בהנחה שזה נכון

אני לא קיצונית בשום תחום בחיים !

אין רק שחור ולבן אבל עדיין חושבת שבתחום הסקס והשעשועים ( זה התחום שמעניין אותי כרגע ואולי אעשה עוד מחקר על זה בעתיד
) נשים עדיין מאחור בתחום הזה ! רק בלאס וואגס יש 36 מעדוני חשפניות לגברים ורק 1/3 מזה לנשים ולקהל והומו - לסבי מספר דומה ( 9 מעדוני לילה לנשים ו 9 במספר לקהל הומו - לסבי). אנחנו במגמה עולה אבל רחוקים עדיין ! ושלא לדבר על פרסומות במדיה וסרטים ועיתונים למיניהם ! ומסעדות למיניהם שמוכרות תפרטים עם נשים ערומות שחצי מהקהל שנכנס הוא קהל נשי! וכול פוצה שמתפשטת בפייסבוק נותנים לה במה למרות שיש גם מקבילים גבריים, כול יוצאי חדרי כושר למיניהם ואף אחד לא מפרסם אותם! ורק גברים עם כרס שמנה וגוף שעיר חושפים את התחת שלהם וזה הכי קרוב לעירום גברי בארץ כי מזה השובניסטים לא חוששים ! אז בטח שיגידו פה בנות שעירום גברי לא מעניין אותם כי כבר הראש שלהם תוכנת לאיזה תחת שמן של איזה שחקן או קומיקאי !

Berethor

New member
סבבה את צודקת בזה

אבל זה לא 'הכמות זה האיכות' כמו שאומרים, באמת כל כך מפריע לך שיש יותר מועדוני חשפניות מאשר מועדוני חשפנים? וכל הדברים האחרים שציינת פה, מה אכפת לך, כל עוד את יכולה למצוא את כל מה שאת מחפשת בתחום הזה, אז הכל בסדר. אני מבין אם היית מתלוננת אם לא היה את זה בכלל אבל עובדה שיש.

ברור שאני צודקת !

כן לפחות זה,בארץ בטוח אין גם את זה ! ( מקווה שאני טועה), בביקור האחרון בארץ, באזור הטיילת והקלוסאום פשוט זוועה לראות את כול הפליירים של נערות לווי על המדרכה!

Berethor

New member
אם כך את בטח שמחה שאת חיה בחו"ל

עד כמה שידוע לי גם בארץ יש את כל זה, אבל יש סיכוי טוב שהרבה פחות מאשר בארצות הברית ומדינות מערביות אחרות. ישראל למרות שהיא נחשבת למדינה מערבית, היא נמצאת במזרח התיכון ומושפעת גם מתרבות מזרחית, אז מטבע הדברים גם יותר סקסיסטית.

אולי פעם שהתעשר, אפתח מועדון חשפנים ברמה

לנשים לימי הולדת ומסיבת רווקות וסתם להנאה ! כי גבר עם כסף בחיים לא יעשה את זה בשבילנו ! ואז נפסיק לשמוע על נשים שמתלוננות על חבר / בעל שמכור לפורנו ומבלה במועדוני חשפניות! כי אנחנו נעשה את אותו דבר !

Berethor

New member
או הנה פמיניזם מעשי

לא רק אלו שרק יודעות לקטר כל הזמן, אלא אחת שאשכרה עושה משהו בנושא, יופי עלמה, קיבל עוד נקודות זכות על זה, רעיון טוב, המועדון שלך מקבל את בירכתי.

Berethor

New member
VIP עלמה חשפנות בע"מ

אבל כל עוד יש שם רק גברים לא יודע אם יש לי מה לעשות שם חוץ מלבקר אותך..

Berethor

New member
וואלה לא נראה לי שגם בזה יש זרמים שונים

בכל אופן אני יבוא איתה רק בתנאי שאחרי זה הולכים לשל נשים גם..

אני איתך קניפ! איזה כבוד היא מביאה לעם הנשי

רודפת בצע ופירסום בכול מחיר שהיה לה בהצלחה!
וכמו שאני אומרת: הזן החכם מתלבש על מישהו עם כסף והזן הפחות חכם מתפשט בשביל כסף! :) והזן הכי חכם עושה את הכסף בדרכים שיביא לו כבוד בעתיד מול המשפחה החברים ובמקרה של אישה למגדר הנשים כולו!

עלמה

את טוענת שהזן החכם, ואני מצטט אותך: "מתלבש על מישהו עם כסף בדרכים שיביאו לו כבוד בעתיד מול המשפחה והחברים".

מעניין. אני חושב שהזן החכם, כלומר אישה אינטליגנטית, יודעת לדאוג לעצמה באמצעות עבודה קשה, ללא קשר לבן-זוגה.

כנראה שהתכוונת לכתוב שאת מצדדת בזן הנצלני... זה נשמע יותר הגיוני.

אם אישה עובדת כזונה

זה לא אומר בהכרח שהיא טיפשה.

מצד שני, מי שנישאת לאדם אמיד, אינה בהכרח אינטליגנטית.

וכן, אני מסכים אתך באופן כללי - אין ספק שזו מטרה עבור אחוז נכבד מאוד מקרב הנשים.

Berethor

New member
כמו עם כל הכללה זה לא תמיד מדוייק

בשביל להיות זונה גם לא צריך להיות חכמה, בשביל לסחוט מגברים כסף בצורה קצת יותר עקיפה, כמו להתחתן עם מישהו בשביל כסף, צריך קצת יותר שכל, ללא ספק לא ברמה של פרופסורית, אבל להיות זונה במסווה או זונה מתוחכמת דורש קצת יותר חכמה או יותר נכון ערמומיות. חוץ מזה אל תקח את זה עד כדי כך רציני, זה בחצי הומור, אבל כן מדובר במשהו שדומה לזנות, רק קצת יותר במסווה ובמסגרת שונה.

למעלה