אין כניסה לנשים

דונתלה

New member
נו ו...?

מה לא עובד עליך בדיוק? אתה הצעת לי מקום בחיפה וזה רחוק לי שעה לכל כיוון!

זה החיים שלי

אומנויות לחימה זה החיים שלי ואם מישו היה אומר לי לא שאני לא יכולה להיתאמן במה שאני בוחרת הייתי שוברת לו תשיניים. למזלי אני מתאמנת ויש לי אחלה מאמן שמאמין בי הולך לי טוב. מקווה שכל מי שאוהב את זה יצליך ובגדול ואולי ניפגש פעם באיזו אליפות....זה יהיה נחמד....

יוסיא

New member
בטוח שאת צודקת , אין ספק אבל...

ההודעה שלך שייכת לשירשור , ולא כהודעה חדשה בעלת נושא חדש. לכן היית צריכה לענות דרך הוספת תגובה ולא הודעה חדשה. העניין הוא שזה דוחף שרשורים מעניינים לתחתית הדף ובסופו של דבר לדף השני ומשם לאי שם במעמקי הארכיון....אז חבל. אם מישהו יוכל לתת קישור לאמנות השירשור זה יהיה נחמד...

יוסיא

New member
אין לי אפילו צ'אנס ../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

תראה את הניק שלה וכבר תבין... לוחמת - כבר דבר שאני לא, הדבר היחיד שאני נלחם עליו הוא על איזה צד במיטה אני אשן, ותמיד אני "מוותר" כי אני יותר רוחני! אפלה - אני נראה לך אחד שיכול להיות באפלה? ציינתי שאני מפחד מהחושך ובמיוחד מאבוללה. בקיצור ...אנא אל תילחמי עימי , במיוחד לא באפלה... מילא להרביץ לי...אבל גם בחושך? גם פיזי וגם מנטלי.... "טו מאצ' פור מי "

ננדין

New member
מיתוס אבוללה - לעירקים בלבד!

כל אדם בעל מוצא עירקי (חלקי או שלם) זוכר שבילדותו היו מאיימים עליו הוריו העירקים שאם לא תעשה X או אם תעשה Y (בהתאם לגחמות ההורה העירקי) אבוללה יבוא אלייך!!! כילד אני זוכר את האבא העירקי שלי גוהר בי שאם אני לא אלך לישון אבוללה יבוא! (מי זה אבוללה הזה??? ואם הוא יבוא, לא עדיף להיות ער ודרוך??? מסקנה: להישאר ער...) או אם אני לא אסיים את הצלחת אבוללה יבוא! (איך האבוללה הזה ידע שלא סיימתי את האוכל??? איך אבא מתקשר איתו? הוא גר ליד??? ומה אכפת לו בכלל??? אין מסקנה...) עברו שנים ואבוללה נשכח מראשי (ת'אמת אני זוכר שדי פחדתי ממנו והייתי בטוח שהוא איזה מפלצת ענקית ושחורה...) עד שלפני 5 שנים שמעתי את העירקי המזדקן מאיים באבוללה על הבן הקטן של אחותי... אחרי שנים של פחד (ותיעוב?) אזרתי אומץ ושאלתי את העירקי למקור המיתוס על אבוללה. ומה מתברר? אבוללה היה נכה קטוע רגליים שהיה שהיה מסתובב ברחובות בצרה על קרש עם גלגלים (סקייטבורד עירקי...) והיה מפחיד את הילדים... הוא היה מתפרנס מהבקשיש שבעליי הדוכנים בשוק היו נותנים לו על מנת שלא יעמוד ליד הדוכן ויבריח את הלקוחות. ומכאן מקור האיום של אבוללה על הילדים... עכשיו, נכון זה סיפור נחמד? רק חבל שכל ילדי יוצאי ערב מכירים את איום אבוללה מה שדי סותר את הסיפור שאבא שלי סיפר לי. אבל נשבע לכם! זה מה שאבא שלי טוען שהוא זוכר מילדותו בעירק...

יוסיא

New member
אולי אביך סובל מתגובה טראומטית

אולי אביך סובל מתגובה טראומטית בעצמו... גם אותו הפחידו עם אבוללה בילדותו הענוגה בעיראק, ולכן הוא יצר לעצמו איזה מנגנון נפשי שיעזור לו להתמודד בבגרותו עם איום האבוללה שאימך הטילה עליו ( אם לא תקנה לי טבעת יהלום עיראקית - אבוללה יבוא ). לכן , במרוצת השנים פיתח אביך מעגל הגנתי שיעזור לו להתמודד עם אבוללה, אותו מנגנון שאביו הוריש לו באותה הצורה בה הוא הוריש לך!! מסקנה : כנראה שאבוללה הייתה פעם "אבשה לובה" , והיא בכלל הייתה אישה פולנייה "הארד קור" , שבעלה פחד ממנה פחד מוות לכן היה אומר לכולם אם תתעסק איתי אני אביא לך את אישתי אבשה לובה... הסיפור התגלגל בכל רחבי העולם והגיע אף לעיראק..כן כן ..אומנם בדיליי אבל העיראקים כבר רגילים. משם עקב קושי לבטא את השפה הקשה המירו התושבים את שמה וכך הגיע אבוללה אל משכבם של כל ילדי עיראק והסביבה.

אבוללה???../images/Emo12.gif

אלוהים ישמור,מה יש לכם העירקים?
אצלנו סך הכל היו אומרים: אם לא תאכלו או תהיו ילדים רעים,נשים לכם סחוג בפה...אבל אבוללה?????

שאני אבין רגע../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הכניסה למה שכתבת היא מיועדת לעירקים בלבד ננדין?????

ננדין

New member
זה בסדר - יש כאלו שמותר להם../images/Emo140.gif

בגלל שאת חצי רוסיה וחצי תמניה ובכל זאת יצאת איכשהו ג'ינג'ית אז את מתקבלת ל CLAN על סעיף "מיוחדים"

ננדין

New member
לי יש חיבה לג'ינג'יות!

ולכן גם ג'ינג'ים יתקבלו ל CLAN רק בגלל הסיכוי לאחות או בת דודה ג'ינג'ית...

pzirpim

New member
../images/Emo32.gif טרם

את מורדי ז'נא, בסטנגה, היה קשה לנצח. אח"כ היה רר"נטיסט בגדוד 51. אחרי שהתגרש מאתי (והילדות) מיסמר את רגלו לדיקט. היום הוא די מתביש מהסיפור. [לזכותו יאמר: גם זה יהיה בעברו] בברכה

למעלה