בוקר טוב לכולם

yuli139

New member
בשמו של מחשבי ובשמי אני מודה לכל

מברכינו ואני תקווה שהוא לא יאכזבני שנית

אנימו

New member
יולי היי. בדיוק אתמול חשבתי שנעלמת

והתכוונתי לברר. בסערת הנוסטלגיה נשכח ממני הדבר. ב ר ו כ ה ה ח ו ז ר ת !

dani 123

New member
לכל המעונינים

יש עדין מקומות למנגל בפארק גם בעית החניה אינה קיימת

בעניין המנגל, דני123, הנה שיירים

מיום העצמאות. הבנתי את הקטע.... די לי בשלב הזה
"על האש" זהו הסוג היחיד של בישול ש"גבר אמיתי" יעשה. כשגבר מתנדב לעשות על האש תתרחש שרשרת האירועים הבאה: האישה תלך לקצב לקנות בשר. האישה תלך לירקן ולסופר לקנות את יתר המצרכים. האישה תכין את הסלטים, תקצוץ את הירקות ותכין את המנה האחרונה. האישה תכין את הבשר לצליה, תניח אותו על מגש מיוחד, תביא את כל הציוד הדרוש לטיפול בבשר על האש, תבלינים, וכו', ותביא את הכל אל הגבר שנח בינתיים עם החבר'ה על יד הגריל עם בירה ביד. הגבר יניח את הבשר על האש. האישה תכנס פנימה על מנת להכין את השולחן ולבדוק את הירקות והסלטים. האישה יוצאת החוצה כדי להתריע שהבשר נשרף. הגבר מוציא את הבשר מהאש ומוסר אותו לאישה. האישה מעבירה את הבשר לצלחות ולוקחת את הצלחות פנימה לשולחן. אחרי האוכל, האישה מורידה מהשולחן, מנקה, שוטפת כלים. הגבר שואל את האישה אם היא נהנתה מהחופש שנתן לה היום. כשהיא מגיבה בחוסר שביעות רצון, הוא מסיק שיש נשים שמה שלא תעשה בשבילן, אין דרך לרצות אותן...................

נֵנָה

New member
../images/Emo45.gif את גדולה ג'ודי, כל מלה אמת ../images/Emo6.gif

כמעט... אצלנו הכלה הכינה את הכל בדיוק כמו שכתבת, אבל הבן עמד כל הזמן נון-סטופ ליד המנגל, מינגל את כל סוגי הבשרים הנפלאים בדיוק במידה המתאימה (קבבים, שישליק עוף, סטייקים וכנפי עוף מתובלות) בזמן שכולנו ישבנו, אכלנו (זללנו...
) ונהנינו ליד השולחן... הוא נהנה בעיקר מהטעימות שטעם ליד המנגל... אני מסירה את הכובע בפני כלתי, על הסלטים הטעימים והמגוונים שהכינה + תוספות נהדרות לבשרים (אורז עם תירס ותפוחי-אדמה נפלאים אפויים בתנור עם עשבי תיבול) ובסוף לקינוח גם קפה ועוגת גבינה עם פירורים, רכה, עשירה וטעימה להפליא, שממש נימוחה בפה... אין, אין, כמוה, אשת חיל למופת

dani 123

New member
יהודית וננה

כמה זמן עמדתן ליד מנגל דולק העשן נכנס לעיניים והחום!!!! כמעט כמו עבודת עבדות

נֵנָה

New member
דנוש, לכן ציינתי שהדברים נכונים אבל

כמעט ... כל הכבוד
לגברינו החביבים שעומדים ליד המנגל עם העשן בעיניים ודואגים לנו למטעמי הבשרים

חיניה

New member
המנגל אמנם חם אבל

לכל המקטרים (הגברים) תנסו לעמוד ליד המחבת כשאתם מכינים 20-30 בלינצס לשבועות... אגב אצלנו החתן בעזרת הבנים הכינו את המנגל. בנשים אמנם הכינו סלטים מבעוד מועד אבל בפיקניק ישבו בצד. אגב זה החג היחידי שאני לא עובדת בכלל (מלבד איזה סלט) נהנית לשבת בצד ושהילדים ינהלו את הענינים.היה כיף.

ממש שיגעון, הוזמנו

לידידינו הוותיק איזו, הוא עמד כל הזמן ליד המנגל ונפנף, ומידי פעם ניפנף לשולחן את התוצרת המוגמרת, כמובן שאת הסלטים וכל הדברים הנלווים אישתו הכינה, שהם היו מצויינים, אבל את העוגות שלה, שקבלנו לקינוח, היו משהו משהו, נהדרים. הכל היה נפלא. תודה למתוקה ולאיזו,להתראות בידידות

izuizu1234

New member
../images/Emo65.gifלאה שלום-חן חן לך ../images/Emo34.gif

אני מחייך לעצמי .מודה שסטיתי מהרגלי לא לכתוב בפורום זה . אך מאחר ואף אחד לא הגיב למה שכתבת לפחות שתהיה תגובה אחת לפחות . היתר מה שרציתי להגיד לך אגיד לך בערוץ אחר.

emmy5

New member
יזויזו 1234, שמחתי לראותך שוב

בוא נעשה שלום ביננו , איך היה השיר של הילדים "שלום שלום לעולם ,ברוגז ברוגז אף פעם.. מתי אתה מזמין אותי לדגים על גריל? חה חה חה .. בלי עצמות ...אחרת אני רוצה קבבים וסטק ...

dani 123

New member
חוש הומור?????

האם יש דבר כזה????? כיום יש עליהום על כל דבר שאינו נשי

בשם נשות הפורום, אתה מוזמן, דני,

להצטרף אלינו לכמה דברים שהם נשיים. . . . מבטיחה לך שמהר מאד תחזור לעצמך.

מנורה

New member
בוקר טוב ויום נעים ידידים|../images/Emo140.gif

ו
על הבוקר (קבלתי מאממי ברומנית מקווה שהצלחתי לתרגם) שני חברים נפגשים לארוחת בוקר אחד החברים מגיע עם פנס בעין. מה קרה לך? שואל החבר. קבלתי
מאשתי. ומדוע? נדהם חברו, כי אמרתי לה "את". סלח לי ידידי על השאלה אבל דב כזה מקבלים בוקס|? אתמול בארוחת הערב היא אמרה לי: "יקירי לא עשינו סקס
שלשה חודשים. אז עניתי לה "אולי את"

למעלה