בינתיים, אמי'לה, עד שתגדלי, תנסי למצוא את שלוש הנשים בתמונה שאני מנסה לצרף
ה היחידהjud New member 14/5/05 #13 בינתיים, אמי'לה, עד שתגדלי, תנסי למצוא את שלוש הנשים בתמונה שאני מנסה לצרף
H HAVA159 New member 14/5/05 #28 גיו'ד איזה מקום אסתרטגי מצאו להם|כן לשבת,יפה יפה. יום נפלא ולהתראות בשבוע הבא אוהבת חוה.
נ נֵנָה New member 14/5/05 #39 ועוד בעירום מלא ../images/Emo6.gif שבת של מנוחה, בטלה, וכיף לכולם, אחרי הבילויים בפיקניקים של יום העצמאות. אני אמנם מהמכורים לקפה, אבל למי שאוהב תה מוזמן להתכבד בסט יפה, רקום בעבודת יד מתוך האתר שהבאתי לכם
ועוד בעירום מלא ../images/Emo6.gif שבת של מנוחה, בטלה, וכיף לכולם, אחרי הבילויים בפיקניקים של יום העצמאות. אני אמנם מהמכורים לקפה, אבל למי שאוהב תה מוזמן להתכבד בסט יפה, רקום בעבודת יד מתוך האתר שהבאתי לכם
E emmy5 New member 14/5/05 #47 ננה חמודה ,הסט מקסים ,לא יודעת איפה האטר? תרשמי עוד פעם בבקשה .. סט מאוד יפה קניתי בעזה אחרי 1967 אולי השתמשתי בו פעמיים ..יותר שותיים קפה ...עכשיו אני מחפשת סט לקפה
ננה חמודה ,הסט מקסים ,לא יודעת איפה האטר? תרשמי עוד פעם בבקשה .. סט מאוד יפה קניתי בעזה אחרי 1967 אולי השתמשתי בו פעמיים ..יותר שותיים קפה ...עכשיו אני מחפשת סט לקפה
נ נֵנָה New member 14/5/05 #53 אממי'לה, במיוחד בשבילך שנית ../images/Emo6.gif כתובת האתר. לחיצה על כל אחת מהתמונות שמופיעות בצד, פותחת גלריות בנושאים שונים... כל התמונות שהבאתי היום הן מאותו אתר ... "אמנות יפה"
אממי'לה, במיוחד בשבילך שנית ../images/Emo6.gif כתובת האתר. לחיצה על כל אחת מהתמונות שמופיעות בצד, פותחת גלריות בנושאים שונים... כל התמונות שהבאתי היום הן מאותו אתר ... "אמנות יפה"
Y yuli139 New member 14/5/05 #19 ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif כל הכבוד,בועז.ובוקר טוב לכולם.חזרתי לאחר תקופה ארוכה בשל מחלתו של מחשבי.מקווה שהוא החלים לחלוטין.
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif כל הכבוד,בועז.ובוקר טוב לכולם.חזרתי לאחר תקופה ארוכה בשל מחלתו של מחשבי.מקווה שהוא החלים לחלוטין.
נ נֵנָה New member 14/5/05 #40 ../images/Emo24.gif ברוך רופא מחשב יולינקה ../images/Emo6.gif יופי שחזרת, גם אני חזרתי קצת למסלול ושמחה לפגוש כאן את כולם כמו תמיד
../images/Emo24.gif ברוך רופא מחשב יולינקה ../images/Emo6.gif יופי שחזרת, גם אני חזרתי קצת למסלול ושמחה לפגוש כאן את כולם כמו תמיד