בהנחה שזה נכון

Berethor

New member
הן טובות כדי להגדיר ולתייג דברים

אבל צריך לקחת אותם בעירבון מוגבל, אפילו במקרים שהן נכונות לגבי רוב הקבוצה, זה לא נכון לגבי כל הקבוצה.

Berethor

New member
חוץ מעניין הערמומיות יש גם את עניין הסכומים

בעוד שזונה רגילה מקבלת סכומים מסוימים של כסף על סקס, הזונה במסווה כזאת שמצליחה לסחוט גבר עשיר, או אפילו לא עשיר, מנחיתה מכה/עוקץ גדולים, מכיר תסיפור של פול מקרטני? איך שגרושתו הזונה סחטה ממנו סכומי עתק על הגירושין? והוא גם לא היחיד שהיא עשתה לו את זה. כמובן היה גם טעות מצידו שהוא נתן לרגשות או התשוקה שלו לעלות לו לראש ולא עשה הסכם ממון שהתחתן עם הזונה הזאת, או בכלל טעות שהתחתן איתה בכלל.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000143690

Berethor

New member
אירוני שאמרת את זה

"הזן החכם מתלבש על מישהו עם כסף והזן הפחות חכם מתפשט בשביל כסף.", אם לא שמת לב זה בעצם אותו עיקרון, גם להיות עם מישהו בשביל כסף זה סוג של זנות, אפילו אם זה לא 'זנות מקצועית'. רק להיות עם גבר אחד ולא בשביל כסף זה לא זנותי. אין שום כבדו בכך שאישה עם גבר בשביל כסף, יש אפילו שחולקים על כך שזה אפילו יותר גרוע מזנות, בקטע של למכור גם את הנפש ולא 'רק' את הגוף, מצד שני יש שחושבים שזנות מקצועית זה יותר גרוע, במיוחד בשל כמות הגדולה יותר של גברים שהיא מוכרת את עצמה עבורם.

dare devil ית

New member
זה לא מה שהיא עושה

אלא איך שהיא הגיבה.

צריך להכיר את הסיפור כולו כדי להבין טוב יותר

קטניפ

New member
אם את מכירה אז אולי תסבירי

כי באמת מעניין אותי להבין מה הופך אותה לכזו

dare devil ית

New member
כתבתי תגובה יותר ארוכה

ומחקתי.

קשה לי להסביר בדיוק למה, כי הבחורה היא עמיצה, אסרטיבית, לא מתנצלת על המניות שלה, והתמודדה עם סיטואציה סופר מורכבת בדרך שראאויה להארכה, בטח כשזה מגיע ממשהי שהיא עוד לא בת 20.

האם זה הופך אותה לפמינסטית?
בעיני כן, אבל אני לא יודעת להסביר למה.

גם אני התמודדתי עם המניות הלא שיגרתית שלי והדרך שהחברה ראתה אותה (בתקופה הטרום זוגית שלי), רק שאני בחרתי בדרך אחרת, פחות אמיצה (קראו לי זונה, ואמרתי כן, אני זונה) והיום אני טיפה מצטערת שלא היה לי את ה עומץ\תודעה\WHATEVER להתמודד עם זה בדרך שיותר מזכירה את הדרך שלה.

אני מגדיר אותה פשוט כאמיצה

ואני מסכים עם דברייך.

אני פשוט לא קורא לזה 'פמיניזם', אלא שוויון-מגדרי.

redredhead

New member
נדמה לי

שהוא מתכוון לכך שרוב הפמיניסטיות (או רוב אלה שמתעקשות לצרוח את זה בכל מקום) טוענות שנשים תמיד מגיעות לתחום העיסוק הזה מתוך כפייה ואילו היא יוצאת בגלוי ואומרת שהיא עושה מה שבא לה כי בא לה, ולכן היא פמיניסטית "אמיתית" בעיניו.
מבתר?

red, את צודקת

האם אישה אינה יכולה ליהנות ממין?

האם אין לאישה הזכות להתפרנס מתחום בו בחרה, בדעה צלולה?

האם נטייה אקסהיביציוניסטית אינה לגיטימית אצל נשים?

Berethor

New member
אכן כך

אבל עזוב אותך משונאות גברים ממורמרות, שזה מבחירה ולא מכפייה זה זכותן לעבוד במה שהן רוצות.

כך אני טוען

ברגע שאדם מקבל החלטה בידיעה צלולה ולא תחת איום, זכותו לפעול כפי שהוא מוצא לנכון, כל עוד איש לא נפגע כתוצאה מכך.

Berethor

New member
בדיוק, זוכר מה היה עם המעודדות?

אתה מדבר על שחקנית פורנו, יש פמיניסטיות כל כך קיצוניות שרוצות לבטל אפילו את המעודדות במשחקי כדורסל, ועושות יד אחת עם ש"ס בנושא הזה, שלא במפתיע.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/549/236.html

זוכר את הסיפור הזה

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

אולי כדאי בכלל למנוע מנשים לרקוד בנוכחות גברים. זה מצליח באיראן ובמדינות דומות. אפילו כאן, במגזרים שונים.

Berethor

New member
זה המטרה הסופית אל תדאג

אם זה היה תלוי בחרדים ובפמיניסטיות הקיצוניות, כבר מזמן היה פה הכל כמו באיראן או בבית שמש.

לא יודע אם זו המטרה הסופית

אבל ברור שאסור לאפשר למיעוט לשלוט באורחות-חייו של הרוב.

למעלה