אני שר מהלב

2ofir

New member
ואוו ממש הישתפרת!

בשיער הפלטה לא טובה ולמטה הכל מחובר ותציצי /וב לטיוט שהבאתי לך:] החולצה מקסימה, בחזה תעשי עוד הצללה במכנסיים הקפלים יותר מדי רחוקים אחד מהשני..ממ נראאה לי ולמעלה יש ריבוע גושי ממש הישתפרת דולי מאוד יפה!

yaeloolik

New member
טוב נו....../images/Emo122.gif../images/Emo25.gif

אני לא מרוצה במיוחד><. בייס מלורליין. אההה רגע>< אני במחשב של אח שליXDDDDD. אז תכף
.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif מווווווו!!!!

פרה.... בייס חנה לנד...... שעות עבדתי על רגליים המסריחות ואמא שלי אמרה בסוף שהן נראות כמו שני ישבנים קטנים

mirymoo

New member
ממש יפה!!!

אני מעריצה פרותת... וכרגע גנבת לי רעיון....לא נורא אני אחשוב על משהו אחר.

pqCAT GIRLpq

New member
XDD../images/Emo108.gif

את תמיד יכולה לעשות אישה בתחפושת פרה.... זה היה הרעיון הראשוני שלי......

הנסגדת

New member
הן נראות כמו שני תחתים קטנים בגלל ש

ה"אצבעות" של הפרות הן שפיציות [: שימי לב: http://www.shvilparot.co.il/img/cow8.gif מה שגם גורם לזה להיראות כמו שני תחתים אלו שני הפיקסלים הקטנים שהוספת מעל הקו המפריד בין כל "אצבע". אל תשכחי גם לעשות זאת בידיים שלה, שכרגע הפכו לרגליים. גם כן, שימי לב שההבדל בין הצבעים של הרגל לכף רגל משתנה בהדרגה. יהיה ממש מגניב אם תשני לה את הפנים ממש, שיראו כמו פרה. או לפחות תוסיפי לה עטינים!
אם תשני את צבע הכתמים, הקטע עצמו יהיה יותר ברור [לא שעכשיו הוא לא ברור, אבל הבנת]. ממליצה לך על שחור, דוגמת הפרה המוכרת. תאריכי בהרבה את הזנב ו"תפזרי" את השיערות שבסוף. אל תשני את הצבע בקצה, זה לא באמת ככה במציאות, השינוי בצבע לא כלכך דרסטי. עוד קצת כתמים קטנים לא יזיקו [: סופשבוע נעים.

yaeloolik

New member
אוקי הנה../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif

הדולי שאני לא מרוצה ממנה אפילו קצת><. בייס מלורליין. שכחתי להוריד את פלטת השיער אז תתעלמו. פלטה לשמלה. טוב לא ממש פלטה, עשיתי לפי גוון משמלה של קנדי ברD:

hadasusha

New member
לא לשנוא!

היא יפה! מאוד יפה! רק הכנפיים שלה לדעתי יוצאות מאזור נמוך מדי בגב תעלי אותן לאיזור השכמות(?!) אה והשיער פשוט מדהים!

2ofir

New member
../images/Emo99.gifגררר

בשיער מאחורה תכהיי אותו קצת גאד זה מדהים!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאוך,סתמי ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif.

-זה מוזר שיש בציצ אחד מלא ברק ובשני בכלל לא.

Stinki Winki

New member
לא גמורה

בייס מ-KH... הוא מעייף
עפ"י התמונה ששמתי בשעו"ה כשביקשתי פלטה
מרוצה
ויש לי התלבטות אם להצליל את הגרביים לפי הגוף או לפי... כלום

2ofir

New member
../images/Emo99.gifואו

הכל מושלם, ממה את לא מרוצה בדיוק!? את בגרביים תצלילי לפי הגוף ואולי תעשי איזה 2 קפלים איפה שצריך

למעלה