אני על סף ייאוש!!!

Elia4

New member
את מפסידה..אופנוע נפלא

אני בכלל לא הסתדרתי בהתחלה עם ה GS. היה לי מגושם מידיי וכבד מידיי. החלפתי מורה, עליתי על DR350. אופנוע קל, ידידותי ונוח מאוד לבחורה. גם אני בהתחלה הייתי אנטי שטח ואנטי האופנועים האלו..אחרי שהתרגלתי אליו, התאהבתי. יצאתי לכביש, קיבלתי בטחון ועברתי טסט ראשון. אני מציעה לך לעשות כך גם כן, חבל על הכסף, המאמץ, התסכול והברכיים שלך. אל תלחמי עם האופנוע, חפשי לך אופנוע קל יותר.

כבר הסברתי למה אני לא יכולה

להחליף מורה. חוצמזה, אני רוצה ישר ללמוד על ה500 סמ"ק כי אח"כ אני אקנה 500 סמ"ק ואני לא אדע מה לעשות איתו וביום הראשון אני אחליק ואשתפשף כולי. DR אני בטוח לא אקנה... לא עושה לי את זה.

maxcalifornia

New member
נו אז אם את יודעת הכל...

אז למה את שואלת שאלות
נדמה כאילו, גם בפורומים אחרים - גישתך זהה. כששואלים שאלה - צריך לקבל גם את התשובות. אפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ.

Elia4

New member
אז תתחילי מקטנוע

וגם אם תלמדי על 500 זה לא אומר שאיך שתצאי לכביש לבד, בלי המורה מאחורייך, לא תפלי.... את מתעקשת ומתלהבת מידיי ואת נלחמת עם האופנוע. בגלל זה את נופלת. כל עוד לא תרגעי ותביני שבאופנועים מתחילים מסמ"ק קטן (ולו רק בשביל ללמוד את הכביש ולשלוט בכלי ולקבל בטחון) את תמשיכי ליפול ולא יעזורו כל העצות שנתנו לך כאן.

maxcalifornia

New member
בואי נגיד...

שאת לא בדיוק מחפשת את הפרגון שלנו. ודי לחכימא וברמיזה....

לית דין ולית דיין

אליכא דכולי עלמא, איל מטבוח תייעייב פיל משלוח. ובכל זאת, אאחל לך יום טוב! שלום וכל טוב.

maxcalifornia

New member
יום טוב גם לך ../images/Emo70.gif

ובכל זאת - בהצלחה. .... מרוקאית, עכשיו הכל ברור

royboy1

New member
קוקי, השוט הזה שאת מזכירה...

זה לא אני הבאתי לך אותו
ולראייה: "...לקבל מלקות בתחת מהמלכה שיצביע
"

MAX D

New member