אני על סף ייאוש!!!

עידכון!!!

חזרתי מהשיעור כולי חיוכים ולב שקט!! היום לא נפלתי בשמיניות ולמדתי גם לעלות לשני ולהוריד ב"קטע נסיעה", ז"א מקו מסומן במגרש עד הקו השני- גם בעיילה וגם בירידה. בעלייה הלך לי יותר טוב מבירידה, אח"כ המורה עלה בהרכבה ולמדתי גם בירידה לעצור מדויק לפני הקו- בפעמים הראשונות החלקתי ועוד שנייה התהפכתי, כי לחצתי רק על הברקס האחורי...שכן, כל זמן שעצרתי גם בעזרת הקדמי, נפלתי. לאחר מכן יצאנו לכביש, עם המורה בהרכבה כמובן (עדיין קצת מפחיד, כל הצמתים והזינוק בעלייה יש לי טיפה בעייה איתו] והחלפתי הילוכים בצורה חלקה ושקטה.. וחוצמזה הלך ממש טוב. בלי עין הרע, חמסה חמסה חמסה. אנשים...זה מה שאומר "כוחה של מילת עידוד"!!!! אני אוהבת אתכם המון!!! תודהההההההההההההההההההההההההה! ואל תחשבו שבזה נגמר הסיפור, אני כאן ואני לא מתכוונת לעזוב!! וזה GS500E כתום. פשוט מהמם! אני חייבת כזה אחרי הטסט.

תעיפי את המורה מהמושב האחורי../images/Emo70.gif

חלוקת המשקל של האופנוע כ"כ משתנה, שהלימוד הופך להיות קשה יותר. מה, אין לו דו"ג משלו ללוות את התלמידים?

black enigma

New member
א. דיברתי איתך כבר על עניין ה GPZ

ב. המחירון פעם אחרונה שראיתי היה 19 ...

הוא "שיפר" אותו

אני יודעת מה הוא המציא לי שם... נראה, אני אשכיר איזה בייקר זקן שיבוא איתי ויגלה לי, מה ה"שיפורים" הללו שהוא הוסיף. בימינו כולם טחרוודנים. זה משהו..

fxr

New member
אשכיר בייקר זקן???

אני נחשב בייקר?? רוכב על אופנועים 12 שנה אני מספיק זקן?? בן 28... תשכירי את שרותיי??? 100$ לשעה...

א. אתה לא זקן

ב. בייקר בשבילי זה סבא עם זקן לבן שרוכב על הארלי כל החיים שלו. מהאופנוע הראשון עד האחרון [שזה בערך גיל 75] והעובדות מדברות בעד עצמן..יודע מה זה "זה לא הגיל זה התרגיל"? הומצא בעקבות תופעות כגון הנ"ל. ג. אתה יקר מדי, בשביל טירון.

אז בתור

"ג'נטלמן" אתה תבוא לעבור במקומי את הטסט?! אין שום קשה למין, זה הכל בראש.. נתגבר גם על זה, החיים קשים ואם לא..סימן שאתה בירידה!

אני את הטסט שלי עברתי...

ורוב הבנות שהיו איתי בטסט נכשלו. אין מה לעשות, בנות לא טובות ברכיבה על אופנועים.

למעלה