אז מה, אני הראשון?

haleth

New member
ועכשיו אני

תודות: תודה לכל המורים על הידע והנכונות, ותודה לאילן על האירוח. ותודה לכל מי שעבדתי איתו: גוטמן שחס על פרקי, יעל חיוך, מיתר, דוד, טנקה - תודה על הטיפול! נירק - קבענו לפעם הבאה! דלית א"ש - עוד פעם אחת אתה פורע לי את התלתלים ואני מראה לך מה זה!
היה יופי ושמחתי, כרגיל, לפגוש את כולכם, גם את מי שלא יצא לי לעבוד איתו או ששכחתי את שמו. ועתה ניגש למתכון שביקשתם, מוקדש באהבה לסלבו, ועל כך בהודעה הבאה.

haleth

New member
לבקשת הקהל: ממרח פקאנטי

ממרח פקאנטי חומרים: 1/2 חבילת טופו 1 בצל חתוך דק רוטב סויה, עדיף של קיקומן שיני שום לפי הטעם * 1 כוס אגוזי פקאן פלפל שחור גרוס טרי הכנה: מטגנים את הבצל עד להשחמה. לטחון את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם קטיפתי. לתבל לפי הטעם. בטעבון. * תומר, לורנס, דלית - אנחנו שמים עוד יותר שום, איגן.

haleth

New member
סִיוֶושֶן מָאשְקוֹרִיש, אחים שלי

אֶגֶשֶגֶדְרֶא! ובעברית - מכל הלב, גם בפעם הבאים קומראדס, לבריאותכם! (ותודה לאבא שלי על תרומתו לפורום)

שלום וחג שמח

רציתי לומר שנהנתי היום מהמפגש. למדתי דברים חדשים וטריקים מצויינים. אני מקווה שבפעם הבאה המפגש יהיה במתכונת UFC מי שמכיר. הרבה יותר שווה.

טוב, הבטחתי לא לגלות, אבל -

אורי סיפר לי שהוא שלח אי מייל לטקאדה, ויש סיכוי טוב שיגיע למפגש הבא לפרק עצמות ולקרקף גולגולות...

למעלה