בהנחה שזה נכון

Berethor

New member
אז מי את רוצה שיכתיבו? את? הצחקת אותי

כן יש יותר נשים מגברים בפרסומות האלה בגלל שהיוצרים של רובם הם גברים, יש גם תעניין שנשים מתמודדות יותר בקלות עם עירום נשי מאשר גברים עם עירום גברי, כי לגברים זה יכול לראות גיי. יש גם תעניין של 'המין היפה', לכן זה מצופה יותר מנשים מאשר מגברים. בכל אופן כל זה לא אומר שאין את כל הדברים האלה גם לנשים, מי שמחפשת מוצאת, אף אחד לא אוסר עליך שום דבר מהדברים האלה בחברה חילונית. כן אם תתנהגי בצורה מינית מדיי את תחטפי על זה ביקורת מאנשים שלא יאהבו את זה, בצדק או שלא בצדק, כל מקרה לגופו, אבל את זאת ששבוייה במגבלות שלך ולא באמת מישהו אוסר עליך, לראות פורנו או להיות סטוצרית או כל דבר אחר. אני למשל נשים מיניות מדיי מרתיעות אותי, כמו גם חסודות מדי, מעדיף באמצע, אבל עדיין לא אומר לך שאסור לך לעשות את זה אם זאת הבחירה שלך. מי שאומר שאסור זה הפמיניזם הקיצוני, שלא יותר טוב מחרדים.

מה רע בלוק של גיי?!רואה,תפיסה גברית שובניסטית

אני חושבת שיש הרבה גאיים מטרו סקסואלים, יפים וחטובים ויש גם לא גאיי שיפים לפרסומות פה בפורום שלנו. באים גברים כמוך ומכתיבים אופנה! למה שתי לסביות זה בסדר ושני הומאים זה לא? משהו מכתיב אופנה וזאת המדיה שרובה גברים!אז מי דו פורצפי פה?

Berethor

New member
מי אמר לוק?

ולהיות סטרייט ולהיות גאה בזה, לא אוטומטית הופך מישהו או מישהי לשוביניסטית את יודעת. נכנסת פה לנקודה שהיא מורכבת ואני לא מתכוון להתעמק בא יותר מדיי כי זה כאב ראש גדול. אף אחד לא מתווכח על המראה של הגיי, וכן לא מעטים מהם נראים לא רע. הנקודה היא שעבור גבר לראות גברים אחרים עירומים בTV ברמה שרואים נשים יכול להרגיש גיי. הלוק של הגיי מבחינה פיזית בדרך כלל אין טענות לזה, מבחינת לבוש והתנהגות כן יש טענות לזה. אני בטוח שבשבילך זה בסדר לראות שני הומואים, עבור גבר סטרייט אמיתי זה בדרך כלל אחד הדברים הכי דוחים שאפשר לראות על המסך. כן יש יותר סלחנות ללסביות מאשר להומואים בחבר'ה זה לא סוד, כמו גם לעירום נשי, אז זה לא רק עניין של מה מושך גברים, זה גם מה מפריע לגברים. את יכולה לטעון שיש פה סטנדרט כפול מסויים בקטע של גיי ועירום וזה נכון, אבל זה מה יש, יש פה גם ניגוד אינטרסים בינך לבין אוכלוסיית הגברים. אף גבר שפוי לא יתן לך לדחוף לו גייז מול העניים, אם את רוצה לראות גייז תראי אותם לבד.

אני יודע שאני אישית בהחלט לא הייתי מוכן לצפות בפורנו של גייז או להכניס עוד גבר למיטה, אבל את לא יכולה לטעון שיש לי סטנדרט כפול כי באותה מידה אין לי בעיה גם לוותר על פורנו של לסביות או על אישה נוספת, מספיק לי אישה אחת וגבר אחד תאמיני לי, למרות שעמוק בפנים אני יודע שיותר קל לי עם לסביות מאשר עם גייז, אבל יצא לי להכיר נשים שאצלן זה הפוך, יותר בעיה עם לסביות מאשר גייז, הבנתי שבמקרה כזה זה מושפע מהנטייה המינית בין היתר, ולא רק מהפן הטכני של ההבדלים מסוימים בין יחסים של גייז מול לסביות. אני יודע שיש גברים שלסביות עושות להם את זה, לי אישית זה בקושי מזיז, כי תכלס זה טיפשי להמשך למישהי שלא רוצה אותך, או עוד יותר גרוע שונאת אותך, ושונאות הגברים הכי גדולות הן לסביות שנמצאות בפמיניזם הקיצוני, שלא במפתיע. כמובן שלא כל הלסביות הן שונאות גברים, אבל יש להן פוטנציאל יותר גבוה מזה מאשר לסטרייטיות, שאצלן גם אם הן שונאות, אז יש יחסי 'אהבה-שנאה', ולא רק שנאה כמו במקרה שבכלל לא צריכים גברים.

כי 'גברים' לא אוהבים לראות גייז

והם בעלי הדעה.. התשובה ידועה.

אבל תכלס, פחות נשים רוצות לראות גברים ערומים מגברים שרוצים לראות נשים ערומות. יש פה שילוב של אצע וביקוש ועולם גברי.

Berethor

New member
אכן

ואם בא לי לראות כמוהו בפרסומות פה ולא בחורה

עם ציצי (יש מספיק במתלחות של הבריכה) אין סיכוי ! כי הפירסומאי הוא בטח גבר שמכתיב מציאות! ונשים כבר מאמינות לזה ומתוכנתות בראש לראות יופי נשי בלבד! ולא אכפת לי אם הוא גאי, או נראה כמו גאי! הוא מושך את עין ומשדר סקסיות כמו כול בחורה בפרסומות פה בצדדים! אבל אין מצב שגבר נאה וסקסי יקבל במה באתר סקס שלא גאי או נשי כי הגברים הסטרייטים או השובניסטים בניהם לא ממש יודעים לפרגן! שוב זאת דעתי !

Berethor

New member
מה הקשר? צפיתי ממך להבין

שא' זה קיים גם אם פחות נפוץ וב' יש דרכים לעשות את זה בלי שיראה גיי אבל זה לא פשוט.

אני לא יורדת לסוף דעתך ... כי

מה רע במראה של גיי?! יש גאייז ויש גאייז ולכול אחד יש מקום ! זה כמו שאני יגיד הא לסבית בטח היא גברית ! יש הרבה גאייז שהם מספיק גבריים וקשוחים ועדיין מטופחים! נכנסת לנישה מסוכנת!

Berethor

New member
אגב איך זה "שאין גבר אחד סקסי"?

מה עם דוגמנים? מה עם שחקנים? רובם נראים טוב, את לא מכירה את זה? או שיש לך טעם כל כך מתנשא בגברים שאף גבר לא מוצא חן בענייך? אפילו אחד עם פנים יפות וגוף שרירי לדוגמה(כמו הרבה מהדוגמנים או החשפנים), שנחשב לאידאל גברי מבחינה פיזית ובלוק, או שאולי את בכלל בקטע של נשים.

תאמין לי אני גרה במדינה שהפורנו פה זה קריירה

ואני חברה בפייסבוק של כמה ממעדוני חשפנים לנשים בוואגס!(מאז מסיבת הרווקות שלי) יש מגמה עולה של סקס ושעשועים לנשים אבל עדיין זה נחשב לדעתי לשטח גברי ועדיין גברים "מכתיבים אופנה" בכול מה שקשור לסקס והרבה נשים גדלות על זה לצערי על זילזול וחוסר הערכה מצד גברים כשזה מגיע לתחום הזה! עדיין לקרוא למתפשטת פמניסטית נראה לי שיא הגיחוך! לפחות שהיה לה איזה אג'נדה, סתם אחת שמתפרסמת על חשבון הוואג'ינה שלה! אין שום קשר לפמניזם!

למעלה