אז מה, אני הראשון?

יעל :-)

New member
בבקשה ../images/Emo9.gif וזה בשבילך...

האם זו haleth שגרמה לנפילתך?!

haleth

New member
../images/Emo99.gif

יעל, תודה על הצילום! מיתר - שמעתי אותך!

../images/Emo51.gif לכולם!

למדריכים: שגיא קשתי, שי, זיו, סנסיי גיורא ברגל וירון בנימיני. החברה מיושינקאן אייקידו: עשיתם שיעור מעולה! גם מבחינת החלוקה בין קטעי הדגמות לקטעי שיעור, גם מבחינת בחירת החומר וההתקדמות בין בסיסי מאוד לזרימה ותנועה, גם מבחינת היותכם זמינים לכל מי שהיה זקוק להסבר נוסף (כמוני - ושוב
). סנסאי גיורא ברגל העביר יפה שני דברים: תנועה של כל הגוף יחד לתוך המכה, ואת החשיבות של תזמון - כשעושים תנועה כל-כך ארוכה, אם אתה מפספס בשניה אתה חוטף. יופי של שיעור! ירון בנימיני העביר יפה שקט ורגיעה, אוירה מאוד "לא קרבית"
וכיפית. לא הבנתי מה הקשר למוסיקה, והאמת קצת הפריע לי - אצלנו מתאמנים בלי, אבל זה רק אני... ירון הראה יכולת מרשימה מאוד בקאטות, ולא נרתע מלהזמין את מי שאינם תלמידיו (אלכס וגוטמן) להדגמות. לגבי כל השאר:
למיתר על הראנדורי המוזר שלנו
, ל- crane שהזכיר לי איך זה לעבוד עם נמוכים
, לאמיר שהזכיר לי כמה שאני לא בכושר אחרי יותר מחצי-שנה שלא מתאמן מספיק, לסלבו ששכח להתקיף לפנים
, לדלית שהרביץ לי בכיף
, לרפאל שעבד איתי באייקידו על בריחים ושמר לי על הידיים, לבחור שלא אמר לי את שמו מתורה-דוג'ו שהרביץ לי בצלעות והזכיר לי כמה חשוב לשמור עליהן
, לגוטמן על החלבה, ל-Haleth על הממרח הפקאנטי המעולה!!! ולכל מי ששכחתי -
להתראות באימון הבא, שיהיה (בלי נדר) במרכז הישראלי לטאי-צ'י, ועם (בין השאר) המורה שלי.

YoraiT

New member
אז עכשיו תורי, מאוד מאוד נהנתי

היה מיפגש מוצלח מאוד, היה כיף לעבוד עם אנשים שבאים משיטות שונות ורואים דברים שלי ניראים טיבעיים בצורה שונה (בהחלט מאיר עינים) והן מבחינת השיטות שהוצגו במיפגש, שילוב מענין ומוצלח. תודה לכל מי שעבד איתי (תמיד הייתי חלש בשמות) מכל אחד למדתי משהו. תודה למדריכים שגיא קשתי ,שי, זיו,אילן, סנסיי גיורא ברגל וירון בנימיני. על השיעורים המרתקים. תודה למארחים על האירוח הנעים (יש לכם יופי של דוגו). תודה לאורי על האירגון. מחכה כבר למיפגש הבא.

crane

New member
../images/Emo51.gif לך

אני עובד על מתיחות ואולי עד מפגש 8 אני אגבה בעוד סנטימטר או שניים- אז תצטרך למצוא נמוך חדש.

crane

New member
דוד- במיוחד בשבילך- מוזיקה לטאי צ'י

בשל מחסור ברמקולים במחשבי האוניברסיטה לא שמעתי את הקבצים. ההאזנה היא על אחריותכם בלבד!

amir_aikido

New member
../images/Emo51.gif

דבר ראשון -
מכל ה
לכולם: לאורי על עבודת הארגון - כל הכבוד
לכל המורים - מכ"א מהם למדתי משהו. לכל חברי הפורום - על מפגש מהנה ובמיוחד, לכל מי התאמן איתי, במהלך השיעורים או אחריהם
אמיר

orii

New member
תודה, תודה היה כייף

כל פעם זה מפתיע אותי מחדש - האוירה שיש בנינו במפגש. זה הכייף הכי גדול שלי, כי זה מה שמאפשר באמת ללמוד דברים חדשים. תודה למארחים על אירוח למופת באולם מרשים ונוח. תודה למורים שלא חסכו, כל אחד בדרכו וניסו להאיר את אומנונתם ככל יוכלתם. תודה לתלמידים של המורים שהזמינו אותם למפגש: _alon_ שהזמין את גיורא ו- crane שהזמין את ירון. תודה לכל מי שעבדתי איתו אמיר, ניר, אילן ולורנס איש ערב הוא גיא (שסופסוף הראה את פניו, שהוא דרך אגב, במידה, "אשם" במפגש) אנשי האייקידו שכל פעם מסבירים לי עוד קצת איך אמור להתנהג אוקה - אל תתיאשו אולי בסוף אבין. תודה לגל ודלית שאני חושב שעזרו לי להבין עוד קצת את ההבדלים בין השיטות שלנו. מה אתה אומר דלית הגענו למקום חדש? תודה לאלכס וליאון שפשוט היה כייף גדול להרגיש את הקרטה שלהם. ל- NAT שתמיד כייף להכות אותה מכות נמרצות - אני יודע שעוד כמה מפגשים כבר לא אוכל... ולכל מי שעבד איתי ושמו פרח. תודה לסלבו על המדבקות-זה ממש חשוב. תודה לתמר על ההתרמה. היה רק אקט אחד מכוער - בקבוק היין שהבאתי נעלם כאילו לקחה אותו ה
ותודה לכל מי שעוזר להכין את הכלוב למפגש השנה king of the cage, שבסופו ישאר רק אחד לכתוב בפורום...

למעלה