בוקר טוב לכולם

pazi66

New member
תודה מאור,נסחפת מעט ../images/Emo6.gif

אני בסך הכל מביא דברים להנאת החברים...ולכן אני גאון קטן מאד...
בכל מקרה מאור, אתה חמוד

פזי ידידי,יופי, יופי, מהמם

איזה מצגת יפה, מאוד מאוד אהבתי, פרחים הם החולשה שלי , אני אוהבת פרחים מאוד, הם היצירה המושלמת של הטבע בעיני!!! תודה לך שאתה מביא לנו דברים כל כך יפים, ב-

מנורה

New member
פזי ../images/Emo51.gif הפרחים והמנגינות ילוו

אותי כל השבוע. אוהבת מאד

erika6

New member
../images/Emo21.gifמי שעדיין לא אכל ארוחת../images/Emo108.gif

צהרים, מוזמן, בתפריט סלט ירקות מרק ירקות - צורבה אורז מלא גזר קוקטל תות שדה לחם שיבולת שועל {בלי השועל לא בתפריט} אמי את גרה קרוב קחי
ובואי יכול להיות גם אליקופטר תבואו שהמרק לא יתקרר והקוקטל לא יתחמם

erika6

New member
הזמנתי לארוחת צהרים../images/Emo108.gif

את חברי הפורום ואף אחד לא בא אז אני מזמינה לשעת הקפה עם עוגה ננה תפרה לי שמלה לכבוד זה חחחחחחח מה דעתכם היא מספיק יפה?

אריקה איך לא ראיתי את הזמנתך?

אני יכולה לבוא עם כל האורחים שלי? סה"כ אנחנו 13 איש....

אנימו

New member
אריקה היי. מה יהיה ? נופיע שתינו עם

אותה שמלה (כמו שכבר קרה לכמה מפורסמות). אני רואה שאאלץ לקנות שמלה חדשה!!!!!!!!

פזי, תוכל בבקשה להגיד לי,

למה אני לא שומעת קול??????????? אני רואה את המצגת אבל אין קול!!!!!!!! מה עושים???. אני מאוד אוהבת את המערכונים האלו, הם המערכונים המצחיקים והטובים ביותר. בתודה

pazi66

New member
לאה כמובן שאני יכול להגיד לך../images/Emo6.gif

שימי לב, ליד הצג שעליו מוצגת המצגת למטה, מופיע בעיגול אדום ציור של רמקול. כנראה שאצלך יש קו עליו מה שאומר שהרמקולים סגורים. תקלידי עם העכבר על זה והבעיה תחלוף. מרווה שעזרתי לך

פזי ידידי היקר, ../images/Emo24.gif גדול גדול

עשיתי מה שאמרת לי והצלחתי לשמחתי, את הראשון כבר שמעתי, עכשיו אני חוזרת לשמוע את היתר, פשוט רציתי קודם להגיד לך תודה רבה רבה. רציתי להגיד לך שמגיע לך 1000 נשיקות , אבל פחדתי מהשכנים, מה יגידו השכנים חה חה חה , בידידות

הי אריקה, אני גרה יותר קרוב

ואותי את לא מזמינה????????אני דווקא אוהבת לחם שיבולת שועל, אבל נכון, בלי השועל חה חה חה וגם קוקטיל תות בא בחשבון, אל תשכחי אותי !!!!סתםםםם!!!! בידידות

erika6

New member
לאה איך לא ההזמנה

היא מיד ועכשיו ברוכים הבאים לארוחת צהרים או לקפה מה עדיף?

erika6

New member
גודי הכבוד כולו שלי../images/Emo108.gif

|יש קפה ל כ ו ל ם
וגם
וגם

erika6

New member
../images/Emo178.gifגודי ולאה ראיתן שהייתי../images/Emo108.gif

היום חרוצה? וכתבתי לכבוד ישראלה? במקום לנסוע למגידו כמתוכן, העדפתי להיות אתכם אך התגובות היו מעטות

אריקה היקרה, קראתי ונהיניתי,

ראיתי כמה תשובות יפות, והן היו מעודדות לטובה, נכון שאת כתבת מאוד יפה, אבל לימדו אותי פה , שלא לחכות לתשובות, גם אם אין תשובה, זאת לא אומרת, שלא קראו, אני משתדלת לקרוא הכל, אבל דברים שנכתבו בבוקר, ואני רואה אותם בדרך כלל אחרי הצהריים,או בערב, והיו כבר כמה תשובות, נראה לי פשוט, כאילו ללכת חזרה. אני שולחת לך פרחים לעידוד הכתיבה היפה שלך בידידות

אריקה אני באה לקפה עם עוגה

כל עוגה מתקבלת בברכה, חה חה חה , אני כבר בדרך!!!! להתראות עוגה לדוגמא! מי עוד מצטרף/ת??????.

למעלה