אני על סף ייאוש!!!

fxr

New member
על מגיני ברכיים חשבת???

אולי אם תהיי ממוגנת כמו שצריך - קסדה טובה, מעיל קייצי עם מיגון ומגיני ברכיים, אז תהיי יותר מרוכזת ברכיבה, ולא באם תפלי ויקרה לך משהו.

d a f u k

New member
אל תדאגי

כשהלמדתי, ב8 שיעורים ראשונים הייתי על הפנים. לא נכנסתי בסיבובים נסעתי על הקווים ואין מה לדבר על שמיניות. עד שהבנתי את האופנוע ואז פיתאום תוך שיעור אחד הצלחתי הכל, הבנתי את האופנוע. טסט ראשון וכרגע אני רוכב להנאתי על ימאהה דיורז'ין. קחי את זה בקלות זה יבוא בהצלחה

../images/Emo140.gif קודם תירגעי אני חש המון ...../images/Emo127.gif

אני חש המון רגשות מעורבים ... חוץ משעורים מעשיים יש על אופנוען טוב לבצע גם שעורים פסיכולוגיים אשר מספקים לרוכב משמעת רכיבה אשר מבטיחה רכיבה מיומנת וטובה יותר אני מציע לך לקחת יועץ או משהו שמכיר את הנושא שיוכל לעזור לך בזה
אז אל תתיאשי , הפיתרון נימצא בין אצבעותיך כמה שאומרים ליעוץ ועזרה במסרים ואו [email protected] אשמח לתת
:))

זהר זהר

New member
תעשי שיעור על "אוטומט" כדי לקבל

תחושת כביש והרגשה טובה ולא לחוצה. תמשיכי משם. אגב, המורה מורה למעבר טסטים או שהוא מלמד לרכב? האם הוא רוכב בעצמו להנאתו מפעם לפעם? אם לא - אולי להחליף מורה?

עשיתי כבר שעור על אוטומט 50

על הטוסטוס המאעפן הזה...וגם יצאתי איתם לכביש כבר בפעם השנייה שעליתי עליו. ואין מצב להחליף מורה, המורה השני שמלמד על הDR מלמד באותו מגרש, באותם ימים ובאותן שעות. ולפעמים כשמורה אחד יוצא לנסיעה עם התלמידים בכביש, המורה השני נשאר במגרש "שומר" על התלמידים". לא נעים, ועוד אחרי שהרצתי אותו ככה... מה נסגר איתך. והוא מת על הבנדיט, בימים של הטסט כשהוא יוצאים לרכיבה ארוכה בכביש הוא לוקח אותי בהרכבה על הבנדיט....איזה כייף! הוא חמוד...אני לא אחליף אותו עכשיו, מאוחר מדי. וכן הוא גם מלמד על אוןטו ועל משאית גם כן.

maxcalifornia

New member
../images/Emo11.gif Hold Your Mashehu...

זה שאת כותבת שבא לך למות - ואת חולה על אופנועים כבדים - זה יפה
לדעתי את בכיוון הנכון...
צוחקים ויקטור.... אז ככה, לא הכל הולך בקלות. יש דברים שלוקח זמן ללמוד. מניסיון. אם צריך מגיני ברכיים - שימי מגיני ברכיים, מה איכפת לך מה יגידו
על מי בדיוק את שמה
ואם צריך כפפות, כי כשאת נופלת בשמיניות, האספלט לא נעימי ביד..אז תשימי
אם יורשה לי, המורה שלך נשמע קצת היסטרי...זו פעם ראשונה שאני שומעת על מורה שרץ אחרי התלמדי בשמיניות... והכי חשוב - כדאי שתחשבי עם עצמך - למה את מפחדת לצאת אל הכביש
נראה לי קצת מוזר... גם אני פחדתי מהימים הראשונים בשיעורים כשלא הרגשתי שליטה על האופנוע, בעודי גמדה משהו, אבל אף פעם לא פחדתי, להיפך היציאה על הכביש נטעה בי את הבטחון (
2 בשבט...
) בקיצור, ששששששששששששששווווווויה שוווווווויה - קצת אוויר, בטחון עצמי. זה יקרה. ואם אני כבר פה בסביבה, לא חבל על הכסף
לקנות אופנוע לפני הרישיון?| את עם הפחדים שלך , עד שתעברי טסט, כבר יגנבו לך אותו....
נו, הומור אמרתי, נכון
ב- ה- צ- ל- ח- ה

fxr

New member
המורה שרץ אחריך...

לפי התמונה בכרטיס שלך...נראה לי שגם אני הייתי רץ אחריך בשמיניות.. אולי במקרה את מגיעה לשיעור בחצאית קצרצרה וחוטיני? תנסי לבוא עם מכנס רגיל ותחתון רגיל...תיראי פתאום שהמורה מפסיק לרוץ... הכל בהומור!! שוב...שימי מגיני ברכיים ותני בגז כאילו אין מחר

XRאודי

New member
נו שויין

בקשר לשחרור, נסי לעשות שמיניות ברדיוס רחב מאוד ורק אז תעברי לשמניות הקטנות. טכניקה, כמו שכבר אמרו לחבוק את האופנוע עם הברכיים, ידיים משוחררות. מבט תמיד לסיבוב הבא - כשאת בתוך הסיבוב תסתכלי לנקודת הכניסה לסיבוב הבא, לקראת הסוף של הסיבוב\בישורת תסתכלי לנקודת היצאה של הסיבוב הבא. גז ביציאה מהסיבוב(לבנות קצב נסיעה לסיבוב הבא), קלאץ קצת לפני הכניסה לסיבוב.

מוכר לי מאוד...הפחד...

אני לקחתי המון שיעורים ברשיון הראשון שעשיתי. ואפילו הפסקתי באמצע ללמוד...ואז החלפתי מורה, והמורה החדש פשוט חיזק לי את הביטחון. נאבקתי בשמיניות המון...עד שבשיעור אחד פשוט קרה לי בראש משהו לא מובן...והצלחתי!
הפחד...יש לו תפקיד חשוב בחייו של אופנוען. מאחלת לך שתמיד ישאר לך הפחד שיגן עלייך.

ב"ה

תודה מותק... את הבחורה היחידה [ואני "עוקבת אחרייך המון זמן גם בפורום סקס] שיודעת לפרגן מכל הלב.

תודה לכל המגיבים [המפרגנים ולקוקי]

אימצתי את הטיפים שלכם. אתם גדולים מהחיים!!! אני זזתי לשיעור ועוד שעה וחצי אחזור עם עידכון!!!!

למעלה