בוקר טוב לכולם

dani 123

New member
בוקר טוב לכולם

לאחר מספר השקמות מוקדמות נראה שעייפתם או שתפוז שוב מתעתע

דרדרית

New member
בוקר נפלא דני פורפורית וכולם../images/Emo42.gif

זהו- החזרה לשגרה.... בוקר נפלא למטיילים ולנופשים בוקר נהדר גם לאלה שבבית מתבטלים שתהייה לנו שבת נפלאה

emmy5

New member
דני ,דרדרית פורפורית | וכולם../images/Emo25.gif

דני , ראית כמה נשיקות קבלת מהבוקר? אם אני היתי פותחת , אף נשיקה לא היתה כאן , אז אלף נשיקות לכולם .. בוקר טוב,יום נפלא לכולנו עם
ו

חזרה קצרה לשיגרה שבועות בדרך.....

12/6 ערב שבועות...יוצא יום ראשון, יהיה אחלה גשר...ששון ושמחה...

HAVA159

New member
דני, פרפורית, וכולם בוקר נהדר../images/Emo96.gif

מה דעתכם על ספל קפה, אז כולכם מוזמנים. חברים שיהיה לכל עם ישראל יום טוב, שבת שלום, בריאות, ושיהיה רק נחת ושמחת חיים. אוהבת
חוה.

HAVA159

New member
emmy5 וכולם, קפה וכל השאר../images/Emo24.gif

בשבוע הבא. חברים בטח ראיתם את התוכנית של יהורם גאון, ביום שישי. שם הופיעה יפה ירקוני, שמעתם בת כמה היא? כל הכבוד, אומנם רואים פחות או יותר את הגיל שלה, היא אמרה שהיא בת 86 איזה גוף, איזה זריזות, ממש כל הכבוד הלואי על כולנו. בוקר נפלא לכולם. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוואלה ,זו היתה שושנה דמרי ,אני בכל

אופן לא ראיתי את יפה ירקוני

אנימו

New member
אממי. אתמול בערב הופיעה יפה ירקוני

אצל יהורים גאון ולא ששונה דמארי. במו פיה אמרה שהיא בת 79. אולי ראית שידור חוזר עם שושנה דמארי שנדמה לי שהופיעה בשבוע שעבר אצל יהורים גאון.כדאי רק שהשתיים לא ידעו שבלבלת ביניהן, זה לא ימצא חן בעיניהן..........

בוקר טוב, גם אני רוצה קפה!!!!!

בבוקר תפוז עשב לנו ברז, לא יכולתי לכנס, עכשיו הכל בסדר, יום טוב לכולם בידידות

boaz31

New member
שבת שלום-משהו על חכמת ה-../images/Emo90.gif

|מרובע ביום ההולדת ה-50 של האישה, מגיע הבעל הביתה ומגיש לה זר פרחים ענק וציור ממוסגר יפה במתנה. לאחר החיבוקים והנשיקות המתבקשות, האישה מסתכלת על הציור שזה עתה קיבלה כמתנת יום הולדת – טבע דומם: על שולחן מונחים ורד אדום, בקבוק שמפניה, כיכר לחם ובקבוק חלב. היא פונה אל הבעל ושואלת מה לדעתו המשמעות של הציור, בגללו הוא בחר בו למתנה. הבעל עונה: "חביבתי, כאשר התחתנו, היית בשנות העשרים שלך, ודמית לורד רענן, בשנות השלושים נדמית לי כיין שמפניה תוסס, בשנות הארבעים היית כמו לחם טרי, חם ומשביע ועתה בשנות החמישים את מזכירה לי פרה עתירת חלב." האישה לא ממש מתלהבת מהמשל של הבעל ומיד עונה לו: "יקירי, יש איזה שהוא עומק במשל שלך, אך אני רוצה להוסיף כדי שתדע – באמת, בת עשרים הייתי כמו ורד אדום וריחני, אלא שאת עלי הכותרת הראשונים, לא אתה תלשת. בשנות השלושים שלי, הייתי אכן כמו שמפניה תוססת ומשכרת, אלה שאתה שתית רק את השארית מהבקבוק לאחר שרוב השמפניה התפזרה בין החוגגים מיד עם שליפת הפקק. בשנות הארבעים, באמת דמיתי לכיכר לחם, חם, מהביל ומשביע, אלא שאתה קיבלת רק את הקליפה שנשארה בערב עם חזרתך מהעבודה, ואילו עתה, שאני בת חמישים, אמרת שאני דומה לפרה המניבה חלב, רק כדאי שתדע שיש בסביבה לא מעט פרים המתעניינים לדעת מתי החמור יוצא מהבית ....."

p a l o m a

New member
גם ממני בוקר נהדר...../images/Emo140.gif כתבתי

כבר כמה תגובות .. ומשום מה כתוב לי כל הזמן ERORR כשאני רוצה לשלוח את ההודעה. אם ההודעה הזאת כן "תעלה" אני רוצה לומר שהנוסטלגיה של אתמול בפורום ממש ריגשה אותי וזה נראה שכמעט כולנו "מאותו הכפר", לא?

p a l o m a

New member
אוףף....הצליח לי...../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

emmy5

New member
בועז ,את התשובה של האישה , אהבתי

כמו המתנה גם התשובה ...כאישה ,שמחתי שקיימות נשים שיודעות לתת את הקונטרה ....אני לומדת עכשיו ..מה לעשות ..אני עוד בשנות העשרים ,בלי נסיון גם בלי שכל ...חה חה חה ..אולי כשהייה בת חמישים ...חה חה חה

למעלה