בינג' פרינג' - עונה 2

Lhuna3

Well-known member
אני לא חושב שוולטרנט הוא רע...לא נחמד ,מי יודע מה, אבל גם לא רע, הוא עשה את מה ש הוא עשה בגלל נואשות, בגלל שחטפו את בנו למימד אחר...ועוד כל מיני סיבות, באמת מאוד עצוב על וולטר, היו לו רק כוונות טובות והוא עשה את מה שעשה בגלל אהבה...אבל כמו שקורה בסדרה הזאת ב95% שימוש במדע נואש למען האהבה מוביל רק לדברים רעים
כן, ברור לי שהמניעים שלו הם בדיוק כמו של וולטר שלנו - אהבה לבנו שהוא לא רוצה לוותר עליו. רק כמו שכתבת, השאלה היא עד לאן זה הוביל אותו, ולאן זה עוד יוביל..

Lion_Heart

Well-known member
כן, ברור לי שהמניעים שלו הם בדיוק כמו של וולטר שלנו - אהבה לבנו שהוא לא רוצה לוותר עליו. רק כמו שכתבת, השאלה היא עד לאן זה הוביל אותו, ולאן זה עוד יוביל..
מה שכתבת נכון,אבל לא מדויק...עוד יתגלה בהמשך בקשר לסיבות שלו

Lhuna3

Well-known member
OMG צ'ארלי!
אנחנו ביקום 2!
אוליביה עם... שיער חום ופוני!!!!!!!!!!!!! o_O
ויש לה שותף אחר שאני לא זוכרת אם הכרנו אותו מיקום 1.
ולצ'ארלי יש עדיין תולעים בבטן, אבל יש לו תרופה להחזיק אותן קטנות?!?! גאד.
ויש להם שם יחידת FRINGE צבאית מלאה ומכובדת.
ומטבע של דולר עם סמל של פעמון והירח (?)
הם חוקרים מקרה של "חור" במרחב...

ורגע... יש שם גם את אוליביה שלנו (?) וולטר שלנו (?) עם עוד אנשים והם מתחבאים?
מה הולך פה...

והפתיח באדום.

חזרה ליקום שלנו:
וולטר רואה במצלמות האבטחה מהמוטל את וולטר 2 לוקח בחזרה את פיטר ליקום 2, וגם מזהיר אותו שלא יוכל לחזור ;-(
אוי... אבל וולטר נזכר שהוא צריך לזכור משהו חשוב בקשר לפיטר.
אוליביה גם עצובה בבר. אבל האובזרזר שלנו מעביר לה משהו!
זה ציור מעניין של פיטר עם משהו יוצא לו מהעיניים (?) על רקע רצפי אותיות ACGT (שזה האותיות של רצפי DNA) ולמעלה איש על מתקן שנראה כמו חללית שקורע משהו ל-2 חלקים או מחבר 2 חלקים או פותח פורטל... ומאחוריו מה שנראה לי כמו ניו יורק בוערת.

וולטר רואה את הציור ונזכר שהאובזרבר אמר לו שאסור לו לאפשר לפיטר לחזור אף פעם כי אז זה מה שיקרה.
וזה אומר סוף העולם.
אוליביה שומעת את זה ונחושה שהם צריכים להחזיר אותו איכשהו.

אוליביה, וולטר ופיליפ פורצים בנחישות למשרדה של נינה שארפ ודורשים שתעזור להם לעבור ליקום 2. היא מזהה את הדבר בציור כטכנולוגיה של וויליאם בל אבל טוענת שהם לא בנו אותה.
רוצים שאוליביה תעבור שוב ליקום 2 אבל אין לה שליטה בזה, וולטר אומר שצריך עוד מילדי הקורטקסיפן ומסתבר שיש עוד 3 (שכבר הכרנו) שהצליחו בעזרת מאסיב דיינמיק לחדש את היכולות שלהם:
ג'יימס שהעביר מחלות יכול עכשיו לרפא אותן, סאלי יכולה להזיז דברים וחלקיקים בכוח המחשבה, וניק יכול לשלוט ברגשות שהוא מעביר לאחרים (כשהוא רואה את אוליביה הוא צוחק וכולם בחדר צוחקים איתו כולל פיליפ וזה קריפי :-D)
וכנראה שסאלי וניק במערכת יחסים כי היא קוראת לו בייבי.
וולטר מתנצל בפניהם על הניסויים שעשה בהם, אבל מבקש שיבינו את הסיבה ושיעזרו לו להציל עכשיו את בנו ואת העולם.

בלילה שלפני הפעולה - ג'יימס הולך לרפא חולים בבי"ח!
ניק וסאלי עושים אהבה עם היכולות שלו להעביר מה שמרגישים - זה מעניין :-D

אוליביה נפרדת מאחותה ומאלה ונותנת לה את השרשרת מאמא שלה.

בהנחיית וולטר ויחד איתו, עוברים עוברים ליקום 2.
ג'יימס מייד מתמוטט חולה (הוא מי שהצוות מיקום 2 מצאו שם עם שטר מהיקום שלנו, אויש אז הוא מת :-( ).
וגם היכולות של האחרים לא עובדות וסאלי חלשה.

וולטר 2 שהוא שם "מזכיר" בכיר כלשהו, לא יודעת עוד של מה בדיוק, אבל שמתי לב שגם ניוטון כינה אותו ככה, מזמן אליו את 3 חברי צוות פרינג' 2 ומספר להם את האמת שהחורים במרחב מובילים ליקום אחר, ושחוץ מהאיש שהם מצאו יש עוד פולשים שחייבים למצוא.
אבל איפה פיטר עכשיו??
אוי, הוא מאושפז חולה.
האם זה כאילו המחלה שלו מהילדות חזרה כשהוא חזר? אבל הוא מתאושש. אז כנראה שלא.
וזאת אמא שלו?? יואו איזה מפגש מרגש.

סאלי ממש חולה ולא יכולה להמשיך ללכת. ניק חמוד נורא.

פיטר קיבל מאביו וולטר 2 שרטוט של המתקן מהציור.

האם וויליאם בל יגיע למפגש עם האנשים שלנו שנינה שארפ "קבעה" איתו בשבילם (למרות שלא יודעת אם הוא מקבל את המסרים).
לא!
נראה כאילו הוא בגד בהם והצוות פרינג' 2 נשלח לשם.
ניק נהרג, וסאלי לפחות מצליחה קצת לחדש את כוחה בקרב נגדם והורגת את השותף של אוליביה 2.

בבריחה הם נפרדים, וולטר שלנו הולך לאיבוד... אוי לא, אוליביה 2 ירתה ופגעה בו... אבל לא חמור מידי, הוא מצליח להגיע לאיזה בי"ח ומתמוטט.

אוליביה 2 הולכת הביתה. מי זה החבר שלה?? (הוא לא נראה לי כמו ג'ון, אבל אני לא סומכת על יכולות הזיהוי שלי).
מסתבר שהשותף שלה לא נהרג, הוא יהיה בסדר.

אוליביה 1 מוצאת את הכתובת שלה ורואה אותם מהחלון.
אבל אז וויליאם בל מגיע. הוא טוען שלא בגד בהם.

וולטר 2 - יש לו גם את הציור של האובזרברים, אבל קצת אחר ועם הכתב המוזר שלהם.
והוא בנה את המכונה!

Lhuna3

Well-known member
המשך ביקום 2:
וויליאם בל ואוליביה מחפשים את וולטר בבתי החולים.
מסתבר שוולטרנט הוא שר ההגנה!
אבל צ'ארלי 2 ואוליביה 2 מגיעים גם לביה"ח.
הם נותנים הוראה למחוק את התיק של וולטר מהמחשב של ביה"ח.
וויליאם מעכב אותם כדי לתת זמן לאוליביה למצוא את וולטר ולהבריח אותו משם.
המפגש בין וולטר ווויליאם די נרגן.
אוליביה 2 רואה את אוליביה במצלמות האבטחה!

הפתיח שום אדום.
אגב שמתי לב שאחד הכתוביות שבו הוא FIRTS PEOPLE ואני תוהה מה זה אומר, אולי זה האובזרברים איכשהו? (אל תגידו לי).

פיטר מגלה שבעולם הזה נפערו כל מיני חורים במרחב ששמו אותם בסגר. כולל כמעט כל בוסטון.
לדברי וולטרנט הכל בגלל הדלת שוולטר פתח לראשונה, שגרמה ביקום 2 נזק הרבה יותר גדול מאשר בשלנו.
הוא מספר לו שההתקן מהשרטוט הוא משהו ישן שהוא לא מצליח להפעיל ומקווה שפיטר יעזור.

ואז אוליביה 2 מגיעה!!
פיטר בוהה בה והיא לא מבינה, אז הוא אומר לה שהיא מזכירה לו מישהי רק עם שיער אחר, והוא אוהב את שלה (2) יותר!!
לא אתה לא |שפם|
you take that back.

וולטרנט אומר לאוליביה 2 שה"כפילים" שלהם שהגיעו הם מפלצות שאסור לבטוח בהן.
האמת שאפשר להבין למה הוא מרגיש ככה...
והוא מספר לה מי זה פיטר, ומבקש ממנה טובה... אני לא אוהבת את זה.
פיטר שם לב להבדלים באישיות בינה לבין אוליביה 1, שהיא לא רדופה ושבורה כמוהה.

וולטר רואה את כל האזור שנהרס בגלל קרע במרחב ומרגיש אשם.
וויליאם גם אוהב ליקריץ'.
אגב איפה וויליאם בל 2?
וואו האנשים שכלואים שם! (כמו שראינו אז באוטובוס באיזה פרק. זה נראה שהרבה מהדברים שם מרפררים לדברים המוזרים שראינו קורים ביקום 1.)
אה וויליאם טוען שוויליאם 2 נהרג בצעירותו ולא נפגש עם וולטרנט.
עימות בין וולטר ווויליאם על כל מה שקרה, וולטר מאשים אותו ברדיפת כסף, בגניבת הזכרונות שלו, בעזרה לוולטרנט ליצור את השייפשיפטרים. וויליאם מתגונן שעשה הכל במטרה למנוע את האסון.
הם מוצאים במעבדה הישנה של וולטרנט את המכשיר שיכול להשאיר את הדלת פתוחה (כי אוליביה לבד בלי האחרים עכשיו תתקשה לעשות זאת בשביל להעבירם חזרה).

אוליביה 2 נגד אוליביה!
אמא של אוליביה 2 חיה, אבל אחותה מתה בלידתה את אלה 2... אלה 2 לא נולדה.
אוף קיוויתי שהן ישתפו פעולה, אבל אני לא אוהבת את אוליביה 2 בכלל, היא לא חמודה.

אוליביה שלנו מנצחת! אבל היא הרגה את 2??? לא, בסוף לא.
בכל אופן היא מתחזה לה!
וואי וואי וואי.
אני בטוחה שפיטר יראה לפי העיניים וההבעה שלה שזאת אוליביה 1.
וואי היא פוגשת את צ'ארלי 2 והוא רואה שמשהו שונה אצלה.
נדמה לי שמה שהוא אומר לה ברכב שהוא מרגיש Obsolete לתפקיד עכשיו זה כמו מה שהוא אמר לה בפרק הראשון...
מגיעים לפיטר והיא מעלפת את צ'ארלי 2, ואז סופסוף... אומרת לו שהוא נועד להיות איתה, והם מתנשקים |לב||לב||לב|
כמה חיכיתי לזה |מאוהב||מאוהב|
אם יפרידו ביניהם עכשיו אני אתעצבן.
ואני פשוט יודעת שיעשו את זה כי ככה זה תמיד!

פיטר גם הבין שהמתקן מופעל רק מה-DNA שלו עצמו (מה שבהחלט מתאים למה שראינו מתחת לשרטוט את הרצפי DNA), ושהמטרה של וולטרנט היא לא רק לתקן את העולם 2 אלא להרוס את עולם 1 (האמת שלא הבנתי מתוך מה הוא הוא הסיק את זה).

מגיעים אל וולטר ווויליאם עם המתקן שלהם, יחידת פרינג' 2 מנסים לירות בהם, וויליאם ואוליביה הודפים אותם, וולטר ופיטר מכינים את המתקן למעבר.
אוליביה מקימה את וויליאם שהתעלף, אבל שיט... זאת אוליביה 2 אני חושבת!!!
לא! אם היא הרגה את 1 אני אהרוג אותה.
וויליאם אומר לפיטר שהוא הסיר את הזכרונות שלו לבקשתו (כבר ניחשתי את זה גם), והוא מעביר אותם בזמן לצד השני.
אוף אבל זאת אוליביה 2 :-( אני ידעתי שיהרסו את זה ולא יתנו לי להינות מהם ביחד.
אלה בטוח תשים לב למשהו!

פיטר חזרה במעבדה שלנו. כמובן שעדיין כועס על וולטר, אבל גם מתרכך ודי מפויס.
זה נדמה לי או שירדו כמה כתמים מהפרה??

אוליביה 2 שולחת מסר לוולטרנט דרך מכונת הכתיבה שהיא הצליחה להסתנן ליקום 1 ומחכה להוראות.

ואוליביה שלנו... כלואה אצל וולטרנט. די איזה אכזריות ;-(;-(;-(;-(

LeAnnDylan

Well-known member
אני חשבתי גם על מה זה אומר על השנים.
פיטר 1 נפטר בגיל 6 או 7 (לפי השנים על הקבר שלו 1978-1985), ולפי מה שנראה לי, מציאת התרופה ובעקבותיה הלקיחה של פיטר 2, היו זמן די קצר אח"כ, לא נראה לי שיותר מכמה חודשים (הנחתי שפחות).
בניסויים אוליביה הילדה נראיית אכן בת 3-4, יש מצב גם ל-5.
אז אם הם התחילו נגיד שנה אחרי פתיחת הדלת, זה אומר שהיא צעירה מפיטר ב-3-5 שנים סה"כ. נשמע לי די מסתדר.

בכל אופן ממה שאני הבנתי מהפרק הזה, בהתחלה וויליאם ווולטר המציאו את ה"חלון" והיו עסוקים בעיקר בהמשך המחקר בכיוון הזה, ואז וולטר התחיל להקדיש את כל זמנו לחיפוש התרופה לפיטר, אז זה הגיוני לי שהניסויים על הילדים התחילו רק אחרי ורק בעקבות זה.
(אבל - בהחלט גם יתכן שאני טועה.)
השנים של הסדרה (לפחות בעונה הראשונה) תואמות לשנים במציאות. כלומר עונה 1 מתרחשת ב-2008. פיטר חגג יומולדת באחד הפרקים הראשונים כלומר אם אנחנו בשנת 2008 והוא נולד ב-78, הוא היה בן 30 בעונה הזאת.
כמה פרקים אחרי זה היה היומולדת של אוליביה והיא חגגה 29, כלומר היא צעירה ממנו בשנה. אם נטען שעברו כמה חודשים בין פרק היומולדת שלו לבין זה שלה אז במקסימום הוא גדול ממנה בשנה וחצי.

איך שאני הבנתי את זה (ויש סיכוי גדול שאני טועה), זה שוולטר ו-וויליאם התחילו ניסויים על ילדים בשביל ללמוד כל מיני דברים על המוח ולראות אם אפשר ליצור מזה כל מיני טכנולוגיות שונות ולהשתמש בהם לדברים שונים (חלקם הרי היו ניסויים צבאיים או בשביל הממשלה). אחרי שוולטר פתח את הדלת ויצר את הקרע, הם החליטו לשנות את המחקר שלהם ולהשתמש באותם ילדים כחיילים בשביל אותה מלחמה.

Lhuna3

Well-known member
השנים של הסדרה (לפחות בעונה הראשונה) תואמות לשנים במציאות. כלומר עונה 1 מתרחשת ב-2008. פיטר חגג יומולדת באחד הפרקים הראשונים כלומר אם אנחנו בשנת 2008 והוא נולד ב-78, הוא היה בן 30 בעונה הזאת.
כמה פרקים אחרי זה היה היומולדת של אוליביה והיא חגגה 29, כלומר היא צעירה ממנו בשנה. אם נטען שעברו כמה חודשים בין פרק היומולדת שלו לבין זה שלה אז במקסימום הוא גדול ממנה בשנה וחצי.

איך שאני הבנתי את זה (ויש סיכוי גדול שאני טועה), זה שוולטר ו-וויליאם התחילו ניסויים על ילדים בשביל ללמוד כל מיני דברים על המוח ולראות אם אפשר ליצור מזה כל מיני טכנולוגיות שונות ולהשתמש בהם לדברים שונים (חלקם הרי היו ניסויים צבאיים או בשביל הממשלה). אחרי שוולטר פתח את הדלת ויצר את הקרע, הם החליטו לשנות את המחקר שלהם ולהשתמש באותם ילדים כחיילים בשביל אותה מלחמה.
אוקיי אז אני מניחה אם ככה שהצדק איתך (למרות שהייתי מעדיפה לחשוב לטובתו שזה כמו שכתבתי).

It's Always Sunny

Well-known member
לא הייתי כל כך בפוקוס בפרק הזה, אז קראתי את הסיכום של לונה ופתאום הרבה דברים שלא חשבתי עליהם צצו ואני הופתעתי. אני אגיב לסיכום הזה בהמשך.
  • מתחילים את הפרק בתאונת דרכים, הרכב של אוליביה נמצא בזירה אבל היא לא נמצאת שם. הנהג השני יוצא מהרכב, נכנס לבניין, הורג מישהו רנדומלי שיצא מהדירה שלו. מסקנה: לא לצאת מהבית אם אין צורך חחח. הוא משתמש במכשיר כדי לשנות את הצורה שלו לבן האדם המת. בהתחלה חשבתי שהוא ערפד והוא מתכוון לשתות את הדם של הבן אדם המת.
  • וולטר מתכוון להכין לפיטר רפרפת ליום ההולדת, זה ממש חמוד בעיני :-):
  • היי, מייגן מרקל לפני שהייתה מפורסמת! היא משחקת את הסוכנת ג'סופ, בהתחלה חשבתי: מאיפה היא באה? אבל ככל שהפרק התקדם התחלתי לחבב אותה.
  • אוליביה צצה משום מקום ועפה מהשמשה של הרכב שלה, מה לעזאזל קרה שם? מישהו זרק אותה מבניין?
  • אוליביה מתה ;-(
  • ברוילס מזומן לוושינגטון כי רוצים לסגור את מחלקת פרינג', אני מניחה שהכוונה כאן הייתה שהוא ייתן דין וחשבון ללמה המחלקה נכשלה?
  • רייצ'ל ופיטר נפגשים ומדברים קצת על אוליביה. אוליביה חתמה על ניתוק ממכשירי הנשמה ורייצ'ל נפרדת. מעניין אותי שעד עכשיו הראו רק את רייצ'ל מהמשפחה של אוליביה. אנחנו יודעים שההורים שלה כבר לא היו ביחד לפני שהיא הייתה בת 9, כי אימא שלה הייתה נשואה לאבא החורג שלה. אז או שאבא שלה מת או שהם התגרשו. לא נאמר שום דבר לגבי אימא שלה אבל יש לי תחושה ששניהם לא בחיים כי אין מצב שהם לא היו מגיעים לבית חולים. אם הילד שלך נמצא בבית חולים במצב אנוש אתה נמצא שם לא משנה כמה רחוק אתה.
  • פיטר נפרד מאוליביה אבל באורח פלא היא מתעוררת (קמה לתחייה?) ומתחילה לדבר בשפה זרה. וכמובן שנכנסת ללחץ כי מה שהיא עברה זו חוויה מאוד טראומתית.
  • פיטר מנסה להיכנס ל-FBI אבל שללו לו את ההרשאות, למזלו ג'סופ מגיעה בדיוק בזמן ומכניסה אותו. הצחיק אותי איך מי שעמדה בכניסה אומרת לפיטר: אתה מוזמן להגיש בקשה אזרחית באתר אינטרנט שלנו :-D ומי בדיוק יענה לו?
  • ג'סופ ופיטר מגיעים לבית של הנהג הפוגע רק כדי לגלות שהוא מת.
  • אהבתי שג'סופ מגבה את וולטר ופיטר ומחליטה לשלוח את הגופה למעבדה של וולטר.
  • וולטר: פיטר, אמרו שאני יכול לנסוע עם הגופה מאחור, מותר לי? :-D
  • המשנה צורה עובד בשביל מישהו |תוהה|
  • וולטר עושה נתיחת גופה ובו זמנית נותן לאסטריד הוראות להכנת הרפרפת :-D
  • צ'ארלי ואוליביה בבית החולים |לב| זה היה מקסים איך הוא עודד אותה ונתן לה מרחב וחופש כדי לפרוק את הרגשות שלה.
  • ברוילס ונינה מתנשקים, רגע מה? מה? מה? איך זה קרה? מה? מתי זה קרה? למה?
  • המשנה צורה מגיע לבית החולים, הוא הורג את האחות שמטפלת באוליביה. זה היה הרגע שקצת התחלתי לעופף ולא קלטתי שבעצם הוא הרג אותה, עכשיו כשקראתי מה שלונה רשמה הכל מסתדר יותר טוב. בכל מקרה משנה הצורה מנסה להוציא מאוליביה מידע בכוח וכשהיא לא מצליחה להיזכר הוא מנסה להרוג אותה. ג'סופ מגיעה בול בזמן ויורה בו.
  • המשנה צורה הוא כנראה גם נינג'ה כי הקפיצה שהוא דפק הייתה לא מהעולם הזה 8-):
  • פיטר, ג'סופ וצ'ארלי רודפים אחרי משנה הצורה, אנחנו שומעים יריות ורואים שצ'ארלי ירה במשנה הצורה. רק אחרי שקראתי את הדיון פה הבנתי שזו בעצם הסצנה שצ'ארלי מת בה ;-(
  • פיטר אומר לאוליביה שהיא דיברה ביוונית כשהיא קמה לתחייה והיא אמרה משפט שאימא שלו כל הזמן אמרה לו: תהיה אדם יותר טוב מאבא שלך. אני ממש רוצה לדעת מה קרה לה. האם היא מתה, כי לפי הקרבה שלה ושל פיטר בעבר זה לא הגיוני שהיא תנטוש אותו. ואם היא הייתה בחיים היינו שומעים עליה ורואים אותה. היא יותר מדי חשובה לחיים של וולטר ופיטר כדי לא להיות חלק מהם, אם היא חיה כמובן.
  • פיטר מביא לברוילס את המכשיר של המשנה צורה כדי להוכיח לועדה שהמחלקה חשובה ותורמת.
  • בסצנה האחרונה מראים את משנה הצורה נפטר מהגופה של צ'ארלי. כמו שאמרתי מקודם מכיוון שלא קלטתי שהוא הרג את צ'ארלי הייתי בטוחה שזה צ'ארלי מהיקום המקביל והוא הרג את צ'ארלי מהיקום הזה ונפטר מהגופה. בכל מקרה, אני כועסת על זה שאנחנו כנראה נצטרך להתמודד בעונה הזו עם צ'ארלי מזויף ועל זה שהכותבים הרגו אותו יותר מדי מוקדם לדעתי :-(

החוקרת של התאונה שלה נכנסת לתמונה. בסדר גב' ג'סופ את חמודה יחסית אבל תורידי את העיניים שלך מפיטר ותעמדי בתור |שוטר|
חחחחח

הסוכנת ג'סופ כותבת איזה דיווח מוזר... שנראה קשור לתנ"ך ולמקרים של המחלקה.
מעניין לאן זה יוביל |תוהה|

צ'ארלי... שורף את הגופה... של עצמו אוי לא!! הקריפ בעצם הרג את צ'ארלי והתחזה לו!! :eek:
כמו שרשמתי מקודם, אם לא הייתי קוראת את מה שרשמת לא הייתי קולטת את זה בכלל. אז תודה |4U|
ואני עדיין כועסת על זה :-/

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
היי, מייגן מרקל לפני שהייתה מפורסמת! היא משחקת את הסוכנת ג'סופ, בהתחלה חשבתי: מאיפה היא באה? אבל ככל שהפרק התקדם התחלתי לחבב אותה.
אני לא זיהיתי בכלל שזאת היא! |פנים| למרות שידעתי שזאת שחקנית שאני אמורה לזהות, אבל אני ממש גרועה בזיהוי פרצופים.
וולטר: פיטר, אמרו שאני יכול לנסוע עם הגופה מאחור, מותר לי? :-D
:-D אין עליו.
ברוילס ונינה מתנשקים, רגע מה? מה? מה? איך זה קרה? מה? מתי זה קרה? למה?
חחחח כן בדיוק התגובה שלי גם...
בכל מקרה, אני כועסת על זה שאנחנו כנראה נצטרך להתמודד בעונה הזו עם צ'ארלי מזויף ועל זה שהכותבים הרגו אותו יותר מדי מוקדם לדעתי :-(
לגמרי מוקדם מידי :-(

It's Always Sunny

Well-known member
לגמרי מוקדם מידי :-( [צ'ארלי]
חשבתי על משהו קטן עכשיו. אחרי מה שקרה עם ג'ון סקוט בעונה הקודמת אוליביה ממש תהיה מסכנה כשהיא תבין שזה לא צ'ארלי. נכון שזה טכנית לא צ'ארלי אבל נראה לי כבר הספיקה הפעם הקודמת כשהיא גילתה שבן אדם קרוב אליה שהיא סומכת עליו בעצם בגד בה.

It's Always Sunny

Well-known member
  • הפרק מתחיל בלנסדייל כאשר איש אחר נמשך מתחת לאדמה. ליטרלי נעלם מעל פני האדמה.
  • אוליביה משתחררת מבית החולים בניו יורק וחוזרת הביתה בשעה טובה. אני לא מבינה איך יכול להיות שאוליביה חזרה לעבוד בשטח כל כך מהר אחרי הפציעה שהיא עברה? אני מניחה שיש פה קפיצת זמן (ושתכלס אם היא לא הייתה חוזרת לעבודה היה לנו משעמם) אבל לפי דעתי במצבה היא צריכה לעשות עבודה משרדית ורק אחרי זה שיבדקו אם היא בכלל יכולה לצאת לשטח.
  • וולטר ואסטריד משחזרים את התאונה של אוליביה, זה היה ממש נחמד לראות איך הם עושים את זה.
  • וולטר מסביר לאוליביה (שוב) את תיאוריית היקומים המקבילים. זה רגע חמוד בניהם. והרגע המקסים שבו וולטר רומז שהיה קשה לו להתמודד עם המחשבה שאוליביה מתה. אני אוהבת איך הדמויות כבר נקשרו אחת לשנייה.
  • ברוילס מדבר עם פיטר ומספר לו על עיירה שבה 6 אנשים נעלמו, החבורה שלנו נוסעת לשם, מסתבר שהבחור שנעלם בתחילת הפרק הוא מספר 7.
  • פיטר ואוליביה נכנסים למשרד של השריף (נראה לי שזו הדרגה שלו) ואוליביה פתאום שומעת את זמזום של זבוב, אבל לא סתם שומעת כאילו היא ממש לידו. מעניין מה עשו לה שפתאום יש לה שמיעת על :-0
  • "צ'ארלי" הולך לחנות ההיא ומתחיל להתכתב עם מכונת הכתיבה. אני תוהה מתי אוליביה סוף סוף תקלוט שזה לא צ'ארלי וכמה זה יכאב :-(
  • אוליביה ופיטר מתחילים לעבור על המידע בתיקים על הנעדרים, אוליביה מגלה קשר בין הקורבנות ושמו הוא אנדרה יוז.
  • וולטר (לפיטר): אני מתכון להשתין עוד 23 דקות :-D אוי, אין מילים לתאר כמה אני אוהבת את היציאות הלא קשורות של וולטר. אבל בזכות זה הוא מגלה שלפני שתפסו את הנעדרים שיתקו אותם עם חומר כלשהו.
  • אוליביה ופיטר מגיעים לבית של יוז, אוליביה שוב שומעת רעשים בצורה חזקה מדי אז היא שואלת אם יש עוד מישהו בבית. ואז עולה למעלה ומתחילה להסתובב בחדר וכמעט יורה בפיטר.
  • פיטר מחפה על אוליביה ואומר שהכדור שנפלט היה כשל בנשק. איזה חמוד פיטר.
  • אנחנו מגלים שאשתו של יוז ובנו מתו לפני 17 שנים במהלך הלידה. הוא מכחיש מעורבות במקרי הנעדרים ואני חייבת להגיד שהסיפור שלו הצליח לעבוד לי על הרגש קצת.
  • אוליביה הולכת לעשות בדיקות רפואיות (עם הפציעות האלה אני בכלל מופתעת שהחזירו אותה לשטח כל כך מהר), נינה מגיעה ומביאה לה כתובת של מישהו בשם סאם וויס, אוליביה חושבת שהוא פסיכולוג אבל הוא לא. מהרגע שנינה אמרה את השם שלו חשבתי שאין מצב שהיא תתן לאוליביה המלצה לפסיכולוג, בכל זאת אם היא הייתה חושבת שאוליביה צריכה טיפול היא לא הייתה מגיעה. (ולפי דעתי אוליביה צריכה בגלל הטראומה שחוותה, הבעיה היא איך יושבים מול מטפל ואומרים לו: יש מצב שהייתי ביקום מקביל :-D|פנים|)
  • ג'סופ ופיטר מוצאים בבית של יוז מכתב שכומר שבו רשום: אנדרה אל תאשים את עצמך זה היה רצון האל. אז הם חושדים שיוז רצח אותם ומחליטים להביא צו להוצאת קברים. וולטר מתלהב כמו ילד כי לא יצא לו בכלל לנתח מתחילת הפרק :-D|פנים|
  • יוז תולה את עצמו באמצעות השולחן. לא הבנתי מה הסצנה הזו באה להגיד. אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נהדר :-): אוליביה שאלה אחר כך איך יכול להיות שאף אחד לא שמר עליו וגם אני שואלת את אותה שאלה.
  • אחרי הוצאת הקברים מתגלה שאין תינוק בקבר הקטן ונראה שהוא חפר את דרכו החוצה דרך האדמה. כן, כן, בדיוק כמו שזה נשמע.
  • וולטר מגלה בנתיחת הגופה שלאשתו של יוז הייתה זאבת, מה שאומר שהיא לא יכלה ללדת ילדים למרות שהיא כן הייתה בהריון. אחר כך בדקתי בגוגל ומסתבר שזה אמיתי. בכל מקרה, וולטר מגיע למסקנה שיוז עירבב דנ"א של עקרב כדי שהעובר יהיה מספיק חזק כדי לשרוד את ההריון.
  • פיטר ואוליביה הולכים לבית של יוז ומתחילים לחפש את הילד, אוליביה נכנסת לתוך חור בקיר ואז תופס אותה משהו בצוואר 8-* זה היה לא צפוי מבחינתי. פיטר נכנס אחריה והם נאבקים בילד, למרות שלפי דעתי הוא כבר אמור להיות מתבגר אבל מי יודע? אם איך שהוא נראה אי אפשר לנחש. אהבתי שבסופו של דבר מה שהורג אותו זו הניידת שנופלת מלמעלה :-D
  • "צ'ארלי" ואוליביה נוסעים ביחד במכונית, היא לא חושדת בו. הוא מנסה לגרום לה להיזכר במה שהוא עברה אבל היא באמת לא זוכרת. המכונת כתיבה אומרת לו לגרום לאוליביה להיזכר.
  • הקטע שבו פיטר ו-וולטר מדברים על דיג חמוד.
  • אוליביה יושבת להירגע באמבטיה אבל היא לא יכולה אפילו לעשות את זה כי היא שומעת הכל |שפם| היא מחליטה ללכת לסאם וייס ולראות מה הוא יכול לעשות. הקטע שסאם עשה כדי לראות אם היא מוותרת בקלות היה מצחיק ומעצבן בו זמנית, כאילו מה פתאום אתה בוחן את אוליביה משום מקום? ואיך הוא בכלל קלט שזו אוליביה? נינה אמרה לו שהיא מגיעה, יכול להיות שהיא גם תיארה בפניו את אוליביה?

"צ'ארלי" עוקב אחריה. אוף זה נוראי שהוא רע עכשיו. תביאו את צ'ארלי השני.
מסכימה :-/ התכוונת לצ'ארלי מהיקום המקביל? כי אם כן אני בעד.

פיטר ואוליביה נוסעים לחקור חשוד, אבל היא ממשיכה לשמוע קולות ו-OMG היא כמעט ירתה לפיטר בראש בטעות...
לא קלטתי את זה עד שקראתי את מה שרשמת, לפעמים אני כל כך מעופפת בזמן צפייה בפרקים שאפילו דברים כאלה מותחים עוברים לי מעל הראש :-D|פנים|

כמו בהתחלה שפיטר בודק את המקל הליכה של אוליביה והיא כזה "מה..?" והוא אומר "אני רק מחפש את החרב נינג'ה הנסתרת":-D ואוליביה כזה "זה לא היה מכוסה ע"י הביטוח" :-D
או שהוא אומר לה "את לא טובה בלתת לאנשים לעזור לך" והיא אומרת לו "הו, אני אתן לך לעזור לי לסחוב את המזוודה":-D אוף אני אוהבת אותם ביחד 😭 :love:
זה היה טוב :-D
זה מזכיר לי כשהייתי בחטיבת ביניים, אחרי שהמורה העביר את אחד מהתלמידים לשבת לידי, הוא (המורה) אמר לי לי שאם התלמיד מעצבן אותי זה בסדר להשתמש במקל שלי :-D

ואיזה חמוד וולטר כשהוא מנסה להגיד לאוליביה שהוא ממש דאג לה ולא ידע מה הוא היה עושה בלעדיה|לב|
בהחלט רגע מקסים :-]

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
  • הפרק מתחיל עם שוטר בפילדלפיה שעונה לטלפון ונשלח לתחנת הרכבת. הוא מגיע לשם לקחת מזוודה, נוגע בה , הופך לקשיח ואז מתנפץ לרסיסים.
  • אוליביה נמצאת באולם באולינג ומנסה לקשור את השרוכים לבד. אני מתחרטת קצת על מה שרשמתי בפרק הקודם, אני לא יודעת כמה טיפול פסיכולוגי יעזור לאוליביה כרגע במצב הזה, אני חושבת שמה שהיא צריכה יותר זה סביבה תומכת, יותר מהכיוון שהיא גם מתמודדת עם פציעת ראש שמקשה עליה לתפקד בחיי היום יום, הבעיה היחידה שאני רואה פה היא שאוליביה לא ממש תיתן לאף אחד לעזור.
  • מעניין שסאם אומר שהוא לימד את נינה לאכול צ'יפס, בהתחלה חשבתי שזה מצחיק אבל אז הוא הסביר שקשה לאכול צ'יפס עם יד רובוטית. בכל מקרה לא דמיינתי את נינה אוכלת צ'יפס, היא לא נראית כמו אחת שתאכל צ'יפס :-D
  • סאם אומר לאוליביה לעדכן כשיתחילו לה כאבי הראש ושולח אותה הביתה לנוח.
  • פיטר מנסה למצוא לו ולוולטר דירה לגור בה. סוף סוף, הם גרים כבר לפחות שנה בבית מלון. המחשבה על מעבר גורמת לוולטר לחוסר נעימות והוא מנסה לדחות אותו כמה שאפשר.
  • פיטר: התעוררתי הבוקר לקולו [של וולטר] המזמר שיר מתוך ליצנים. אסטריד: לאבא שלך יש קול יפה. פיטר: לא כשהוא מתנהג כאילו הוא במחזמר. והזכרתי שהוא היה עירום? :-D פיטר המסכן.
  • וולטר (בהתרגשות): הסוכנת פארנסוורת' תכיני את הערכה הכימית הניידת, גופות בדרך :-D:-D
  • פיטר מגלה את התג של השוטר, גלספי. אוליביה ופיטר הולכים לדבר עם האלמנה שלו. אנחנו מגלים שהוא שירת בעיראק. בזמן השיחה אוליביה מתחילה להרגיש את כאבי הראש ויש לה הבזקים לעולם המקביל, היא הולכת לשירותים כדי להקיא :-( ואז מגלה שבתוך הקיר יש קופסה עם מזרקים שמכילים את הנסיוב. זה מצחיק אותי לחשוב על איך היא הסבירה לאלמנה של גלספי על הדרך שבה מצאה את המזרקים האלה. משהו בסגנון, חיטטתי לך בקיר, כי מילא זה היה נמצא במקום גלוי, אבל אוליביה הייתה צריכה להזיז את הלבנה בקיר כדי למצוא את המזרק.
  • וולטר ואסטריד מגלים שהשוטר גלספי הזריק לעצמו בבהונות סוג של נסיוב ומגיעים למסקנה שגלספי היה הפצצה.
  • באילינוי אישה אחרת יוצאת מהמיטה, פותחת את הארון בחדר האמבטיה (זה תמיד שם) ומוציאה את הקופסת מזרקים שלה. למחרת היא נפגשת עם האל"מ שהתקשר לגלספי בתחילת הפרק והוא נותן לה הוראות ואומר שפרויקט איש הפח יוצא לדרך.
  • אוליביה הולכת לדבר עם סאם לגבי כאבי הראש שהיא התחילה לחוות. סאם אומר לה לספור ניקוד במשחק באולינג כי זה יעזור לה להיות סבלנית יותר. אני קצת מסכימה איתו, אני מרגישה שעם הפציעה של אוליביה היא באמת צריכה לקחת את הזמן ולא ללחוץ על עצמה יותר מדי אבל נראה לי שלאוליביה קשה קצת לקבל את זה כי היא לא רגילה להיות במצב נזקק.
  • וולטר: אני מריח אוכל? :-D
  • וולטר אומר לפיטר שגלספי היה צריך להזריק את הנסיוב פרק זמן של לפחות שנה כדי להגיע לכמות שהייתה לו בגוף, מה שגורם לפיטר להבין שהוא התחיל להזריק את הנסיבות בזמן השירות הצבאי שלו.
  • אוליביה ופיטר מדברים עם ברוילס על פרויקט איש הפח ופיטר אומר שהוא יכול לעזור אבל הוא צריך לחזור לעיראק, הרשימה של הדברים שהוא מבקש מברוילס מצחיקה אותי (דרכון עם זהות בדויה) וברוילס מחליט לשלוח את אוליביה עם פיטר.
  • בעיראק אנחנו פוגשים את אחמד ומגלים שאוליביה מדברת גם קצת ערבית אבל לא טובה כמו של פיטר (יש שפה שהיא לא יודעת?) נראה שאחמד נוטר לפיטר טינה על משהו שקרה בעבר.
  • וולטר עושה ניסויים על אבטיח, אסטריד לא מאושרת כי היא כבר הייתה צריכה לנקות בעבר את הניסויים של וולטר. הניסוי עובד ו-וולטר מצליח להבין מה גרם לגלספי להתנפץ, תדר גבוה.
  • אחמד מביא את אוליביה ופיטר לפגוש את ד"ר יוסף, הוא מספר להם על מה גרם לו ולרופא השני של הפרויקט לפתח את הנסיוב ומגלה להם מי החיילים האחרים שקיבלו את הנסיוב. אחת מהם היא האישה שראינו בהתחלה, דיאן ברג'ס. הוא מספר להם שאחד מאנשים הצבא שידעו על הפרויקט הזה היה אל"מ גורדון ושלא אכפת לו מחיי אדם.
  • ה-FBI עוקב אחרי ברג'ס על מנת לעצור אותה מלהתנפץ. וולטר מגיע למסקנה שגורדון נמצא בסביבה כי הוא צריך להפעיל את הפצצה, אבל יש מלכוד, כדי לנטרל את ברג'ס צריך לכבות את התדר אבל כדי לעצור את גורדון צריך להשאיר את התדר פתוח. ברוילס מחליט להשאיר את התדר פתוח עד שפיטר ואוליביה יעצרו את גורדון.
  • פיטר מוצא את גורדון אבל התדר ננעל וברג'ס מתחילה להתקשות, אוליביה מרסקת את התדר פיזית ומצילה את החיים של כולם בעצם.
  • וולטר מוצא דירת שני חדרים בשביל פיטר ובשבילו. הידד בשביל פיטר, סוף סוף תהיה לו קצת פרטיות, השירה כנראה לו תפסיק אבל הוא לא יצטרך לראות את וולטר עירום יותר :-D
  • סאם מנסה להתאים לאוליביה כדור באולינג היא מתחילה להתעצבן ואז שולפת עליו אקדח, אנחנו מגלים שהיא הצליחה ללכת בלי המקל שלה. יפה, זו התקדמות ונראה לי שזה מה שסאם רצה כל הזמן.
  • גורדון מספר לברוילס שמה שיש במזוודה זה מידע שהאיש הקירח ואנשיו אוספים על כדור הארץ על מנת להכחיד את האנושות. אדון מר קירח ממשיך עם הטעם הקולינרי המוזר שלו ומרוקן פלפליה שלמה לתוך הסנדוויץ' שלו תוך כדי שהוא מסתכל על תמונות של וולטר.
יואו כשפיטר אכל את ההמבורגר במעבדה וג'ין גועה לה שם בעצבים ו-וולטר נוזף בפיטר שאם הוא אוכל צ'יזבורגר לפחות שיעשה את זה בסתר הרג אותי:-D
איך שכחתי להוסיף את הקטע הפרייסלס הזה להערות שלי, אני לא מאמינה, אני אוהבת את ההומור של הסדרה הזו :-D

בתאכלס גם ציפיתי שיהיה שם איזה משהו מענין יותר מכמה תמונות של וולטר והחבר'ה. כל זה במזוודה? לא שמעו שם על מעטפה:-D
חחחח, לגמרי

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
צפיתי בפרק 4 והיה מעניין ובאתי לכתוב תגובה אבל אז פתאום כבר לא התחשק לי :-( אולי בהמשך

• מתחילים את הפרק במדפורד במכון הקפאה קריוגנית, שני שומרים עומדים להעביר מיכלים במשאית, מישהו מגיע, מתחיל לירות בהם ואז מתגלה שאחד מהשומרים הוא משנה צורה (כמו הבחור שהגיע לגנוב את המשאית).
  • אסטריד כותשת תולעים, מסתבר שוולטר חושב שאם אוליביה תשתה את התולעים הזיכרון שלה יחזור. בזמן שוולטרר ופיטר מתווכחים, אוליביה שותה את התולעים רק כדי לגלות שוולטר התכוון להמתיק לה את זה עם תות :-D|פנים| אוי אוליביה המסכנה, לא יכולת להזכיר את זה לפני וולטר? לפני שהיה לה מבט של בא לי להקיא את זה?
  • החבורה שלנו נשלחת למדפורד, ברוילס מעדכן שזה המקרה השלישי שבו מכון הקפאה קריוגנית נשדד כי השודדים רצו להשיג ראש קפוא 8-*
  • וולטר בודק את אחת הגופות וחושב שהחומר שיוצא ממנה הוא כספית. "צ'ארלי" מתחיל להילחץ כי וולטר קרוב לגלות שמדובר במשנה צורה.
  • בזמן הנתיחה, וולטר מגיע למסקנה שהגופה היא לא של בן אדם.
  • וולטר מעדכן את אוליביה ופיטר שהמשנה צורה שהתחזה לאחות בפרק הראשון עדיין בחיים.
  • פיטר בודק את המתקן של משנה הצורה "צ'ארלי" ומבין שהוא עדיין פועל. אוליביה הולכת לנינה שאומרת שמאסיב דיינמיק יכולים לחשוף את זהות משנה הצורה.
  • וולטר מחליט להיעזר ברבקה, בחורה שהוא עשה עליה ניסויים פעם. מסתבר שהניסויים של וולטר גרמו לרבקה להתחיל לעשות אנשים שלא שייכים (ויכולה לעזור להם לדעת מי משנה הצורה).
  • רבקה מגיעה עם וולטר ופיטר למעבדה והם מתחילים לחבר אותה למכשירים. פיטר מצלצל בפעמון, מה שגורם לאוליביה להתעלף.
  • היא נזכרת במה שקרה בשיחה עם וויליאם בל, מסתבר שבזכות היכולות שהיא קיבלה בניסויים של וויליאם ו-וולטר היא יכלה לשרוד את המעבר בין היקומים אבל הזמן מבלבל ביקום המקביל. בל אומר לאוליביה שצריך לשמור על השער בין היקומים מפני משני הצורה כי אם הם ימצאו אותו אז לא יהיה ניתן לעצור אותם. הוא מצייר לה את הסמל של המנהיג ואומר לה את המשפט שאימא של פיטר אמרה לו כילד ואז זורק אותה מהחלון. זה הצחיק אותי שהוא אמר לה שהוא חייב לזרוק אותה מהחלון כי הוא הוציא אותה ממכונית נוסעת. אולי עדיף היה לחכות שהיא תסיים את הנסיעה לפני שהוא מושך אותה ליקום מקביל? אבל בל אנוכי ומה אכפת לו שהיא באמצע נסיעה? |שפם|
  • אוליביה מתעוררת ונוסעת ישר לנינה ומראה לה את הסמל שוויליאם צייר לה אבל נינה אומרת שהיא לא יודעת על מה מדובר.
  • מסתבר שהסיבה שוויליאם מפחד שהשער בין היקומים יפתח היא כי אסור ששני היקומים יתקיימו בו זמנית, אם זה יקרה אחד מהם ייעלם.
  • "צ'ארלי" רואה שהמתקן כמעט הגיע לפענוח ומחליט להטעות את אוליביה ולומר לה שנינה היא המשנת צורה.
  • אוליביה יוצאת החוצה ואז בדיוק מקבלת את הפענוח ומגלה שצ'ארלי הוא המשנה צורה, הוא מתחיל לתקוף אותה והיא יורה בו ובסוף הורגת אותו.
  • ברוילס מעדכן את אוליביה שמכון ההקפאה האחרון נשדד, זאת אומרת שמשני הצורה הצליחו להשיג את מה שרצו. ואכן בסוף הפרק אנחנו מגלים שהם חיברו את הראש של המנהיג שלהם.
  • יכול להיות שיהיה משהו בין רבקה לוולטר? נרמז קצת שהיה בניהם משהו בעבר.
  • האמת שהופתעתי שהם הרגו את "צ'ארלי" כל כך מוקדם בעונה הזו, הייתי בטוחה שהסאגה הזו תימשך לאורך כל העונה. מצד אחד זה טוב כי זה היה מתחיל להימאס אם הם היו מושכים את זה על 20 פרקים. מצד שני, אני אתגעגע לשחקן ועוד יותר, אני אתגעגע לצ'ארלי המקורי :-( חבל שהוא היה בסדרה רק עונה, הייתי שמחה אם הוא היה יותר זמן.
  • מה עם מערכת היחסים המביכה של ברוילס ונינה? מה, ראינו אותם מתנשקים פרק אחד וזהו? לא מזכירים את זה יותר? זה לא שאני מתלהבת מזה יותר מדי, כן ? פשוט אני בהלם אבל גם משועשעת מזה בו זמנית :-D

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
  • הפרק מתחיל כשאוליביה מגיעה לסאם כדי להודות על העזרה שלו, הם יושבים לשיחה ואוליביה מספרת לו על צ'ארלי. סאם נותן לאוליביה משימה.
  • בינתיים בסיאטל, בחור בשם גרג נכנס למשרד, הוא רואה פרצופים של מפלצות במקום אנשים, נכנס למשרד של הבוס ומתחיל להכות אותו.
  • וולטר ופיטר עוברים דירה 🥳 וולטר מחליט לגור בקומה התחתונה של הבית במקום בחדר למעלה. הצחיק אותי שהוא אמר לפיטר שהוא ילבש מכנסיים לפני השינה למקרה שפיטר ירצה להביא בחורות הביתה :-D אסטריד מגיעה לבקר, היא מביאה לוולטר ג'בטה (היא מכירה אותו כל כך טוב!), לפיטר היא מביאה את התיק של המקרה שפתח את הפרק. אהבתי שוולטר לא בטוח אם לאכול את ג'בטה או רק להסתכל עליה.
  • פיטר ו-וולטר מגיעים לסיאטל במונית, אוליביה מבקשת מהנהג כרטיס ביקור. הם נכנסים לבית החולים ומגלים שגרג לא היה ער עד שהם הגיעו בעצם. וולטר רואה שגרג קשור למיטה ומחליט שהוא לא יכול להיכנס, ממש ריחמתי עליו באותו רגע :-( אוליביה מדברת עם גרג, הוא אומר שהוא הרגיש שמה שהוא עשה היה כמו חלום ואז הוא מתחיל לפרכס ומת אבל הקטע המוזר הוא שהשיער שלו מאפיר. וולטר אומר שזה כנראה מגיע מתשישות.
  • וולטר מתחנן בפני פיטר לחזור למעבדה בבוסטון, פיטר שולח אותו עם הסוכן קאשנר. אני מבינה שפיטר מתקשה להבין למה וולטר כל כך רוצה לחזור הביתה, אבל נראה לי שבמצב של וולטר לא כדאי להקשות ואם הוא מתעקש לחזור הביתה יש כנראה סיבה. אוליביה מבקשת מהחוקר מקרי המוות את כרטיס הביקור שלו. בהתחלה לא הבנתי, חשבתי שאולי היא הרגישה ניצוצות או משהו, חח. זה היה הזוי איך הסקתי את המסקנה הזו.
  • אוליביה ופיטר מדברים עם אלמנתו של גרג, היא מספרת שלגרג היו בעיות שינה ושהוא שמר יומן שינה.
  • וולטר: הטיסה הייתה ממריצה, במערבולת מעל שמי אוהיו הרגשתי שאני בתוך בטנו של לווייתן בפעולה. צרחתי כמו ילדה קטנה :-D:-D
  • קאשנר (מנסה לברר למה המזוודות שלהם מתעכבות): חלב גולמי? אני די בטוח שד"ר שבישופ לא ארז בקבוק חלב... (שומע את ג'ין גועה) גולמי :-D
  • וולטר מבחין בנתיחה בתפרים שנמצאים בעורף, אזור שבדרך כלל לא מבצעים בו חיתוך.
  • וולטר קורא לאסטריד אסטריקס :-D אסטריד סוף סוף מתקנת אותו |כלהכבוד|
  • וולטר מנדב את קאשנר לעזור בפתיחת הגולגולת של גרג. לא יודעת למה אבל זה הצחיק אותי שוולטר חשב שזה לגיטימי להציע את זה לקאנשר.
  • פיטר מגיע לחדר מלון של אוליביה כדי לדבר על יומן השינה של גרג. יש שם רגע חמוד שבו שניהם לובשים חולצות של האוניברסיטאות שלהם, אוליביה עוקצת את פיטר שהיא אשכרה סיימה את הלימודים בניגוד אליו :-D|כתר|
  • פיטר מספר לאוליביה שהיו לו סיוטים כבתור ילד, ו-וולטר לימד אותו דרך כדי להתמודד עם הסיוטים. אהבתי שאוליביה גילתה סימפטיה כלפיו ואמרה שזה בטח היה קשה לו. פיטר אומר שהוא לא זוכר אף חלום שלו מגיל 8 עד 19, שזה מעניין כי זה מרגיש לי שזה קצת קשור ליקום המקביל.
  • עוד מקרה קורה שבו אישה דורסת רוכב אופנוע ואז מתה מתשישות.
  • וולטר מגלה צ'יפ בתוך המוח של גרג ואז מתקשר לפיטר כדי שיבדוק אם יש משהו לאלן חיתוך בעורף.
  • אני אוהבת שכשפיטר קורא לאוליביה הוא קורא לה הסוכנת דאנהם, זה אולי משהו ממש קטן אבל זה מרגיש לי שזה מכבד אותה יותר.
  • ברוילס הולך למאסיב דינמייק ונינה מספרת לו על הרופא שפיתח את השבב הזה.
  • אוליביה ופיטר הולכים לפגוש את הרופא הזה, ד"ר נאייק, הוא מספר להם שמדובר בניסוי רפואי של 60 אנשים שסובלים מבעיות שינה והשבב אמור לסייע להם לישון יותר טוב. הם מגיעים למשרד של נאייק ומגלים שפרצו אליו וגנבו את תיקי המטופלים מהשרת הראשי.
  • אוליביה מבקשת מנאייק כרטיס ביקור, פה אני חייבת להגיד שהתקשיתי לרגע להבין למה היא מבקשת.
  • וולטר רוצה לעשות ניסוי על בן אדם חי ולבדוק איך השבב עובד, פיטר אומר לו לא לעשות את זה, וולטר מבטיח שהוא לא יעשה את זה, אבל אז מסתכל על קאשנר במבט זומם :-D
  • אוליביה ופיטר מדברים על צ'ארלי :-( אוליביה מספרת כשהיא התחילה לעבוד ב-FBI היא הייתה במבצע עוקץ והיא לא ידעה אז להשתמש בנשק, צ'ארלי ראה אותה ואמר לה שהיא תהיה בסדר ;-(:-] מעניין שאוליביה מספרת שלפני ה-FBI היא הייתה תובעת צבאית, זה נשמע הגיוני כי היא דיברה על התקופה שלה בצבא ועל זה שהיא תבעה את האריס. אני מנסה לעשות טיימלין קטן: כעקרון היא אנחנו יודעים שהיא הלכה לאוניברסיטה, אז מתי היא התגייסה? בעניין אחר, זה גם מסתדר לי שהיא תלך לצבא כי מסופר שאבא שלה היה בצבא, אז אולי בגלל היא התגייסה?
  • וולטר מסמם את קאנשר ע"י כך שהוא מבקש ממנו להריח משהו :-D|פנים|
  • סאם מתקשר אל אוליביה ומבקש ממנה להניח את כל כרטיסי הביקור שהיא אספה במהלך היום, לבחור אותיות מהשם הפרטי ושם המשפחה, לרשום אותם על דף ולנסות לערבב את האותיות עד שתצא מילה הגיונית |שפם| זה הרגיש לי כמו משימה מטיפול ה-CBT שסיימתי לאחרונה :-D:-D
  • ברוילס מעדכן את אוליביה שמי שפרץ לשרתים ידע את הסיסמא, זאת אומרת שזה מישהו מהמרפאה.
  • בינתיים הרע של הפרק מפעיל את השבב של עוד מטופלת של נאייק. הרופא מגיע לזירת הפשע ונראה שהוא הרוס ממה שקרה. בסוף הוא אומר שהעוזר שלו לא הגיע לעבודה. אוליביה ופיטר מגיעים לבית של זאק ומגלים שהוא מת.
  • נאייק מקבל פתק מאיים ומראה אותו לפיטר ולאוליביה.
  • אסטריד מגלה שוולטר סימם את קאשנר :-D הוא חיבר את השבב למערכת אא"ג וכך האות יגיע למוח של קאשנר. וולטר מתחבר למוח של קאשנר, אבל במקום לשלוט בו, הוא מגלה הוא פשוט רואה את החלומות של קאשנר. הוא אומר לפיטר ולאוליביה שהתחושה הובילה לריגוש ואם הוא הרגיש את הריגוש הזה אחרי כמה דקות, מה שאומר שמי שפורץ לשבבים בשלב הזה כבר מכור.
  • אוליביה מציינת שלאביה החורג השתיין היו שתי אישיות, כשהוא היה שותה וכשהוא היה פיכח. הוא מסתכלת על הרשימה של ד"ר נאייק ועל הפתק שנשלח אליו ומגיעה למסקנה שהם נכתבו ע"י אותו בן אדם.
  • נאייק נכנס לחדר, הוא בוחר עוד מטופל (שמטיס מטוס 8-*) ומפעיל את השבב. אוליביה ופיטר מגיעים לבית שלו, הם מנסים לעצור את נאייק אבל כשזה לא מצליח אוליביה יורה על השרתים.
  • אחרי שנאייק מת, פיטר אומר לאוליביה שהוא חושב שנאייק לא היה מודע לצד האפל בו ושהוא באמת חשב שמדובר במישהו אחר.
  • אוליביה מבקרת את הקבר של צ'ארלי, היא נכנסת לאוטו (סוגרת את הדלת ולא מפעילה מזגן, למה אוליביה?), היא מנסה לפתור את החידה של סאם ומגלה בסוף שמה שהאותיות יוצרות אלה המילים: את תהיי בסדר ;-(
  • פיטר חולם על עצמו כילד, שהוא ישן ושוולטר נכנס לחדר שלו. וולטר אומר שהוא דיבר משינה, וולטר נראה מודאג לגבי מה פיטר יודע. נראה שזה קשור ליקום המקביל. פרטים יהיו בהמשך :-):
  • הערה לא קשורה: אני אוהבת שאוליביה הולכת על נעליים כמעט שטוחות (העקב כמעט ולא קיים).
  • הערה לא קשורה 2: בדקתי לפני כמה ימים את הויקיפדיה של השחקנית של רייצ'ל ושמתי לב שהיא לא מופיעה מעבר לעונה 2 :-( אני לא יודעת אם השחקנית הייתה עסוקה ולכן לא יכלה להמשיך להשתתף בסדרה אבל זה ביאס אותי שהמשפחה של אוליביה נעלמה בלי שהם אמרו כלום (לפחות בינתיים, אולי בהמשך יהיה הסבר). זה מוזר לי קצת כי בעונה 1 רייצ'ל דיברה על כך שהיא רוצה לגור בבוסטון.

Lhuna3

Well-known member
אסטריד כותשת תולעים, מסתבר שוולטר חושב שאם אוליביה תשתה את התולעים הזיכרון שלה יחזור. בזמן שוולטרר ופיטר מתווכחים, אוליביה שותה את התולעים רק כדי לגלות שוולטר התכוון להמתיק לה את זה עם תות :-D|פנים| אוי אוליביה המסכנה, לא יכולת להזכיר את זה לפני וולטר? לפני שהיה לה מבט של בא לי להקיא את זה?
חחח כן זה היה טוב :-D אהבתי איך שהיא פשוט שותה את זה וזהו.
יכול להיות שיהיה משהו בין רבקה לוולטר? נרמז קצת שהיה בניהם משהו בעבר.
זה היה נורא חמוד איך הוא לחוץ לקראת הפגישה איתה, וגם בסוף איך הוא מבקש מפיטר רשות לנסוע איתה!
  • האמת שהופתעתי שהם הרגו את "צ'ארלי" כל כך מוקדם בעונה הזו, הייתי בטוחה שהסאגה הזו תימשך לאורך כל העונה. מצד אחד זה טוב כי זה היה מתחיל להימאס אם הם היו מושכים את זה על 20 פרקים. מצד שני, אני אתגעגע לשחקן ועוד יותר, אני אתגעגע לצ'ארלי המקורי :-( חבל שהוא היה בסדרה רק עונה, הייתי שמחה אם הוא היה יותר זמן.
נכון :( אבל אני גם ממש שמחתי שלא מרחו את זה הרבה זמן. זה נקודה מאוד לטובה בסדרה הזאת שהם לא נוטים למשוך ולמרוח עניינים מעצבנים כאלה.
  • מה עם מערכת היחסים המביכה של ברוילס ונינה? מה, ראינו אותם מתנשקים פרק אחד וזהו? לא מזכירים את זה יותר? זה לא שאני מתלהבת מזה יותר מדי, כן ? פשוט אני בהלם אבל גם משועשעת מזה בו זמנית :-D
זה באמת מוזר!

It's Always Sunny

Well-known member
  • מתחילים את הפרק עם בחור שמפתיע את אשתו עם הפתעה בבית, הבעיה שלפני שהיא מגיעה, עוקב אחריו צל וכשהיא מגיעה הביתה ונוגעת בו הוא מתפורר.
  • מסתבר שהתיק הזה הוא תיק ישן של ברוילס שהוא לא הצליח לפתור.
  • כשהילד חיקה את ברוילס במסעדה בהתחלה לא הבנתי מה הוא עושה אבל זה היה חמוד וגם זה שברוילס זרם איתו היה מצחיק כי בדרך כלל הוא כל כך רציני.
  • ברוילס מספר שלפני 4 שנים אחרי המקרה השלישי התקשר אליו בחור מזרחי אירופי וביקש ממנו לפענח נוסחה.
  • היה קטע משעשע כשוולטר רוצה לבדוק אם יש קרינה בשרידים של רנדי והמכשיר לא קולט שום דבר ואז הוא בודק את אסטריד ולפי דעתי הוא בכלל לא קולט שהוא כיוון את המכשיר לחזה שלה :-D |פנים|
  • ה-FBI מצליח למצוא את הבחור שדיבר עם ברוילס, הוא עובד כבתור אח בבית חולים אבל מסתבר שהוא זייף את הקורות חיים שלו כדי להיות קרוב לאח שלו שנמצא באותו בית חולים בקומה.
  • הסיבה שטייס החלל (הישות שנמצאת בתוך אח של טימור) עובר דרך הקורבנות היא כדי לספוג את הקרינה.
  • במעבר חד, אני אדלג על כמה דברים ואתמקד בכך שברוילס סיפר לאוליביה את הסיבה שהתיק הזה כל כך חשוב לו. מסתבר שהוא נהיה אובססיבי לתיק הזה שזה הרס את הנישואים שלו.
  • וולטר מגלה שאין אפשרות להפריד בין אח של טימור לטייס ושאם רוצים להרוג את הטייס אז גם אחיו של טימור ימות. ברוילס מנסה לשכנע אותו להיפגש אבל טימור נהרג ע"י הטייס.
  • ברוילס סוגר את המקרה כשהוא יורה באח של טימור.
  • ברוילס הולך לגרושתו ומספר לה שהתיק נסגר.
  • ה-CIA מגיעים לברוילס ומאיימים עליו.
יצור צללים מוזר הופך אנשים לאפר. הסיפור הזה לא עניין אותי כל כך, משהו עם קוסמונאוט רוסי שהביא אורגניזם מהחלל שנדבק אליו, אבל זה היה קייס חשוב לפיליפ ברוילס ובגללו שהוא היה אובססיבי אליו בעבר אישתו התגרשה ממנו.
וה-CIA רצו לקחת ממנו את הקייס והוא התעקש להמשיך ובסוף מישהו מה-CIA בא לנזוף בו על זה או משהו.
מסכימה, הפעם הייתה קצת נפילה.

It's Always Sunny

Well-known member
  • הפרק מתחיל בניו יורק כאשר ניידות משטרה רודפות אחרי מכונית. בתוך המכונית יש בן ערובה, נער בן 15 בשם טיילר. השוטרים עוצרים את החוטפים של טיילר ואז שוטר אחד משליך את עצמו מהגשר כנגד רצונו. שוטרת אחרת יורה בשאר השוטרים ואז בעצמה, גם היא כנגד רצונה.
  • הצוות שלנו מגיע לזירה; וולטר מתלונן שאין אוכל או גופות לכן המקרה לא מעניין :-D הוא מעלה השערה שהחוטפים השתמשו בהיפנוזה. פיטר אומר שגם להיפנוזה יש גבולות ואי אפשר לאלץ אנשים אחרים לעשות דברים שהם לא רוצים עם היפנוזה.
  • מתגלה לנו שטיילר הוא בנו של עובד של מאסיב דינמייק. החבורה שלנו הולכת למאסיב דינמייק ואוליביה מדברת עם ד"ר קארסון. הוא מספר לה שהוא עובד על פרויקטים חשובים וסודיים ואז מספר שאימו של טיילר מתה כשטיילר היה תינוק ושהוא לא רוצה לאבד את טיילר. וולטר מתוך רגע של הזדהות יוצא מהחדר ופיטר יוצא אחריו ו-וולטר מזכיר את אימא של פיטר, ושלפיטר היה מזל שאימא שלו הייתה בחיים שלו בזמן שוולטר נעדר בגלל העבודה.
  • טיילר מבקש מהחוטפים לאכול משהו, הם נכנסים לחנות ומבקשים שהמוכר ייתן להם את הכסף בקופה, אדם נוסף ליד הקופה מתערב ואז שניהם נפצעים.
  • אוליביה ופיטר מגיעים לחנות, הם רואים את הסרטונים ופיטר אומר שלדעתו לחוטפים אין תוכנית כי עד עכשיו כל מה שהם עשו היה רשלני.
  • וולטר עושה נחיתה על המוח של השוטרת ומגיע למסקנה שזה לא הייתה היפנוזה אלא שליטה מוחית ושהיא נגרמה בגלל שהאדם שרצה לשלוט על האנשים הללו דיבר ואמר להם מה לעשות.
  • ד"ר קארסון מקבל את שיחת הכופר והחוטפים מבקשים כסף, אוליביה חושדת שיש להם מניע נסתר.
  • וולטר מצליח למצוא פתרון לשליטה המוחית, דובי ישן של פיטר שמדמה קולות של הרחם.
  • פיטר: דובי נגד מרגלים עם שליטה מוחית? לחבר'ה הרעים אין סיכוי :-D
  • וולטר (לפיטר): זה מרגש. אתה חושב שה-FBI ייתנו לי אקדח? :-D|פנים|
  • וולטר מסביר איך האוזניות עם רעשי הרחם עובדים; ובמילותיו שלו: הדובי של בני פיטר פולט... ובזמן שתקשיבו, ייתכן שתרגישו שלווה רבה, כאילו חזרתם אל רחם אימכם :-D:-D
  • בגלל השליטה המוחית, הדרך היחידה לתקשר היא דרך מיקרופון ואסור לסוכנים להוריד את האוזניות בכלל.
  • ה-FBI מתמקם בכתובת שניתנה להם, הם רואים רק את החוטפים אבל לא את טיילר ומתחילים לרדוף אחריהם. בזמן שאוליביה רצה, האוזניות שלה נופלות, האמת שלרגע קצת נלחצתי, למרות שברור שהיא תהיה בסדר היא מופיעה בכל הסדרה, אבל עדיין.
  • אוליביה מוצאת את אחד החוטפים שמכוון על עצמו אקדח ופיטר מוצא את טיילר ומגלה שטיילר הוא בעצם החוטף. gasp! סתם לא, היה לי חשד קטן שבעצם הוא בכלל החוטף, המסר שאני לוקחת מהפרק הוא לא לסמוך על בני נוער. טיילר חוטף את פיטר.
  • וולטר שואל את אוליביה אם היא ראתה את פיטר ומתחיל להיות מודאג. הם מגלים שפיטר נחטף.
  • נינה מראה לאוליביה את התוכניות שקארסון עשה, שכוללות אלקטרודות בקסדת טייס שפועלים על סם שמגביר את גלי המוח. קארסון אומר שהוא הביא כמה דגימות הביתה ו-וולטר מגיע למסקנה שהשילוב של הסם ביחד עם גיל ההתבגרות ותרופות להפרעות קשב וריכוז שטיילר לקח גרמו לו להיות מסוגל לשלוט על אנשים. וולטר מתעצבן על קארסון ומאשים אותו בחטיפה של פיטר. אהבתי שהראו בפרק את הצד הדואג את וולטר, בדרך כלל עד עכשיו פיטר היה זה שדואג ומטפל וממש היה עצוב לראות איך וולטר מרגיש אבוד בלי פיטר. הוא גם רמז לגבי מותו של פיטר כשהוא אמר שהוא לא יכול לאבד אותו פעם נוספת. היה מוזר לראות את נינה עושה לו שיחת עידוד כי אנחנו רגילים שהיא חסרת רגשות.
  • אסטריד ואוליביה מגלות שטיילר חיפש את אימא שלו ומסתבר שהיא בכלל לא מתה.
  • וולטר ואסטריד חובשים נייר אלומיניום על הראש כדי למנוע ממאסיב דינמייק לקרוא את המחשבות שלהם :-D :-D
  • פיטר וטיילר מגיעים לבית של אימא של טיילר אבל מתגלה שהיא נשואה וטיילר מתחיל להתעצבן וגורם לפיטר לכוון אקדח אל אביו החורג.
  • ברוילס ואוליביה מגיעים, טיילר גורם לפיטר לירות בברוילס אבל ברוילס לא נפצע באופן חמור. אוליביה ביחד עם וולטר ואסטריד רודפת אחרי טיילר ופיטר, פיטר מחליט להתנגש בעץ, מה שגורם לטיילר לאבד הכרה ובכך מנטרל לו את היכולת לשלוט על אנשים.
  • יש סצנה חמודה של וולטר ופיטר כשוולטר מכין לפיטר קרפ והם מדברים על אימא של פיטר.
  • הפרק מסתיים עם מייל שנינה כותבת לוויליאם, אנחנו מגלים שבעצם טיילר הוא לא הבן של ד"ר קארסון ושזה היה ניסוי של מאסיב דינמייק על מנת לבדוק אם יש שליטה מוחית זה דבר אפשרי (ושבעצם זה לא הטיילר הראשון שמת, יש עוד כמה גרסאות).

אבל היחידה שלנו מבינים את זה רק אחרי ש... הילד החצוף חוטף את פיטר!! :mad::mad::mad:
לא הבנתי למה הוא יצא לבד ולמה אף אחד לא דאג לבדוק איפה הוא לפני זה. וכן גם אותי זה עיצבן שהילד חטף את פיטר.

אוי ויי, מה הילד יעשה... הוא כמובן רוצה לאלץ את פיטר לירות בו.
מה נסגר איתך ילד שזה הפתרון שלך לכל דבר? |שפם|
ברוילס פורץ ומנסה לנטרל את הילד והילד מאלץ את פיטר... ניחשתם נכון, לירות בו.
:-D:-D כל הפסקה הזו היא |כתר|

בסוף וולטר מצליח מרחוק לנטרל את הילד לרגע קצר שמאפשר לפיטר להתנגש עם הרכב בכוונה בעמוד וככה הוא ניצל והילד נתפס.
אוי שכחתי את החלק הזה בכלל, מזל שהזכרת לי שוולטר ניטרל אותו, הייתי בטוחה שפיטר עשה את זה לבד. לא שנראה לי שאכפת לך שאני אתן את כל הקרדיט לפיטר :-]

מסתבר שהילד טיילר הזה היה רק אחד מהרבה טיילרים זהים שמאסיב דיינמיק בכלל יצרה בניסוי סודי לשליטה במחשבות, וכל הסיפור עם ההורים שלו היה שקר.
(די! מאסיב דיינמיק שלנו?! מי היה מנחש...)
:-D:-D @Lhuna3 הסרקזם שלך פשוט נהדר.

כשוולטר מעיר את פיטר מחוסר ההכרה והוא כזה "אתה תמיד מוכיח שאתה בעל יותר תושייה ממה שאני נותן לך קרדיט" ופיטר כזה "זו אמורה להיות מחמאה?":-D
:-D :-D :-D

LeAnnDyIan

Well-known member
אני לוקחת הפסקה קצרה מפרינג', מניחה שאחזור בקרוב לראות את הסדרה
זה יתן לי קצת זמן להדביק פערים😅
היו כמה ימים ממש עמוסים|חבול|
כל מה שבא לי לעשות זה לזחול מתחת לשמיכה ולראות אוליביה🥺 במקום זה צריך לעשות את השטות הזאת שנקראת עבודה|שפם|

It's Always Sunny

Well-known member
זה יתן לי קצת זמן להדביק פערים😅
היו כמה ימים ממש עמוסים|חבול|
כל מה שבא לי לעשות זה לזחול מתחת לשמיכה ולראות אוליביה🥺 במקום זה צריך לעשות את השטות הזאת שנקראת עבודה|שפם|
בלי לחץ, קחי את הזמן |4U|
מקווה בשבילך שהלחץ ירד ושיהיה לך זמן קצת לעשות דברים שאת אוהבת
אגב, לפני כמה ימים מצאתי את עצמי חושבת על כמה אני אוהבת את אוליביה אז חשבתי שתשמחי לדעת :-): כי אני ממש שמחה שהחלטנו לעשות צפייה משותפת, זה הופך את זה ליותר כיף ונותן לגיטימציה לדבר על כמה שאנחנו אוהבים/ות את אוליביה :-): :-D

LeAnnDylan

Well-known member
חח יאא איזה כיף! זה באמת הרבה יותר כיף לצפות ביחד והלוואי והייתי יכולה מצליחה לפנות יותר זמן לדברים שבא לי לעשות והיינו מצליחות לדבר על כל הפרקים ביחד במקום להגיב בדיליי של כמה ימים|חבול|
אבל לפחות אין את הבעיה של הודעות לא קופצות. ליטרלי הדבר הטוב היחיד במערכת החדשה והמעצבנת הזאת. (טוב נו, זה וזה שיש לי דרו וריס בכל הודעה|מאוהב|)
נותן לגיטימציה לדבר על כמה שאנחנו אוהבים/ות את אוליביה :-): :-D
וגם לגיטימציה סתם לשים גיפים:-P:

למעלה