בוקר טוב לכולם

erika6

New member
איזה עוגה מעוררת תאבון../images/Emo108.gif

לאה עוגה כזאת תספיק לשתינו?

erika6

New member
שכחתי לציין מה עושים עם../images/Emo108.gif

השיכחה? חחחחחחחחח כשכותבים רוצים גם תגובות לראות. תגובה שלילית היא גם תשובה, עדיף חיובי כמובן. כשמתאמצים וכותבים יש מקום לשמוע תגובות לתשומת לב כל חברי הפורום

מנורה

New member
אריקה את מזמינה גם לארוחת ערב../images/Emo35.gif

ארוחת בוקר וצהרים הייתי מוזמנת במקום אחר . בקשר לתגובות מצטרפת לתשובה היפה של לאה שלום אין אפשרות להגיב תמיד לכל דבר מי שכותב עושה זאת כי הוא נהנה ורוצה לשתף אם אני
על כל חוסר תגובה אני אעזוב את הפורום אבל מכיוון שאני אוהבת אתכם אין סיכוי
וזאת התלבושת החדשה שלי ליום שישי

HAVA159

New member
מנורה חמודה, רשמתי לפני את התלבושת

שלך ליום שישי, לא לשכוח........ ד"ש לאורי, ושבוע נפלא. אוהבת
חוה.

erika6

New member
מנורה ברוכה הבאה גם../images/Emo108.gif

לארוחת הערב, אשמח מאוד לא לאכול לבד. התלבושת מאוד מצה חן בעיני, אפשר לקבל בהשאלה? יש לי נשף בקרוב. חחחחחחח בקשר לכתיבה ברור שאני נהנת מעצם הכתיבה, דבר שלא ידעתי שקיים אצלי ובזכותכם מנסה את כוחי. חשוב לי מאוד התגובה. יש כאלה בפורום שאם לא מגיבים על עמל מאמציהם הם זועקים ומתרעמים אז גם לי מותר.חחחחחחחחחח

אריקה, אני מקווה שיצטרפו אלינו

עוד כמה חברות/ים לעוגה כזאת טובה. במקרה ולא יספיק ,אני שולחת לך עוד אחת ,אם במקרה יהודית תבוא עם כל המשפחה, חה חה חה..!!!! איפה אממי. פזי???. וכל השאר??????????? כולם מוזמנים!!!

erika6

New member
לאה לה ראשית אכלתי הרבה../images/Emo108.gif

עוגות טעימות שלך. לא הצטרפו הרבה אז נשאר לי יותר. שנית גנבתי את הפרחים.חחחחחחחחחח שלישית כשכותבים רוצים בכל זאת לשמוע תגובה. אינני מבטלת כלל וכלל על המאמצים של כולם להביא לידיעתינו דברים יפים ומענינים ואני נהנת מכל רגע בכניסתי לפורום. נכון שלא צריך לחכות לתגובות ככה גם לימדו אותי. אבל,אבל, אבל,אבל...... בכל בכל זאת

emmy5

New member
לאה ,אני לוקחת עוגה איתי ...מחר

אני הייה יומיים בטיול לירושלים ..אתגעגעה לכולם ..

אממי'לה מאחלת לך טיול נעים ומהנה

נצלי כל רגע לטובה, כי הימים שחולפים , לא חוזרים. נחכה לך, סעי לשלום וחיזרי בשלום, אמן

למעלה