כי האופי שלך והגוף שלך זה מקרה אבוד, מכל הבחינות. מדברים פה באופן כללי על הנושאים הנ"ל ואת יודעת גם על נשים שאין להן בעיות כמו שלכן. אף אחד לא שם אותך או את החברות שלך בתור נציגות של כל הפמיניזם או של כל הנשים. אתן מייצגות פמיניזם קיצוני ונשים עם בעיות שונות, פיזיות ונפשיות לא יותר מכך.
במיוחד בנושא הזה שקשור בסקס, אבל בכל הנושא של הפמיניזם יש את שני הזרמים האלה, בתפוז מין הסתם הזרם הקיצוני הוא זה שתפס את הפיקוד ולכן גם הפורם שלהם נמצא בבעיה כל כך גדולה.
את הבולשיט שלהן. אבל יש לפחות שני זרמים, הקיצוני או המתון, הפרו סקס והאנטיסקס, הפרו שייך למתון לרוב, כמו שהאנטי לקיצוני אז זה לא באמת זרמים שונים אלא חלק משני המרכזיים.
כך או כך, אני משתדל מאוד להימנע מאינטראקציות עם הקבוצה המיליטנטית.
אני אוהב לקיים דיאלוגים נעימים, או לפחות להתווכח באופן ענייני.
ברגע שאנשים מתחילים להשתלט ולהפוך את הדיאלוג למונולוג, מבלי לאפשר (במכוון) לצד השני לבטא את דעותיו, אני חותך.
אין לי סבלנות לזה.
בשירשור הזה, אתה לא מקבל את הטענה שלי שאני לא ויזואלית במשיכה שלי לגברים (כי אתה יודע יותר ממני...). אתה גם יודע יותר ממני מזה לעבוד בזנות ואיך זה עומד מול עבודה אחרת שאתה עשית. (אבל בזנות לא עבדת, נכון?)
ואתה מנהל דיון עם בחור שאפילו לא שכב עם נשים, אבל מבין את האנטומיה שלנו, איך אנחנו 'אמורות' לגמור ומה התפקיד שלנו באגו שלו במיטה.