בהנחה שזה נכון

תכלס אני יושבת במשחק כדורסל פה בגולה

חצי מהקהל נשי ( זה מאוד פופולרי ללכת למשחקים ספורטיביים פה עם הבן זוג, הילדים) והמעודדות הן נשים/ נערות בלבד!

Berethor

New member
ומה הבעיה עם כך שהן נשים?

היית רוצה ללא היו מעודדות במשחקים? הן מפריעות לך? לא מספיק "פמיניסטיות" לדעתך? רוצה לשלול מהן את זכות הבחירה אם להיות מעודדת או לא? חוץ מזה אני לא צריך להזכיר לך שיש גם כדורסל נשים, כבר הרבה שנים, מין הסתם הוא נפרד לגברים כמו כל סוגי הספורט כנראה משום שלגברים באופן ממוצע ומיני יש יתרון פיזי מסוים על נשים, 25 אחוז של מסת שריר וגם הגובה. אז החליטו לעשות 'הפרדה' מסוים שם. עדיין לא ברמה של בני ברק, שלא יהיה בכלל נשים במשחק משום בחינה, אפילו אם לא במשחק עצמו, כמו שהחרדים הפמיניסטיות הקיצוניות היו שמחים לעשות.

Berethor

New member
'פמיניסטיות' האלה לא מכירות בבחירה באמת

הן חושבות שהן יכולות לקבוע בשביל כל הנשים. לכן מחליטות גם שכל מי שמגיעות לשם זה לא מבחירה.

הי מיצי

תהיי יותר ספציפית.

ישנם כ"כ הרבה זרמים בפמיניזם, שלא ממש מסתדרים זה עם זה.

הפמיניזם, כפי שאני מבין אותו, דוגל בשיווין-זכויות מגדרי.

האבסורד הוא שמעטות הן הפמיניסטיות שיתמכו בבחורה מהכתבה המצורפת.

קטניפ

New member
תעשה ניסוי קל

פרסם את הפוסט הזה בפורום "פמיניזם" - אתה רוצה שאחזה כבר עכשיו מה תהיינה התגובות?

קטניפ

New member
אני מדי פעם נכנסת וקוראת

ומעציב אותי כל פעם לגלות שבשם הרצון לשיוויון, בשם הרצון לחזק נשים, חלקן פיתחו שנאה תהומית לגברים, וחוסר יכולת להכיל דיעות שונות מאלו שלהן.

הן שונאות כל מי שאינו חושב

כמותן. ויהיה זה גבר או אישה.

למעשה, הן שונאות יותר נשים שאינן חושבות כמותן.

זה לא פמיניזם, זו פנאטיות.

dare devil ית

New member
זה לא פמיניזם

זו פנאטיות של קבוצת נשים (וכמה גברים) שבטוחות שהן בעליה היחידים על האמת הצרופה - לכשעצמה תפישה פטרונית.

Berethor

New member
זה כן "פמיניזם", פשוט הצד המכוער שלו

אחרי שהפמיניזם בגל הראשון והשני השיגו שוויון לנשים, באו הרדיקליות עם כל מיני בעיות נפשיות והחליטו להמציא תאוריות קונספירציה נגד גברים ולהטיף בעצם לכך שצריך לתת לנשים יחס מועדף ולאפלות גברים כמה שיותר. לא בטוח אם תמיד היו שם זרמים קיצוניים כאלה שם או שזה מרוב שעמום הן החליטו לעשות ככה.

Berethor

New member
הן לא באמת רוצות שוויון שם

הן רוצות אפליות לצד שלהן ולכן גם אין להן בעיה לשנוא גברים וללכלך עליהם.

הי קטניפ

את מכירה היטב את פורום פמיניזם - לשיטתן, בחורה מסוג זה אינה אלא קלת-דעת, אבודה, חסרת-אחריות, יורקת לבאר ממנה היא שותה בעוד חברותיה נלחמות עבורה ועבור פתיות שכמותה.

אין טוב מהן "בלמשטר" ו"בלהסליל" בחורות אינטליגנטיות (הבחורה סטודנטית ב"דיוק") ועצמאיות בדעתן. כאלה שמעיזות לבחור בעצמן.

Berethor

New member
לא רק מהסוג הזה

כל הבחורה שלא חלק מהחמולה שלהן ולא בראש שלהן יש להן בעיה איתה.

בסדר שיבורך לה אבל עדין היא לא תורמת

לעם הנשי (הסטריטי) ולקידום האישה חוץ מלעצמה! להפך היא תופעה שנשים לא מעודדות ומפרגנות ואפילו נרתעות טבעי לא? אם חברה שלך,אשתך הייתה נרטבת שם למטה מסטודנט רווק בשנות העשרים שלו שמוכן לממש לה כול פנטזיה בהצהרה שהוא חופשי ומאושר ועושה את זה מבחירה חופשית. הטיעון שלו היה מעניין לך תתחת!

עלמה, יש לי כמה שאלות אלייך

כולם חייבים/יכולים לתרום?

כיצד תורמת לחברותיה הסטרייטיות והלסביות דוגמנית? דיילת? מלצרית? קופאית? מנקה? עוזרת-בית? מוכרת בגדים? קוסמטיקאית? מעצבת-שיער? אולי אלה בכלל מקצועות מיותרים?

את חושבת שכאשר בחורה הולכת עם בן-זוגה לסרט בכיכובו של בראד פיט/קיאנו ריבס/ראיין גוסלינג/ג'רארד באטלר ואחרים, היא הולכת משום שהיא מאוד "מעריכה" את כישורי המשחק שלהם ותו-לא? שהיא אינה רואה בהם מודל גברי נחשק? שאיש מהם אינו מככב לעיתים בפנטזיות המיניות שלה? האם את באמת נאיבית כ"כ?

את חושבת שבחורה בעלת ליבידו בריא אינה מתעכבת, כאחרון השוביניסטים, על בחורים בעלי מראה מצודד בתחנת האוטובוס, בבית הקפה, בתור לסופר?

האם את נמנעת מלעשות את כל, או חלק מהנ"ל? אם תטעני שכן, יתכן שאאמין לך. אולם, מחקרים פסיכולוגיים וחברתיים מוכחים ההיפך. מדוע ההתעקשות הזאת לסרס נשים? להפקיע מהן את מיניותן ורצונן לחשוק? אתן מיניות לא פחות מאיתנו. זה ממש שוביניזם מצדך לטעון כך.

רגע

אני אשה שמאוד אוהבת מין ואוהבת גברים אבל אני הולכת לקולנוע לראות סרטים ולא שחק זה או אחר. האמת שמעולם לא כיכב כוכב קולנוע או סדרה בפנטזיות שלי! בחיי.

יכול לקרא שאני רואה גבר נאה ואני אסתכל כמו שאני מסתכלת על נשים נאות - יש דברים שמושכים את תשומת ליבי אבל זה לא אומר שאני מ]נזת עליהם או חושבת עליהם מחשבות מיניות.

ואני אשה שמואד אוהבת מין. אבל אני צריכה את כל החבילה. רק מראה לא מגרה אותי בכלל. צריכה את האישיות והשכל.

תפרש את זה איך שאתה רוצה, זה מה יש.

לגיטימי

האם לא לגיטימי להעניק גושפנקא לנשים אחרות, שמאוד מתגרות ממראה גברי מצודד, לפנטז רק משום שהוא אובייקט מיני באותו רגע?

את כזאת. יש נשים שחושבות אחרת - האם זה לגיטימי בעיניך, או מצדיק ביקורת?

את טוענת שמעולם, בכל היסטורית הקולנוע, לא נתקלת בשחקן שפינטזת עליו? את יודעת כמה לא אמינה את מצטיירת? ז"א, כמי שטוענת שהיא "אישה שמאוד אוהבת מין ואוהבת גברים?

למעלה