בהנחה שזה נכון

שלום לך, קיי

אני מאתגר גם אותך, כפי שאתגרתי את דוזורם.

את מוזמנת לקרוא שני פוסטים מעלייך כיצד אתגרתי אותו.

השאלה כעת אם יש לך את היושרה וההגינות להיענות לאתגר או לא. את הרי יודעת הכל, לא ייתכן שאת סתם קוראת לי טרול, נכון?

מעניין אם גם את בעיקר פה-גדול עם מקלדת וחיבור לאינטרנט.

מעניין

את מוותרת בקלות כזאת על 500 ש"ח?

קיצר, את אלופה בבבל"ת.

אבל תגובה שכזאת מאירה אותך באור מגוחך.
היא מוכיחה שאת מסוג האנשים שאיש להם מעט מאוד יושרה, אם בכלל, להתמודד איתה, כשאת מטיחה אמירות ריקות מתוכן.

Berethor

New member
אם כך את ודוזורם זה אותו אחד

עם שינוי מין וירטואלי. זה מסביר מאיפה צצו פה גברים שאנטי פורנו ושטופי מוח על ידי הפמיניזם הרדיקלי, זה באמת מחשיד שגברים יתנהגו ככה. אלא אם כן הם לא נורמלים או נשים בתחפושת.

ארה״ב נחשבת למדינה שמרנית תתפלא לשמוע

אסור להגיד fuck בטלוויזיה שמים ביפ על כול קללה בסגנון. ובטח ובטח לגבי פורנו. אנשים משלמים לערוצי סקס בכבלים, ( ויש סיסמה וקודים במיוחד עם יש ילדים בבית, כמו בארץ) אין פורנו חופשי בטלוויזיה הרגילה. ג׳ייסיס והדת ושמרנים אחרים מתנגדים לזה! יש חוק, ויש פריצות לחוק ומעלימים עין עם זה בערוצים מסויימים או באינטרנט! ( כול עוד זה לא פדופיליה על זה נלחמים ברמות על ברשתות אינטרנט וזה פשע בל יעבור) מה שכן יש יותר כבוד מצד המעריצים של עולם הפורנו ושחקני פורנו מתחתנים, מביאים ילדים לעולם והכוכבים נחשפים ונותנים ראיונות במדיה ואפילו יצאו כמה אלילים מהתעשיה הזאת!

Berethor

New member
שמרנית אבל לא בצורה מוגזמת

מין הסתם אין פורנו בערוצי הטלוויזיה הרגילים, אבל כן קיים מין בסדרות וסרטים רבים, מין הסתם זה לא ברמה של פורנו ולרוב גם לא אמיתי אבל עדיין. 'קללות' בסגנון הfuck דווקא מאוד נפוצות בארה"ב והן אפילו נשמעות פחות בוטות/גסות ביחס למקבילה לזה בשפות אחרות, כנראה עניין של הרגל וגם כי באנגלית זה נשמע יותר טוב. בישראל חסמו את ערוץ פלייבויי אפילו אם בסיסמה ותשלום, פלוס רצו להוריד ממנו מלא תכנים. בארה״ב מין הסתם לא עשו את זה, המדינה הזאת שם הפלייבוי נוצר הרי, ושם גרים היוצרים שלו. אותו עיקרון עם פורנו, בארצות הברית יש תעשייה שלמה של סרטי פורנו, שנראת בערך כמו תעשייה של סרטים רגילים, כלל 'אוסקרים'. זה שלא מתירים שם לילדים לצפות בתכנים מיניים, לא אומר שהם לא מתירים גם למבוגרים, ובישראל עם השמרנות רצו לאסור אפילו על המבוגרים, עם כל החוקים השמרנים. בשורה התחתונה ישראל מדינה הרבה יותר שמרנית מאשר ארה״ב, אבל עדיין שניהן לא מתקרבות לרמת השמרנות של ארצות האסלאם כמובן.

דווקא אירופה היא הכי פחות שמרנית בנושא הזה עד כמה שידוע לי, גם בנושא הפורנו, וגם בנושא עירום, יש חופי רחצה נודיסיסטים באירופה, פלוס נשים יכולות ללכת שם טופלס גם בחופי ים רגילים, אם תחשבי על כך יש בזה הרבה היגיון, כי גם הגברים הולכים טופלס בחופי ים רגילים, אז למה לנשים 'אסור'. בארה״ב יש גם קטע טיפה מצחיקים, שמבחינת תכנים של טלוויזיה רגילה, סלחנים הרבה יותר לתכנים אלימים מאשר לתכנים מיניים, למרות שאני יכול להבין למה זה ככה. בדרך כלל מבחינת דירוש למבוגרים, אפשר לעשות יצירה מלאה באלימות וכל עוד לא הכניסו לשם תכנים מיניים מדי, הדירוג בגלאים שהיא תקבל היו הרבה יותר נמוכים. חוץ מזה בואי לא נשכח את רשת HBO האמרקאית, שאחראים להרבה סדרות עם תוכן מיני ואלים בוטה ביותר טלוויזיה הרגילה, וסדרות בסגנון דם אמיתי, משחקי הכס, רומא וכו, הרבה פעמים הם דוחפים לשם תוכן מיני באופן מוגזם, ולא מציאותי, אפילו והיו הרבה ביקורות על כך, לדעתי מוצדקות. כמובן שרוב הרשויות שמצלמות ומשדרות דברים בטלוויזיה האמקאיות הן לא בוטות לטוב ולרע כמו HBO אבל עדיין זה דוגמה טובה לדברים שיש בארה״ב. בקיצור הכל יחסי ועניין של השקפה, יש מלא מדינות הרבה יותר שמרניות מארה״ב, כלל ישראל, ויש פחות.

אירופה הכי פתוחה, זה ידוע ! האמת

גם פה אסור למכור מגאזנים פרובוקטיביים כמו פליי בוי בחניות רגילות ( בדכ סופרים שיש מחלקה של מאגזנים) פלוי בוי וחברותיה ראיתי רק בחנות בשדה התעופה. לדעתי טוב שישראל עושה איפה ואיפה לגבי שידורי הפלי בוי בארץ וכול דבר אחר שמגיע מאמריקה ,קצת קו אדום לא יזיק! לא כול מה שנעשה באמריקה צריך להיות אמן בישראל ! כן אלימות ותכנים המיינים בטלוויזיה אמריקאית לפעמים שוברת שיאים! אבל שוב מותר להם לשדר רק בשעות ערב.

Aיש

New member
מיצי יקירה!

אל-אף שאני לא מסכים עם פותח השירשור (שכן אני לא רואה כל קשר בין זה לפמיניזם) ולמרות שלא הייתי שמח עם הבת (ההיפוטתית בינתים) שלי הייתה בוחרת במקצוע הזה אני חושב שלהרבה מקצועות יש מחיר, לפחות נפשי, במיוחד בתקופת הלימודים.

אם את רק חושבת על העומס, והלחץ הנפשי שנובע ממנו, מקצוע שהעבודה בו קלה ומכניסה יכול להועיל נפשית. למרות הפגיעה המסוימת הנובעת מאופי המקצוע.

אני סלבתי לאחרונה בעקבות לחץ אינסופי בעבודה ולימודים מיתר לחץ דם, תשישות ועוד. וגם אני נמצא במצב של התחייבויות שלא מאפשרות לי להוריד לחץ. אם היה לי פתרון פשוט כמו פורנו סביר להניח שהייתי שוקל אותו ברצינות. עם כל החסונות הנלווים.

ונחזור לנושא הבת שלי, הייתי עוזר לה הרבה בשביל שלא תבחר בתחום הזה, בעיקר בגלל הפן החברתי. אבל אם זאת הייתה הדרך שלה למטרה אחרת, והייתי רואה שזה מועיל לה יותר ממה שזה מזיק הייתי תומך.

אני מאוד מבינה את השקפתך

אך עדיין לא מסכימה.
אני חושבת שסקס ואינטימיות מינית היא הרבה יותר עמוקה וחודרת הרבה יותר לנשמה ממה שנדמה לנו.
לאורך זמן, המחיר שתשלם על עיסוק בפורנו או זנות גבוה הרבה יותר מעיסוק בכל מקצוע אחר.

Surrealistical

New member
תגיד אתה אמיתי?

בגלל שאמרתי שמשהו בתווי פנים שלה מזכיר לי את עצמי כשהיתי בת 12 אני רומזת שמדובר בפדופיליה? מאיפה הבאת את השטות הזאת? סתם הצהרתי משהו בהציק לי. איזה הזוי אתה שניפחת את זה לכזה סיפור.

וגבי שאר הדברים שאמרת: מכירת הגוף למישהו לצורך פעילות מינית זה לא כמו כמו לעבוד בתור קופאית או כל עבודה אחרת שמשעבדת אותנו. מדובר בחילול הגוף והנפש. אם אישה מגיעה למצב שהיא צריכה לעבוד בזה כי אין לה אופציה אחרת זו לא בחירה. לא סתם 95% מהנשים שעובדות בזנות עברו אונס מתישהו בחיים שלהן. כי זו לא עבודה במפעל! וזו לא סתם עוד עבודה פיזית! זה הרבה מעבר לזה. ונכון שיש מעטות שמגיעות למצב הזה ללא שום טראומה בעבר שגרמה למצב פסיכולוגי שמאפשר עבודה כזו (מצב כמו ניתוק מהגוף או כיבוי הרגשות) אבל כמו שאמרתי: אלו רק מעטות.

אישה שמתחתנת עם שוגר דדי לא מוכרת את הגוף שלה לכל מי שרק אפשר ללא שום אפשרות בחירה. הוא מתחתן איתה כי היא יפה והיא איתו כי הוא עשיר. אישית, אני לא חושבת שזה כזה לגיטימי אבל אם לשני הצדדים טוב עם זה שיהיה להם לבריאות. אם אותו השוגר דדי מתייחס אליה כמו לחפץ מיני (כמו היחס שמקבלות כל השחקניות פורנו והזונות באופן כללי) אז זה גרוע כמו זנות.

Gray Fox

New member
מה זאת אומרת אין אופציה אחרת?

תמיד יש בחירה במה לעבוד. זה לא שמכריחים מישהו להצטלם בפורנו. זה עבודה קשה,שלא תמיד אוהבים , אבל עם כסף טוב. עולם מלא באנשים שבחרו בעבודה קשה שלא תמיד אוהבים בשביל כסך טוב, בלי שמישהו הכריח אותם. ואנשים בוחרים בעבודות אלה לא כי אין להם אופציה אחרת, אלה בשביל הכסף טוב.

ומשלל שעבודות קשות שלא תמיד אוהבים, לעשות פורנו זה לא העבודה הגרועה ביותר.

Surrealistical

New member
זה ממש לא נכון

כשאתה אומר "להכריח" אתה מדמיין מישהו שעומד עם אקדח ומכריח. אבל במציאות לא הכול שחור ולבן. נסיבות החיים מכריחות בן אדם להגיע להרבה מצבים שונים ומשונים. אם היתה לבחורה המדוברת אופציה לשלם על השכר לימוד בלי לעבוד בפורנו והיא בכל זאת היתה בוחרת בפורנו אז אפשר היה להגיד שאף אחד לא הכריח אותה.

נכון, זו לא העבודה הכי גרועה. זנות ברחוב הרבה יותר גרוע, וזה עדיין מאותה הקטגוריה.

Gray Fox

New member
בטח שיש בחירה אחרת, גם בארצות הרבית

כדי לשלם שכר לימוד, כמו שסטודנטים שם עושים.

אפשר לקחת הלוואת סטודנטים, שמחזירים במשך שנים אחרי שמסיימים ללמוד, כמו משכתא. אפשר להירשם לתוכניות work-study, משהו כמו תוכנית עתודה כאן שיש הרבה ארצות הברית, כולל של ממשל פדרלי שם. לחלק מתוכניות כאלה מתקבלים לפי ציונים, לחלק לפי מצב סוציו-אקונומי. אפשר לקבל מלא מלא מלגות לסטודנטים נזקקים, כולל גם פדרליות ממשלתיות גם ממוסד הלימודים. אפשר ללמוד באוניברסיטאות ציבוריות (היא לומדת בפרטית, Duke University ) שגובות הרבה פחות כסף, בסביבות כמו 7000$ לשנה, לתושבי המדינה שבה אוניברסיטה נמצאה. אפשר לעבוד כמה שנים, לחסוך כסף וללמוד אחר כך. אפשר להתגייס לצבא, שעוזרת לחיילים משוחררים לשלם.

יש מלא מלא בחירה גם בארצות הברית

למעלה