בהנחה שזה נכון

אל תאמין

ממש לא איכפת לי.

אתה טוען ש-כל- הנשים הולכות לראות סרט עם שחקן מושך כי היא נשמכת אליו ומי שחושבת אחרת היא נאיבית.

לא מתחתי ביקורת על נשים ששונות ממני, מתחתי ביקורת על הקביעה שלך - אתה רחוק מלהכיר את כולם, רחוק מלהכיר אותי.

Berethor

New member
זה תופעה שנפוצה יותר אצל נשים מאשר גברים

בסרט שר הטבעות יש מלא נשים שצפו רק בגלל אורנלדו בלום, בסדרה המתים המהלכים, הסרט דמדומים יש מלא שצפו רק בגלל יש מלא נשים שצופות רק בגלל רוברט פטינסון/אדוארד, בסדרה המתים המהלכים יש מלא נשים שצופות בגלל נורמן רידוס/דאריל. אצל גברים התופעה הזאת הרבה פחות נפוצה, כי באים לצפות בשביל העלילה, נשים יפות זה בונוס ולא הסיבה העיקרית לצפות בסרט או הסדרה.

קטניפ

New member
משמר המפרץ הצליחה בשל איכות המשחק

redredhead

New member
נשים צופות בשה"ט בגלל אורלנדו בלום?

תגיד, אתה חושב שכולנו תיכוניסטיות בנות 16 גרופיות של שחקני קולנוע? זה הדבר הכי הזוי ששמעתי.
צפיתי בשה"ט בגלל שקראתי את הספרים כילדה ובגלל שאני פריקית מד"ב. אותו דבר לגבי דמדומים - בגלל העלילה ולא בגלל פטינסון (זה על גבול הפדופיליה).
אתה כנראה ממש משוכנע שנשים מטומטמות, אה?

Berethor

New member
מישהו אמר שכולכן?

לא זה מסקנה שהגעת עליה לבד עם הקיצוניות שלך, אמרתי שזה נפוץ בקרב נשים, ולא לא רק בגלאים צעירים. אני מאמין לך שבמקרה שלך זה אולי לא ככה.

Berethor

New member
להיות פריקית של מדע בדיוני ופנטזיה

את צריכה להבין שזה עושה אותך יוצאת דופן, או שאת רוצה לטעון שגם רוב הנשים אוהבות את זה. מה שכמובן שגוי. ברור שאם את אוהבת מדע בדיוני ופנטזיה אז יהיה לך יותר התעניינות גם בדבר עצמו ולא רק בשחקן אבל זה עדיין לא מוכיח כלום לגבי כאלה שלא כמוך. מלא אם הייתי אומר שכל הנשים ככה אבל זה לא מה שאמרתי. יש לך נטייה לקפוץ סתם לדיונים שבכלל לא קשורים עליך, בדיוק כמו שעשית גם בנושא חדירה, יצאת בהצהרות של נשים לא גומרות מחדירה כאשר את בעצמך כן מסוגלת לגמור מחדירה, טיפשי ומיותר מצידך. יש פה מספיק כאלה שלא כמוך שיכולים לדבר בשביל עצמם את לא צריכה 'להגן' עליהם, במיוחד שאין לך כמעט שום קשר לזה.

redredhead

New member
ההבדל ביני ובינך שאני יוצאת בהצהרות

על עצמי בלבד ואילו אתה ממש משוכנע שאתה גאון הדור שיודע הכל.אז לא, אתה לא. לא יזיק לך להודות בזה. זה יהפוך אותך להרבה פחות מגוחך.

Berethor

New member
את אוהבת להתמקד בעצמך

אצלי הידע והחשיבה הרבה יותר רחבים. גאון הדור אולי לא, אבל חכם יותר מרוב האנשים פה כן.

טעות

רוב הנשים שמגיעות לקולנוע וצופות בסרט בו מככב שחקן בעל מראה מצודד, לא מתעלמות מהנתון הזה, תוך שהן מתרכזות באיכויות המשחק שלו. אם כך את נוהגת, את מאוד ייחודית בגישתך. זו אינה ביקורת חיובית או שלילית.

רוב הנשים בהחלט נהנות מהמראה שלו ולעיתים מפנטזות עליו גם אחרי. זה טבעי, לגיטימי והגיוני.

אינני מתיימר להכיר אותך ואת כולם.

קטניפ

New member
באותה מידה שגברים נהנים משחקנית

בעלת מראה מצודד.
הטענה הזו אינה מקדמת לטעמי את הדיון כי היא אינה נחלת צד אחד של המתרס.

זה לא הוכחש, קטניפ

יש כאן, לעומת-זאת, משתתפות שטוענות אחרת כלפי עצמן ומכילות זאת על היתר.

איזה דיון? נושא הדיון המקורי מוסט באופן עקבי ודמגוגי לנושאים שכנים. מאחר שיש מי שמתקשים לכתוב: וואלה, נכון. טעיתי.

נתקלתי לאורך הדיון בכ"כ הרבה דמגוגיה, לצד היעדר הגינות בסיסי. גם כשהסברתי שהנושא המקורי הוסט, זה זכה להתעלמות והיצמדות לנושא קרוב באופן מכוון.

אם אני כותב, בהסתמך על עדויות ממקור אישי שישנו מיעוט שעוסק בתחום מסוים מבחירה, מיד מזדעקות מי שטוענות שרוב העוסקות בתחום עושות זאת מכפיה - אני טענתי אחרת? אני דיברתי על הרוב? לא. אז מדוע ההתנגחות וההשתלחות?

האם סוכנת-סמויה במחלק הסמים, אינה מסכנת את עצמה מידי משמרת ואחריה (אם סיפור הכיסוי שלה נחשף)? וזו רק דוגמה אחת. האם היא לא מצויה, בשל עיסוקה, בסיכון גבוה לפתח pstd? ומה לגבי סוהרת, חובשת, טייסת-קרב, נווטת ועוד.

האם אם-פונדקאית לא מוכרת את גופה? האם גופה אינו מופקע ממנה לתשעה חודשים, במובן של שינוי סגנון-חיים, לרבות הרגלי עישון, צריכת אלכוהול, תרופות מסוימות, פעילות ספורטיבית? האם היא אינה מסתכנת במהלך תקופת ההיריון ובלידה בנזקים לגופה ולנפשה? האם היא מלווה לכל חייה, אם ישנו צורך ע"י איש-מקצוע מתחום הנפש?

Berethor

New member
לעשן ולשתות אלכוהול במלא לא בריא

גם לאם עצמה אבל במיוחד הסיכונים למומים כאלה או אחרים שזה יכול לעשות לעובר, אז זה לטובה שלא תעשן ותשתה.

אינני מעשן

יוצא לי לשתות לעיתים רחוקות מאוד (פשוט לא עושה לי את זה).

עם-זאת, כל עוד מי שמעשן עושה באופן שלא מפריע לי - שיעשן כמה שהוא רוצה.

Berethor

New member
טוב מאוד שאתה לא מעשן

ולשתות רובנו שותים, כל עוד זה לא באופן מוגזם, זה בסדר, עישון מין הסתם זה הרבה יותר גרוע, לא צריך לגעת בזה אפילו, רעל מוחלט. לגבי אם מי שמעשן מפריע לך או לא, זה לא השאלה פה, כן כל עוד הם לא מעשנים לידך זה פחות נורא, שהם מעשנים לידך אתה חושב שיחנקו חלאות, בכל מקרה זה לא הנקודה פה, אם מדובר בבת זוג למשל זה turn off רציני לדעתי על גבול פסילה, כי אפילו אם אינה מעשנת לידך עדיין סירחון של הסיגריות נודף ממנה, פלוס זה גם לא נעים שהיא פוגעת ככה בעצמה. שמדובר באישה בהריון שמעשנת זה בגלל תועבה, כי כפי שציינתי הילד/ה יכול לקבל מומים מולדים בגללה. עישון בזמן הריון זה אחד הדברים הכי מסוכנים שיש לילד, למרות שגם להרעיל את הילד אחרי הלידה זה לא דבר שהוא טוב מין הסתם, תינוקות וילדים פגיעים לזה יותר ממבוגרים.

למעלה