תורידי את המישקפים
C cyber2200 New member 20/6/05 #41 את האמת זה לא דבר שאני גאה בו למרות שזה היה רק בשטח ועם כל המיגון, זה עדיין מסוכן נורא, בעיקר בגלל חוסר בביטוח...
את האמת זה לא דבר שאני גאה בו למרות שזה היה רק בשטח ועם כל המיגון, זה עדיין מסוכן נורא, בעיקר בגלל חוסר בביטוח...
T tygger New member 20/6/05 #70 למה לכתוב שטויות? סיבר, אני מיעץ לך בחום לקרוא את כללי הכתיבה בפורום הנמצאים לינק למעלה. קשקושים כמו לנעול מרפקים זה דבילי לומר בכל מצב שאתה רוכב. תקרא את הכללים, ותחזור בבקשה.
למה לכתוב שטויות? סיבר, אני מיעץ לך בחום לקרוא את כללי הכתיבה בפורום הנמצאים לינק למעלה. קשקושים כמו לנעול מרפקים זה דבילי לומר בכל מצב שאתה רוכב. תקרא את הכללים, ותחזור בבקשה.
R R a Y ה מ ק ו ר י ת New member 20/6/05 #30 היום בחדר כושר פגשתי איזה בחור שמוכר את הסוזוקי 500S שלו ב 20 אלף... בשבילי 19 אלף, יש מצב לארגן גם ב-18.. משתלם? שנת 95
היום בחדר כושר פגשתי איזה בחור שמוכר את הסוזוקי 500S שלו ב 20 אלף... בשבילי 19 אלף, יש מצב לארגן גם ב-18.. משתלם? שנת 95
נ נירקו פירקו New member 20/6/05 #37 וזה בשביל לעזור לך להבין עד כמה זה לא משתלם... תראי כמה אנשים רוצים על אופנוע שנת 95 וחוץ מזה אחרי שתוציאי רישיון תבואי לפה לשאול מה, מי, כמה ולמה.. אני בטוח שיעזרו לך.
וזה בשביל לעזור לך להבין עד כמה זה לא משתלם... תראי כמה אנשים רוצים על אופנוע שנת 95 וחוץ מזה אחרי שתוציאי רישיון תבואי לפה לשאול מה, מי, כמה ולמה.. אני בטוח שיעזרו לך.