אוליביה חושבת שהיא סיימה עם סאם אבל הוא קולט שהיא עוד לא בסדר ומטיל עליה משימה... לא חשוב העיקר בסוף זה בא להגיד לה שהיא תהיה בסדר.
דווקא אהבתי את הסצינה הזאת. למרות שהיה לי מוזר שסאם הסתכל עליה וישר כזה "מי מת". כאילו אפשר להתווכח ולהגיד שתמיד יש לה פרצוף של "מישהו מת לי" אבל הוא כבר ראה אותה לפני אז הוא מכיר את הפרצוף הזה

הצחיק אותי שהוא כזה כולו רציני "את צריכה משהו שיעזור לך to make sense of it all" והיא כזה כולה רצינית "כמו באולינג?"

גם פתאום חשבתי על זה, איזה דבר מעליב זה להגיד למישהו "החיים שלך זה די סיוט" כאילו, גם אם החיים שלי היו סיוטיים היה מעליב אותי אם מישהו חוץ ממני היה מגדיר אותם ככה.
וולטר ופיטר עוברים לדירה יותר נורמלית, אבל וולטר ממקם את המיטה שלו בסלון במקום בחדר השינה שלו
חי את החלום
הוא מנסה להרגיע את פיטר בכך שהוא מבטיח ללבוש תחתונים בלילה כדי שזה לא יהיה מביך אם פיטר יביא young ladies הביתה

טוב נו לפחות אם זו תהיה אוליביה היא כבר רגילה אליו... (אבל אני לא באמת מאמינה כבר שזה ממש יקרה).
גם אם בחור חמוד וחתיך כמו פיטר היה מזמין אותי אליו הביתה והייתי נאלצת לראות את וולטר בלי בגדים, הייתי מצולקת לכל החיים ומוותרת על הדייט הלוהט

מצד שני, אוליביה שותה תולעים בלי תותים. אנחנו לא עשויות מאותו החומר
אסטריד מביאה לו לחם צ'יפטי לחנוכת הבית וטסים לסיאטל לחקור:
חברים תנצלו את ההזדמנות ולכו לראות משחק של הסיהוקס
כל מיני אנשים בסיאטל מתחילים לראות פתאום שדים וזוועות אחרות באנשים תמימים סביבם ולרצוח אותם.
פתאום אני חושבת האם הכותבים בחרו בסיאטל בתור קריצה לסרט - Sleepless in Seattle כי הקטע היה בסוף שהאנשים האלו היו להם בעיות שינה ואז מתו מתשישות בגלל שהדוקטור גנב להם את החלומות אז זה מתאים.
אוי, מענין! כי גם זו בתאכלס הפעם הראשונה שהם הרחיקו לחוף המערבי. כל שאר המקרים שלהם היו ב-Eastern Seaboard.
וולטר מרגיש מאוד לא טוב בסיאטל, לטענתו יש למקום הזה ריח של המוסד שבו הוא היה מאושפז כל השנים... אז פיטר שולח אותו הביתה בליווי סוכן אחר מסכן. איחלנו לסוכן בהצלחה.
זה לא עזר.
חח הצחיק אותי שפיטר שואל "את חושבת שהוא יהיה בסדר?" ואוליביה כזה "וולטר או הסוכן קאשנר"

ואיך שוולטר נוזף בסוכנים האחרים שם שמכניסים את הגופה עם הרגליים קודם לוואן
חח בכלל כל הקטע הזה שהוא משגע את הסוכן המסכן הזה, בהתחלה כשעיכבו להם את התיקים כי וולטר שם בפנים חלב טרי והוא כזה "אני בטוח שד"ר בישופ לא הכניס לבפנים חלב טרי" ואז פתאום הוא שומע את ג'ין

או שוולטר אומר לו, "בוא תעזור לי להסיר את הקרקפת שלו, ברגע במתרגלים לריח זה משהו מיוחד"
וולטר רוצה לעשות ניסוי בבני אדם ופיטר אוסר עליו ומכריח אותו להבטיח שלא ישתמש בשום סטודנטים מתנדבים, אז וולטר מתחכם ומשתמש בסוכן

לפחות הוא מצא דרך לא פולשנית ולא החדיר לו צ'יפ לתוך המוח.

פיטר בא בלילה לחדר במלון של אוליביה... אבל רק לדבר איתה על החקירה

שניהם בחולצות שינה שלהם עם שם הקולג' שהיו בו ואוליביה צוחקת עליו שהיא באמת למדה בנורת'ווסטרן והוא סתם קנה את החולצה של MIT בשביל להרשים בנות חחחח
"לא הערתי אותך, נכון?"
פיטר מספר שכילד היו לו גם סיוטים
"איפה למדת את זה? ב-MIT?"

אוליביה on a roll הפרק הזה
ואז וולטר לימד אותו איך להתגבר ולא לזכור אותם
שיטה מעניינית. גם אני אנסה אותה
אגב, בא לי שכולם יפסיקו להגיד לאוליביה שהדבר הזה שהיא הרגה זה לא צ'ארלי ויצפו ממנו להתגבר על זה. ברור שזה לא היה צ'ארלי, אבל זה לא משנה את העובדה שלפני שניה היא חשבה שהשותף שלה בחיים ועכשיו הוא מת. תנו לה כמה פרקים להתאבל עליו, ג'יי...
מודה אבל שלא הבנתי את הפואנטה של הסיפור שהיא סיפרה לפיטר על צ'ארלי כי הוא היה די סתמי וחסר פואנטה. אבל זה הסתדר ממש יפה בסוף עם המשפט מהכרטיסי ביקור
בסוף הפרק לפיטר יש חלום מילדותו והוא מדבר מתוך שינה וכשהוא מתעורר וולטר שואל אותו מה הוא זוכר אבל הוא רק זוכר שוולטר היה שם.
כשחזרתי לבדוק את הפרטים מהחלום בתקווה שיש שם רמזים, ראיתי שיש לו בחדר פוסטר של
Challenger Mission 11
June 28 1984
אז כמובן בדקתי בגוגל ובעולם שלנו היו לצ'לנג'ר רק 9 משימות מוצלחות עד 1983 ואז משימה מספר 10 ב-1986 נכשלה בשיגור והיתה האחרונה.
כלומר כמו שאפשר היה לנחש - זה מהיקום ה-2.
חח ממש חוש חש הבלש את