בהנחה שזה נכון

Berethor

New member
אגב מצחיק אתה

"זו טרפה וזו נבלה. אבל אם תקרא היטב, לא יצאתי נגד צריכת הפורנו ואפילו לא נגד צריכת הזנות." על מי אתה עובד, לא יעזור לקיצונים כמוך להתחסד, אני רואה ישירות דרך הבולשיט שלכם, איך אתה יכול להגיד מצד אחד שלא יצאת נגד זה ומצד שני לצאת נגד שניהם באותו משפט? אותו דבר כמו שאתם טוענים שאתם נותנים בחירה לנשים ולא מטיפים אבל במציאות עושים בדיוק ההפך.

I C E M A N 7

New member
הו, נזכרת בשאלה

הייתי ממשיך להגיב לך, אבל אין טעם.
אתה מדבר על הפמיניסטיות הרדיקליות, אבל אתה מגיב בדיוק כמותן.
הצורך לפרוק קיטור גובר על הצורך לשמוע את הצד השני ולהגיב לדבריו, ולכן כל תגובה שלך נראית כמו נאום בכיכר העיר, מלווה בשלל סיסמאות כולל איך לא איראן. איראן זה חוק גודווין החדש, אם לא ידעת. ואז בסוף נזכרים גם בשאלה (שעליה השבתי עוד לפני שנשאלה בדבריי למבקר אם היית טורח לקרוא). ביקשתי לא לזיין תשכל, ואתה יורה לי פה צרורות ועוד בלשון רבים. אתה רואה פה עוד אייסמנים? :)

צודק ! האמת יש פורנו רך שהוא מתאים יותר

לנשים ,יותר ידידותי! מכיוון שהפורנוגרפיה הסטנדרטית בהרבה מקרים ( לרוב לא תמיד ) מציגה את אישה בצורה עקומה! לרוב היא הנותנת, המזדיינת, דופקים אותה מכול הכיוונים, מראים את איברים הפרטיים שלה בכול מיני זוויות לא מחמיאות. אוכלת, בולעת, מתחלקת עם עוד 10 בנות ( סתם מספר) עם הפרטנר שלה. עושה גם דברים מגוחכים כמו סוגי גמישיות למניהם בעירום. לא פלא שזה לא תמיד מושך נשים להתחבר לז׳אנר הזה. צודק זאת טרפה וזאת נבלה !

נכון

הפורנו שאני אוהב, הוא פורנו שעוסק בהנאת האישה. כתבתי זאת בעבר בפורום, ומישהי כתבה לי שאני אוהב פורנו של כוסיות. כנראה קיוותה להעליב אותי.

כסטרייט, לא מעניין אותי לראות גבר גומר. אישה גומרת זה כבר סיפור אחר. זה סקסי, נשי ומחרמן.

הפורנו הקלאסי, לא מעניין אותי - הוא שבלוני ומשעמם.

האם פורנו אינו סוג של זנות? ברור שכן. האם הוא לגיטימי? כל עוד זכויות העובדים בתעשיה נשמרות ואין כפיה, זה לגיטימי.

Berethor

New member
יש היגיון במה שאתה אומר

רק שאני בעד ששני הצדדים יהנו ולא רק האישה. אבל בהחלט לא נוטה לתחבר 'לפורנו של התעללות', כמו סאדו למינהם או השפלות אחרות.

Berethor

New member
לכן צריך לדעת למצוא דברים איכותיים שם

ודברים שמתאימים לך ולטעמך. זה נכון לא רק לגבי 'פורנוגרפיה לנשים' אלא גם גם לגברים או נשים שונים יש טעם שונה. סבבה אני יכול להסכים שבהרבה מהפורנו המיינסטרי יש הרבה חרא, לכן אני תמיד אומר תחפשו מה שבטעם שלכם. זה מגוחך לצאת נגד כל הפורנו רק כי יש פורנו כזה או אחר שלא מוצא חן בענייך. באופן אישי גם אני לא ממש מתחבר לשיט שכלל כלמיני השפלות או אורגיות וכו, אבל לא כל הפורנו הוא כזה. לגבי גמישיות? מה מגוחך בזה?, אם אישה גמישה למה שלא תנצל את הגמישות שלה גם בסקס? בדיוק כמו שאם אישה אתלטית למה שלא תהיה אתלטית גם בסקס? זה דבר שהוא הגיוני ביותר, מה יש לך נגד זה? קנאה?

לגבי "אוכלת, בולעת" וכל השיט האחר אני מסכים שזה דפוק, למרות שיש אנשים שאוהבים תשיט הזה גם במציאות, לא יודע אם זה שריטה 'טבעית' או בהשפעת הפורנו, אני אישית לא מדבר עליי כלמיני דברים ביזרים ומטופשים מדי, אין לי בעיה עם דברים לא סטנדרטים אבל רק כל עוד הם בטעם טוב ולא דברים דפוקים או מגעילים מדי וכו. העובדה שיש פורנו שאת אוהבת מראה שאת פחות קיצוניות מהפמיניסטיות הקיצוניות האחרות וגם מהגבר פה שהן שטפו לו תמוח, אז אל תסחפי אחריו לבולשיט הקיצוני "שכל פורנו זה רע" כי עובדה שיש פורנו שאת כן אוהבת. לרגע אחת לא הגנתי על כל הפורנו באשר הוא, הנקודה היא שיש איכותי ויש שיט, כל מקרה לגופו, לצאת נגד כל הפורנו זה קיצוניות, זה כמעט כמו לצאת נגד כל הסקס, להגיד בגלל שיש אונס או סטוצים או סקס רע אז כל הסקס הוא רע, בדיוק אותו עיקרון.

dare devil ית

New member
היא זוכה להערכה מצידי

לא בגלל שהיא שחנית פורנו
אלא על הדרך שבה היא מתמודדת עם הביקורת נגדה.

dare devil ית

New member
נכון

לא יודעת אם נסית להיות צינית, אבל גם אני .
צריך המון נחישות ועור של פיל להמשיך ליצור במצבו. הכי קל לשקוע במרה שחורה.

Berethor

New member

מסכים איתך

אם אישה תטען שצפייה שפורנו מעשירה את חיי המין שלה, דבריה יתקבלו בהבנה ואף בהערכה.

גבר שצופה בפורנו הוא שוביניסט.

סתם מעניין אותי

אם הבת שלך היתה עושה בחירה כזו- זה גם היה נראה לך אמיץ ופמניסטי?

איך שלא תסובב את זה, למכירת הגוף שלך למטרות מין יש מחיר נפשי וחברתי. והוא לא בר השוואה למקצוע שבו אתה מסדר מוצרי מזון על מדפים או מנקה רצפה.

Gray Fox

New member
נראה לי עדיף מניקוי רצפה

מי את חושבת יותר מבסוט מהעבודה שלו, היא או מנקה רצפה?

Gray Fox

New member
אני כן חושב שעבודה כשחקנית פורנו קשה יותר

הרבה יותר קשה,אבל לדעתי היא גם יותר משמעותית ומכובדת.

כלומר בלנקות רצפה ,בן אדם לא באמת חשוב, אין בה ביטוי עצמי, אפשר להחליף אותו בן אדם ברובוט בלי שזה יעשה הבדל לאף אחד. אין דבר כזה "מנקה רצפה כשרוני", או "מנקה רצפה מצליח במיוחד", כולם אותו דבר.

להיות שחקנית פורנו, זה כן לדעתי יותר קשה, אבל זאת לדעתי גם עבודה שיותר אפשר להתגאות בה מהצלחות, עבודה עם יותר סיפוק וגאווה מקצועית.

שחקנית פורנו לא היתי

זונה כן.
וגם זונה אפשר להחליף...

והרווחתי המון כסף בתור זונה. ולא, לא הרגשתי ביטוי עצמי ולא היתי גאה ולא היתי מספוקת. היה לי המון כסף!

כשעבדתי בתור מנקה לא היה לי הרבה כסף אבל לא הרגשתי כמו רובוט - דוקא די נהניתי מזה, היה לי סיפוק וממש, אבל ממש לא רצו ליחליף אותי.

ההבדל בין המציאות של עבודה בזנות למה שגברים חושבים שזה הוא עצום. יש לכם מן פנטזיה שאנחנו באמת גומרות מזיון עם לקוח. שאנחנו באמת חושבות שהלקוח 'הזה' הוא שונה מהאחרים, אולי אנחנו אפילו מפנטזות עליו בלילה... גברים, גברים

Gray Fox

New member
אני עבדתי בפועל במפעל, שאני לא חושב

שיש הרבה הבדל בין זה לעובד ניקיון, ובשבילי זה היה פשוט מדכא, ואני ידעתי שזה זמני בשבילי. מחשבה מה היה אם זה היה לא, לחיות ככה כל החיים, יום אחרי יום,פשוט הפחידה אותי.

עבדתי 12 שעות ביום, 5 ימים מהשבוע אפשר לומר שלא ראיתי שמש.ולא הרגשתי כמו בן אדם בעבודה, הרגשתי כמו חלק ממכונה, מכשיר,שעושה אותה פעולה בדיוק כל 5-10 שניות, עוד פעם ועוד ועוד פעם, דקה אחרי דקה, שעה אחרי שעה , יום אחרי יום.

דבר יחיד שעזר לי,זה ש 1) עם הזמן יכולתי לעשות את העבודה על אוטומט, בלי לחשוב, ואז הייתי יכול פשוט להתנתק ולהתרכז למשל בספרים מוקלטים ששמעתי.אז ראש שלי. לאהיה שם, אלה במקום אחר. 2) ידעתי שאני עובד שם זמנית.

אז אולי בגלל שאני אישית מאוד לא אהבתי את זה , אני סולד במיוחד עבודות כאלה, ומכאן הדעה שלי.

יש הבדל בין לנקות בית ללנקות מפעל...

אני חושבת שכל עבודה במפעל היתה קשה לי הרבה יותר.

למעלה