זוכר את כל זה.

ועכשיו המנהיג של השייפ-שיפטרים, שהם כזכור מצאו את הראש המוקפא שלו והקימו אותו לתחיה, שולף את הזכרונות האלו בחזרה מאותם אנשים, וחוטף את וולטר בשביל לחבר אותם למוח שלו ולקבל את הפענוח והתשובה לאיך יוצרים את הדלת.

המשימה של אוליביה זה לעצור אותו והיא מאוד נחושה (ופיטר מנסה להגיד לה שהיא לא לבד במאמץ הזה).
אבל כשהיא תופסת אותו היא נאלצת לבחור בין לשחרר אותו או לתת לוולטר למות תמורת הנוסחה לאנטידוט לרעל שהוא הזריק לו, וכמובן שהיא לא תיתן לוולטר למות.
פיטר מאוד דאג לוולטר כמובן, וחוץ מזה מרגיש אשם על זה שהוא לא ביקר אותו כל משך הזמן הארוך שהוא היה מאושפז.

והחוטפים גילו את השבב מעקב שוולטר שם לעצמו והוציאו לו אותו כדי שלא ימצאו אותם.

Lhuna3

Well-known member
הפרק מהבוידעם!
אני כבר ידעתי לצפות לזה, אבל אני מתארת לי שזה היה מאוד מבלבל לצופים במקור כשתחילת הפרק סה"כ נראיית רגילה, ואז פתאום צ'ארלי שם והכל כרגיל איתו :-D

נערה שמתה מוות קליני מתעוררת ומתחילה לתקשר חייל שמת...
הוא השתלט עליה וניסה לנקום באישתו ששכרה את הרוצח שרצח אותו כי הוא התעלל בה.

פיטר היה חמוד איתה מאוד, אבל היא שואלת אותו אם אוליביה היא ה-girlfriend שלו, והוא עונה לה כמו שלדון קופר: לא, היא girl שהיא friend
ואז בסוף הנערה רומזת לאוליביה: אני אהיה בת 18 עוד שנה, אז לא כדאי לך לחכות יותר מידי to make your move.
למרבה הצער אוליביה לא הקשיבה להצעה החכמה |שפם|.

Lion_Heart

Well-known member
אז אני אתחיל מהסוף: בעבר וויליאם בל שלף מהמוח של וולטר, בהסכמתו (עד כמה שאפשר להבין מהסיטואציה, למרות שלא לגמרי ברור אם זה באמת מרצונו), את הזכרונות של איך הוא יצר את הדלת ליקום השני.
והחביא אותם בתוך מוחות של אנשים מסכנים תמימים אחרים, שאושפזו במוסדות לחולי נפש.
כמובן שוולטר לא זוכר את כל זה.

ועכשיו המנהיג של השייפ-שיפטרים, שהם כזכור מצאו את הראש המוקפא שלו והקימו אותו לתחיה, שולף את הזכרונות האלו בחזרה מאותם אנשים, וחוטף את וולטר בשביל לחבר אותם למוח שלו ולקבל את הפענוח והתשובה לאיך יוצרים את הדלת.

המשימה של אוליביה זה לעצור אותו והיא מאוד נחושה (ופיטר מנסה להגיד לה שהיא לא לבד במאמץ הזה).
אבל כשהיא תופסת אותו היא נאלצת לבחור בין לשחרר אותו או לתת לוולטר למות תמורת הנוסחה לאנטידוט לרעל שהוא הזריק לו, וכמובן שהיא לא תיתן לוולטר למות.
פיטר מאוד דאג לוולטר כמובן, וחוץ מזה מרגיש אשם על זה שהוא לא ביקר אותו כל משך הזמן הארוך שהוא היה מאושפז.

והחוטפים גילו את השבב מעקב שוולטר שם לעצמו והוציאו לו אותו כדי שלא ימצאו אותם.
הקטע הוא שמנהיג משני הצורה היה כל כך מנומס ולא ממש פגע בחולי הנפש המסכנים האלו (מה שעשו להם,לדעתי, ממש ממש לא אתי ודיי מזוויע) , אלא דווקא עזר להם להחזיר את מה שנלקח מהם, שזה חיים נורמליים ושפיות, שבאיזהשהוא שלב לא היה לי אכפת שהוא הצליח

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
הפרק מהבוידעם!
אני כבר ידעתי לצפות לזה, אבל אני מתארת לי שזה היה מאוד מבלבל לצופים במקור כשתחילת הפרק סה"כ נראיית רגילה, ואז פתאום צ'ארלי שם והכל כרגיל איתו :-D

נערה שמתה מוות קליני מתעוררת ומתחילה לתקשר חייל שמת...
הוא השתלט עליה וניסה לנקום באישתו ששכרה את הרוצח שרצח אותו כי הוא התעלל בה.

פיטר היה חמוד איתה מאוד, אבל היא שואלת אותו אם אוליביה היא ה-girlfriend שלו, והוא עונה לה כמו שלדון קופר: לא, היא girl שהיא friend
ואז בסוף הנערה רומזת לאוליביה: אני אהיה בת 18 עוד שנה, אז לא כדאי לך לחכות יותר מידי to make your move.
למרבה הצער אוליביה לא הקשיבה להצעה החכמה |שפם|.
היו 5 עונות...וזה קרה בעונה 2(1) והיא לא שבה לממש את איומה , אז מה קרה? ככה שוכחים? והסוף ש בו עוד מישהו כמעט מת ואז ...כן. שונא סופים מוזרים כאלה

Lhuna3

Well-known member
אנשי-חיה מעוותים כתוצאה מניסוי של הצבא כמובן (שוולטר היה מעורב בו כמובן) חיים בעיירה שרק בה מי שנמצא רואה אותם כמו נורמליים תודות לאיזה אנטנה שמפיצה קרינה שמשפיעה על איך שרואים אותם.

Lhuna3

Well-known member
פיטר בגופיה.
וירוס מאיים על העולם.
האנשים הנגועים כולל אותו מבודדים בתוך בניין והממשל רוצה להרוג אותם.
אוליביה גיבורה מתנדבת להכנס לבניין בשביל להפעיל את מערכת האוורור כדי להרדים אותם בגז עד שיצליחו להכין את התרופה שוולטר מצא. (לא הבנתי למה לא יכלו לבקש מוולטר ואסטריד שכבר היו בפנים עם חליפות מגן לעשות את זה.)
פיטר תחת השפעת הוירוס נאבק עם אוליביה (אני מבינה שזה הכי קרוב שהם יגיעו אי פעם לקשר גופני |שפם| אל תענו לי).
אבל כמובן שהיא מצליחה וכולם ניצלים.

אבל במהלך המשבר וולטר פלט לאוזניה של אסטריד "אני לא יכול לתת לפיטר למות שוב", והיא מתחילה לחשוד.

Lion_Heart

Well-known member
פיטר בגופיה.
וירוס מאיים על העולם.
האנשים הנגועים כולל אותו מבודדים בתוך בניין והממשל רוצה להרוג אותם.
אוליביה גיבורה מתנדבת להכנס לבניין בשביל להפעיל את מערכת האוורור כדי להרדים אותם בגז עד שיצליחו להכין את התרופה שוולטר מצא. (לא הבנתי למה לא יכלו לבקש מוולטר ואסטריד שכבר היו בפנים עם חליפות מגן לעשות את זה.)
פיטר תחת השפעת הוירוס נאבק עם אוליביה (אני מבינה שזה הכי קרוב שהם יגיעו אי פעם לקשר גופני |שפם| אל תענו לי).
אבל כמובן שהיא מצליחה וכולם ניצלים.

אבל במהלך המשבר וולטר פלט לאוזניה של אסטריד "אני לא יכול לתת לפיטר למות שוב", והיא מתחילה לחשוד.
אל דאגה,לא תקבלי ספוילרים לא רצוים :-D , אני אהבתי את הקטע שהבחור כמעט יוצא מהבנין ,אבל וולטר עוצר אותו ואומר להכניס את הבנין לבידוד ואסטריד אומרת שפיטר ואוליביה בפנים...הפנים שלו היו כה...נחרצות!!

Lhuna3

Well-known member
אבא של וולטר היה מדען מרגל אצל הנאצים בשביל ארה"ב והמציא נשק ביולוגי שהורג לפי תכונות שרוצים, שהיה אמור לשמש את הנאצים להרוג את כולם חוץ מהגזע הארי.
צאצא של מדען נאצי שעבד איתו (או המדען עצמו שאיכשהו לא הזדקן? הכל יכול להיות בסדרה הזאת) שחזר את הנוסחה וניסה לעשות פיגוע המוני אבל וולטר הרג אותו בעזרת אותו נשק שכוון נגדו בלבד.
לא אהבתי את המבטים המתחסדים של פיליפ ואוליביה כלפי וולטר בסוף בגלל שהוא הרג אותו. הוא מנע מוות המוני, די לצדקנות.

וולטר גם כעס על פיטר שבעבר מכר בכוונה את הספרים שאבא של וולטר הוריש לוולטר והיו יקרים לליבו והוא עשה את זה בשביל לפגוע בו. אבל בסוף התפייסו.

רגע חמוד: בתחילת הפרק חוקרים בחתונה ושם וולטר שואל את פיטר אם הוא חושב שאוליביה תקרא לו "אבא" אחרי שהם יתחתנו חחח
וואלה לוולטר יש אותן אשליות כמוני.

Lhuna3

Well-known member
FINALLY!
כאילו... כמעט... כלומר... כי ברגע המשבר כמעט היתה נשיקה, אבל אז אוליביה מבינה שהיא מפחדת אז היא אמורה לראות איזה בניין אמור לעבור ליקום 2 במקום הבניין שעבר ליקום 1 כי מנהיג השייפ-שיפטרים פתח שם "דלת".
ואז היא רצה לזהות והאנשים ניצלים מהבניין (לפחות בצד שלנו).
ובערב היא ופיטר קובעים לדייט! (הם מכחישים שזה דייט אבל זה דייט).
אבל כשהיא מגיעה לאסוף אותו היא סופסוף רואה... שהוא מיקום 2. וולטר מבקש ממנה לא לגלות לו.
איך וולטר לא חשש שהיא תראה אותו עוד מוקדם יותר כשהוא עשה עליה את הניסוי?? כנראה שהוא באמת רוב הזמן לא זוכר את זה ורק ברגעים מסוימים נזכר.

שיט מה יהיה עכשיו? זה בטח ידפוק איכשהו את מה שסופסוף התחיל ביניהם ;-(
טוב חייבת לראות הלאה, מקווה שזה לא יהיה מעצבן מידי.

למעלה