בהנחה שזה נכון

Berethor

New member
אם את יודעת את זה אז למה רשמת שזה לא קיים?

בסדר אז גברים מתעניינים יותר בדברים מיניים מאשר נשים כקבוצה(באינדיבידואל יש גם נשים שיותר מיניות מהבן זוג שלהן), לא גילית את אמריקה. הנקודה היא שכבר היום כל מה שאת מדברת עליו קיים גם הפוך ועבור נשים. באותה מידה אין גם הרבה נשים שאקטיביות במיטה, זה אומר שמישהו אוסר על נשים להיות אקטיביות במיטה? נכון יש גברים שמרנים במיוחד שאולי יאסרו על זה, או יקבלו את זה בצורה שלילית במיוחד, אבל ברוב המקרה זה עניין של בחירה, התנהגות וסידור שעליו סיכמתם או לא סיכמתם בניכם. אם יש לך בן זוג שהולך למועדון חשפנות ואוסר עליך ללכת למועדון חשפנות אחר, זה סטנדרט כפול, אם יש לך בן זוג שלא הולך בעצמו וגם לא רוצה שאת תלכי, אין פה סטנדרט כפול. גברים ונשים הם לא אותו דבר לא רק בין המינים אלא גם כל אחד ואחד, בניגוד למה שהפמיניזם הקיצוני מנסה לטעון. לשחקנית הפורנו יש קשר לפמיניזם רק אם היא הגדירה את עצמה ככה ובאמת כזאת, אני מסכים שלהיות שחקנית פורנו לא הופך מישהי אוטומטית לפמיניסטית אבל זה גם לא סותר את זה. Nina Hartley היא דוגמה טובה לפמיניסטית פרו סקס שגם שחקנית פורנו וותיקה(בהמשך גם במאית ומחנת של סקס ועוד דברים). מה תגידי עליה? גם היא לא בסדר רק כי היא לא חושבת כמוך או כמו 'החברות' שלך בפורום פמיניזם?

http://en.wikipedia.org/wiki/Nina_Hartley

Berethor

New member
באיזה כוכב את חיה?

"למה אין מועדוני חשפנים גם לנשים" הרגת אותי, כמה בורות. גברת את פמיניסטית קיצונית שחיה בעולם משל עצמה, שהקשר בינו לבין המציאות הוא מאוד קטן. אם היית חיה באיראן או לפני מאה שנה אולי מה שאת אומרת היה נכון, אבל עכשיו זה הגזמה במקרה הטוב, ובולשיט, קונספירציות ובורות במקרה הרע. הידע שלך בכל הקשור לסקס ולתכנים מיניים גם לוקה בחסר, קודם כל יש דבר כזה חשפנים גברים, יש שחקני פורנו גברים, ויש אפילו ג'יגולו גברים. יש במאיות של סרטי פורנו נשים, יש נשים שאוהבות פורנו והן נשים, ויש נשים שאוהבות סקס ולא לא רק בשביל הגבר, כמו שאת בטח תנסי לטעון. יש נשים שאין להן בעיה לעשות סקס או לחשוף את הגוף שלהן, ואלו מבניהן שיש להן גוף סקסי גם אין להן מה להתבייש בו, זה לא בני ברק או איראן. אובכן אני יכול להסכים שבכל הקשור לסקס יש בדרך כלל יותר התניה לצד הגברי, זה לא רק כי גברים 'שולטים יותר בתעשייה' אלא גם כי גברים מתעניינים בזה יותר, במקום להתלונן שאין מספיק במאיות פורנו נשיות היית הולכת לעשות "סקס פורנו פמיניסטי", אבל לא רק להתלונן ולצעוק אתן יודעות.

אני מסכים שיש אפליה פה ושם אבל מפה ועד לטיעונים המופרחים שלך יש דרך ארוכה, את מנפחת את זה יותר משזה ומנסה להוציא את זה יותר רע משזה במציאות ובזה אתן הפמיניסטיות הקיצוניות טובות. אז לידעתך כמעט כל הדברים שציינת שיש בשביל גברים, יש גם בשביל נשים. אין גבר שמתפשט? אין גבר שמענג? אין גבר שמפתה או נראה מפתה? אין טכניים מיניים ולא מיניים שמיועדים לנשים או לכל המינים? אין עיתונים לנשים? אין מועדוני חשפנות לנשים? אין גברים שמוכנים לשלישייה עם עוד גבר? "זה טריטוריה גברית" רבות בהאשמתך, לא פחות מאשמת גברים שמעודדים את זה, השקפת העולם שלך שוביניסטית ומעודדת שוביניזם לא פחות מכל שוביניסט גברי ואפילו יותר, את פשוט חושבת שמותר לך רק כי את אישה. "מסיבות רווקות זה בישול ומשחקים טיפשיים"? מאיפה הבאת את זה? אם ככה ה בפורום פמיניזם, לא אומר שככה זה אצל כל הנשים. הנה בפרסומת הזאת של בזק את יכולה לראות טוב מאוד "בישולים ומשחקים טיפשים. כמובן שאת תמיד יכולה לטעון שזה פרי דמיונם של היוצרים, אבל לא זה פרי דמיונך שאת חושבת שזה לא קיים. פרי הפנטזיה הפמיניסטית קיצונית.

http://www.youtube.com/watch?v=5a0b-6KTNbI

את מכלילה

יש הבדל בין התחומים שאת מעלה פה - אני מאוד פמניסטית. אני רואה את עצמי שווה אם לא עולה על גברים בהרבה דברים. אני מודעת יפה מאוד להשלחות של עולם הפרסום והסרטים על תפיסה של נשים כאובייקט מיני. הנה תשאלי פה בפורום אשה מניקה במרחב ציבורים - זוועה! אשה חשופת חזה על החוף - תענוג

אני גם רואה את ההבדלים בין המינים.
ביולוגית המניות שלנו שונה.
לא עושה לי אישית לראות סטרפטיז גברי, גם לא צילומים של בחור ערום. נדיר שאני רואה פורנו, ואם אני רואה לא הגבר עצמו מגרה אותי אלא האקט הספציפי. זה לא רק אני, זה הרבה נשים.
דרך אגב, עוד לא היתי במסיבת רווקות של בישול ומשחקים טיפשיים..
אבל לא היתי בהרבה מסיבות רווקות.

אני מבינה מה שאת אומרת, אני גם חשובת שזה לא שחור ולבן. אני חושבת שגם לנשים יש מקום בתפיסה הזו ולא רק מהשפעת הגברים עליהן. גם בגלל שאי אפשר לדעת בוודאות מי האב כשאשה שוכבת עם הרבה גברים וכן חשוב לנו לדעת כדי לוודא שאין זיוגים התוך המשפחה.
אני חושבת שהתפיסה הזו נבנתה על משהו שיש לו בסיס, רק שהוא נלקח למקום קיצוני ולקחת את זה למקום קיצוני הפוך לא נתפס אצלי כפתרון.

Berethor

New member
חבל שאת לא מקשיבה אפילו לחברותייך

כי אפילו בפורום פמיניזם כבר היו נשים שדבר על חשפנים גברים והזילו ריר עליהם, כמובן שזה לא מפריע להן בצורה של סטנדרט כפול עדיין להתנגד לחשפנות נשית, אבל ככה זה תמיד בפמיניזם הקיצוני. הן רוצות שהיו אפליות לצד שלהן לא יותר מכך, זה ופנטזיות שליליות נגד גברים.

וזה בדיוק העניין

בכל פעם שהזדמן לי לשוחח עם מי שמגדירה עצמה כפמיניסטית, מצאתי את עצמי, פחות או יותר, מנסה לבטא את עצמי.
מדוע "מנסה"? משום שזכות הדיבור הופקעה ממני על-ידה, באמצעות דיבור קולני ומיליטנטי לטובת נאום ארוך, מפוהק וידוע מראש. טיעוניי לא זכו ליחס, אלא להסטת הדיון.

הפמיניסטיות בהן נתקלתי מעולם לא שיתפו פעולה וקיימו דיאלוג ענייני. ומשתתפות דוגמת עלמה היא דוגמה קלאסית. הפניתי אליה בשרשור זה שאלות ענייניות, אני ממתין כעת לתשובות בוגרות ואינטליגנטיות מצידה.

בואי נמתין יחד? :)

אני גרה בחו״ל אצלי מאוחר בלילה !

אענה למרות שנעצמות לי העיניים,
אין לי בעיה אם תופעת התפשטות, לא אכפת לי. כן, אני אוהבת גברים, מסתכלת על גברים, בודקת אותם חיצונית. אני לא מעליבה אותם! הבדל בין הבנות המתפשטות לשאר המקצועות שאזכרת ... כשבחורה מתפשטת יש גברים, רובם לא כולם שמעליבים, פוגעים בה, משמיצים אותה קוראים לה בשמות ! דיי דו פרצופיים , מאוננים עליה ואז בזים לה! מקצועות אחרים של אישה מקבלים מקום של כבוד והערכה. אז מה התרומה שלה לקהילה ? בנות נרתעות ממנה, ובנים לא מערכים אותה ! אז מה התרומה שלה עם לא אישית בלבד! ולקרוא לזה פמיניזם , זה כבר בדיחה ! וחוץ מזה עם בחורה ערומה הייתה פונה לגברים רווקים , צעירים נו מילא ... אבל להיחשף מול משפחות , נשואים , מבוגרים, וילדים! יש לי קצת בעיה עם זה!

חבל שאת עושה

הכללה כזאת.

לא כל הגברים (כפי שציינת) עונים על התיאורים שכתבת. ישנם גם בחורים הוגנים.

ישנה לא אחת קנאה מוסווית וגלויה דווקא בין נשים - לגבי המראה, הייחוס המשפחתי, הטעם בבגדים, רמת ההשכלה, גובה השכר ועוד.

ואני מעריך שכיבדת את פנייתי אלייך וענית לי למרות השעה ועייפותך. ברצינות, ללא שמץ ציניות.

Berethor

New member
עדיין לא מסוגלת להבין שגברים לא אותו דבר?

שהיא מתפשטת או מתנהגת בצורה מינית מאוד/מדיי, יש גברים שיאהבו את זה(במיוחד חילונים) ויש שלא(במיוחד דתיים). לכל דבר שאישה תעשה או לא תעשה, היו תגובות תומכות או תגובות מתנגדות, אפשר לחשוב שזה רק מהצד של הגברים, הנשים לא יותר טובות, במיוחד לא הפמיניסטיות הקיצוניות, שהיו מוכנות לסקול כל אישה שלא חושבת או מתנהגת כמו שהן רוצות. דו פרצופיות זה רק כאשר אדם תומך במשהו מצד אחד, ומצד שני לא תומך באותו הדבר, יש אנשים דו פרצופיים או עם פיצול אישיות, אבל בדרך כלל זה לא המקרה. "מאוננים עליה ואז בזים לה" את מתכוונת לנשים שנחשבות לטובות רק לסקס, זה באמת נושא מורכב, בסופו של יום כמה שסקס לא חשוב לגברים, הרבה מהם מעדיפים בתור בת זוג מישהו שלא טובה רק לסקס, אלא מעוד בחינות. בנוסף אפשר להיות קיצוני לשני הצדדים, או השמרני, או המיני מדיי AKA מתהולל או סוטה.

Berethor

New member
אין לך מזל עם פמיניסטיות

אתה נופל רק על הקיצוניות כנראה, לי דווקא יצא להכיר ולהיתקל בלא מעט שהן שפויות.

Berethor

New member
השפיות פחות בולטות, ועושות פחות רעש

אתה בקושי תשים לב עליהן אפילו אם הן נמצאות כאן.

Berethor

New member
היא מרגלת של הפמיניזם הקיצוני

אבל הכל לטובה, יראו מה חושבים עליהן.

Berethor

New member
גם קריסטה פעילה שם

זה לא מפריע לה לראות את הקיצוניות והבעייתיות בפורום פמיניזם ומרבית משתתפיו, את פשוט חלק מזה, גם כן פמיניסטית רדיקלית, זה הכל. קריסטה פשוט יותר מתונה, במיוחד ביחס עליך.

קריסטה

New member
אני לא פעילה שם ולא כלום

אין מה לדבר עם האנשים ששם, ואתה כלול בהם.

למעלה