אני שר מהלב

../images/Emo99.gif וואו..

זהה ממש משמ יפה.. לאיזו תחרות זה..כי גם עדו אחת עשתה עפ"י התמונה הזאת?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif|יאנה../images/Emo99.gif

זה ממש יפה השער מצויין אני אהבתי מאוד את החצאית והנעליים ובכלל הכול יפה!

2ofir

New member
../images/Emo99.gif

שיער: בשיער תעשי שוונצים, ולא הבנתי את הקטע הוורוד מאחורה, אם זה שיער אז תוסיפי הצללה סווצרט: בצד ימין הוא בהיר יותר ואני מבינה שזה בגלל הצל, אבל אולי תכהיי אותו כצת, ותעשי בו קצת קפלים בחצאית יש משהו מוזר, שפתאום יד הצללה כלפי מעטה ובנעליים הן צראות משוחררות מדי, אני חושבת שזה שפיצי מדי בנעל שמאל, ושכדי להוסיף לזה הצללה

../images/Emo54.gif

אוקה. תגובה: השיער - בשיער, בגלל שהוא בלונדיני, כדאי לך להכהות את הקווים הוורודים כדי שיראו אותם, כי ככה הם נראים חלק מהבלונד, וגורמים לשיער להיראות לא מצולל, למרות שהוא כן (וטוב). גרביונים\גרביים (אלו הוורודים)- הצבע התוחם כהה מדי. כדאי לך להחליף לצבע פחות כהה, או להשתמש בצבע המילוי הכי כהה כצבע תוחם (לא להוציא אותו מהמילוי, אלא להשתמש בו גם כתוחם). ממ.. וזהו נראה לי ^^. אהבתי מאוד את החולצה והמכנסיים, ואת הנעליים בכלל

DaRk ShinES

New member
בוקר טובב ניצניםםםםםם../images/Emo42.gif

או שלא
אותה אחת אבל גמרתי אותה
בייס של מרב.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif

הסוגרים של הנעליים נראים יותר בהירים מהנעליים עצמןP: כדאי להוסיף בהן יותר כהה^^ אני ממש אוהבת את ההצללות שלך

Radio Joe

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Hoooooooo now that's AMAZING!!11 WOWWW I agree with what Irit said abput the shoes and the shadows :> I think that the chain should make a shadow on the skin, That way, in full sze, we'll be able to see it :D

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif!

יאי היא ממש ממש ממש מדהימה! ההצללות שלך מדהימות גררררר

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo99.gif

מה כבר יש לי להגיד? מדהים!

2ofir

New member
../images/Emo99.gifגררר

עוד ברק בשיער גאד היא מדהימה

זה אווירון?

זה מטוס? זה סופר מן? לאאאאאא!! זוהי אלת הצדק!! ^^. האלה שמחזיקה חרב ביד אחת ומאזניים בשניה. העיניים של מכוסות כי הצדק הוא עיוור. שתי גרסאות - מה יותר יפה? ואמורה להיות לה שמלה יותר ארוכה אבל אני ממש גרועה בשמלות.. בייס אפיטצ'ו.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif^^

מגניבD: אהבתי את הגירסה עם העור הרגיל^^ שוונצים בקוקוP:

Radio Joe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif +

I think you should make the part that's in the back of the dress :>

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo99.gif

מישהי אמרה שיש חוק חדש שלא מפרסמים דוליות מושלמות יותר בשדחם! אני מאד מסכימה איתה...!
אמ.. האמת אהבתי יותר את השמלה הצהובה ואת העור היחיד... הייית צריכה לעשות 3 גרסאות |צוחקת| אבל סתם אני מאמינה שאחרי שעשית כזה יופי את לא צריכה להשקיע יותר!

2ofir

New member
../images/Emo99.gif

השיער מושלם, בשתי קבוצות השיער שנולות על הפנים תעשי הצללה בקבוצות בשמלה תוסיפי עוד גוון היא מקסימה נורא אהבתי את הימנית

רחלי03

New member
היא ממש מהממת!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהבתי יותר את השמאלית...כי,רוב האלים היווניים לובשים טוגות לבנות

למעלה