אני שר מהלב

2ofir

New member
תיקון:] בקשה להגיב לכאן-0-0-

ממ בקשר לכפל העגול לא הבנתי ממש

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gifמדהימה!!! ../images/Emo99.gif

אמ.. לפי דעתי קצת קרחת! זו הבעיה היחידה מדהימה!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמקסימה ../images/Emo99.gif.

-בשיער יש בעיה.השיער של הראש נורא דבוק כזה-לא כאילו הוא שם טבעי.תעשי את השיער פחות נוקשה ויותר רחוק מהראש
. -הסיום של החצאית הוא כפל נוקשה,מה שלא מתאים לחצאיות אלה למכנסיים.אל תשני את ההצללה למעטה-תעשי כמו למעלה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתגובה למגיבה, תיאור של נגה.

לא מרוצה, בייס מפינקלנד. .

2ofir

New member
../images/Emo99.gifממה יש לך לא להיות מרוצה!?

שיער בצד שמאל לא זוהר כמו בצד ימין וזה כל מה שיש לך לתקן:0 היא מקסימה!

Little Chiwawa

New member
עאהעאהעא..אעהאעה

זה ג'ינס מדהים!
הכל קפלים פשוט מדהימים!
אבל הייתי משנה את השיער לאחת ההצללות היותר ריאליסטיות שלך..נו כמו בטיוט' הזה שלך!(סקלי אותי אבל הבגדים כאלה ריאליסטים..לדעתי!) אבל מתחת לחצאית ממש כשמתחיל הג'ינס יש כזה נו..חלק חום שלא צבעת! אוי פאק אני בוהה בזה!

היא מקסימה ../images/Emo99.gif

הפלטות מעולות, במיוחד בגדים
בשיער, אני חושבת שהברק קצת זוהר מידי, תנסי לעמם (מהמילה עמום) אותו קצת, אולי יהיה אפילו יפה יותר. הסיכות די נטמעות בשיער, נסי לעשות להן קווי מתאר בצבע בולט (גם בסיכות רגילות יש לפעמים קווי מתאר.). או שתבהירי מאוד את השיער ותכהי את הסיכות, מה שיצור הבדלי גוונים גדולים וידגיש אותן (או להפך, שתכהי את השיער ותבהירי את הסיכות
). בג'ינס, איפה שהשוק (ככה קוראים ללמעלה של הרגל?), אין הפרדה ברורה מספיק בין שתי הרגליים, אני חושבת שכדאי לצייר קו הפרדה ברור יותר בגוון כהה. בכלל, אני אוהבת להשאיר קווי מתאר במקומות שצריך הפרדה ברורה. הקפלים בדיוק במקומות הנכונים. די מפריע שאין הצללה של הטוניקה על הג'ינס ושל המעיל על הטוניקה. זהו, מקסימה

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מוזר שהגיבו. כן אני יודעת שהשיער לא משהו , אבל אין לי כח לשנות. ואממ, אולי אני אעבוד על הסיכות אח"כ. תיקון חוץ מזה-->> תודהה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifפופס.:X

# הפלטה של הגינ'ס של נגה. # הפלטה של השמלה, אילנה שלחה לי- קנדי דול. #שכחתי להדגיש את הג'ינס. אז.-->>

א ל א ו ר

New member
../images/Emo39.gif מדהימה! ../images/Emo99.gif

אמ... לא רואים כל כך את הסיכה בשיער הכפתור קצת יוצא מהחולצה וזהו מדהימה!@!!

רחלי03

New member
מדהימה!

תוסיפי עוד גוון לסיכות,ושימי עוד פיקסל אחד בצבע בהיר יותר או כהה יותר...

בלו בלו בלו בלו. צומי. צומי צומי?

לתחרות אצל יאנ. שאני מקווה שעוד לא נסגרה
ארמ, חסר לי רק פיקסלארט לידה. הצעות? ודברים קלים כי אני גרועה בזה, ניסיתי לצייר שפתון שנפל לה מהתיק ואפילו זה לא הצליח >< חשבתי לעשות אותה בתוך אריזת ברבי. זה נחשב פיקסלארט בכלל? אה וגם. פלטות מהקנדידול, וגם הרבה השראה
הייל קנדידול!

../images/Emo2.gif בייס צ'ריוויל../images/Emo124.gif|סתומה|

והפלטות לנעליים ולסרטים לא מהקנדידול >< וגם ההשראה לתיק ולנעליים ><

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gif גם אני רציתי להתחרות

אז אני לא אגיב ממש.... חוץ מ
השיער צריך להיות מתולתל....

למעלה