אני שר מהלב

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתודה!

הדולי הזאת היא על פי תמונה.. אבל אני בשמחה אתן לך תיאור בסגנון כזה אממ אני אחשוב על משהו כבר תודה!

2ofir

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo12.gifגאדד

ככה מהר את משתפרת, איך!?!?!?!?איך!?!?!?השמלה מדהימההה בשיער עוד גוון כהה ובהיר בנעליים ההצללה מתוכה תפרידי אותה ותעשי בסוף הנעל יותר עיגולית [חח איזה הזברים משונים יש לי] גאדד איך הישתפרת זה מדהים!

../images/Emo2.gif

אוף, יש לי אחת חדשה שלוקח לי המון זמן לסיים, אבל לא נורא, יש לי אחת
עשיתי אותה בכמה דקות לפני חודש וחצי בערך, חשבתי שאולי אשים אותה לטופמודל
הכיוון של הרוח הצחיק אותי. אני יודעת שהיא לא טובה, אבל היא הייתה בשביל הכיף
ככה שרוב הסיכויים שאני לא אתקן.

grobear

New member
גאוני!

זה כזה חמוד! איך הצלחת לסדר לה פרצוף מבוהל כזה.. היא ממש חמודה..

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifזה ממש חמוד..

אבל זה כאילו יש לה חצאית רק מקדימה... את צריכה לעשות משו כמו בקובץ...

2ofir

New member
חח מאגניבה!

השיער קצת גושי, למרות שבטח יש בו ג`ל, תעשי אותו יותר ממץ...איך אומרים...."רופף" חח אאיזה מילה מצאתי ופחות שפיצי, בחולצה תבהירי את הגוון הכי כהה, ואני לא מבינה מה האדום קשור:0 במכנס תעשי איזה 2 קפלים בכל צד ובנעליים תכהיי את הגוונים זהו הדולי ממש יפה:]

תודה על התגובות../images/Emo2.gif

לא ציפיתי ממ.. בשיער אין ג'ל ולפי התגובות אני לא בטוחה שהבנתן - היא הייתה אמורה להיות לטופמודל רוח והיא נופלת, ככה שהכל מתרומם למעלה. גם הסוכריה נופלת, אבל היא נפלה לה מהיד עוד קודם (ונניח שאין הפרעות כמו רוח וכו', ככה שהסוכריה נופלת באותו קצב כמוה).. בגלל זה לא רואים את החצאית מלמטה או מאחורה. האדום קשור
יש לה גם חולצה אדומה וכיתוב אדום על התחתונים (לאב מאמי, ת-ח-ת-ו-נ-י-ם
הם גדולים בגלל שאלו תחתוני סבתא והייתי צריכה מקום לכיתוב) אני יודעת שהשיער גרוע, אולי אני אתקן.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifאמממ.../images/Emo99.gif

אני רוצה להגיב לך , אבל לא תתקני?
בינתיים כמה הערות: # הכפלים של החצאית הם כפלים של נפח, לאיודעת בדיוק איך עושים את זה. אבל את צריכה ליצור את ההפך מנפח. # הפלטה של הסוכריה ושל המכנס , לא כ"כ טובה. # הצללות על. # בשיער תוסיפי שוונצים בצדף שיצור מצב של תעופה. # משהו בהתחלה של השיער מוזר, אולי תנסי להוציא את השיער מגבהים שונים.

../images/Emo180.gifאולי תהפכי אותה? ../images/Emo6.gif סתם הצעה

ככה יראה יותר הגיוני כיוון הנפילה של הבגדים.

shronet

New member
שוב היא!

שיניתי את השיער והוספתי עוד צבעים.. מה הכי יפה? והוספתי שני פסים בשמלה כי היא היתה יותר מדי משעממת... בייס דולקט. תגובות?

2ofir

New member
../images/Emo99.gifממש יפה

בשיער עוד גוון ציצים לחבר! היא קצת ריקה תתוסיפי לה משו

shronet

New member
תודה../images/Emo9.gif

אוסיף עוד גוון הציצים חוברו להם יחדיו
אני יודעת שהיא ריקה, אבל לא כל הדוליז חייבות להיות מלאות פרטים... הפעם אני מעדיפה להשאיר אותה ככה.

ארג!!

דולי חדשה שלמה..שנייה החודש..=] בייס מצרייול.. נכון שהוא ממש דומה לבייס של בלו ביסקיט לשעבר?! פלטות נסגדות של הדר! תגיבוו!! הצללות חדשות מחולצה ובמכנסיים מרוצה מאוד מאוד מאוטט!!

את משתפרת מהר כל כך ../images/Emo2.gif

ממ.. בשיער, אני חושבת שהבעיה היחידה היא שהפלטה זוהרת,ואת הקבוצות אפשר לעגל קצת (לפי הצורה של הראש), אבל זה לא ממש מפריע. החולצה מדהימה
הצללת את הרשת? במכנסיים הייתי משנה פלטה, ועוד משהו, הקפלים מאוד "סימטריים". לא שעשית העתק-הדבק, אלא שהם במקומות דומים בכל מכנס ובצורות דומות. נסי לשנות אותם ככה שיהיו במקומות שונים, קצת יותר קטנים, ושישתלבו אחד בשני. אם את רוצה הדגמה, תגידי
(אגב, כשאמרתי קפלים, התכוונתי לצבע השני בפלטה.). בנעליים הבעיה היחידה היא הפלטה, אפורה. הגוון הראשון שחור והשאר אפורים. כדאי לשנות או את הגוון הראשון או את השאר. קווי המתאר נהדרים

תיקון

החלפתי פלטה בשער וכל הצללתי את הרשת בחולצה.. אפשר דוגמא למכנס..ואם יש לך גם פלטה טובה..

למעלה