בהנחה שזה נכון

למה, קיי?

למה את עושה את זה?

הבחור כותב ברור ואת יודעת את זה היטב.

הסמיילי עם הלשון המשורבבת רק מחזק את העובדה שזה ברור לך, אך אינך מרשה לעצמך לכתוב שוואלה, הבנאדם צודק.

לאן נעלמה ההגינות האנושית הבסיסית?

דוזורם

New member

עכשיו אני בטוח שאותו בנאדם כותב

תגיד, דוזורם, איך אתה מתמודד עם אתגרים?

אם אתה בטוח שאני משתמש ביותר משם משתמש אחד בפורום סקס בתפוז, לרבות בשרשור הנוכחי, אתה מוזמן ליצור קשר עם הנהלת הפורומים בתפוז - הם יוכלו לאשר או לשלול בקלילות את טענתך.

בוא נעשה את זה מעניין יותר: אם אני כותב בפורום סקס בתפוז, לרבות בשרשור הנוכחי ביותר משם משתמש אחד, אפצה אותך ב-500 ש"ח.

אם אתה טועה - אתה תשלם לי 500 ש"ח ותתנצל פומבית.

מה אתה אומר? אתה מסכים לקבל את האתגר? בוא נראה אם אתה בנאדם עם יושרה, או סתם פה-גדול עם מקלדת וחיבור לאינטרנט.

Berethor

New member
הם שופטים לפי עצמם

יש לי הרגשה שלשניהם יש כמה משתמשים פה.

טיפוס מגעיל

מסוג האנשים שעושים הרבה רוח ורעש.

אם אתה מפנה אצבע מאשימה כלפי מישהו, כדאי שתוכל להוכיח זאת - ובמקרה זה, קל מאוד להוכיח שאינני משתמש ביותר משם משתמש אחד בפורום סקס. בטח שלא בשרשור הרלבנטי.

אינני נוהג להציע כך בקלות לאנשים להתערב על 500 או 1,000 ₪? אלה זמנים קשים.

שני טיפוסים זחוחים, שבטוחים שהם יודעים הכל.

חבל שאי-אפשר להגיש תביעת-דיבה על מעשה כזה - הייתי דורש קצת יותר מ-500 או 1,000 ₪.

וואו

למדת שיש כלי-קיבול שנקרא מבחנה?
זה מרשים. העתקת מ'וויקיפדיה', או שממש הצלחת לאיית בעצמך?

טיפ קטן: בעברית תקנית כותבים: "מה שבטוח הוא, ששניכם מאותה המבחנה".

תגיד, דוזורם, מה עם הכסף?

עדיין ממתין לך, דוזורם

אני יודע שקראת את האתגר שהצגתי לך ושיתפת אותו עם חבריך.

כעת אני תוהה אם מוסר התשלומים שלך שווה ליושרה שלך. שלא לדבר על יכולתך להתנצל בפומבי.

זה משעשע

אתה באמת לא רוצה אפילו לנסות להרוויח 500 ש"ח?

אולי נעלה את סכום ההתערבות ל-1,000? מה איכפת לך, אתה בטוח שאתה צודק, לא?
איפה עוד תוכל להרוויח בקלות סכומים כאלה?

ואולי לא... אתה פשוט ז**ן שכל והוכחת זאת :)

Berethor

New member
משקשקות לו הבצים

הוא גם הוכיח בעבר שיש לו נטיות הומוסקסואליות, כך שאני לא מתפלא על זה.

הומוסקסואליות היא נטייה לגיטימית

בכנות, אם היה אפשר, הייתי תובע אותו על הוצאת-דיבה. את שניהם.

הצעתי לו פעמיים להוכיח את טענתו אתמול אחר-הצהריים. הצעתי גם לקיי. טיפוסים זחוחים ומאוסים כמוהו לא היו מבזבזים שניה.

יצא טמבל, מה אפשר לומר.

וקיי? גם היא לא ממש הפגינה אינטליגנציה יתרה בנושא.

Berethor

New member
אתה I C E M A N 7 וקיי זה אותו אדם

שקיי זה המקור כנראה. זה מסביר תהתנהגות המאוד לא גברית שלכם.

דוזורם

New member

פורנו הוא חוקי במדינות שהוא מצולם בהן, זה קודם כל, בארצות הברית זה כמעט כמו תעשיית סרטים רגילה, יש להם אפילו "אוסקרים" שם. פורנו לא נעשה בדלתיים סגורות במסגרת העולם התחתון, כמו שזנות נעשת בהרבה מהמקרים

משמע..

קראתי היטב

את הציטוט שהבאת ועם כל הכבוד (וההגינות), זה לקחת את הטקסט ולפרש אותו באופן שלא מתקרב למסר שקיי ניסתה לייחס לו.

זה לא הוגן.

דוזורם

New member
עם כל ה"הגינות"

מה לא בסדר במה שקיי רשמה לו..
הוא אמר שבראה"ב זה חוקי, ושלפורנו יש לגיטימציה בארה"ב שיש אפילו אוסקר וכו' וכו'
גם בפוסט אחר הוא אמר
"הפרטנרים בפורנו הרבה יותר איכותיים לרוב"

אז קיי אמרה לו אם יותר נוח לו להנות מפרונו כי זה יותר "בסדר" מבחינתו
היא צודקת.. מה הבעיה בזה..

שוב?

קיי מייחסת לו אמירות שהוא לא אמר והיא יודעת את זה היטב.

אכן יש "אוסקר" בתעשיית הפורנו, זה נקרא avn. זו תעשיה לגיטימית ולא מחתרתית, כפי שללא מעט משתתפות ומשתתפים כאן נוח לחשוב, משום שזה משרת את האג'נדה שלהם.

מי שבאמת מעניין אותו לדעת, יודע שמדובר בתעשיה מוסדרת ומפוקחת היטב. ישנן סוכנויות, בימאים, צלמים, אנשי-הפקה ועוד. למי שלא נוח לדעת, משום שזה עומד בסתירה לתפשיותיו הלגיטימיות אולי, אך המאוד לא מציאותיות, לא יודע. או שהוא יודע, מתכחש וטוען אחרת.

הפרטנרים באמת איכותיים יותר, מאחר שהם נבחרים בקפידה: זה תחום שבו החזות חשובה מאוד, לכן הם חייבים להיות רחוצים, נקיים ומסודרים, הם עוברים בדיקות חודשיות לגילוי איידס ומחלות-מין נוספות. הם לא יכולים להרשות לעצמם שחקנים נשאים, זה יפגע בבריאות השחקנים ובתעשיה.

שלא לדבר על כך שיותר ויותר כוכבות פורנו עוברות לצידה השני של המצלמה. כלומר, הן הולכות וצוברות כוח משמעותי מאוד בתחום - ובצדק.

אולי במקום להזדרז לשלול כי זה קל, נוח ומשרת אג'נדות מסוימות, כדאי לקרוא וללמוד על הנושא.

Berethor

New member

can't say that better, אבל אל תתן לעובדות לבלבל את שני הקיצונים הבורים האלו. הם ינסו לעוות ולהקצין כל דבר בניסיון נואש לצאת צודקים, מה שכמובן הם לא. גם לנסות ללכלך עלינו זה חלק מהניסיון הנואש שלהם.

למעלה