תגיד אתה ילד בן 5?
אתה באמת עובד בחברת היי טק? לפי רמת שאלותיך והבנתך אדם רציונלי יכול לחשוב שאתה בן 10 (למרות שאני שאלתי שאלות כאלה הרבה יותר מוקדם). אם אתה אדם בוגר... לך לספרייה או בקר באתרים המתאימים ותלמד ותשכיל! ואני לא מבין למה כל השאר מתייחסים אליך בכלל, הרי אחרי הכל מטרתך האיוולת ברורה כמה שמזין את השמש. ואתה אידיוט, כי אם אתה חושב שתכניס בשלב כלשהו את אלוהים, הרי יווצרו לך סתירות מאין כמוהם ואינך מבין זאת. אני אהיה נדיב אתך ואסביר מה היה לפני השמש ומה מזין את השמש כעת. אבל אם תשאל שאלה טיפשית שתעיד על חוסר הבנתך, או חוסר רצונך להבין- כולם יבינו שאתה פרימיטיבי שחושב שמצא את התשובות להכל בעצמו ע"י שכלו המוגבל. שאלתך היא בעצם כיצד כל מערכת השמש שלנו נוצרה- ענן בין-כוכבי של אבק וגז קורס ומתכווץ. במרכז הענן הולך ונוצר כוכב חדש: זוהי השמש. הענן מסתובב והופך לדסקה שטוחה, ובמרכזה השמש שלנו כבר זוהרת. גרעיני האבק שבדסקה נצמדים זה לזה ומתאגדים ליצירת כוכבונים - גושי חומר שיהוו מרכזים להתעבות חומר נוסף סביבם. סביב השמש מתחוללות מערבולות. בתוך המערבולת גושי החומר ממשיכים להתנגש זה בזה ולהידבק זה לזה, והם יוצרים גושים הולכים וגדלים. גושים אלה נעים במסלולים קבועים סביב השמש. הגושים הגדולים מושכים אליהם שאריות מן המערבולות, וכך כוכבי-הלכת נוצרים. מהשאריות נוצרו הירחים, האסטרואידים והגופים הקטנים יותר: השביטים והמטאורים. השמש מורכבת בעיקר ממימן. החום הרב והלחץ העצום בלב השמש הם כה גדולים עד שמתרחש שם תהליך המתיך מימן להליום, וזאת האנרגיה שגורמת לשמש לזהור. בכדי למנוע תרחישים טיפשיים נוספים שאתה עלול לעשות, שאל עצמך שאלה וקבל תשובה ב
אנציקלופדיה. וגם תהרהר קצת למה אתה מחפש את אלוהים בכל פרט, ולמה אינך מסוגל לחשוב וללמוד כמו אדם שרוצה לקבל תשובות מציאותיות.