בוקר טוב לכולם

חונצ'וק, מה ענק? האף עם שלוש

הנשים?????????...................

maxima

New member
חחחח מנורה..קניתי את הבדיחה.../images/Emo13.gif

מעבירה הלאה...

emmy5

New member
פזי אני מבקשת אלף נשיקות ../images/Emo6.gif

ממני ...לך

emmy5

New member
פזי תודה , עכשיו יש לי לחלק לכל

הפורום ,נשיקות אלף .. מכל הלב ממי צביה אמא של צביקה ,טוב אמרתי ,אמרתי .. מי שיודע ,יבין על מה אני מדברת .. אוהבת את כולכם .

emmy5

New member
MAORנשיקה בשבילך ,תרגיש טוב

מאור , אפילו שאתה לא נמצא בפורום ,אני מחלקת נשיקות לכולם ,בטח לך גם

pazi66

New member
פורפורית 1 במקום open תלחצי ../images/Emo6.gif

על save וזה ישמור אותו במחשב שלך ותוכלי לעשות איתו מה שתרצי

offe

New member
שבת מופזת לכל הידידים ../images/Emo6.gif

כל המנגלים מאחורינו כל הקילוגרמים בבטננו מהיום דייאטה עד שבועות. מאוד נהניתי אתמול מהנוסטלגיה שהדליקה ניצוצות של זכרונות בכולנו - מענג. סיפור קטן שאולי ידליק ניצוץ חדש: למפעל גדול בארץ - בו ישנן מכונות הפועלות כיום באופן אוטומאטי. התקבל לעבודה אדם בן 75, ששנים רבות היה מסטר בבית חרושת לאריגה שבו היו מכונות הפועלות ידנית, איני זוכרת בדיוק לאיזה תפקיד. (אגב זה סיפור אמיתי שסיפר לי גיסי שהוא היה אותו אדם). באחד הימים מכונה מסוימת שבקה ממלאכתה. ישבו החבר'ה הצעירים, חשבו, פשפשו במוחם למצוא פתרון להפעיל מחדש אוטומטית את המכונה, נאדה - אין פתרון. ואז קראו לגיסי, והוא כמיומן במכונות כאלה, נגע פה, נגע שם, והמכונה החלה לפעול מחדש. ישנו כאן גירוי לנושא שאנו כמבוגרים קצת מתקוממים לביטוי: "העולם שייך לצעירים" וזה מתבטא בכך שגם אנשים שנמצאים בגילאים 40 ומעלה כיום כבר נחשבים ל"זקנים" למרות נסיונם הרב. אגב, כל סיפור המועלה כאן ונלקח מהווי אישי - מרגש פי כמה מאותם סיפורים המובאים ממקורות זרים. שתהיה לכם שבת נעימה. אגב, מנורי, כשאני קוראת בדיחה שעדיין לא צמח לה זקן - מאוד נהנית. והכוונה לבדיחה שהבאת. אֵפִי

pazi66

New member
תיקון למצגת הפרחים השניה../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif

פרחים עבורכם

למעלה