בינג' פרינג' - עונה 2

Lhuna3

Well-known member
חח יאא איזה כיף! זה באמת הרבה יותר כיף לצפות ביחד והלוואי והייתי יכולה מצליחה לפנות יותר זמן לדברים שבא לי לעשות והיינו מצליחות לדבר על כל הפרקים ביחד במקום להגיב בדיליי של כמה ימים|חבול|
אבל לפחות אין את הבעיה של הודעות לא קופצות. ליטרלי הדבר הטוב היחיד במערכת החדשה והמעצבנת הזאת. (טוב נו, זה וזה שיש לי דרו וריס בכל הודעה|מאוהב|)

וגם לגיטימציה סתם לשים גיפים:-P:

היא יפה ברמות שאין לתאר.

It's Always Sunny

Well-known member
נראה לי שהגיע הזמן לחזור לראות פרינג' :-D:-):
מתחיל להימאס לי לצפות בסדרות רק כדי לאוורר את הראש, היום פתאום הרגשתי געגוע קל לפרינג' ולכתיבה בפורום :-):

It's Always Sunny

Well-known member
  • מתחילים את הפרק עם הצופה שנמצא בפארק עם משקפת (אני תוהה איך אף אחד לא התקשר למשטרה, הוא נראה מאוד סטוקרי), ניגש אליו מישהו על מנת להתרים כסף ליוצאי מלחמה, הצופה אומר שאין לו :-D אבל הוא עדיין מקבל סיכה, ממש נחמד מצידו של המתרים, אני לא הייתי נותנת לו כלום.
  • אנחנו מגלים שהצופה עוקב אחרי אישה צעירה, הוא ניגש אליה וחוטף אותה, באור יום מול כולם.
  • עוברים לאוליביה שמתכננת לה ואלה יום כיף אבל לצערן הרב אוליביה צריכה ללכת לעבודה. אלה מקבלת את זה בהבנה והיא כזו מתוקה. אבל אוליביה הצחיקה אותי כשהיא אמרה שהיא מפחדת מרכבות הרים, מעניין אם זה באמת נכון או שהיא סתם אומרת לאלה.
  • אוליביה הולכת לבית של וולטר ופיטר ומדברת עם פיטר על הנערה החטופה, וולטר בינתיים נמצא במטבח, מנסה להכין מילקשייק. אני חושבת שזו פעם ראשונה בסדרה שאני פתאום קולטת כמה מצחיק זה שאוליביה מנסה לתקשר עם וולטר לגבי התיק שעליו הם עובדים בזמן שוולטר עסוק בדברים אחרים ובכלל לא נמצא איתה :-D עם אוליביה זה בעיקר בולט כי היא מאוד רצינית ולראות אותה מגיבה למה שוולטר אומר זה משעשע.
  • החבורה שלנו מגלה באמצעות סרטון אבטחה שיש יותר מצופה אחד. אני כבר לא זוכרת אם זה משהו שחדש לנו הצופים או שידענו את זה מראש. נראה לי שכבר ידענו את זה אבל עבר הרבה זמן מאז שראיתי את הסדרה אז אני לא בטוחה במאה אחוזים.
  • ברוילס ואוליביה מדברים על החטופה ששמה כריסטין, הם לא מוצאים בה משהו מיוחד. בינתיים פיטר שואל את וולטר למה הצופה הציל אותם כשהם מתו לפני 24 שנים. אני מרגישה רע בשביל שניהם.
  • אסטריד מפענחת שפה שנמצאת במחברת שהצופה רשם, היא מגלה שגם (הפתעה הפתעה) מאסיב דיינמיק חוקרים את אותו הדבר הרבה זמן.
  • אוליביה ופיטר הולכים לברנדון, המדען של מאסיב דיינמיק (שאומר לפיטר שהוא לא נראה מ-FBI, אני לא סגורה אם זו מחמאה או עלבון) והוא מראה לאוליביה ולפיטר שהצופים תמיד היו בהיסטוריה האנושית בכל רגע חשוב של היסטוריה, מדע וטכנולוגיה ובתקופה האחרונה הם התחילו לצוץ יותר ויותר. ברנדון מסביר לפיטר ואוליביה שהם לא נוסעים בזמן אלא פשוט מופיעים ברגעים חשובים של האנושות, אני לא כל כך אהבתי מה ההבדל אבל אני סומכת על ברנדון. חבל שהניסוי שלו הסתיים בכך שהוא השפריץ חומר כלשהו (לא נראה שזה מים) על הנעליים של אוליביה |שפם|
  • מכאן אנחנו עוברים אל הצופים שעסוקים בלגמור למסעדה את החריף בזמן שהם מדברים על אוגוסט שהציל את כריסטין מסיבה שהם לא מבינים. זה טוויסט מעניין כי עד עכשיו חשבנו שהמטרה של כולם הייתה לחטוף אותה אבל מסתבר שאוגוסט פעל על דעת עצמו. הצופים קוראים למחסל שלהם (הוא בן אדם או צופה?) כי מסתבר שזה לגיטימי בשבילם שיהיה להם מחסל.
  • אוליביה ופיטר מדברים עם החברה של כריסטין שמציינת שכריסטין הייתה אמורה לטוס באותו יום לאיטליה. החברה מספרת להם שההורים של כריסטין מתו כשהייתה קטנה ופיטר שם לב שהצופה נמצא בתמונה של כריסטין וההורים שלה.
  • הצופה מראה לכריסטין שהמטוס שהיא הייתה אמורה לעלות עליו התרסקה, אז הוא בעצם הציל אותה. אוליביה ופיטר שומעים את זה במהלך הנסיעה.
  • הקטע של אוליביה ופיטר בנסיעה היה חמוד, אהבתי איך שהוא אומר לה שיהיו לה עוד הזדמנויות לבלות עם אלה וגם את הסיפור של אוליביה ואימא שלה. קיבלתי גם את האישור שאימא של אוליביה מתה בשלב כלשהו לפני שהסדרה התחילה.
  • אוגוסט הולך להיפגש עם שאר הצופים שדורשים הסבר ללמה הוא הציל את כריסטין, הם אומרים שאין לה עתיד אבל אוגוסט מתעקש שהיא חשובה.
  • וולטר נפגש עם אוגוסט ומבקש ממנו שלא ייקח ממנו את פיטר. הצופה רוצה את העזרה של וולטר על מנת למנוע את מותה של כריסטין, וולטר אומר לו שהוא צריך להפוך את כריסטין לחשובה כדי שלא יהרגו אותה. בינתיים, פיטר ואוליביה נתקלים במחסל והוא מחזיק את פיטר עם אקדח מוצמד לראש, פיטר מצליח להתחמק ממנו אבל המחסל בורח.
  • אוליביה מקבלת שיחת טלפון לגבי מיקומו של אוגוסט והיא ופיטר נוסעים למלונית. שם מתפתח קרב בין אוגוסט למחסל במהלכו אוגוסט נורה. אוליביה ופיטר מגיעים למלונית והמחסל מתחיל לירות עליהם, אוגוסט נותן לפיטר את האקדח שלו. אוליביה מחפשת את המחסל, הוא עומד מאחוריה ופיטר יורה בו. אוליביה מוצאת את כריסטין.
  • במכונית, אחד מהצופים (מעניין איך קוראים לו, קראתי בויקיפדיה שהם קרואים על שם חודשי השנה, יש מצב שזה כבר נאמר ואני פשוט לא זוכרת) אומר לאוגוסט שכריסטין בטוחה ושואל אותו למה הוא רצה להציל את כריסטין, אוגוסט עונה שהוא כנראה מאוהב בה ולמען האמת חשדתי בזה ברגע שהוא הראה לה שהמטוס שהיא הייתה צריכה לעלות עליו התרסק.
  • אוליביה לוקחת יום חופש בשביל לבלות עם אלה ובסוף עולה על רכבת הרים. בזמן שהיא ואלה נהנות, הצופים צופים עליהן ואומרים שעכשיו הדברים הולכים להיות קשים עבור אוליביה 🤔

LeAnnDylan

Well-known member
לא ראיתי עדין (כאילו, לא לאחרונה. אבל עדין אגיב לכמה נקודות שלך)
זה אחד הפרקים האהובים עליי בעונה ובסדרה בכלל. אוגוסט כזה חמוד|לב|
מתחילים את הפרק עם הצופה שנמצא בפארק עם משקפת (אני תוהה איך אף אחד לא התקשר למשטרה, הוא נראה מאוד סטוקרי)
חח כי הוא לא עובר על החוק. הוא סתם ווירדו.
ניגש אליו מישהו על מנת להתרים כסף ליוצאי מלחמה, הצופה אומר שאין לו :-D אבל הוא עדיין מקבל סיכה, ממש נחמד מצידו של המתרים, אני לא הייתי נותנת לו כלום.
:-D דווקא סיכה זה בסדר כי אם עונדים אותה, זה משמש כמו פירסום.
אנחנו מגלים שהצופה עוקב אחרי אישה צעירה, הוא ניגש אליה וחוטף אותה, באור יום מול כולם.
פה כבר צריך להתקשר למשטרה:-P:
עוברים לאוליביה שמתכננת לה ואלה יום כיף אבל לצערן הרב אוליביה צריכה ללכת לעבודה. אלה מקבלת את זה בהבנה והיא כזו מתוקה. אבל אוליביה הצחיקה אותי כשהיא אמרה שהיא מפחדת מרכבות הרים, מעניין אם זה באמת נכון או שהיא סתם אומרת לאלה.
חחח אני מניחה שעד סוף הפרק הבנת כבר שהיא לא שיקרה:-P:
גם אני מפחדת ;-#
אוליביה הולכת לבית של וולטר ופיטר ומדברת עם פיטר על הנערה החטופה, וולטר בינתיים נמצא במטבח, מנסה להכין מילקשייק. אני חושבת שזו פעם ראשונה בסדרה שאני פתאום קולטת כמה מצחיק זה שאוליביה מנסה לתקשר עם וולטר לגבי התיק שעליו הם עובדים בזמן שוולטר עסוק בדברים אחרים ובכלל לא נמצא איתה :-D עם אוליביה זה בעיקר בולט כי היא מאוד רצינית ולראות אותה מגיבה למה שוולטר אומר זה משעשע.
אלה בהחלט הקטעים הכי טובים בסדרה:-D
החבורה שלנו מגלה באמצעות סרטון אבטחה שיש יותר מצופה אחד. אני כבר לא זוכרת אם זה משהו שחדש לנו הצופים או שידענו את זה מראש. נראה לי שכבר ידענו את זה אבל עבר הרבה זמן מאז שראיתי את הסדרה אז אני לא בטוחה במאה אחוזים.
נראה לי שמתישהו ממש בהתחלה כשאוליביה עלתה על הצופים בפעם הראשונה, ברוילס הכניס אותה לאיזה חדר והראה לה מלא תמונות שלהם, ושם היה ניתן לראות כבר שזה לא אותו אחד.
ברוילס ואוליביה מדברים על החטופה ששמה כריסטין, הם לא מוצאים בה משהו מיוחד. בינתיים פיטר שואל את וולטר למה הצופה הציל אותם כשהם מתו לפני 24 שנים. אני מרגישה רע בשביל שניהם.
למה רע?
אסטריד מפענחת שפה שנמצאת במחברת שהצופה רשם, היא מגלה שגם (הפתעה הפתעה) מאסיב דיינמיק חוקרים את אותו הדבר הרבה זמן.
חח באיזשהו שלב כל הקטעים האלה עם מאסיב דיינמינק שנמצאים בהכל כבר נהיה קצת מגוחך:-D למרות שבתאכלס הפואנטה שלהם זה שהם חוקרים ומפתחים את כל האירועי פרינג' האלה אז הגיוני בסה"כ שהם יהיו קשורים בצורה כזו או אחרת לכל מקרה. ועדין זה מרגיש לי קצת מוגזם לפעמים. כאילו אין עוד חברות אחרות בעולם. הרי אמרו שמאסיב היא אחת מחמש החברות המובילות בעולם. אז לייק, איפה הארבע האחרות?
אוליביה ופיטר הולכים לברנדון, המדען של מאסיב דיינמיק (שאומר לפיטר שהוא לא נראה מ-FBI, אני לא סגורה אם זו מחמאה או עלבון)
תלוי איך את מסתכלת על זה. אבל בתאלכס לפיטר יש פרצוף לוק של עברין אז כנראה לזה ברנדון התכוון:-D
והוא מראה לאוליביה ולפיטר שהצופים תמיד היו בהיסטוריה האנושית בכל רגע חשוב של היסטוריה, מדע וטכנולוגיה ובתקופה האחרונה הם התחילו לצוץ יותר ויותר. ברנדון מסביר לפיטר ואוליביה שהם לא נוסעים בזמן אלא פשוט מופיעים ברגעים חשובים של האנושות, אני לא כל כך אהבתי מה ההבדל אבל אני סומכת על ברנדון.
סומכת על מישהו ממאסיב דיינאמיק... אנחנו נראה בעתיד אם זו הייתה החלטה נבונה מצידך:-P::-D
חבל שהניסוי שלו הסתיים בכך שהוא השפריץ חומר כלשהו (לא נראה שזה מים) על הנעליים של אוליביה |שפם|
זה בסדר, יש למאסיב דיינמיק תקציב לניקוי יבש:-D
מכאן אנחנו עוברים אל הצופים שעסוקים בלגמור למסעדה את החריף בזמן שהם מדברים על אוגוסט שהציל את כריסטין מסיבה שהם לא מבינים. זה טוויסט מעניין כי עד עכשיו חשבנו שהמטרה של כולם הייתה לחטוף אותה אבל מסתבר שאוגוסט פעל על דעת עצמו. הצופים קוראים למחסל שלהם (הוא בן אדם או צופה?) כי מסתבר שזה לגיטימי בשבילם שיהיה להם מחסל.
כמו שברנדון אמר, הם "צופים" הם לא אמורים לעשות שום דבר מעבר ללצפות. הבנו את זה סופית כשהם אמרו שאוגוסט פעל על דעת עצמו, לכן הגיוני שאם הם רוצים לפעול בצורה אקטיבית, הם צריכים שמישהו אחר יעשה את העבודה בשבילם. ולכן המחסל לא יכול להיות צופה בעצמו.
אוליביה ופיטר מדברים עם החברה של כריסטין שמציינת שכריסטין הייתה אמורה לטוס באותו יום לאיטליה. החברה מספרת להם שההורים של כריסטין מתו כשהייתה קטנה ופיטר שם לב שהצופה נמצא בתמונה של כריסטין וההורים שלה.
אם עד הרגע הזה אוגוסט היה קריפ בעיני, פה ממש התאהבתי בו. אפילו שזה ממש פדופילי מצידו שהוא התאהב באיזו ילדה קטנה ועושה לה סטוקינג במשך שנים.
אולי בגלל שלא היה בזה שום דבר מיני חשבתי שזה חמוד. כאילו כמו אהבה של אבא.
אוגוסט הולך להיפגש עם שאר הצופים שדורשים הסבר ללמה הוא הציל את כריסטין, הם אומרים שאין לה עתיד אבל אוגוסט מתעקש שהיא חשובה.
"אין לה עתיד" זה משפט שהמורה שלי לאנגלית בכיתה ז' אמרה עליי. אולי גם היא צופה?|תוהה|
וולטר אומר לו שהוא צריך להפוך את כריסטין לחשובה כדי שלא יהרגו אותה.
זו חשיבה מאוד חכמה מצידו של וולטר.
במכונית, אחד מהצופים (מעניין איך קוראים לו, קראתי בויקיפדיה שהם קרואים על שם חודשי השנה, יש מצב שזה כבר נאמר ואני פשוט לא זוכרת)
אוי, אל תקראי דברים בוויקיפדיה, יש שם ספוילרים חמורים וזה יהרוס לך הרבה מההנאה.
אבל אם זה ממש משנה לך אז לצופה השני קוראים ספטמבר.
אוליביה לוקחת יום חופש בשביל לבלות עם אלה ובסוף עולה על רכבת הרים.
אני ממש אוהבת את הקטעים האלה של אוליביה ואלה/רייצ'ל|לב|
בזמן שהיא ואלה נהנות, הצופים צופים עליהן ואומרים שעכשיו הדברים הולכים להיות קשים עבור אוליביה 🤔
שלא תעיזו לגעת לי באוליביה:-[ חצופים!! :-[

It's Always Sunny

Well-known member
:-D דווקא סיכה זה בסדר כי אם עונדים אותה, זה משמש כמו פירסום.
כדי שאנשים יתרמו להם?

חחח אני מניחה שעד סוף הפרק הבנת כבר שהיא לא שיקרה:-P:
גם אני מפחדת ;-#
חחח, כן. אבל זה ממש נחמד שהיא עלתה על הרכבת הרים בסופו של דבר.
אל דאגה, גם אני פחדנית :-D

נראה לי שמתישהו ממש בהתחלה כשאוליביה עלתה על הצופים בפעם הראשונה, ברוילס הכניס אותה לאיזה חדר והראה לה מלא תמונות שלהם, ושם היה ניתן לראות כבר שזה לא אותו אחד.
זה נשמע הגיוני אבל הם התנהגו כאילו הם לא יודעים שיש עוד צופים.

כי פיטר לא יודע מה קרה לו ו-וולטר אומנם לא היה צריך לעשות את מה שעשה אבל כרגע עם הבעיות שלו, אי אפשר ממש להאשים אותו.

חח באיזשהו שלב כל הקטעים האלה עם מאסיב דיינמינק שנמצאים בהכל כבר נהיה קצת מגוחך:-D למרות שבתאכלס הפואנטה שלהם זה שהם חוקרים ומפתחים את כל האירועי פרינג' האלה אז הגיוני בסה"כ שהם יהיו קשורים בצורה כזו או אחרת לכל מקרה. ועדין זה מרגיש לי קצת מוגזם לפעמים. כאילו אין עוד חברות אחרות בעולם. הרי אמרו שמאסיב היא אחת מחמש החברות המובילות בעולם. אז לייק, איפה הארבע האחרות?
מאסיב דיינמיק הקצו את המשאבים שלהם כדי ללמוד איך אפשר להשמיד את שאר החברות כדי שלא יהיו להם מתחרים :-P:

כמו שברנדון אמר, הם "צופים" הם לא אמורים לעשות שום דבר מעבר ללצפות. הבנו את זה סופית כשהם אמרו שאוגוסט פעל על דעת עצמו, לכן הגיוני שאם הם רוצים לפעול בצורה אקטיבית, הם צריכים שמישהו אחר יעשה את העבודה בשבילם. ולכן המחסל לא יכול להיות צופה בעצמו.
אז הם בעצם כמו טפילים?

אם עד הרגע הזה אוגוסט היה קריפ בעיני, פה ממש התאהבתי בו. אפילו שזה ממש פדופילי מצידו שהוא התאהב באיזו ילדה קטנה ועושה לה סטוקינג במשך שנים.
אולי בגלל שלא היה בזה שום דבר מיני חשבתי שזה חמוד. כאילו כמו אהבה של אבא.
הוא התאהב בה כבתור ילדה? חשבתי שזה דווקא היה כשהיא הייתה מבוגרת יותר.

"אין לה עתיד" זה משפט שהמורה שלי לאנגלית בכיתה ז' אמרה עליי. אולי גם היא צופה?|תוהה|
חחחחח
אבל בסוף הוכחת לה שיש לך עתיד :-):

אוי, אל תקראי דברים בוויקיפדיה, יש שם ספוילרים חמורים וזה יהרוס לך הרבה מההנאה.
אבל אם זה ממש משנה לך אז לצופה השני קוראים ספטמבר.
בדרך כלל לא נכנסת לויקיפדיה אבל עשיתי את זה ממש ממוקד, זה היה בעיקר כי רציתי לדעת את השם של ברנדון :-D עד אז קראתי לו מדען ממאסיב דיינמיק.
אבל להבא אני פשוט אשאל אותך :-):

אני ממש אוהבת את הקטעים האלה של אוליביה ואלה/רייצ'ל|לב|
כמה חבל שרייצ'ל נעלמה :-(
לפחות אלה נשארה, הייתי בטוחה שהיא גם תיעלם אבל היא הייתה בפרק הזה אז זו הפתעה נחמדה.

שלא תעיזו לגעת לי באוליביה:-[ חצופים!! :-[
:-D:-D:-D

LeAnnDylan

Well-known member
כדי שאנשים יתרמו להם?
לפעמים זה פשוט מעלה מודעות. אבל בתאכלס כן, זה בסופו של דבר בשביל יותר תרומות.
חחח, כן. אבל זה ממש נחמד שהיא עלתה על הרכבת הרים בסופו של דבר.
כי היא דודה מושלמת|לב|
אל דאגה, גם אני פחדנית :-D
יופי, כולנו באותה סירה:-D
זה נשמע הגיוני אבל הם התנהגו כאילו הם לא יודעים שיש עוד צופים.
אה כן, הם לא ידעו. אבל חשבתי שאת שואלת אם אנחנו היינו אמורים לדעת את זה.
כי פיטר לא יודע מה קרה לו ו-וולטר אומנם לא היה צריך לעשות את מה שעשה אבל כרגע עם הבעיות שלו, אי אפשר ממש להאשים אותו.
אה אוקיי, כן.
מאסיב דיינמיק הקצו את המשאבים שלהם כדי ללמוד איך אפשר להשמיד את שאר החברות כדי שלא יהיו להם מתחרים :-P:
ההסבר ההגיוני היחיד.
כלומר היה את המתועב הזה שאמרה לאוליביה "את נראית צעירה, את בטח רוצה להביא ילדים, חבל שמשהו יפריע לזה" עם החברה שלו, אבל נינה דאגה לנפילה שלהם. אז הגיוני בתאכלס שהיא תעשה את זה גם לשלו האחרות.
הוא התאהב בה כבתור ילדה? חשבתי שזה דווקא היה כשהיא הייתה מבוגרת יותר.
מניחה שזה נתון לפרשנות כי זה לא נאמר במפורש. אני פשוט חשבתי שאם הוא עקב אחריה כל החיים שלה הוא תמיד אהב אותה.
חחחחח
אבל בסוף הוכחת לה שיש לך עתיד :-):
חחח גם אני הפכתי לחשובה ואף אחד לא היה צריך למות בשביל זה! (לפחות לא אף אחד שאני מודעת אליו8-*|תוהה|)
אבל להבא אני פשוט אשאל אותך :-):
כן! בבקשה תשאלי אותי או את לונה. חבל לי שתהרסי לעצמך בשביל מידע שולי.

It's Always Sunny

Well-known member
  • מתחילים את הפרק עם מישהו שמחפש רחוב בצ'יינהטאון, הוא מגיע אל הבית שחיפש, בהתחלה הוא מאמין שהגיע לקבל עזרה אבל מסתבר שמי שאירח אותו בעצם תיכנן את הכל ושיוצאת לו תולעת מהגוף.
  • אוליביה מחכה לוולטר ולפיטר, וולטר מתחיל לעבוד על העצמאות שלו אבל פיטר עדיין לא סומך עליו.
  • אני אוהבת איך וולטר מוציא את התולעת ופשוט מחפש מישהו שייקח אותה למעבדה :-D (בסוף פיטר המסכן נודב)
  • אנחנו מגלים שיש מישהי במים שעדיין בחיים, זה הרגיש לי קצת מגוחך שפיטר דפק ספרינט, כאילו אני מבינה שהוא רוצה לעזור אבל הקטע הרפואי יותר שייך לוולטר.
  • בינתיים המארח ממקודם (שנדמה לי שהוא רופא אבל אשמח שתתקני אותי) עושה את אותו תרגיל למישהו אחר.
  • עוברים לבית החולים, שם אנחנו מגלים שהאישה ששרדה לא נדבקה בטפיל, היא מבקשת שיצילו את בעלה והבת שלהם. פיטר דובר סינית קנטונזית, זה מרשים, חשבתי שרק אוליביה דוברת הרבה שפות :-P:
  • רשימת נוסעים של הספינה מובילה למספנה מקומית שם יש חשוד במעצר ששייך לטריאדה. אוליביה ופיטר הולכים אליו אבל לפני שיש להם הזדמנות, הוא מתאבד באמצעות תער. היי, אבל לפחות פיטר ניסה להציל אותו, הוא קיבל את הרגע ההירואי שהוא חיפש מקודם על החוף :-D
  • וולטר רוצה לסמם את כל התולעים הטפיליות :-D
  • מסתבר שזה לא עובד כי התולעת נצמדת ליד של וולטר (שבכלל לא עסוק בלהוריד אותה משם אלא בלחשוב כמה התחושה נעימה) ואסטריד מצילה אותו. הם מגלים שברוילס עמד שם כל הזמן ופשוט הסתכל עליהם, בטח היה לו מבט אדיש :-D
  • ברוילס מעדכן את פיטר ואוליביה שהמנהיג של הטריאדה משתמש בחברות קש כדי להגן על העסקים שלו, הם מגלים שהייתה העברה בנקאית מבית פרטי והולכים לבקר את בעלי הבית.
  • בבית ההוא גרים אימא והבן שלה, האימא, גברת ג'ארוויס מופתעת כשאוליביה מעדכנת אותה לגבי הכסף ופיטר עובר על הבית ורואה שהוא סטרילי מאוד. בזמן שאוליביה דיברה עם האימא תהיתי אם היא חשדה בה, כי אני לחלוטין הרגשתי שהיא משקרת.
  • וולטר מעדכן שהתולעת היא לא סם אלא תרופה שנועדה לטפל במקרים של כשל חיסוני. הוא מחליט ללכת לצ'יינהטאון על מנת לבדוק חנויות לצמחי מרפא והוא רוצה ללכת לבד, פיטר חושש.
  • פיטר ואוליביה הולכים לדבר עם מאט כי הם חושדים שאימא שלו חולה. פיטר מצליח להתקרב אליו ומגלה שבעצם מאט הוא החולה.
  • וולטר מגלה שאסטריד עוקבת אחריו (היא לא שחקנית ממש טובה :-D אסטריד הכוונה) ונותן לה רשות לבוא איתו לחנות האחרונה שבה הוא מבקר. אחרי שהם מסיימים את הסידורים שלהם, הם הולכים לאכול משהו (לצערה של אסטריד לא גלידה) ו-וולטר נעלם.
  • אסטריד חוזרת למעבדה כדי לבדוק אם וולטר חזר לשם ומותקפת על ידי אנשי טריאדה :-(
  • בינתיים, וולטר מנסה לחייג לפיטר אבל הוא לא זוכר את הסדר של מספר הטלפון שלו, זה קצת צבט לי בלב לראות אותו מכניס מטבע שוב ושוב ומנסה לבדוק אם הוא התקשר למספר הנכון ואז נגמר לו הכסף :-( הוא הולך לתחנת אוטובוס ומתחיל לדבר עם אישה שלא מדברת אנגלית אבל איכשהו הם מצליחים להסתדר ולהתקשר לפיטר.
  • אוליביה ופיטר מגיעים למעבדה ורואים את אסטריד על הרצפה, למרות שפיטר רוצה להזמין אמבולנס, אסטריד מסרבת (זה לא נראה לי בטוח שהיא לא הולכת לבית החולים אחרי פציעה כזו אבל בסדר).
  • אוליביה הולכת לגברת ג'ארוויס ומצליחה לשכנע אותה לשתף פעולה. ה-FBI מגיעים לספינה אבל מגלים שהם הגיעו מאוחר מדי.
  • וולטר ופיטר מגיעים אל החנות וולטר ואסטריד היו בה, פיטר נכנס לחנות, הוא מנסה להציל את האישה שנמצאת על השולחן ניתוחים אבל הוא מותקף מאחור.
  • הרופא מנסה להכניס את התולעת לפה של פיטר, אבל למזלו של פיטר ה-FBI מגיעים ואוליביה יורה לרופא בראש. היה לי רגע קטן שתהיתי אם זה פרק כפול כי היה ממש כמה דקות לסיום הפרק אבל אז אוליביה הצילה את פיטר, אז סוף טוב, הכל טוב.
  • וולטר מגיע למעבדה ורואה מה קרה לאסטריד, די עצוב לי שהתגובה הראשונה שלה היא: אני אנקה את הכל. אבל וולטר מרגיש רע והם מתחבקים.
  • וולטר אומר לפיטר שהוא רוצה להיות עצמאי יותר ואז מעדכן שהוא שם לעצמו מכשיר מעקב בצוואר למקרה שילך לאיבוד. רק וולטר יכול לחשוב על זה :-D

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד זה פרק שממש לא בא לי לראות שוב:-D
אחד הפרקים הדוחים8-{
וגם למי אכפת מסינים|שפם| גם כל פעם שיש פרק עם סינים ב-SVU זה בדר"כ פרק משעמם |||
אוליביה מחכה לוולטר ולפיטר, וולטר מתחיל לעבוד על העצמאות שלו אבל פיטר עדיין לא סומך עליו.
זה היה קטע שכן אהבתי בפרק. כל המסע הזה של וולטר עם עצמו ועם אסטריד. אלה היו קטעים ממש חמודים ובא לי שהם יהיו בפרק אחר כדי שאני אוכל לראות בלי הקטעים המגעילים:-D
וולטר מגלה שאסטריד עוקבת אחריו (היא לא שחקנית ממש טובה :-D אסטריד הכוונה) ונותן לה רשות לבוא איתו לחנות האחרונה שבה הוא מבקר. אחרי שהם מסיימים את הסידורים שלהם, הם הולכים לאכול משהו (לצערה של אסטריד לא גלידה) ו-וולטר נעלם.
אני זוכרת שלונה רשמה איפשהו שהיא לא אוהבת איך שמתייחסים לאסטריד בתוכנית כאילו היא איזה שפחה שלהם, אבל דווקא בפרק הזה הקטעים שלה ושל וולטר הראו שאפילו שהוא לא יודע להראות את זה תמיד, ממש אכפת לו ממנה ואני ממש אוהבת את מערכת היחסים שלהם|לב|
בינתיים, וולטר מנסה לחייג לפיטר אבל הוא לא זוכר את הסדר של מספר הטלפון שלו, זה קצת צבט לי בלב לראות אותו מכניס מטבע שוב ושוב ומנסה לבדוק אם הוא התקשר למספר הנכון ואז נגמר לו הכסף :-(
יואו זה היה קטע כזה עצוב. הייתי צריכה ללכת להביא ממחטה כשראיתי את זה;-(
וולטר אומר לפיטר שהוא רוצה להיות עצמאי יותר ואז מעדכן שהוא שם לעצמו מכשיר מעקב בצוואר למקרה שילך לאיבוד. רק וולטר יכול לחשוב על זה :-D
חח אוי וולטר... איזה דמות אדירה הוא:-D:-D

It's Always Sunny

Well-known member
לרגע לא הבנתי למה צ'ארלי שם. ואז נזכרתי שהפרק הזה היה צריך להיות בעונה הראשונה. יש סיבה למה לא שידרו אותו בעונה הראשונה?
טוב, בכל מקרה, אני לא אתלונן על כך שקיבלתי את צ'ארלי לפרק נוסף, אפילו אם זה רק לפרק אחד :-):

It's Always Sunny

Well-known member
פיטר בגופיה.
חחחח, כשראיתי אותו בגופייה, ישר חשבתי עלייך :-):
רציתי לעלות תמונה שלו אבל אני מפחדת מספויילרים ;-#

חוץ מזה, כל פעם שמדובר בוירוס/מגיפה, אני ישר חושבת על הקורונה ;-#

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
פרק מעניין שבו רואים את העבר של וולטר וסוף סוף רואים את אימא של פיטר. מעניין אם ירחיבו עליה בהמשך (מניחה שכן).

It's Always Sunny

Well-known member
והוא קורא לו בפעם הראשונה Dad ולא וולטר!
וולטר מתרגש.
גם אני התרגשתי |חיבוק|
אני אוהבת את הרגעים הקטנים האלה בניהם.

אני מאוד חיכיתי לרגע הזה שהוא יגלה, אבל כמובן שזה נורא עצוב שהוא עכשיו כועס על וולטר ולא ברור איך יסלח לו על כך, ובכלל הוא גם נעלם ;-(
ובדיוק כתבתי שאני אוהבת את הקשר שלהם והוא מתפרק |נחמה|

It's Always Sunny

Well-known member
מה הייתה המטרה שהראו לנו את נינה וברוילס מתנשקים? זה לא הוביל לשום מקום. חוץ מלגרום לנו להיות בהלם, אני לא רואה הסבר לעלילה הזו. אולי הכותבים רצו לפתח משהו אבל אז התחרטו באמצע?

LeAnnDylan

Well-known member
מה הייתה המטרה שהראו לנו את נינה וברוילס מתנשקים? זה לא הוביל לשום מקום. חוץ מלגרום לנו להיות בהלם, אני לא רואה הסבר לעלילה הזו. אולי הכותבים רצו לפתח משהו אבל אז התחרטו באמצע?
נראה לי שהמטרה הייתה לראות שנינה לא בוחלת בשום אמצעי כדי לקבל את מה שהיא רוצה. לא היה בזה שום דבר רומנטי. או שאולי המטרה הייתה לראות שכן היה בניהם משהו בעבר ובגלל זה שניהם מוכנים לכופף קצת חוקים כדי לעזור אחד לשניה.

It's Always Sunny

Well-known member
ספוילר קטן ל-2.18:
השחקנית של אוקטביה הופיעה בפרק הזה! אני יכולה להתפנגרל על זה עכשיו, איזה כיף! :-D

למעלה