אני שר מהלב

TEENAGER1

New member
אני שר מהלב ../images/Emo110.gif

ווליום ת"א שדח"ם!!!!11111 יאו הידד!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיכולתי להיות ראשונה.

אילו היתה לי דולי
.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifO:

הדף קפץ לי באמצע לראשי של תפוז
בייס מצ'ריוויל, תיאור של שיר, פלטות של סיוון^^ הולכת להגיב לכןD:

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifגרררר ../images/Emo99.gif.

-יש יותר מידי כפלים בחולצה ובס הזה של החצאית.נסי להפחית אותם ולעשות אותם עבים יותר
.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo12.gif

אני הצללתי על;; וזה לא קפליםP: זאת סתם הצללה-.-

Radio Joe

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Cute ^^ Make the kpalim more thik [?] cause it like it's going to pop out of the screen XD I like it But I think it's a little different from your style. Not that it's bad ^^

../images/Emo54.gif

*נשימה עמוקה* זאת תהיה תגובה הפוכה (נתחיל בחלק הבונה ונסיים ב"אהבתי את"): השיער - בשיער, בחלק הבהיר (השערות), יש לדעתי מלא פיקסלים כפולים שלא ממש מוסיפים לה. אולי כדאי שתנסי להוריד אותם. חולצה והחלק העליון של החצאית - הכפלים טובים, אבל הם ישרים מדי. כפלים צריכים להיות קצת מעוגלים, כי מה לעשות שיש לנו חזה, ולעיתים גם בטן P:. צירפתי לך דוגמאות. את הדבר שיש לה בעין כדאי לדעתי לעשות עם צבע יותר בולט, שלא יראה כאילו הוא מחובר לעין שלה (אולי זו הכוונה לוידעת), ולהצליל על בנעליים. חוץ מזה ממש אהבתי את ההצללה של החצאית מתחת, את הנעליים המדהימות ואת הצורה של החולצה וחצאית. הן ממש יפות

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

תומכת בתגובה ודולי פשוט מדהימה!!!

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gif אי תומכת בכל התגובות שאמרו לך

ואומרת: דולי מהממת
כל התגובות נכונות

2ofir

New member
../images/Emo99.gif

שיער- הוא ממש יפה, למעלה הוא מחובר בצד ימין ואני חושבת שכדי להפריד, למעטה בשיער בפנים גם יש הצללה של אור ושם צריך להיות כהה יותר... ויש מקומות שהשיחער "נחתך" אז תחברי אותו... בנעליים כיוון האור הוא כלפי מעלה והוא צריך להיות כלפי האמצע זהו חוץ מזה החולצה והחצאית מושלמות,

היא מקסימה../images/Emo13.gif

ממ.. למעלה בראש, איפה שהשביל מסתיים שכחת למחוק כמה פיקסלים של הבייס
אהבתי את ההצללה בכל הדולי

Radio Joe

New member
Shalala

Cause I'm the fairy of the Fuck and I'm losing my mind and I don't give a damn fuck Cause I'm the fairy of Funkkkkkk!!!111 [Base by Jishin [cherryville By a pic to a contest :]

Radio Joe

New member
:0 Did you just...

Aha... Just sayd... *Said that... Ahadhs *O Ahahahahaha!!!11111 *a group of pink-shiney-glittery girls around me waving* [?!] *O* Hoooooooo Hooooo!!11 Ahahaasdj *She said that the ugly pile of poop is great?!*O And the ugly and hurrible hair?1 *O* Thankkkk you I guess :X AHAHAHA *WROSHIP*

DaRk ShinES

New member
ואווווווווו../images/Emo99.gif

היא מממש ממש יפה
אהבתי הכל ממש ממש השתפרת

Radio Joe

New member
Is everybody got nuts today?!

I don't even like this doll :| The hair is horrible The jacket stinks and... :| Thank you
*WORSHIPPPPPPP* AAhshsdafdf dfsdafdsf *Dying*

למעלה