בינג' פרינג' - עונה 2

Lion_Heart

Well-known member
אל תשנאו אותי אבל אני גם לא יודעת מה ההבדל בין סטאר וורז לסטאר טרק. אני רק יודעת ששניהם קיימים. (ואגב למדתי שיש הבדל בניהן רק ב-2016 כשהשכנים שלי מאוד נעלבו שלא ידעתי למה הם התחפשו בהאלווין והקדימו תרופה לבורות שלי ואמרו ״רק שלא תחשבי שזה *השם של הדבר השני*״ לא באמת זוכרת לאיזה דמויות מאיזה מהשנים הם התחפשו🙈😂)
אין לי מושג מי משחק בהם או מה השמות של הדמויות שם🤷🏻‍♀️
נו, לא כועס...למה לכעוס?
קודם כל הבדלים בז'אנר
STAR TREK זה מד"ב
STAR WARS זה פנטזיה
אחרי זה... YOU DO YOU
לא תקבלי ממני הרצאה של שעה ועשרים דקות על ההבדלים בינהם ועל הסיפורים הכוללים שלהם והדמויות הרשיות והלא ראשיות...

Lhuna3

Well-known member
מה שכן, אני מקווה שאחרי צ'ארלי, ג'ון סקוט ואפילו האחות הזאת בבית חולים, אוליביה תהיה קצת יותר חשדנית. באמאשלך את סוכנת FBI עם אינסטינקטים טובים, תהיי טובה יותר!:-D
חחח לחלוטין!
והקטע שוולטר מסביר מה הקטע של התולעים והוא כזה "זה היה רעיון של בלי"
זה גם קצת מצחיק אותי שהוא קורה לו "בלי".
אבל פיטר חייב להתגבר על תסביך ה"לך-יש-אקדח-ולי-אין" שלו. לך תשיג לך אקדח מהשוק השחור כמו בן אדם בוגר ותפסיק להתבכיין:-D
:ROFLMAO:

פרק 2X05
אוליביה חושבת שהיא סיימה עם סאם אבל הוא קולט שהיא עוד לא בסדר ומטיל עליה משימה... לא חשוב העיקר בסוף זה בא להגיד לה שהיא תהיה בסדר.

וולטר ופיטר עוברים לדירה יותר נורמלית, אבל וולטר ממקם את המיטה שלו בסלון במקום בחדר השינה שלו |פנים|
הוא מנסה להרגיע את פיטר בכך שהוא מבטיח ללבוש תחתונים בלילה כדי שזה לא יהיה מביך אם פיטר יביא young ladies הביתה :-Dטוב נו לפחות אם זו תהיה אוליביה היא כבר רגילה אליו... (אבל אני לא באמת מאמינה כבר שזה ממש יקרה).

אסטריד מביאה לו לחם צ'יפטי לחנוכת הבית וטסים לסיאטל לחקור:

כל מיני אנשים בסיאטל מתחילים לראות פתאום שדים וזוועות אחרות באנשים תמימים סביבם ולרצוח אותם.
פתאום אני חושבת האם הכותבים בחרו בסיאטל בתור קריצה לסרט - Sleepless in Seattle כי הקטע היה בסוף שהאנשים האלו היו להם בעיות שינה ואז מתו מתשישות בגלל שהדוקטור גנב להם את החלומות אז זה מתאים.

וולטר מרגיש מאוד לא טוב בסיאטל, לטענתו יש למקום הזה ריח של המוסד שבו הוא היה מאושפז כל השנים... אז פיטר שולח אותו הביתה בליווי סוכן אחר מסכן. איחלנו לסוכן בהצלחה.
זה לא עזר.
וולטר רוצה לעשות ניסוי בבני אדם ופיטר אוסר עליו ומכריח אותו להבטיח שלא ישתמש בשום סטודנטים מתנדבים, אז וולטר מתחכם ומשתמש בסוכן :-D לפחות הוא מצא דרך לא פולשנית ולא החדיר לו צ'יפ לתוך המוח.

פיטר בא בלילה לחדר במלון של אוליביה... אבל רק לדבר איתה על החקירה :rolleyes:
שניהם בחולצות שינה שלהם עם שם הקולג' שהיו בו ואוליביה צוחקת עליו שהיא באמת למדה בנורת'ווסטרן והוא סתם קנה את החולצה של MIT בשביל להרשים בנות חחחח
פיטר מספר שכילד היו לו גם סיוטים ואז וולטר לימד אותו איך להתגבר ולא לזכור אותם. (חייבים לתהות אם וולטר עשה לו משהו כזה בשביל שהוא לא יזכור מאיפה הוא הגיע או משהו.)

בסוף הפרק לפיטר יש חלום מילדותו והוא מדבר מתוך שינה וכשהוא מתעורר וולטר שואל אותו מה הוא זוכר אבל הוא רק זוכר שוולטר היה שם.
כשחזרתי לבדוק את הפרטים מהחלום בתקווה שיש שם רמזים, ראיתי שיש לו בחדר פוסטר של
Challenger Mission 11
June 28 1984
אז כמובן בדקתי בגוגל ובעולם שלנו היו לצ'לנג'ר רק 9 משימות מוצלחות עד 1983 ואז משימה מספר 10 ב-1986 נכשלה בשיגור והיתה האחרונה.
כלומר כמו שאפשר היה לנחש - זה מהיקום ה-2.

Lion_Heart

Well-known member
חחח לחלוטין!

זה גם קצת מצחיק אותי שהוא קורה לו "בלי".

פרק 2X05
אוליביה חושבת שהיא סיימה עם סאם אבל הוא קולט שהיא עוד לא בסדר ומטיל עליה משימה... לא חשוב העיקר בסוף זה בא להגיד לה שהיא תהיה בסדר.

וולטר ופיטר עוברים לדירה יותר נורמלית, אבל וולטר ממקם את המיטה שלו בסלון במקום בחדר השינה שלו |פנים|
הוא מנסה להרגיע את פיטר בכך שהוא מבטיח ללבוש תחתונים בלילה כדי שזה לא יהיה מביך אם פיטר יביא young ladies הביתה :-Dטוב נו לפחות אם זו תהיה אוליביה היא כבר רגילה אליו... (אבל אני לא באמת מאמינה כבר שזה ממש יקרה).

אסטריד מביאה לו לחם צ'יפטי לחנוכת הבית וטסים לסיאטל לחקור:

כל מיני אנשים בסיאטל מתחילים לראות פתאום שדים וזוועות אחרות באנשים תמימים סביבם ולרצוח אותם.
פתאום אני חושבת האם הכותבים בחרו בסיאטל בתור קריצה לסרט - Sleepless in Seattle כי הקטע היה בסוף שהאנשים האלו היו להם בעיות שינה ואז מתו מתשישות בגלל שהדוקטור גנב להם את החלומות אז זה מתאים.

וולטר מרגיש מאוד לא טוב בסיאטל, לטענתו יש למקום הזה ריח של המוסד שבו הוא היה מאושפז כל השנים... אז פיטר שולח אותו הביתה בליווי סוכן אחר מסכן. איחלנו לסוכן בהצלחה.
זה לא עזר.
וולטר רוצה לעשות ניסוי בבני אדם ופיטר אוסר עליו ומכריח אותו להבטיח שלא ישתמש בשום סטודנטים מתנדבים, אז וולטר מתחכם ומשתמש בסוכן :-D לפחות הוא מצא דרך לא פולשנית ולא החדיר לו צ'יפ לתוך המוח.

פיטר בא בלילה לחדר במלון של אוליביה... אבל רק לדבר איתה על החקירה :rolleyes:
שניהם בחולצות שינה שלהם עם שם הקולג' שהיו בו ואוליביה צוחקת עליו שהיא באמת למדה בנורת'ווסטרן והוא סתם קנה את החולצה של MIT בשביל להרשים בנות חחחח
פיטר מספר שכילד היו לו גם סיוטים ואז וולטר לימד אותו איך להתגבר ולא לזכור אותם. (חייבים לתהות אם וולטר עשה לו משהו כזה בשביל שהוא לא יזכור מאיפה הוא הגיע או משהו.)

בסוף הפרק לפיטר יש חלום מילדותו והוא מדבר מתוך שינה וכשהוא מתעורר וולטר שואל אותו מה הוא זוכר אבל הוא רק זוכר שוולטר היה שם.
כשחזרתי לבדוק את הפרטים מהחלום בתקווה שיש שם רמזים, ראיתי שיש לו בחדר פוסטר של
Challenger Mission 11
June 28 1984
אז כמובן בדקתי בגוגל ובעולם שלנו היו לצ'לנג'ר רק 9 משימות מוצלחות עד 1983 ואז משימה מספר 10 ב-1986 נכשלה בשיגור והיתה האחרונה.
כלומר כמו שאפשר היה לנחש - זה מהיקום ה-2.
בשלב הזה , הרמזים אומרים שלפיטר יש קשר...כלשהו עם היקום החלופי, החלומות הגנובים היו...קריפיים למדי! וסם צדק לגמרי, אוליביה ממש ממש לא בסדר! היא צריכה עזרה!

Lhuna3

Well-known member
אל תשנאו אותי אבל אני גם לא יודעת מה ההבדל בין סטאר וורז לסטאר טרק. אני רק יודעת ששניהם קיימים. (ואגב למדתי שיש הבדל בניהן רק ב-2016 כשהשכנים שלי מאוד נעלבו שלא ידעתי למה הם התחפשו בהאלווין והקדימו תרופה לבורות שלי ואמרו ״רק שלא תחשבי שזה *השם של הדבר השני*״ לא באמת זוכרת לאיזה דמויות מאיזה מהשנים הם התחפשו🙈😂)
אין לי מושג מי משחק בהם או מה השמות של הדמויות שם🤷🏻‍♀️
אני לא אשנא אותך, זה לא שאני איזה מעריצה גדולה של אף אחת מהן בעצמי, אבל זה הזוי לי שאפשר לא לדעת את זה.

נגיד את בטוח מכירה את יודה נכון?
1661244967959.png
לוק סקייווקר, ג'דיי, אובי וואן קאנובי, האן סולו, צ'ובאקה?
R2D2??
may the force be with you?
- כל אלה זה סטאר וורז.

וגם בטוח את מכירה את ספוק
BEAM ME UP SCOTTY
קפטן קירק, קפטן פיקארד
TO BOLDLY GO WHERE NO ONE HAS GONE BEFORE
- זה סטאר טרק.

אני לא אאמין לך שאת לא מכירה את רוב השמות והציטוטים שכתבתי.

Lion_Heart

Well-known member
אני לא אשנא אותך, זה לא שאני איזה מעריצה גדולה של אף אחת מהן בעצמי, אבל זה הזוי לי שאפשר לא לדעת את זה.

צפה בקובץ המצורף 60435
R2D2??
- כל אלה זה סטאר וורז.

BEAM ME UP SCOTTY
קפטן קירק, קפטן פיקארד
- זה סטאר טרק.

אל תשכחי את
for gods sake jim ' im a DOCTOR...not a bricklayer
its dead jim'
fascinating
i cannot do it captain ,if i push her any harder...the whole thing's blow

Lhuna3

Well-known member
אל תשכחי את
for gods sake jim ' im a DOCTOR...not a bricklayer
its dead jim'
fascinating
i cannot do it captain ,if i push her any harder...the whole thing's blow
חחחח אני לא יכולה לשכוח מה שמראש לא הכרתי :-D (או לא זכרתי)
מסטאר טרק אני צפיתי רק בסדרה הישנה, וגם כן סביר שלא בכולה, אלא בעיקר בפרקים שהיו משדרים תמיד בסוף של רואים שש-שש בחופש הגדול חחחחח (למי שזוכר: היו מבקשים מהצופים להצביע בטלפון מאיזה סדרה הם רוצים שישדרו פרק, ותמיד מסב"כ היתה מנצחת. כן, גם אני הייתי מתקשרת.)
אני ממש לא זוכרת ממנה הרבה.

מסטאר וורז אני צפיתי בטרילוגיה המקורית (4-5-6) ואח"כ נדמה לי ב-2 או 3 הבאים שיצאו, כבר לא זוכרת בדיוק.

Lion_Heart

Well-known member
חחחח אני לא יכולה לשכוח מה שמראש לא הכרתי :-D (או לא זכרתי)
מסטאר טרק אני צפיתי רק בסדרה הישנה, וגם כן סביר שלא בכולה, אלא בעיקר בפרקים שהיו משדרים תמיד בסוף של רואים שש-שש בחופש הגדול חחחחח (למי שזוכר: היו מבקשים מהצופים להצביע בטלפון מאיזה סדרה הם רוצים שישדרו פרק, ותמיד מסב"כ היתה מנצחת. כן, גם אני הייתי מתקשרת.)
אני ממש לא זוכרת ממנה הרבה.

מסטאר וורז אני צפיתי בטרילוגיה המקורית (4-5-6) ואח"כ נדמה לי ב-2 או 3 הבאים שיצאו, כבר לא זוכרת בדיוק.
סליחה,סליחה...ברואים שש שש, בהתחלה לפחות שלחו טפסים שבהם סימנת מה אתה רוצה לראות!
ואני זוכר בה את משימה בלתי אפשרית ועוד כמה סדרות ב קטגורית "כמעט שעה"
ואני ראיתי את כל ה תשעת סרטי STAR WARS (לצערי הרב...1-2-3 ו 7-8-9 היו (לטעמי) נוראיים!

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 60435
R2D2??
- כל אלה זה סטאר וורז.

BEAM ME UP SCOTTY
קפטן קירק, קפטן פיקארד
- זה סטאר טרק.

זה בערך כל מה שאני יודעת, וחלק מזה בגלל המפץ הגדול.

Lhuna3

Well-known member
יצור צללים מוזר הופך אנשים לאפר. הסיפור הזה לא עניין אותי כל כך, משהו עם קוסמונאוט רוסי שהביא אורגניזם מהחלל שנדבק אליו, אבל זה היה קייס חשוב לפיליפ ברוילס ובגללו שהוא היה אובססיבי אליו בעבר אישתו התגרשה ממנו.
וה-CIA רצו לקחת ממנו את הקייס והוא התעקש להמשיך ובסוף מישהו מה-CIA בא לנזוף בו על זה או משהו.

סצינה חמודה: פיליפ יושב במסעדה וילד בשולחן ממול מחקה את התנועות שלו והם חמודים :p

LeAnnDyIan

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 60435
אני מכירה את בייבי יודה, זה נחשב?:-P:
R2D2??
מבין אלה שמעתי רק את השם של אובי וואן קאנובי. אבל אין לי מושג איך הוא נראה.
אה, את זה אני מכירה כי יש לי חברה שיש לה יומולדת ברביעי במאי ואז כל שנה היא רושמת את זה ביומולדת שלה😂
לא ידעתי שזה השם שלו, אבל כן ראיתי תמונה שלו ככה כמו ששמת למעלה, אבל כפי שאמרתי, זה היה בעיקר כי נתנו לזה ששיחק את סיילר בגיבורים לגלם אותו במשהו. לא יודעת אם זה היה חידוש של זה או וואטאבר 🤷🏻‍♀️
BEAM ME UP SCOTTY
קפטן קירק, קפטן פיקארד
- זה סטאר טרק.
אף אחד מאלה אני לא מכירה.

אז כנראה שסטאר וורז יותר מוכר.
אגב, דארת׳ ויידר שייך לאחד מהם או שאני סתם מערבבת דברים לא קשורים?🫣 (כי אותו אני מכירה כי דרו ברימור תמיד אומרת שיש לה קראש עליו וזה שווה ערך לקראש שיש למילי על איש המומיה שלה😂)

LeAnnDyIan

Well-known member
ויופי אני שמחה שראית 2 פרקים היום, יהיה לי מה לעשות בעבודה🥳

Lhuna3

Well-known member
אני מכירה את בייבי יודה, זה נחשב?:-P:
חצי

מבין אלה שמעתי רק את השם של אובי וואן קאנובי.
o_O
לא ידעתי שזה השם שלו, אבל כן ראיתי תמונה שלו ככה כמו ששמת למעלה, אבל כפי שאמרתי, זה היה בעיקר כי נתנו לזה ששיחק את סיילר בגיבורים לגלם אותו במשהו. לא יודעת אם זה היה חידוש של זה או וואטאבר 🤷🏻‍♀️
לא יודעת על מה את מדברת. בטח ניק או ליון ידעו.
אף אחד מאלה אני לא מכירה.
ספוילר פרינג': אני הבנתי עכשיו הכל. את בכלל מיקום 2. פשוט שם סטאר טרק בוטלה אחרי עונה אחת בלבד אז היא לא ידועה כל כך. זה ההסבר ההגיוני היחיד.
אגב, דארת׳ ויידר שייך לאחד מהם או שאני סתם מערבבת דברים לא קשורים?
כן.
זה סטאר וורז.
ויופי אני שמחה שראית 2 פרקים היום, יהיה לי מה לעשות בעבודה🥳
תתכונני להרבה עבודה כי תיכף יש גם סיכום פרק 2X07 אני מקווה.

Lhuna3

Well-known member
ילד (נער ג'ינג'י מעצבן) של אחד מעובדי מאסיב דיינמיקס נחטף לכאורה ע"י 2 סוכני רכבים משומשים, שמאלצים בשליטה מוחית את השוטרים ואת כל מי שנקרא בדרכם להרוג את עצמו בדרכים מזוויעות.
רק שמהשניה הראשונה ברור לי שזה הילד ששולט בהם.
אבל היחידה שלנו מבינים את זה רק אחרי ש... הילד החצוף חוטף את פיטר!! :mad::mad::mad:
מסתבר שהאבא שלו לקח הביתה חומרים כימיים מפרויקט של שליטה מוחית במטוסים והילד מצא אותם ושולט באנשים.
אוי לא, שוטר עוצר אותם והילד יאלץ את פיטר לירות בו. פיטר מצליח לשכנע אותו להסתפק באיבוד הכרה.

כוחות מיוחדים רוצים לקחת מהיחידה את הטיפול במצב ולהשתלט בכוח.
וולטר צריך למצוא פתרון לפני שהם יעשו שטויות ויהרגו גם את פיטר.

מסתבר שהילד כועס כי אבא שלו שיקר לו שאמא שלו מתה, אבל בפועל היא היתה מסוממת שנטשה אותם.
הילד מצא אותה באינטרנט ומאלץ את פיטר להסיע אותו אליה, רק שמתברר שהיא היום חיה באושר עם בעל אחר.
אוי ויי, מה הילד יעשה... הוא כמובן רוצה לאלץ את פיטר לירות בו.
מה נסגר איתך ילד שזה הפתרון שלך לכל דבר? |שפם|
ברוילס פורץ ומנסה לנטרל את הילד והילד מאלץ את פיטר... ניחשתם נכון, לירות בו. פיטר מצליח לפחות להסיט את היריה מהראש ליד.
בסוף וולטר מצליח מרחוק לנטרל את הילד לרגע קצר שמאפשר לפיטר להתנגש עם הרכב בכוונה בעמוד וככה הוא ניצל והילד נתפס.

בבית וולטר שדאג מאוד לגורלו של פיטר מכין לו עכשיו קרפים כי
you were abducted, of course you need crepes
כן, גם אתה חטפת אותו...
ושוב הוא מזכיר לו דברים מילדותו לכאורה שפיטר לא ממש זוכר וזה נראה שאולי הוא מתחיל קצת לחשוב שמשהו לא בסדר... (אבל לא בטוח).

בסוף רואים את נינה שארפ כותבת דיווח לוויליאם בל, למרות שהיא לא בטוחה שהוא מקבל את זה, וממנו מסתבר שהילד טיילר הזה היה רק אחד מהרבה טיילרים זהים שמאסיב דיינמיק בכלל יצרה בניסוי סודי לשליטה במחשבות, וכל הסיפור עם ההורים שלו היה שקר.
(די! מאסיב דיינמיק שלנו?! מי היה מנחש...)

Lion_Heart

Well-known member
יצור צללים מוזר הופך אנשים לאפר. הסיפור הזה לא עניין אותי כל כך, משהו עם קוסמונאוט רוסי שהביא אורגניזם מהחלל שנדבק אליו, אבל זה היה קייס חשוב לפיליפ ברוילס ובגללו שהוא היה אובססיבי אליו בעבר אישתו התגרשה ממנו.
וה-CIA רצו לקחת ממנו את הקייס והוא התעקש להמשיך ובסוף מישהו מה-CIA בא לנזוף בו על זה או משהו.

סצינה חמודה: פיליפ יושב במסעדה וילד בשולחן ממול מחקה את התנועות שלו והם חמודים :p
פרק מענין ולדעתי יחודי בסדרה הזאת כי הבעיה בו לא נובעת ממדע, אלא מהחלל החיצון

Lion_Heart

Well-known member
ילד (נער ג'ינג'י מעצבן) של אחד מעובדי מאסיב דיינמיקס נחטף לכאורה ע"י 2 סוכני רכבים משומשים, שמאלצים בשליטה מוחית את השוטרים ואת כל מי שנקרא בדרכם להרוג את עצמו בדרכים מזוויעות.
רק שמהשניה הראשונה ברור לי שזה הילד ששולט בהם.
אבל היחידה שלנו מבינים את זה רק אחרי ש... הילד החצוף חוטף את פיטר!! :mad::mad::mad:
מסתבר שהאבא שלו לקח הביתה חומרים כימיים מפרויקט של שליטה מוחית במטוסים והילד מצא אותם ושולט באנשים.
אוי לא, שוטר עוצר אותם והילד יאלץ את פיטר לירות בו. פיטר מצליח לשכנע אותו להסתפק באיבוד הכרה.

כוחות מיוחדים רוצים לקחת מהיחידה את הטיפול במצב ולהשתלט בכוח.
וולטר צריך למצוא פתרון לפני שהם יעשו שטויות ויהרגו גם את פיטר.

מסתבר שהילד כועס כי אבא שלו שיקר לו שאמא שלו מתה, אבל בפועל היא היתה מסוממת שנטשה אותם.
הילד מצא אותה באינטרנט ומאלץ את פיטר להסיע אותו אליה, רק שמתברר שהיא היום חיה באושר עם בעל אחר.
אוי ויי, מה הילד יעשה... הוא כמובן רוצה לאלץ את פיטר לירות בו.
מה נסגר איתך ילד שזה הפתרון שלך לכל דבר? |שפם|
ברוילס פורץ ומנסה לנטרל את הילד והילד מאלץ את פיטר... ניחשתם נכון, לירות בו. פיטר מצליח לפחות להסיט את היריה מהראש ליד.
בסוף וולטר מצליח מרחוק לנטרל את הילד לרגע קצר שמאפשר לפיטר להתנגש עם הרכב בכוונה בעמוד וככה הוא ניצל והילד נתפס.

בבית וולטר שדאג מאוד לגורלו של פיטר מכין לו עכשיו קרפים כי
you were abducted, of course you need crepes
כן, גם אתה חטפת אותו...
ושוב הוא מזכיר לו דברים מילדותו לכאורה שפיטר לא ממש זוכר וזה נראה שאולי הוא מתחיל קצת לחשוב שמשהו לא בסדר... (אבל לא בטוח).

בסוף רואים את נינה שארפ כותבת דיווח לוויליאם בל, למרות שהיא לא בטוחה שהוא מקבל את זה, וממנו מסתבר שהילד טיילר הזה היה רק אחד מהרבה טיילרים זהים שמאסיב דיינמיק בכלל יצרה בניסוי סודי לשליטה במחשבות, וכל הסיפור עם ההורים שלו היה שקר.
(די! מאסיב דיינמיק שלנו?! מי היה מנחש...)
את מתחילה לקלוט ,מאסיב דיינאמיקס הם אכן הפרנקנשטיין שמתחבא לך מתחת למיטה :-D

didalf

Well-known member
:-D:-D
זה רק חצי אחד מהצמד האהוב על עדימון:-D
מינוס המעצבןB-|
|מאוהב|
את הזכרת ולכן יש לי תירוץ לגיף

רגע זה באמת הוא? הוא שיחק ילדים ג'ינג'ים מעצבנים בכל מידי סדרות כאלה בילדותו. וללונה יש כזה כשלון בזיהוי פנים שהיא יכולה אחרי 11 עונות עדיין לא לזהות.

OMG שאלוהים יעזור לי, אני לא זיהיתי שזה איאן גאלאגר!!
:eek:
עדי|חזיר| את זוכרת שיש לי בעיה עם פרצופים נכון?????? ;-#;-#;-#;-#
כשאמרתי מעצבן התכוונתי מעצבן חמוד כזה... :p
להלן|למעלה|
(כשכתבתי את זה עוד לא שלחת את שלך כי חיפשתי גיף בינתיים)

למעלה