בהנחה שזה נכון

Berethor

New member
לא כל הגברים חושבים ככה

יש גם כאלה שיודעים תאמת, וזה לא תקף רק לגבי זונות אלא גם לגבי כל אישה שמשתרללת.

Surrealistical

New member
עצוב לי לקרוא את זה...

ועוד יותר עצוב לי לדעת שיש גברים שבאמת מאמינים שזונות נהנות מזה או סתם עושות את זה כי בא להן.

Surrealistical

New member
לא יודעת

כנראה כי שמעתי הרבה סיפורים של מה מביא נשים למצבים כאלה וזה גורם לי להיזכר בזה (גם אם לא רלוונטי אליך בכלל).

כן הסטטיסטיקה לא יפה!

וזה שאני ואותה בחורה מראש השירשור שונות לא משנה את עבודה ש 99.9% מהנשים עוסקות מזה מסוג של כפיה.
אני לגמרי לא דוגמא!
וגם אני היתי יכולה לגמרי להשמע כמוהה בגילה אני יכולה הלגיד לך שההחלטה הזו לא הגיע ממקום הכי בריא. יש דברים שצריך לחיות עוד כמה שנים כדי להבין על עצמנו.

אבל - במקרה שלי (!) אין לי טראומות וזה לא משהו שאני חושבת עליו. לא בחיי היום יום ולא כשאני עם משהו במיטה.
אבל אני כן מאוד סלקטיבית במי שנכנס אלי למיטה בלי שום פשרות ושם 'זרימה'

אני לא דוגמא לכלום ובטח לא לזנות וגם היא לא.

Surrealistical

New member
נכון

גם כשהדבר נעשה לא מכפייה או איזשהי טראומה בעבר בהרבה מקרים זה נעשה מסביבה לא בריאה בבית (גם לזה יש יוצאי דופן. פשוט מעטות).

בכל מקרה, הכי חשוב שאין לזה השלכות על ההווה.

Berethor

New member
הן מתעלמות מהעובדה שאנשים שונים

זה גם מה שפמיניסטיות קיצוניות עושות, חושבות שכולן כמוהן או צריכות להיות כמוהן, ושיש להן לגיטימציה להחליט בשביל כל הנשים, רק כי הן גם נשים. הקטע פה שעבודות כמו שחקנית פורנו לא מתאים לכל אחד, בדיוק כמו סטוצים לא מתאים לכל אחד, יש אנשים שזה בא להם בקלות כי מראש האופי שלהם הוא יותר מתהולל כזה וסקס זה לא ביג דיל בשבילם לטוב ולרע, לכאלה אנשים עבודה שכזאת באה בקלות, לא לכל אחד זה בא בקלות, יש אנשים שגם לצאת לרחוב בלבוש חושפני קשה להם, ויש כאלה שגם להם, אותו עיקרון.

בכנות?

לא יודע מה לענות.

במעשה כזה יש אומץ.
דרוש אומץ ע"מ לעשות פעולה שהחברה הצבועה שלנו מתקשה מאוד לקבל.

ואגב מסדרי מדפים או מנקי-רצפות - אלה אנשים שקופים ולא פחות אמיצים ממי שבוחרים להתפרנס מהענקת שירותי-מין.

מוזר שדווקא אדם כמוך, שמנהל זוגיות פתוחה ומשתף את המשתתפים בסגנון חייו, מפגין יחס כזה.

מי אם לא את, אמורה להבין את ההנאה במיניות, את הגיוון המיני שמעניקה מערכת יחסים פתוחה. האם העובדה שאתם עושים זאת לצורכי הנאה ולא מקבלים על כך תשלום עושה את ההבדל? שיבושם לך.

מה הקשר בכלל??

אני אמרתי משהו נגד הנאה מסקס??
זה שאני ובן זוגי פוגשים אנשים נוספים פעם בחודש חודשיים הופך אותנו לשחקני פורנו??

אני אמרתי שלמכירת גופך לסקס יש מחיר כבד לנפש.
ברגע שסקס הופך לפרנסה הוא מתחיל להיות הרבה הרבה יותר מסובך מרק למטרות הנאה.
אגב, לפני כמה שנים היתה לי שיחה עם ידיד שחשב להיות ג'יגולו. אמרתי לו בדיוק את אותם דברים. מכירת הגוף שלך למטרות מין היא דבר שההשפעה שלו על הנפש הרבה יותר גדולה ממה שנדמה לך בהווה.

אז רגע

אוקיי, כאן את מעלה שאלה מהותית וחשובה.

האם מהטעם הנ"ל, שהוא ענייני ועקרוני, היית שוקלת להדיר נשים מתפקידים מבצעיים דוגמת: בלשית במחלק הסמים, סוכנת משטרתית סמויה, לוחמת במוסד, טייסת-קרב, נווטת, סוהרת, מתנדבת במד"א ועוד? את יודעת לאיזה זוועות הן נחשפות? האם הן לא מסתכנות ב-ptsd? ברור שכן. רק שאז הן גיבורות.

אני רוצה לדעת מה אתה לוקח

כי יש לזה אפקטים מאוד מעניינים..

אשמח להסבר מה הקשר בין התגובה שלי ומה שכתבת בהמשך.
אני באמת לא מבינה מה הקשר בין חילופי זוגות, מין בתשלום, וטייסת קרב.
האר נא את עיניי!

בקליפת אגוז

הסיכוי לפתח PSTD כתוצאה מעבודה בזנות, אינו גבוה יותר מביצוע תפקידים רגישים במערכת הביטחון.

למרות זאת, מי שעוסקת בזנות מרצונה החופשי ולא תחת סרסור, נחשבת לבעלת עיסוק בזוי, בעוד סוהרת, סוכנת סמויה במחלק הסמים ועוד, נתפשות כגיבורות.

Surrealistical

New member
לא הבנתי

למה לעזאזל סיכוי לפתח מחלת מין מזנות שווה לסיכוי לפתח מחלת מין בעבודות שהזכרת?

מה שאלת?

לא "מפתחים" מחלת-מין, נדבקים במחלת-מין.

ולא דיברתי על הידבקות מחלות-מין, אלא על ptsd - Post Traumatic Stress Disorder. הפרעה פוסט-דחק טראומתית.

המצב הנ"ל יכול להתפתח כתוצאה מעיסוק בזנות ובשל חשיפה חד-פעמית או ממושכת למצבי סטרס שיכולים להיגרם כתוצאה מחשיפה למראות קשים (פצועים קשה, הרוגים ועוד).

ואם לפרט יותר - חשבי כיצד חשה סוכנת-סמויה במחלק הסמים, כשהיא אמורה להביא מודיעין, תוך שהיא משתלבת עם סיפור-כיסוי בין מסוממים, סוחרי-סמים ועוד. מקצוע נחמד, נכון? הוא מוכר כמשרה שלווה, משעשע. אולי כדאי לאסור על בחורות שמעוניינות להתגייס למחלק הסמים במשטרה, את יודעת, משום שסיפור הכיסוי שלה עלול להיחשף אם תעשה שגיאה בזמן האינטראקציות שלה בעבודתה הסמויה, ואז היא לעולם לא תוכל ללכת ברחוב בשלווה, מבלי להסתכל לעיתים מעבר לכתף.

מה הקשר בין מחת לתחת אלוהים!

תסמונת פוסט טראומה יכולה להתפתח ממגוון מצבים, גם תאונת דרכים ומגורים בדרום.
זה לא מה שאנחנו דנים עליו בשרשור הזה, אתה מערבב מלא דברים ביחד.

לצערי, ולידיעתך, עיסוק בזנות פוגע נפשית באדם. גם אם הוא גבר וגם אם היא אישה. להחדר או לתת מין אוראלי זה חדירה למרחב הפרטי שלך וזה מחלל אותו בצורה הכי בוטה שיש, שעה אחרי שעה, רגע אחרי רגע.
אין כאן שום מקום להשוואות ההזויות שעשית למעלה.

סתם שתדע, רוב הזונות בעולם אינן זונות מבחירה, אינן נהנות מסקס ואינן רוצות להיות שם, גם אלה שמרוויחות 1000 שקל בשעה וגם אלה ש50. הכסף הזה הוא כסף למתן שירותי מין- הסכום הוא לא זה שקובע.
אני יכולה להגיד לך שזנות זו תופעה שנובעת באופן כמעט גורף מאונס, הטרדות מיניות ושאר חוויות אישיות שהאישה עברה עם כפיה מינית וניצול.

למעלה