השיכחה? חחחחחחחחח כשכותבים רוצים גם תגובות לראות. תגובה שלילית היא גם תשובה, עדיף חיובי כמובן. כשמתאמצים וכותבים יש מקום לשמוע תגובות לתשומת לב כל חברי הפורום
ארוחת בוקר וצהרים הייתי מוזמנת במקום אחר . בקשר לתגובות מצטרפת לתשובה היפה של לאה שלום אין אפשרות להגיב תמיד לכל דבר מי שכותב עושה זאת כי הוא נהנה ורוצה לשתף אם אני
על כל חוסר תגובה אני אעזוב את הפורום אבל מכיוון שאני אוהבת אתכם אין סיכוי
לארוחת הערב, אשמח מאוד לא לאכול לבד. התלבושת מאוד מצה חן בעיני, אפשר לקבל בהשאלה? יש לי נשף בקרוב. חחחחחחח בקשר לכתיבה ברור שאני נהנת מעצם הכתיבה, דבר שלא ידעתי שקיים אצלי ובזכותכם מנסה את כוחי. חשוב לי מאוד התגובה. יש כאלה בפורום שאם לא מגיבים על עמל מאמציהם הם זועקים ומתרעמים אז גם לי מותר.חחחחחחחחחח
עוד כמה חברות/ים לעוגה כזאת טובה. במקרה ולא יספיק ,אני שולחת לך עוד אחת ,אם במקרה יהודית תבוא עם כל המשפחה, חה חה חה..!!!! איפה אממי. פזי???. וכל השאר??????????? כולם מוזמנים!!!
עוגות טעימות שלך. לא הצטרפו הרבה אז נשאר לי יותר. שנית גנבתי את הפרחים.חחחחחחחחחח שלישית כשכותבים רוצים בכל זאת לשמוע תגובה. אינני מבטלת כלל וכלל על המאמצים של כולם להביא לידיעתינו דברים יפים ומענינים ואני נהנת מכל רגע בכניסתי לפורום. נכון שלא צריך לחכות לתגובות ככה גם לימדו אותי. אבל,אבל, אבל,אבל...... בכל בכל זאת