בהנחה שזה נכון

Surrealistical

New member
אתה יודע כמה הזוי אתה מצטייר?

שאתה מניח שמי שלא נופלת לקביעות המחשבתית שלך (שנשים בהכרח מפנטזות על איזשהו שחקן) היא לא אמינה?
היא לא מצטיירת כלא אמינה, אתה מצטייר כמישהו שמדבר על דברים שאין לו שום מושג בהם.
גם אני אף פעם לא פינטזתי על שום שחקן. אז אולי אני אוהבת פחות גברים ומין מקיי אבל זה לא הופך את הקביעה שלך, לגבי האמינות שלה, לפחות מגוחכת עד שלא בדקת את כל נשות העולם.

נסי תרגיל

קראי היטב את המשפט האחרון שכתבת, ושאלי את עצמך: האם את מתיימרת להכיר את כל אוכלוסיית הנשים בעולם, ויודעת בוודאות שאף אחת מהן לא עוסקת בזנות משום שהיא רוצה, אלא רק משום שהיא עברה טראומה וכופים עליה את העיסוק במין?

Surrealistical

New member
זה מוזר

קראתי את משפט האחרון שכתבתי ואין לי שום מוג על מה אתה מדבר.
כנראה שמישהו כאן ממש מתאמץ לעוות את הדברים שלי.

טוב. אסביר לך לאט ובבהירות

נא לקרוא לאט - זהו המשפט שכתבת, ציטוט: "אז אולי אני אוהבת פחות גברים ומין מקיי אבל זה לא הופך את הקביעה שלך, לגבי האמינות שלה, לפחות מגוחכת עד שלא בדקת את כל נשות העולם".

כעת, אצטט את שתים-עשרה המילים האחרונות במשפט הנ"ל: "לגבי האמינות שלה, לפחות מגוחכת עד שלא בדקת את כל נשות העולם".

וכעת, אשאל אותך שוב - האם את בדקת את כל נשות העולם?

כלומר, האם את יודעת בוודאות גמורה ואבסולוטית, ש-כ-ל מי שעסקה ועוסקת בשירותי-מין מרצונה החופשי, קרי, לא מתוך כפיה, עושה זאת בהכרח משום שסבלה בעבר מהטרדה מינית או מאונס, ולא ייתכן, בשום-אופן שהיא עושה זאת מתוך יצר הרפתקנות מפותח ורצון להרוויח סכומי-כסף גדולים בזמן קצר?

אם תעני "כן", אדע בוודאות שאת מתיימרת להכיר באופן אישי את כ-ל נשות העולם. ובמקרה זה, אין לי מה להוסיף, שכן ברור שלא ניתן לקיים איתך דיאלוג קוהרנטי.

רוצה דוגמה למוזרות? מוזר בעיני, שמוזר בעיניך, שבלתי אפשרי שאישה בריאה תקיים מרצונה החופשי יחסי-מין עבור כסף. מה דעתך על בלייניות ש"מתדלקות" עצמן באלכוהול מידי סופ"ש, במטרה להשתכר, לרקוד ולקיים יחסי-מין לא-מוגנים בשירותי מועדונים עם זרים גמורים?

האם העובדה שבמקרה השני (במועדונים) הן לא מקבלות תשלום, הופכת את פעולתן ללגיטימית בעיניך?

Surrealistical

New member
תגיד... אתה רציני איתי?

אתה מסביר לי לאט ובזהירות? לי?? לא הבנת בכלל מה כתבתי, או שיותר נכון: הבנת את מה שרצית, ואתה עוד מסביר לאחרים?
מאיפה הבאת את השטות שאמרתי שכל מי שעובדת בזנות סבלה בעברה מאונס או הטרדה? אם יש לך הזיות אז תפנה לתרופות פסיכיאטריות לפני שאתה מגיב. לפחות ככה תעשה מעצמך פחות צחוק.
או שפשוט לא היה לך מושג איזה טיעון רלוונטי להביא אז החלטת להמציא דברים. פשוט...

Berethor

New member
הוא בדק עד כמה את קיצונית

תרופות פסיכיאטריות זה קודם כל הפמיניסטיות הקיצוניות צריכות לקבל.

דווקא הבנתי

והטקסט שלך כ"כ אופייני...

אנחנו, הגברים, לעולם לא נצליח להשתוות אינטלקטואלית אליכן, הנשים, בעלות המונופול על האמת הצרופה. מי שאינן טועות, תמיד מפוכחות, אין ספק, כליל השלמות. לעולם לא נבין אתכן או את המציאות. אנחנו הוזים, מדמיינים.

גם כאשר מביאים ציטוטים מדבריכן, תעשו הכל ע"מ לתמרן ולהעמיד פני תמימות. מדברים אתכן על א' ואתן? תסיטו מיד את הדיון לנושא קרוב, תתמקדו בו ותציגו הוכחות שיחזקו את עמדותיכן בנושא ב'. ומה לגבי הנושא המקורי, א'? אינכן יכולות להתמודד עם הטיעונים, אז מתעקשים להתרכז בנושא ב'.

טרם נתקלתי בפמיניסטית עם יושרה והגינות בסיסית. כזאת שמסוגלת להודות שטעתה, או לכל הפחות לא דייקה ואז תאמר: וואלה, טעיתי, נכון.

אתן תעשו הכל ע"מ להימנע מעימות ישיר: תסלפו, תתעלמו, תשקרו, תמציאו.

יום נעים

Surrealistical

New member
וכל החפירה הזאת

על מנת לטייח את זה שלא הבנת משפט פשוט.
If you can't convince them-confuze them

תגובה פמיניסטית קלאסית

כתבת, ציטוט: "גם אני אף פעם לא פינטזתי על שום שחקן. אז אולי אני אוהבת פחות גברים ומין מקיי אבל זה לא הופך את הקביעה שלך, לגבי האמינות שלה, לפחות מגוחכת עד שלא בדקת את כל נשות העולם".

האם את בדקת את כ-ל נשות העולם? האם את מכירה אישית את אותה בחורה ומידת אמינותה? האם את יודעת מה אחוז הנשים שמפנטזות על שחקנים? ברור שלא. אבל מה מונע ממך להתנהג כמי שמכירה את כולן ויודעת טוב מהן מה הן צריכות? כלום. את ושכמותך הסמכתן את עצמכן להחליט עבור כל השאר ולדבר בשמן.

Surrealistical

New member
זה מצחיק איך שאתה עדיין ממשיך להגיב

ללא שום התייחסות לתוכן. ממשיך להזות שאיפשהו קבעתי איזשהי קביעה לגבי אנשים אחרים.
אם יש לך דיסלקציה חמורה אז תבקש שמישהו יקריא לך את הכתוב. עדיף על לעשות צחוק מעצמך.

תגידי

כמה שגיאות-כתיב הצלחת לאתר בפוסטים שלי?

ידוע לך מהי דיסלקציה?

אם את חושבת שתעליבי אותי ע"י כך שתייחסי לי לקות-למידה כדיסלקציה, הבדיחה היא חשבונך.

Surrealistical

New member
כן, ידוע לי

כנראה שלך זה לא ידוע. דיסלקציה היא חוסר הבנה של הנקרא. לא בהכרח מגיע ביחד עם שגיאות כתיב.
וחוסר הבנה של הנקרא זה בדיוק מה שאתה מציג.
אני בעצם מחמיאה לך, אני מייחסת את השטויות שאתה כותב למשהו מולד שאין לך יכולת לשנות, ולא לכך שאתה פשוט טיפש. אולי כאן טעיתי.
ואני חושבת שלא משנה כמה מונחים שגויים אני אתחיל לזרוק עכשיו אני עדיין לא אצליח לשעשע כמוך.

אני מאוד מעריך את היותך

רחומה כ"כ כלפיי, ובמקום לכנות אותי טיפש, את מכנה אותי לקוי-למידה. כבר ציינתי שאת אדם נאצל?

בתור מי שקרוב לנושא לקויות-למידה, אוכל לספר לך שמדובר בהגדרות מאוד לא חד-משמעיות. ולא, "וויקיפדיה" אינה מקור מהימן.

תחום לקויות הלמידה נחקר בשנים האחרונות ביתר-שאת, מאחר שאחוזי המאובחנים כלקויי-למידה הולכים וגדלים. הסיבות לכך שונות ומגוונות.

כך או כך, אינני דיסלקטי. ולא, אינני רואה בזה עלבון - ההיפך הוא הנכון, אני פשוט לא דיסלקטי.

ניסיתי להסביר לך שאת טועה לגבי אחוז מסוים ממי שבוחרות לעסוק בזנות מרצונן החופשי. ושאחוזים גבוהים מהבחורות באוכלוסייה, נהנות לצפות בשחקנים נאים ולפנטז עליהם. את לא? לגיטימי - בדיוק באותה מידה שלגיטימי שאישה או גבר יפנטזו על שחקן/ית נאים.

ואת, במקום לחשוב רגע ולהבין שלא כולן חושבות כמוך ולהודות בכך. בחרת, כמה פשוט וקל, לסלף את אמירותיי ולייחס לי קשיים בהבנת הנקרא.
את יודעת, גבר יכול לעיתים להיות צודק, אישה יכולה לטעות ולהיפך. הרתיעה והסלידה שלי מפמיניסטיות, נובעת מכך שטרם הזדמן לי לשוחח עם פמיניסטית שתודה ששגתה באמירה מסוימת. כלומר, פמיניסטיות אינן טועות - הגברים לעומת-זאת...

Surrealistical

New member
אתה טועה בלי קשר לאם אתה גבר או לא

אתה טועה כי אם אתה לא דיסלקט אז אתה פשוט מדבר שטויות. ודיסלקציה זה בכלל לא עלבון. הית צריך לשאר בהגדרה של "דיסלקציה", ככה לפחות היה לך תרוץ ליכולת ההבנה הירודה שאתה מציג.
אני אף פעם לא הצהרתי שאף אישה לא נהנת לצפות בשחקנים יפים, מה שכן הצהרתי (וממש לא מובן לי איפה הצלחת להסתבך כאן) זה שאתה הזוי שאתה קורה למישהי לא אמינה רק כי היא מראה דעה שונה מהקביעה המחשבתית שיש לך. איפה הצהרתי משהו לגבי כלל הנשים? מה לא הבנת? מה היה מסובך? מה ביכולת הקליטה שלך גרם לך להבין משהו שבכלל לא היה כתוב? רק הפסיכולוג שלך יודע.

את יודעת מה?

הבנתי. זה לא ממש משנה אם אביא ציטוטים מדברייך שיוכיחו את טיעוניי. את מסלפת או מתעלמת.

זו לא דרך לנהל דיאלוג.

ושוב תודה על היותך "נאצלת" שמציעה לי "תירוץ" בדמות לקות-למידה, שתסביר את ניסינותיי להסביר לך את דבריי.

יום נעים

Berethor

New member

אבל זה רגיל אצל פמיניסטיות קיצוניות שהן מתיימרות לדבר בשם כל הנשים, ולהחליט בשם כל הנשים וכו.

קריסטה

New member
נו באמת

לקחת פורום שריכז אליו את כל מי שצריך להיות מאושפז במחלקה סגורה, והפכת אותו למייצג הפמיניזם לדורותיו.
את לא רואה פה בעיה?

Berethor

New member

פעם הצעתי שצריכים לפתוח שני פורמי פמיניזם, האחד לרדיקליות/חולות נפש, השני לפמיניזם הרגיל והשפוי.

למעלה