בהנחה שזה נכון

Surrealistical

New member
אני אפילו לא אתחיל להכנס

לנושא של למה כל זה אולי לא היה אפשרי בשבילה כי אני פשוט לא מכירה אותה ואת המצב שלה. אין טעם בכלל לדבר על כמה אופציות אחרות היו לה אם אף אחד מאיתנו לא באמת מכיר את האפשריות שהיו פתוחות לפניה.

וגם ניתן להגיד שנשים שבוחרות לעבוד בזה, אחרי שסבלו מתישהו בחייהן מאונס, עושות את זה מבחירה. אבל בסופו של דבר זה עדיין רחוק מהראיה שמדובר באישה פמיניסטית, חזקה ומשוחררת שעושה את העבודה בכיף.

Gray Fox

New member
שתי הגישות עקומות לדעתי, כל צד בויכוח כאן

מפרש את מה שהיא עושה, לפי דעות קדומות שיש לו, בלי להתייחס לבחורה עצמה.

צד אחד מניח שהיא אישה פמיניסטית, חזקה ומשוחררת שעושה את העבודה בכיף, כי זה מה שפורנו מסמל לדעתם, חוזק ,שיחורר ופמיניזם. וזה שטויות, זה עבודה קשה בשביל הכסף קודם כל. ויכול להיות שיש כוכבי פורנו שכן עושות את זה כדי להרגיש חזקות ומשוחררות, אבל אין לי סיבה להניח שזה נפוץ, ואין סיבה להניח שזה המקרה כאן. בחורה אומרת בפירוש שהיא עובדת בזה בשביל לממן לימודים במקום שהיא בחרה, למקצוע שהיא רוצה לעשות, מקצוע אחר.

צד שני מניח שהיא אישה שסובלת, שהיא הידרדרה לעבוד בזה, כי לא היה לה אופציה אחרת, או עוסקת בזה כי היא עברה אונס או טראומה אחרת, כי זה מה שפורנו מסמל לדעתם, ניצול של וגרימת סבל לאנשים שאין להם ברירה או אנשים עם טראומות. וגם זה שטויות, יש מלא עבודות הרבה יותר גרועות, בהם באמת לוקחים את כולם, כמו עבודה במפעל, עבודות ניקיון, עבודות שדה, שם יכולים לעבוד אנשים שאין להם בחירה אחרת. ויכול להיות שיש כוכבי פורנו שכן עושות את זה מתוך טראומה או אילוץ, אבל אין לי סיבה להניח שזה נפוץ, ואבל אין סיבה להניח שזה המקרה כאן. היא אומרת בפירוש שהיא מרוצה מהעבודה, שהיא בחרה כדרך כדי לממן לימודים במוסד יוקרתי.

אני אישית מאמין למה שהבחורה אומרת, אין לי סיבה למה לא,זה יהיה יהיר מצדי לבטל מה שהיא אומרות בגלל דעות קדומות שאני מחזיק, לכאן או לכאן, לזלזל בה רק כדי לתת לה תבנית שמתאימה יותר לראיית עולם שלי. היא אומרת שהיא עובדת בזה כדרך שהיא בחרה לממן לימודים שהיא חולמת עליהם, והיא מרוצה מדרך היא בחרה, בשבילה זה חוויה חיובית. אז זה מה שאני מאמין. כל השאר זה דעות קדומות שאנשים מנסים להלביש על סיפור שלה.

Berethor

New member
עזבו תויכוח אם יש עבודות קשות יותר

אני בטוח שבשביל מה שנקרא בחורה מבית טוב לא יהיה קל לעבוד בדברים שקשורים במין, אבל מי שחושב שכל הנשים הן כאלה לטוב ולרע חיי בסרט, בסופו של יום מה ההבדל הגדול בין מישהי שעובדת בעבודה שקשורה במין למישהי שמתהלכת חשוף גם ככה או עושה סטוצים וכו? לא רק שההבדל בין השניים הוא לא כזה גדול, זה משהו שאף מתאים יותר לאישה כזאת מאשר למה שנקרא מישהי 'מבית טוב' או 'חסודה'. בקיצור זה קשור לבולשיט של המחשבה שכל הנשים 'טובות' וכל הגברים 'רעים', הבולשיט של הפמיניזם הקיצוני, בנוסף לכפייה שהן חושבות שהן יכולות להחליט לאישה איך להתנהג או להתלבש, בדומה לחרדים, במקרה שלהן זה לא רק מאידאולוגיה אלא גם בגלל שבמקרה הן נולדו עם ציצי וכוס, אוטומטית זה אומר שמותר להן לשלוט ולהחליט בשביל נשים אחרות. זה נכון שבסופו של יום יש קיצוניות גם לכוון השמרני וגם לכוון המיני, אבל מי שהכי קיצוניות במקרה הזה הן דווקא הקיצוניות, כמו שגם אפשר להבין מהכינוי שלהן וההתנהגות שלהן. כל עוד אישה בוחרת לעבוד במשהו מיני מבחירה ולא מכפייה אנחנו לא יכולים לאסור עליה, גם אלו מאתנו שזה לא מוצא חן בעיניהם, ואני בהחלט יכול להבין אלו שלא מוצא חן בעיניהם חלק מהדברים, אבל יש גבול, אנחנו לא איראן.

Berethor

New member
דבר נוסף

באותה מידה גם עבור 'גבר מבית טוב' לא יהיה קל לעבוד בדברים שקשורים במין, אני לא רואה חשיבות גדולה למין בנושא הזה, אפשר לחשוב שכל הגברים מוכנים היו לעשות סקס בשביל כסף או להתפשט בשביל כסף או בלי כסף או סטוצים וכו. כל אחד לגופו, וזאת למרות שגברים נחשבים יותר מיניים מנשים וכביכול המחשבה היא אוטומטית שקל להם יותר לעבוד בעבודות שקשורות למין כל עוד זה עם נשים, אבל זה מחשבה שהיא שוביניסטית בבסיסה, מה שלא מפתיע כי הפמיניזם הקיצוני הוא שוביניסטי לגברים. מעניין שהן אוהבות לצאת נגד הנשים בפורנו אבל שוכחות שעובדים שם גם גברים, ובמקרה הזה אף ביחד עם הנשים(רק בפורנו לסבי אין צורך בגברים).

Gray Fox

New member
מה אתה מתכוון 'גבר מבית טוב' 'אשה מבית טוב',

שבשבילם לעבוד בפורנו זה כן לא מתאים?

זה נשמע מאוד אליטיסטי ומזלזל לחלק ככה אנשים, נשמע כמו משהו שסבתא מ downton abbey הייתה אומת. או משהו מג'יין אוסטין. נשמע שאתה מחלק אנשים לאנשים סוג ב', שעושים סטוצים, מתלבשים חשוף ואין לך בעיה שיעשו פורנו, לבין אנשים סוג א, 'מבית טוב' , שלא היו עושים דברים כאלה.

בכל מקרה תזכור גם יש הבדל בין דברים שעושים בשביל הכיף כי אוהבים לבין דברים שעושים בשביל הכסף, כעבודה. זה שמישהו אוהב סטוצים או לא אוהב לא אומר שיהיה לו קל או מתאים יותר לעשות פורנו. פורנו זה לא סקס, זה עבודה.

Berethor

New member
אתה מבין גם ככה

תפסיק להתחסד אתה יודע שזה נכון, זה גם לא לפי מקום מגורים אלא לפי אופי והתנהגות, אז אל תכניס דברים לא קשורים או עיוותים. לא יעזור לך, מישהי שמתלבשת חשוף גם ביום יום הרבה יותר קל בשבילה להיות חשפנית או דוגמנית של הלבשה תחתונה ובגדי ים. מישהי שמשתרללת גם בחייה הפרטיים הרבה יותר קל בשבילה להיות זונה, לא אמרתי שזה בדיוק אותו דבר אבל אלו דברים שקרובים זה לזה. אז נכון כל עוד לא מעורב כסף זה לא נחשב לזנות לא השתרללות אבל המרחק בין השתררלות וסטוצים לבין זנות הוא לא גדול, בפאן המיני, הפאן הכספי, כל אישה שעם גבר מסיבות כספיות יש בזה גם כן משהו זנותי, אפילו אם זה במסגרת 'זוגית' כביכול. אישה שיש בא תשילוב של רצון להשתרלל ורצון להיות עם גברים בגלל כסף, יש לה פוטנציאל זנותי גבוה, בשבילה לעבוד בזנות זה יהיה הרבה יותר קל.

כן יש גם עניין של אופי שיכול להשתנות, אישה שנכנסת לזנות זה יכול להרגיל אותה לדברים האלה אפילו אם לפני זה היא הייתה 'בחורה מבית טוב', או יכולה גם שלא להתרגל לזה לעולם, כל מקרה לגופו, אבל מי שהייתה עם הנטייה לזה מאז ומתמיד זה באמת לא בעיה בשבילה. אם תנסה לטעון שאין נשים כאלה או אחרות, את מבלבל בצים או מתחסד, באותה מידה יש גם גברים שונים, אז אומנם גברים נחשבים ליותר מיניים מנשים, ובצדק כי יש לנו יותר טוטסטרון, עדיין יש מקרים שנשים מיניות יותר מגברים או מקרים של גברים שלא משתרללים, למרות שפמיניסטיות קיצוניות אוהבות לחשוב כאילו כל הגברים מתנהגים אותו דבר או נשים מתנהגות אותו דבר, מה שכמובן בולשיט. אנשים שונים גם בהתנהגות וגם באישיות, וגם בדברים רבים אחרים, ולא רק על סמך מין. העניין פה הוא אפילו לא לשפוט אנשים שמשתללים, למרות שאישית הייתי מעדיף מישהי שלא כזאת, אלא להראות לך שזה קיים ושכל אחד ומה שמתאים לו.

Gray Fox

New member

Berethor

New member
ועוד משהו

פורנו זה לא סקס?
ועוד איך שזה סקס, אתה יכול להתווכח אם מי שעוסק בזה נהנה או לא אבל לא אם זה סקס או לא, מזה משחק שחמט? או סקס בכאילו כמו בסרטים רגילים? לא זה סקס אמיתי ולא בכאילו, זה כל הקטע של פורנו. גם אין לך דרך לקבוע כמה מאלו שעוסקים בתחום זה רק בשביל כסף וכמה מהם גם נהנים מהסקס, אני בטוח שיש דוגמאות לשני הכיוונים, אבל מה שבטוח שבשביל מישהו שאוהב/ת סקס לעסוק בפורנו הרבה יותר קל מאשר למישהו שלא אוהב/ת סקס. יש הרבה שחקניות פורנו שבאמת ובתמים תמיד אהבו סקס או סטוצים, וזה חלק מהסיבות שקל להן לעסוק בזה, מלבד זה שמעצם העיסוק הן גם התרגלו לזה יותר, אבל זה היה ככה עוד לפני שהתחילו לעסוק בזה. אני מבין שזה סותר את המחשבה של הפמיניזם הרדיקלי והניסיון להגיד לנשים מה הן צריכות לחשוב ו להרגיש או לעשות, אבל זאת האמת. הכי קל להגיד שכל אישה שלא חושבת או מתנהגת כמוהן היא לא בסדר. בנוסף לשם אנלוגיה זה כמו שחקן כדורגל, יש אנשים שזה תחביב בשבילם, ויש שזה מקצוע בשבילם, זה שמשהו יכול להיות תחביב לא אומר שלא יכול להיות מקצוע, ומי אתה חושב שיהיה שחקן כדורגל יותר טוב, מי שאוהב כדורגל או מי שעושה את זה רק בשביל הכסף? אז כן סקס זה לא כדורגל אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.

Berethor

New member
ועוד דבר אחד

כמובן שאין בכוונתי לומר שלעסוק בפורנו זה רק עבור סטוצרים, הפורנו המיינסטרי הוא סטוצרי ולכן מתאים גם לסטוצרים או לטיפוסים 'בזוגיות פתוחה' שזה עיקרון דומה. עם זאת צריך לציין שקיים גם פורנו מונוגמי, לרוב עם זוגות אמיתיים או פרטנרים קבועים.

Berethor

New member
ובמדיה הרגילה זה לא ככה?

אין פה שום דבר חדש בשבילי אולי בשביל מאנשים פה זה משהו חדש. בסופו של יום, אתה יכול לקטר על כך שלמה בסרטים או סוכנות דוגמנות יש בדרך כלל אנשים שהם מעל הממוצע בדרך כלל למה שנחשב חיובי, אבל בסופו של דבר אנשים בדרך כלל מעדיפים לראות משהו איכותי מול העיניים. נכון בפורנו הם משתדלים לקחת אנשים שגם נראים טוב וגם עם פוטנציאל מיני גבוה מכל הבחינות, זה טבעי שכך זה יהיה. זה הסיבה העיקרית שהסטנדרטים שם יותר גבוהים, והביצועים יותר גבוהים, בסופו של יום כל אדם ריאליסטי יודע שמציאות לא כולם עומדים באידאלים האלה. כן בהרבה מהפורנו הם יציגו מה שנקרא האידאל המיני האנושי, זה נעשה על ידי בחירה קפדנית של המשתתפים עם פוטנציאל גבוה וגם על ידי אימונים בנוסף לכך, סביר להניח שהיו כאלה שאפילו ילכו למעל הרף הכי גבוה, למשהו שהוא כבר על אנושי, ואם זה רף על אנושי כנראה שזה נעשה כבר עם 'אפקטים מיוחדים'. בכל מקרה כמו שציין כאן בעבר כל אחד יכול למצוא פורנו שהוא מחפש, יש יותר ראליסטי או פחות ראליסטי, יש אפילו פורנו עם משתתפים ממוצעים ומטה, למי שזה הקטע שלו.

הקטע בפורנו זה שבניגוד לסרטים רגילים לא באמת צריך בו תסריט, בתכלס נראה שהרבה מסרטי הפורנו זה סתם אומרים להם תזדיינו ותכללו שם אקטיים או תנוחות כאלה וכאלה וזהו, או שבכלל לא אומרים להם כלום כי הם כבר יודעים לבד. קשה לי להאמין שאשכרה אומרים להם כל דבר ודבר מה לעשות שם, כי אין גם סיבה. הקטע הכי מבוים שם הוא אם כבר המבוא, אם יש סיפור רקע, שגם זה לא חייב להיות. בכל מקרה אתה יכול להתווכח האם הפורנו מיצג מין ממוצע, וכמובן שהפורנו המיינסטרי מייצג מעל הממוצע, סוג של עלית לטוב ולרע, אתה לא יכול להתווכח על כך שזה לא מין כי זה בולשיט להגיד ככה. מי אתה שתקבע שרק משהו רדוד הוא מין אמיתי? מה במציאות אין טובים יותר או טובים פחות? מכל מיני בחינות? אם אתה חושב ככה, כמובן שאתה טועה. אם אתה מקנא בשחקני הפורנו אז תפסיק את זה, לא כולם יכולים לעמוד בסטנדרטים גבוהים שכאלה. זה לא סיבה לזבל שזה לא אפשרי, במקרים שזה כן אפשרי. אפילו אם לא עבור כולם.

Gray Fox

New member
במדיה רגילה, כשאתה רואה סרט, שיש בה סצנה

של שני גברים הולכים מכות רצח, אתה מסיק מהסצנה משהו על שחקנים בסצנה, איזה אנשים הם ומה הם אוהבים? אתה מסיק שהשחקנים אוהבים אלימות בחיים אמיתים? אתה מסיק מזה ששחקנים שונאים זה את זה בחיים האמתיים? אתה מסיק אם השחקנים "באו מבית טוב" או לא, לפי הדמות שהם משחקים? אני רוצה להאמין שלא, שאתה יודע שזה משחק.

אותו דבר בפורנו, זה משחק, זה דמויות ששחקנים ושחקניות משחקות, בטח לפי תסריט, עם צוות מסביב, מספר צילומים של של כל סצנה , מזוויות שונות, שעות של עבודה, הפסקות לאיפור בין הסצנות, כולל איפור למקומות שלא ידעת בכלל שקיים איפור למקומות אלה, זריקות לזיין לגברים למען זקפה וחומר סיכה לנשים ולגברים, הרי תזכור, זה עבודה של שעות.

זה משחק, אין קשר בין דמות בסרט בפורנו ומה הם עושים בסצנה לשחקן כאדם, מאיזה בית השחקן או שחקנית , "בית טוב" או לא, איזה לבוש הם מעדיפים, צנוע או לא, אם הם בכלל אוהבים סקס או לא, מה הם אוהבים בסקס ומה לא, אם הם מאמינים בסטוצים או לא, האם הם מאמינים במונוגמיה או לא, אפילו לנטייה המין שלהם בחיים האמיתים אין הרבה קשר. פורנו זה עבודה, זה משחק, זה לא אמיתי, כמו הסרטים הרגלים.

Berethor

New member
שוב אנלוגיה גרועה

במדיה רגילה לא המין ולא האלימות הם אמיתיים, זה מבוים, השחקנים לא באמת הולכים מכות, והזוגות לא באמת עושים סקס, בעיקרון מה שאמיתי שם זה בעיקר סצנות ההתנשקות, כי זה קשה יותר לביים וגם בדרך כלל אין צורך. להבדיל בפורנו זה סקס אמיתי, אין שם 'חדירה' בכאילו אלא חדירה אמיתי וכך גם כל השאר, אם להשוואת את זה לאלימות אז זה כמו אגרוף או קיקבוקס, אין מצב שאתה אומר שהאגרופים או הבעיטות שם הם לא אמיתיים. אתה יכול להתווכח שזה נעשה במסגרת של חוקים וספורט, ושזה לא מאה אחוז מה שאולי יש במכות במציאות, אבל מה שאתה לא יכול להתווכח עליו זה מה שאתה רואה שם, זה ממש לא מבויים. כנראה בגלל קיצוניות או חוסר הבנה שלך אתה לא מסוגל להבדיל בין מה משחק ומה לא משחק, רק משום שבסרטי פורנו מסוימים יש משחק, וזה אגב לא בכולם, לא אומר שהכל משחק, המין הוא מאוד אמיתי שם, ורוב המשחק הוא במבוא למין וברגע בסיפור בסרטי פורנו עם עלילה. בקשר למשחק בסקס עצמו, יש פורנו שכמעט ואין שם שוב משחק, ויש כזה שיש בו, וגם המשחק מסתכם אולי בקולות מוגזמים וכו, אבל דברים כאלה יש אנשים שעושים גם בסקס אמיתי, נשים שמזייפות הנאה או אורגזמות זה לא המצאה של הפורנו, מה שכן בגלל ששחקני פורנו הגברים לרוב נראים טוב ויש להם פוטנציאל מיני גבוה בדרך כלל, גם פיזית וגם במה שהם עושים, אז יש סבירות מאוד גבוהה שהנשים שם אכן נהנות, ואלו שלא, אובכן משהו כנראה דפוק אצלן, ואני מתפלא למה שיקחו מישהי כזאת להיות שחקנית פורנו בכלל.

'המשחק' במקרים כאלה והחיים הפרטיים אינם יכולים להיות נפרדים לחלוטין, בסרטים רגילים יש הרבה יותר דברים מבוימים מאשר בפורנו, כי בפורנו החלק של המין הוא באמת קורה שם, זה לא בכאילו, אין מצב שמישהו שלא רוצה להיכנס להתעשייה שקשורה במין או מישהי שלא רוצה לעשות מין תגיע לשם, עכשיו אתה תתחיל להמציא לי בולשיט שכל מי ששם זה בכפייה, כמו שהפמיניזם הרדיקלי ממציא, ואני לא קונה את זה. אם פורנו היה בכפייה הוא לא היה חוקי, אבל לא לא בכפייה ולכן הוא חוקי. בין אם אתה אוהב את זה ובין אם לא. העניין בין אופי האדם לבין עבודה בפורנו מאוד קשור, לא כל אחד היה מעוניין לעבוד בפורנו, זה עניין של אופי ושל רמת מיניות, עניין של בושה או אי בושה במיניות ובגוף שלך וחשיפה שלהם וגם מה אתה מוכן או לא מוכן לעשות בשביל כסף. אדם שלא אוהב מין או סטוצים יכול לעבוד בפורנו אבל יהיה לו קשה כפליים, בדיוק כמו למישהו שלא סובל כדורגל שיהיה שחקן כדורגל. זה כמובן נכון לא רק לגבי פורנו אלא גם לגבי חיים פרטיים, זה למה למשל לאנשים א-מיניים יש בעיה רצינית להיות בקשר מיני. אתה תמשיך לחשוב שזה כמו סרטים רגילים, אבל אם זה היה כך זה בין היתר היה סותר את הטענות על כך שזה תעשייה שכוללת מין, כי אם הכל לא אמיתי שם באיזה טענות יכולים לבוא עליהם בנושא? אבל זה פשוט שגוי מה שאתה טוען ומה שאתה חושב, אבל תמשיך לחשוב ככה אם אתה רוצה.

Berethor

New member
ושאני מבוים בסרטים רגילים

הכוונה היא לא רק אם יש שם במאי אלא גם אפקטים מיוחדים, רוב הדברים בפורנו זה לא אפקטים מיוחדים, מה שרואים שם זה מין אמיתי, שאתה רואה בסרט מישהו שיורים בו ויורד לו דם זה לא דם אמיתי.

Berethor

New member
גם לכפות על נשים את השקפות עולמך

זה רחוק מלאמין בחופש בחירה או 'בשחרור'. פה בא לביטוי חלק מהקונפליקט בין פמיניזם פרו סקס/ליברלי לבין פמיניזם קיצוני, שאפשר לראות באופן דיי שקוף שאת משתייכת לזרם הקיצוני. תמיד את תטעני שמי שעובדת במשהו שקשור לסקס זה בטוח כי אין לה בררה או כי יש לה טראומה כזאת או אחרת, את לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש נשים שונות ממך שלא מפריע להן לעבוד בעבודות האלה, בדיוק כמו שלא מפריע להן להתנהג באופן שונה משלך בחייהם הפרטיים או להתלבש באופן חושפני בחייהם הפרטיים או להתנהג באופן מיני מאוד בחייהן הפרטיים. מי אתן שתחליטו בשבילן מה מותר להן ומה לא? את יכולה להגיד שזה לא נראה לך, אבל מפה ועד לחשוב שאת יכולה לשלוט בהן ולהחליט בשבילן, הדרך ארוכה, ואת כמובן מזמן חצית את הגבול הזה, כמו שקיצונים בדרך כלל עושים.

הבהרות

כאשר כתבת שנזכרת בעצמך בגיל 12, קשה היה להימנע מהקישור לפדופיליה. אני מתנצל אם פגעתי.

גם אם-פונדקאית מוכרת את הגוף, נקודה. נכון, אפשר להתעקש להיצמד לשמות-תואר מחמיאים כגון: אצילות, אלטרואיזם ועוד. אולם, בשורה התחתונה המשמעות פשוטה: אישה בוחרת, תמורת תשלום, להשכיר את רחמה.

מדוע איש אינו מטיל ספק בקושי הפוטנציאלי של אם פונדקאית, לוותר בקלות בלתי נתפשת על פרי-בטנה?

מדוע איש אינו מעז לדון בחרטה אפשרית על הפעולה, מיד או לאחר תקופה כזאת או אחרת?

מדוע לא נשאלת השאלה מי אחראי לשלומה באם היא מפתחת דיכאון לאחר הלידה?

מדוע אין דיונים העוסקים בנזקים הפוטנציאליים לגופה, במהלך תקופת ההיריון ולאחר הלידה?

אומר לך מדוע - משום שהורות ולידה הם נושא שלא מעזים להתמודד איתו. זנות מרצון, לעומת-זאת, היא מקור לבושה. צביעות.

אישה שמתחתנת עם שוגר-דדי עושה זאת משום שהיא מעוניינת לחיות מצוין, מבלי להצטרך לעבוד תמורת זאת. מדוע השוגר-דדי מעוניין באישה כזאת? קבלי רמז: נשים כאלה תמיד נראות נפלא, כמו תכשיט, אקססורי, שמציג את השוגר-דדי באור של מצליחן.

למעלה