בינג' פרינג' - עונה 2

didalf

Well-known member
OMG שאלוהים יעזור לי, אני לא זיהיתי שזה איאן גאלאגר!!
:eek:
עדי|חזיר| את זוכרת שיש לי בעיה עם פרצופים נכון?????? ;-#;-#;-#;-#
כשאמרתי מעצבן התכוונתי מעצבן חמוד כזה... :p
הוא תמיד היה משחק ילדים פסיכופטים בילדותו. גם בחשבות פליליות והמנטליסט אני זוכרת פרקים שהוא היה הרוצח. בגלל זה בהתחלה איאן נתן לי וייב טיפה פסיכופטי אבל די מהר התגלה שהוא מותק.

didalf

Well-known member
אל תשחקי אותה כאילו לא ידעת|שפם| (זה היה ביוני😂)
צפה בקובץ המצורף 60521
לא, אני לא הבנתי נכון את ההודעה שלך, קראתי את זה כאילו את אומרת "ילד ג'ינג'י מעצבן זה ההגדרה של חצי מהצמד האהוב על עדימון" בכללי, לא הבנתי שמדובר על הילד הספציפי הזה.
ונכון, שכחתי מהשיחה הזאת ונזכרתי אח"כ כשלונה הבהירה שזה הוא ואז הבנתי את ההודעה שלך נכון ונזכרתי ששלחת לי:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
OMG שאלוהים יעזור לי, אני לא זיהיתי שזה איאן גאלאגר!!
אוי, קמרון מונאהן שיחק בפרינג'.

אם כבר אז אני אקשר את הנושא הקודם ואציין שקמרון גם שיחק את הדמות הראשית במשחק שמתקיים בעולם של מלחמת הכוכבים וייתכן שבקרוב הוא ישחק את הדמות גם בסדרת דיסני+ באותו עולם.

הוא תמיד היה משחק ילדים פסיכופטים בילדותו. גם בחשבות פליליות והמנטליסט אני זוכרת פרקים שהוא היה הרוצח. בגלל זה בהתחלה איאן נתן לי וייב טיפה פסיכופטי אבל די מהר התגלה שהוא מותק.
הוא שיחק פסיכופאט בסדרה גות'האם.
חוץ מזה אני זוכר אותו בתור ילד בסדרה מאלקולם באמצע. הוא לא זכור לי כפסיכי שם, אבל החולצות שלו אמרו משהו אחר:
1661281151575.png 1661281187967.png

1661281229121.png

didalf

Well-known member
1661281151575.png
1661281187967.png

1661281229121.png
נראה כמו הסיוט של כל גננת ומורה:-D

Lion_Heart

Well-known member
ואל תשכחו שהוא גם שיחק ג'דיי

AGAIN.jpg

ויש שמועות שהוא גם ישחק אותו בעתיד...

Lhuna3

Well-known member
ראיתי כבר גם את פרק 8 והוא טוב. אבל אני אכתוב מחר.

LeAnnDylan

Well-known member
לא, אני לא הבנתי נכון את ההודעה שלך, קראתי את זה כאילו את אומרת "ילד ג'ינג'י מעצבן זה ההגדרה של חצי מהצמד האהוב על עדימון" בכללי, לא הבנתי שמדובר על הילד הספציפי הזה.
ונכון, שכחתי מהשיחה הזאת ונזכרתי אח"כ כשלונה הבהירה שזה הוא ואז הבנתי את ההודעה שלך נכון ונזכרתי ששלחת לי:-D
אוקיי להבהרה, אני ממש לא קראתי לו מעצבן:-D
לונה הקטינה אותו לתווית של ילד ג'ינג'י מעצבן ואני הגבתי בציניות בקטע כזה של "אהה הוא רק חצי מהצמד האהוב על עדי, לא ביג דיל..":-D

LeAnnDylan

Well-known member
אוליביה חושבת שהיא סיימה עם סאם אבל הוא קולט שהיא עוד לא בסדר ומטיל עליה משימה... לא חשוב העיקר בסוף זה בא להגיד לה שהיא תהיה בסדר.
דווקא אהבתי את הסצינה הזאת. למרות שהיה לי מוזר שסאם הסתכל עליה וישר כזה "מי מת". כאילו אפשר להתווכח ולהגיד שתמיד יש לה פרצוף של "מישהו מת לי" אבל הוא כבר ראה אותה לפני אז הוא מכיר את הפרצוף הזה:-P:
הצחיק אותי שהוא כזה כולו רציני "את צריכה משהו שיעזור לך to make sense of it all" והיא כזה כולה רצינית "כמו באולינג?" :-D
גם פתאום חשבתי על זה, איזה דבר מעליב זה להגיד למישהו "החיים שלך זה די סיוט" כאילו, גם אם החיים שלי היו סיוטיים היה מעליב אותי אם מישהו חוץ ממני היה מגדיר אותם ככה.
וולטר ופיטר עוברים לדירה יותר נורמלית, אבל וולטר ממקם את המיטה שלו בסלון במקום בחדר השינה שלו |פנים|
חי את החלום:-D
הוא מנסה להרגיע את פיטר בכך שהוא מבטיח ללבוש תחתונים בלילה כדי שזה לא יהיה מביך אם פיטר יביא young ladies הביתה :-Dטוב נו לפחות אם זו תהיה אוליביה היא כבר רגילה אליו... (אבל אני לא באמת מאמינה כבר שזה ממש יקרה).
גם אם בחור חמוד וחתיך כמו פיטר היה מזמין אותי אליו הביתה והייתי נאלצת לראות את וולטר בלי בגדים, הייתי מצולקת לכל החיים ומוותרת על הדייט הלוהט:-D
מצד שני, אוליביה שותה תולעים בלי תותים. אנחנו לא עשויות מאותו החומר|אילם|
אסטריד מביאה לו לחם צ'יפטי לחנוכת הבית וטסים לסיאטל לחקור:
חברים תנצלו את ההזדמנות ולכו לראות משחק של הסיהוקס:-D
כל מיני אנשים בסיאטל מתחילים לראות פתאום שדים וזוועות אחרות באנשים תמימים סביבם ולרצוח אותם.
פתאום אני חושבת האם הכותבים בחרו בסיאטל בתור קריצה לסרט - Sleepless in Seattle כי הקטע היה בסוף שהאנשים האלו היו להם בעיות שינה ואז מתו מתשישות בגלל שהדוקטור גנב להם את החלומות אז זה מתאים.
אוי, מענין! כי גם זו בתאכלס הפעם הראשונה שהם הרחיקו לחוף המערבי. כל שאר המקרים שלהם היו ב-Eastern Seaboard.
וולטר מרגיש מאוד לא טוב בסיאטל, לטענתו יש למקום הזה ריח של המוסד שבו הוא היה מאושפז כל השנים... אז פיטר שולח אותו הביתה בליווי סוכן אחר מסכן. איחלנו לסוכן בהצלחה.
זה לא עזר.
חח הצחיק אותי שפיטר שואל "את חושבת שהוא יהיה בסדר?" ואוליביה כזה "וולטר או הסוכן קאשנר":-D
ואיך שוולטר נוזף בסוכנים האחרים שם שמכניסים את הגופה עם הרגליים קודם לוואן:-D

חח בכלל כל הקטע הזה שהוא משגע את הסוכן המסכן הזה, בהתחלה כשעיכבו להם את התיקים כי וולטר שם בפנים חלב טרי והוא כזה "אני בטוח שד"ר בישופ לא הכניס לבפנים חלב טרי" ואז פתאום הוא שומע את ג'ין:-D
או שוולטר אומר לו, "בוא תעזור לי להסיר את הקרקפת שלו, ברגע במתרגלים לריח זה משהו מיוחד":-D
וולטר רוצה לעשות ניסוי בבני אדם ופיטר אוסר עליו ומכריח אותו להבטיח שלא ישתמש בשום סטודנטים מתנדבים, אז וולטר מתחכם ומשתמש בסוכן :-D לפחות הוא מצא דרך לא פולשנית ולא החדיר לו צ'יפ לתוך המוח.
:-D:-D
פיטר בא בלילה לחדר במלון של אוליביה... אבל רק לדבר איתה על החקירה :rolleyes:
שניהם בחולצות שינה שלהם עם שם הקולג' שהיו בו ואוליביה צוחקת עליו שהיא באמת למדה בנורת'ווסטרן והוא סתם קנה את החולצה של MIT בשביל להרשים בנות חחחח
"לא הערתי אותך, נכון?"

פיטר מספר שכילד היו לו גם סיוטים
"איפה למדת את זה? ב-MIT?":-D אוליביה on a roll הפרק הזה:-D
ואז וולטר לימד אותו איך להתגבר ולא לזכור אותם
שיטה מעניינית. גם אני אנסה אותה:-D

אגב, בא לי שכולם יפסיקו להגיד לאוליביה שהדבר הזה שהיא הרגה זה לא צ'ארלי ויצפו ממנו להתגבר על זה. ברור שזה לא היה צ'ארלי, אבל זה לא משנה את העובדה שלפני שניה היא חשבה שהשותף שלה בחיים ועכשיו הוא מת. תנו לה כמה פרקים להתאבל עליו, ג'יי...
מודה אבל שלא הבנתי את הפואנטה של הסיפור שהיא סיפרה לפיטר על צ'ארלי כי הוא היה די סתמי וחסר פואנטה. אבל זה הסתדר ממש יפה בסוף עם המשפט מהכרטיסי ביקור|לב|

בסוף הפרק לפיטר יש חלום מילדותו והוא מדבר מתוך שינה וכשהוא מתעורר וולטר שואל אותו מה הוא זוכר אבל הוא רק זוכר שוולטר היה שם.
כשחזרתי לבדוק את הפרטים מהחלום בתקווה שיש שם רמזים, ראיתי שיש לו בחדר פוסטר של
Challenger Mission 11
June 28 1984
אז כמובן בדקתי בגוגל ובעולם שלנו היו לצ'לנג'ר רק 9 משימות מוצלחות עד 1983 ואז משימה מספר 10 ב-1986 נכשלה בשיגור והיתה האחרונה.
כלומר כמו שאפשר היה לנחש - זה מהיקום ה-2.
חח ממש חוש חש הבלש את|בלש|🔍|כתר|

LeAnnDylan

Well-known member
יצור צללים מוזר הופך אנשים לאפר. הסיפור הזה לא עניין אותי כל כך, משהו עם קוסמונאוט רוסי שהביא אורגניזם מהחלל שנדבק אליו, אבל זה היה קייס חשוב לפיליפ ברוילס ובגללו שהוא היה אובססיבי אליו בעבר אישתו התגרשה ממנו.
וה-CIA רצו לקחת ממנו את הקייס והוא התעקש להמשיך ובסוף מישהו מה-CIA בא לנזוף בו על זה או משהו.

סצינה חמודה: פיליפ יושב במסעדה וילד בשולחן ממול מחקה את התנועות שלו והם חמודים :p
טוב אני מניחה שצריכים לתת לפיליפ איזה קו עלילה פה ושם:-D
הסצינה שלו במסעדה עם הילד באמת הייתה חמודה. אני לא חושבת שראינו את פיליפ מחייך עד אותו הרגע. זה היה קצת משונה:-D
והסצינה שלו בסוף עם אישתו עשתה לי קצת עצוב:-( כאילו, בסדר, הם התגרשו והיא המשיכה הלאה, אבל היה די ברור שהוא לא המשיך הלאה, ונראה שהבחור הזה שהיא איתו עכשיו זה מישהו שהוא מכיר (ואולי הוא פשוט מכיר אותו בגלל שהוא בחיים של הילדים שלו?|תוהה|) אבל היה קצת מוזר מצידה להזמין אותו לארוחת ערב.

וולטר: "פיטר אני צריך dust devil"
פיטר: "שואב אבק?" :-D:-D

האמת שהסיפור של הפרק היה מענין, אבל בשלב הזה של הסדרה כבר רציתי שכל הפרקים יקדמו קצת את העלילה הכללית ושלא סתם יהיו פרקי פילרים. אבל אני מניחה שבעונה של 22 פרקים אין מנוס מזה...

אגב לונה אני מופתעת שלא ציינת לטובה את שיידי בסוף הפרק. הוא דווקא ממש חתיך בצעירותו...

LeAnnDylan

Well-known member
הקטע בהתחלה שהחבורה שלנו בזירת הפשע ו-וולטר נדבק לפיטר ופיטר כזה "וולטר, מה אמרנו על מרווח אישי?" ו-וולטר רוטן כזה כמו ילד קטן "משעמם לי! אין פה גופות ואין פה אוכל" :-D

למה לעזאזל וולטר ואסטריד דנים במה הם חושבים שהטעם של מוח אנושי:-D

A teddy bear versus mind control spies? Bad guys don't stand a chance:-D

הקטע שוולטר נשבר ואומר אני לא יכול לאבד את פיטר שוב היה ממש חמוד|לב-ש|
והקטע שלו ושל אסטריד עם הכובעים האלה מנייר כסף:-D:-D

ילד (נער ג'ינג'י מעצבן) של אחד מעובדי מאסיב דיינמיקס נחטף לכאורה ע"י 2 סוכני רכבים משומשים, שמאלצים בשליטה מוחית את השוטרים ואת כל מי שנקרא בדרכם להרוג את עצמו בדרכים מזוויעות.
רק שמהשניה הראשונה ברור לי שזה הילד ששולט בהם.
השאלה היא האם חשדת בו כי את כזאת חכמה ומנוסה. או כי הוא ג'ינג'י וכולם יודעים שאי אפשר לבטוח בג'ינג'ים? :-P:
אבל היחידה שלנו מבינים את זה רק אחרי ש... הילד החצוף חוטף את פיטר!! :mad::mad::mad:
תדעי לך שכשנזכרתי שהפרק הזה מגיע באמת חששתי מהתגובה שלך להתעללות בפיטר|חיבוק|
מסתבר שהילד כועס כי אבא שלו שיקר לו שאמא שלו מתה, אבל בפועל היא היתה מסוממת שנטשה אותם.
הילד מצא אותה באינטרנט ומאלץ את פיטר להסיע אותו אליה, רק שמתברר שהיא היום חיה באושר עם בעל אחר.
זה האמת היה קטע די עצוב. קצת ריחמתי עליו. אפילו שהוא פסיכופט.
אוי ויי, מה הילד יעשה... הוא כמובן רוצה לאלץ את פיטר לירות בו.
מה נסגר איתך ילד שזה הפתרון שלך לכל דבר? |שפם|
:-D
ברוילס פורץ ומנסה לנטרל את הילד והילד מאלץ את פיטר... ניחשתם נכון, לירות בו.
אוליביה ממשיכה את ההסתלבטויות שלה מהפרק שעבר "רואה מה קורה כשאתה מחליט לצאת מהעבודה המשרדית שלך?":-D
וגם פיטר וברוילס משעשעים אותי
"יש לך מזל שאתה צלף גרוע"
"לך יש מזל, הילד רצה לירות לך בראש והצלחתי להזיז את היד":-D

וגם
"אתה הולך להחזיק את זה כנגדי הרבה זמן, נכון?"
"יש לי הרגשה שאתה תפצה אותי איכשהו":-D
פיטר מצליח לפחות להסיט את היריה מהראש ליד.
בסוף וולטר מצליח מרחוק לנטרל את הילד לרגע קצר שמאפשר לפיטר להתנגש עם הרכב בכוונה בעמוד וככה הוא ניצל והילד נתפס.
כשוולטר מעיר את פיטר מחוסר ההכרה והוא כזה "אתה תמיד מוכיח שאתה בעל יותר תושייה ממה שאני נותן לך קרדיט" ופיטר כזה "זו אמורה להיות מחמאה?":-D
בבית וולטר שדאג מאוד לגורלו של פיטר מכין לו עכשיו קרפים כי
you were abducted, of course you need crepes
:-D אז זה מה שאני צריכה לעשות כדי לקבל קצת קרפים??
כן, גם אתה חטפת אותו...
:-D:-D
ושוב הוא מזכיר לו דברים מילדותו לכאורה שפיטר לא ממש זוכר וזה נראה שאולי הוא מתחיל קצת לחשוב שמשהו לא בסדר... (אבל לא בטוח).
לי זה דווקא היה נראה שפיטר זוכר את זה. אולי זה קרה אחרי שוולטר חטף אותו?
בסוף רואים את נינה שארפ כותבת דיווח לוויליאם בל, למרות שהיא לא בטוחה שהוא מקבל את זה, וממנו מסתבר שהילד טיילר הזה היה רק אחד מהרבה טיילרים זהים שמאסיב דיינמיק בכלל יצרה בניסוי סודי לשליטה במחשבות, וכל הסיפור עם ההורים שלו היה שקר.
(די! מאסיב דיינמיק שלנו?! מי היה מנחש...)
חחח נינה הזאת המקריפה הראשית של הסדרה:-D:-D

זה היה פרק טוב.

LeAnnDyIan

Well-known member
אגב לונה, לא יודעת אם את אוהבת לאכול בזמן שאת צופה בטלוויזיה.
אבל למקרה שכן… אל🫣

didalf

Well-known member
אוקיי להבהרה, אני ממש לא קראתי לו מעצבן:-D
לונה הקטינה אותו לתווית של ילד ג'ינג'י מעצבן ואני הגבתי בציניות בקטע כזה של "אהה הוא רק חצי מהצמד האהוב על עדי, לא ביג דיל..":-D
כן הבנתי את זה אח"כ.
אז כל הכבוד שהגנת על כבודו של חצי מהצמד האהוב על עדי:-D

מילי08

Well-known member
רואים שש-שש
מוזר, אני לא זוכרת תוכנית כזאת. ראיתי עכשיו גם את קטעי הפתיחה וקראתי עליה אבל לא נשמע לי מוכר למרות שראיתי לא מעט טלוויזיה גם כילדה (שום דבר לא משתנה אצלי)
(כי אותו אני מכירה כי דרו ברימור תמיד אומרת שיש לה קראש עליו וזה שווה ערך לקראש שיש למילי על איש המומיה שלה😂)
:-D השווית אותי לדרו ברימור אז לא משנה לי מה כתבת בכלל :-D
ספוילר פרינג': אני הבנתי עכשיו הכל.
מה נסגר איתך ילד שזה הפתרון שלך לכל דבר? |שפם| [2X07]
הם פשוט מיישרים קו עם ברירת המחדל של הנוער האמריקאי |אקדח|

Lion_Heart

Well-known member
מוזר, אני לא זוכרת תוכנית כזאת. ראיתי עכשיו גם את קטעי הפתיחה וקראתי עליה אבל לא נשמע לי מוכר למרות שראיתי לא מעט טלוויזיה גם כילדה (שום דבר לא משתנה אצלי)
אני סקרן...זאת תכנית ששודרה משנת 1987 ועד שנת 1992...זוכרת משהו מהשנים האלו?
הם פשוט מיישרים קו עם ברירת המחדל של הנוער האמריקאי |אקדח|
אני לא אומר שזה נכון...אבל כן,זה נכון

Lion_Heart

Well-known member
כן, עשיתי את הדברים הרגילים שלי. בית ספר טלוויזיה וכל הג'אז הזה. אבל לא זוכרת שראיתי את התוכנית למרות שאת השם אני מכירה
אולי זה היה בחופשים...וזאת לא היתה ממש סדרה אלא רצועת שידור שהראתה סדרות אחרות...ואולי את באה ממימד אחר(אפקט המנדלה), מי יודע...בכל מקרה, אם לא ראית,פספסת הרבה סדרות טובות

Lhuna3

Well-known member
כאילו אפשר להתווכח ולהגיד שתמיד יש לה פרצוף של "מישהו מת לי"
וואי לגמרי :-D
גם פתאום חשבתי על זה, איזה דבר מעליב זה להגיד למישהו "החיים שלך זה די סיוט" כאילו, גם אם החיים שלי היו סיוטיים היה מעליב אותי אם מישהו חוץ ממני היה מגדיר אותם ככה.
לא חשבתי על זה ככה, אני חושבת שאת צודקת שזה ניסוח לא יפה בכלל, אבל אני כן הבנתי את הכוונה כאמפתית, רק שבאמת עדיף להגיד את זה בצורה של "את מתמודדת עם הרבה דברים מאוד קשים".

גם אם בחור חמוד וחתיך כמו פיטר היה מזמין אותי אליו הביתה והייתי נאלצת לראות את וולטר בלי בגדים, הייתי מצולקת לכל החיים ומוותרת על הדייט הלוהט:-D
:-D אני לא יודעת, אני על הגדר בעניין הזה ;-#
מצד שני, אוליביה שותה תולעים בלי תותים. אנחנו לא עשויות מאותו החומר|אילם|
חחח ברור.
אגב, בא לי שכולם יפסיקו להגיד לאוליביה שהדבר הזה שהיא הרגה זה לא צ'ארלי ויצפו ממנו להתגבר על זה. ברור שזה לא היה צ'ארלי, אבל זה לא משנה את העובדה שלפני שניה היא חשבה שהשותף שלה בחיים ועכשיו הוא מת. תנו לה כמה פרקים להתאבל עליו, ג'יי...
נכון מאוד :(
חח ממש חוש חש הבלש את|בלש|🔍|כתר|

למעלה