אני רוצה להבין

אוריאל 1

New member
תגובה

תראה,יש מחשב ויש בן אדם,המחשב בנוי בצורה מאוד מורכבת וכך גם האדם,המחשב זקוק לאנרגיה מסויימת בכדי לפעול {חשמל} וכך גם האדם{חמצן,מזון שהופך לאנרגיה וכו}ובכל זאת המחשב הוא דומם{גם במצב שהוא פועל} והאדם הוא חי גם כשהו ישן.אני יודע שהאדם הוא החיות שנמצאת בתוכו אך ישנם אנשים שחושבים שאין בכלל הבדל בינם לבין המחשב ולכן ברצוני לדעת מי הם חושבים שהם {מיהו האדם??}.

רון סי

New member
עקרונית אפשר בהחלט לקבוע

שגם מחשב הוא יצור חי. ההבדל בינו לבין אדם הוא שהם יצורים מסוגים שונים. האדם הוא יצור אורגני, שפועל בצורה אחת, והמחשב הוא יצור מסוג אחר (תלוי בטכנולוגיה) שפועל בצורה אחרת. אבל זה אינו הבדל עקרוני.

אוריאל 1

New member
תגובה

אז למה שלא נפגין בעד הקמת בית משפט לפושעי מוצרי החשמל.נכניס לבית הסהר כל אדם שישבור מחשב או טלויזיה? אתה יודע טוב מאוד למה,מחשב וטלויזיה הוא דבר דומם לחלוטין,ללא מחשבה עצמית {אלה אם כן כך תיכנן אותו האדם}, ללא רגשות שהם דבר רוחני וכו'.

neko

New member
האם אתה תומך בהכנסה לבתי הסוהר

את כל מי שלקח סכין ודקר בני אדם? ומה עם מי ששחט פרה?

בכלל קראת את מה שכתבתי?

מקור האנרגיה של כל היצורים החיים הוא בקרינת השמש הנקלטת בכלורופיל שבצמחים. מה לא ברור פה? עובר מקבל את האנרגיה שלו דרך השליה מהאם. מה עוד אתה רוצה? נראה לי שגם אתה בעצמך לא מבין את השאלה שלך.

אוריאל 1

New member
הבנתי אותך מצויין

לאלוקים שלך אתה קורא שמש,ומה היה לפני בריאת השמש? מי מזין והזין בהתחלה את השמש?

s u p e r mind

New member
תגיד אתה ילד בן 5?

אתה באמת עובד בחברת היי טק? לפי רמת שאלותיך והבנתך אדם רציונלי יכול לחשוב שאתה בן 10 (למרות שאני שאלתי שאלות כאלה הרבה יותר מוקדם). אם אתה אדם בוגר... לך לספרייה או בקר באתרים המתאימים ותלמד ותשכיל! ואני לא מבין למה כל השאר מתייחסים אליך בכלל, הרי אחרי הכל מטרתך האיוולת ברורה כמה שמזין את השמש. ואתה אידיוט, כי אם אתה חושב שתכניס בשלב כלשהו את אלוהים, הרי יווצרו לך סתירות מאין כמוהם ואינך מבין זאת. אני אהיה נדיב אתך ואסביר מה היה לפני השמש ומה מזין את השמש כעת. אבל אם תשאל שאלה טיפשית שתעיד על חוסר הבנתך, או חוסר רצונך להבין- כולם יבינו שאתה פרימיטיבי שחושב שמצא את התשובות להכל בעצמו ע"י שכלו המוגבל. שאלתך היא בעצם כיצד כל מערכת השמש שלנו נוצרה- ענן בין-כוכבי של אבק וגז קורס ומתכווץ. במרכז הענן הולך ונוצר כוכב חדש: זוהי השמש. הענן מסתובב והופך לדסקה שטוחה, ובמרכזה השמש שלנו כבר זוהרת. גרעיני האבק שבדסקה נצמדים זה לזה ומתאגדים ליצירת כוכבונים - גושי חומר שיהוו מרכזים להתעבות חומר נוסף סביבם. סביב השמש מתחוללות מערבולות. בתוך המערבולת גושי החומר ממשיכים להתנגש זה בזה ולהידבק זה לזה, והם יוצרים גושים הולכים וגדלים. גושים אלה נעים במסלולים קבועים סביב השמש. הגושים הגדולים מושכים אליהם שאריות מן המערבולות, וכך כוכבי-הלכת נוצרים. מהשאריות נוצרו הירחים, האסטרואידים והגופים הקטנים יותר: השביטים והמטאורים. השמש מורכבת בעיקר ממימן. החום הרב והלחץ העצום בלב השמש הם כה גדולים עד שמתרחש שם תהליך המתיך מימן להליום, וזאת האנרגיה שגורמת לשמש לזהור. בכדי למנוע תרחישים טיפשיים נוספים שאתה עלול לעשות, שאל עצמך שאלה וקבל תשובה באנציקלופדיה. וגם תהרהר קצת למה אתה מחפש את אלוהים בכל פרט, ולמה אינך מסוגל לחשוב וללמוד כמו אדם שרוצה לקבל תשובות מציאותיות.

SupermanZW

Well-known member
מעניין

נראה לי כי הוא עובד בחברת הייטק, בתור מנקה או בתור שומר, בוודאי לא בתפקיד הדורש מחשבה.

אוריאל 1

New member
אל תלך לשם בכלל

כי בכיוון הזה שאתה הולך אליו אין לך ולאף אחד תשובה,מי יצר את החומר ההתחלתי?

neko

New member
ישנה נקודת הזמן בה התרחש המפץ

הגדול. יתכן והיקום היה קיים קודם - איננו יכולים לדעת.

L7

New member
לעומת זאת ניצחיות אלוהים עניין

ידוע לראיה- היה כתוב בעיתון.

אוריאל 1

New member
עכשיו הגזמת קצת

"הוא נוצר בתהליך טבעי" {החומר הראשוני} איך בתהליך טבעי הרי הוא היה לפני הטבע,רק הוא היה בהתחלה!!! או שאתה אומר שהטבע יצר אותו ולבורא העולם שלך קוראים טבע.

Governor

New member
לא אתרגם לך דבר, אידיוט.

הכל כאן... Jesus, מה אתה עושה בחברת הייטק, מנקה שרותים ומפנה סתימות ביוב? ______________________________________________________________ 0284392570

Governor

New member
לא אתרגם לך דבר, אידיוט.

הכל כאן... Jesus, מה אתה עושה בחברת הייטק, מנקה שרותים ומפנה סתימות ביוב? ______________________________________________________________ 0284392570

אוריאל 1

New member
תגובה

"מי יצר את החומר ההתחלתי? הוא נוצר בתהליך טבעי".באמת??? אם הוא היה החומר הראשוני הוא היה לפני המושג "טבע",או שאתה מנסה להגיד שאלוקים ברא את החומר הראשוני אבל אתה פשוט קורא לו טבע.החומר הראשוני לא היה יכול להיוצר מעצמו,לא בתהליך טבעי ולא בשום תהליך,הוא היה חייב יוצר.

למעלה