כרגיל שוביניזם במסווה של פמיניזם
כמו שתמיד קורה אצל פמיניסטיות קיצוניות. להזכיר לך תעובדה שגברים לא יולדים? זה תפקידן של הנשים בטבע? וחלק מהנשיות? אף אחד לא טוען שזה דבר קל, אבל זה מה שיש, מי שלא מבינה את זה משהו לא בסדר בראש שלה. שוויון יכול להיות רק בדברים שלא מנוגדים לטבע ואפשריים. אם את מצפה מגבר ללדת או חושבת שאישה שיולדת היא פראיירית או קורבן את חיה בעולם פנטזיות של הפמיניזם הרדיקלי. על כן לתרום ביצית זה לא מספיק, בגלל העובדה שגבר אינו יכול ללדת, על כן רק אם פונדקאית זה המקבילה לתרומת זרע, וכן בלי זרע לא הייתן יכולות ללדת, כמה שלא תבלבלו תביצים שהתרומה של גבר היא "שולית" היא עדיין חשובה, ועדיין הופכת אותו להורה לא פחות ממכן, אפילו אם אתן עושות תחלק היותר קשה עם הריון. למקרה שאת לא יודעת אף אחד לא 'משפיך לכוס' בתרומת זרע, מכניסים את הזרע בעזרת הפריה מלאכותית ולא בעזרת סקס, הדבר הזה נכון גם לגבי תרומת זרע וגם לגבי אם פונדקאית.
הנקודה פה שאם אתן חושבות שמותר לכן להביא ילד לעולם בלי שיהיה לו אב בחייו(למרות שמבחינה ביולוגית עדיין יש לו אב שפשוט הוא לא מכיר), אז גם לגברים צריך להיות מותר להביא ילדים בלי שיהיה אם בחייו, או שלחלופין לאסור על שני המינים להביא ילדים בדרכים מלאכותיות. הרבה אנשים שפונים לפונדקאות בחו"ל זה לא רק משום שבחו"ל זה יותר זול או יותר קל, במיוחד מדינות עולם שלישי, מה שאני מסכים שזה סיבה לא מוסרית, אלא גם בגלל כל המגבלות שיש על פונדקאות בארץ, זה בדיוק אותן מגבלות שגורמים לאנשים להינשא בחו"ל, אם היו מתירים את זה בארץ, הרבה יותר אנשים לא היו מחפשים את זה בחו"ל וכך גם היה צריך להיות.
אם מתירים לאישה בודדה להביא ילד "לבד", עם זרע של מישהו שלא מכירה, לרוב על חשבון טובת הילד ובהליך לא טבעי, אז גם לגבר צריכים להביא ילד "לבד", בעזרת אם פונדקאית, או שצריך לאסור את זה גם לנשים, ולסגור את בנקי הזרע ומכוני ההפריה המלאכותית. אתן הפמיניסטיות הקיצוניות תמיד רוצות שאפליות היו לצד שלכן, עלאק רוצות שוויון. שלא לדבר על כך שבמלא רוב מי שפונים לפונדקאיות זה זוגות, במקרים שאישה לא יכולה ללדת, בגלל גיל מבוגר מדי או בעיות אחרות, או זוגות גייז שבכלל לא טבעי שיהיה להם ילדים, דווקא כרגע מעט מאוד גברים פונים על זה בתור רווקים שרוצים ילד, למרות שצריכה להיות אפשרות כזאת לגבר או שלחלופין לבטל תאפשרות המקבילה גם לנשים רווקות.