אז מה, אני הראשון?

bennyTKD

New member
לגבי טקאדה

טקאדה הינו לוחם יפאני שמשתתף בזירת PRIDE (זירה דומה ל-UFC ול- king of the cage, תוכניות של 3 הזירות תוכל לראות בימי שישי בלילה בערוץ ספורט 5+). אותך במיוחד זה אמור לעניין, אלו זירות שדומות ל- vale tudo (קרבות "כאילו" ללא חוקים, במציאות קרבות עם חוקים מעטים בלבד). בני

אימון הפורום השביעי.

כרגיל, טוב היה לראות את כל הפרצופים והחברים המוכרים, יחד עם עוד כמה שסוף סוף הגיעו לאימון פורום (לורנס, הגיע הזמן). האימון של שגיא קשתי התחיל בתצוגה מרהיבה, והמשיך לאימון שהראה שילוב מעניין בין קטלניות של שיטה, יחד עם חינוך לאי אלימות ונחמדות... אין מה לדבר על השיעור ביושינקאן אייקידו, שיעור מעניין שהראה עוד הבדל בין שיטות האייקידו השונות (מסתבר שגם באייקידו יש קיאי). צוות המדריכים הראה טכניקות פשוטות ויפות והציג מתודיקת הדרכה מעולה! השיעור של גיורא ברגל ירד לדקויות על ההבדלים בין שיטתו של אושימה סנסאי לשיטות שוטוקאן אחרות. הסברים מאלפים וירידה לפרטי פרטים של תזוזה וצורת עמידה הבליטו את הייחוד של שיטתו של אושימה. תודה לסנסאי גיורא על הסבלנות וההסברים בסוף האימון. השיעור של ירון בנימיני התחיל באוירה רגועה ונינוחה שלוותה במוזיקה וצלילים מתאימים. לאנשים שאינם עוסקים באומנויות לחימה פנימיות היה קצת קשה להבין את הדברים, אך גם היה מעניין לראות שיטה שמתבססת על פנימיות. החבר'ה של בנימיני נתנו ייצוג הולם (מישהו ביקש חתימה מאלי פיניש?
). הממרח של עדי היה אחלה
(
על המתכון). הסיבובי ראנדורי בסוף במפגש היו אחלה, תודה לאיתי, אוהד ודוד שהפליאו מכותיהם (אלכס, אתה חייב לי סיבוב!) תודה לאורי ולכל מי שטרח ואירגן את המפגש, וכמובן תודה לכל המורים שהעבירו שיעור. אין ספק, שאימון הפורום השביעי, מלבד היותו מספר 7, ייזכר בדורות הבאים
(אוהד, תפסיק לצחוק, נבלה!
).

אז ככה קוראים לאורגיות מכות

"סיבוב ראנדורי". אוף... טוב. בפעם הבאה מקלות אני אדאג למקלות מרופדים ושוט ויהיה מעניין באמת.

אני חושב שזה מאוד חמוד

שאנחנו ממשיכים לכנות זה את זה בכינויים שלנו, גם פנים אל פנים. יש בזה מין החמידות המתפרצת. האפור

שים לב שעוד לא כתבתי דבר! נאדה! ../images/Emo13.gif

אני מתאפק עד שישקטו הרוחות. איפה לורנס כשצריך אותו?

alexko

New member
אין שום בעיה תקבל

אחרי שאני אחזור ממילואים במפגש הבא, כמה שרק תרצה! בשמחות אלכס

frodo1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif;-חבל שלא באתי../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

לא יכולתי לבוא כי היה לי איזה וירוס ארור של כאבי בטן
איזה באסה

WaveGal

New member
אז בגלל זה "היית חייב ללכת"....

... כדי להיות הראשון בשירשור? (המלצתי לאימון 8, פתח את שירשור הרשמים והתודות לפני האימון ואז תוכל להישאר לאורגיה (אגב, למה מרופדים? המקלות.)). האימון הצטיין הפעם בגיוון קיצוני (לאמר את הרשימה (=טו סיי ד'ה ליסט)) אבל היה (כבר אפשר לאמר, כרגיל) מ-ע-ו-ל-ה. תודה לאורי על האירגון (ועל הכריזה, כולל להזכיר לכולם לעשות פיפי בהפסקה
אין גבול לאחריות), למורים על השיעורים וההדגמות (כולל אילן שלמד בסוף לקבל מחמאות) ולתמר על היזמה והאיסוף. תודה לכל מי שעבד איתי (גיא, מיתר, סלבו, אוהד, אורי...) ולכל מי שעבדתי איתו. היה נחמד לפגוש אנשים שוב ונחמד לא פחות לפגוש אנשים בפעם הראשונה. מתי אימון 8
תמונות (אם הן יצאו טובות) יהיו רק ביום שלישי או רביעי (בדרך המסורתית הישנה והטובה-פיתוח, סריקה וגו'). (היה שווה להביא מצלמה רק בשביל לשמוע (ולא להאמין) את גוטמן אומר "אל תצלם אותי". במילים אלו ממש!) ובקשה אישית (דוד? אורי?): לקיים את האימון הבא לפני ה 23 במאי (כשאני עדיין בארץ).

WaveGal

New member
תמונות- "העין השלישית"

אני מקוה שיצאו בסדר. אם מישהו רוצה סריקה באיכות יותר טובה של תמונה, נא לבקש.

N a t

New member
נו,טוב..

היה כל כך הרבה חוויות שקשה לזכור את כולן:) קודם כל תודות לכל האנשים שיצא לי לעבוד איתם..כמו תמיד כולם אחלה וממש נהנתי..גם לאלה שהצליחו להתחמק: יהיו עוד מפגשים
במשך המפגש ראינו הדגמות מדהימות עוצרות נשימה..אני אישית מאד נהנתי המוזיקה הייתה כל כך מרגיעה שאחרי 5 דקות הבנתי שפיספסתי כמעט את כל הקטע על 5 המרכיבים..פשוט התחלתי לחלום
איקידו כמו תמיד מרתק ומעניין..עם כל הרעש שהם עושים ומילה חדשה שאילן המציא (במקור Uss}
מתנצלת מפני כל מי שלא מצליח להזיז את הידיים היום
אבל כל העקשן היה בהפסקה
אין כמו טאי-צ"י
לא באמת כל מי שרוצה ללמוד הגנה עצמית...
אורי, תודה רבה רבה על ההסעה
מתכוננת למפגש הבא:)

_alon_

New member
המפגש סיכום

היה כרגיל מפגש מרתק. השיעור של שגיא היה מרשים בהדגמות ועשיר בהסברים, אף כי לחלק מהשאלות לא היה ניתן להיכנס לפרטים וחבל. שיעור האיקידו היה מרענן, מרתק ,משעשע ומאוד מרשים. השיעור של גיורא היה מעולה (טוב אני קצת משוחד) ונתן על קצה המזלג את חלק מעקרונות השיטה בהקשר של כח הנובע מהקרקע, הרחקה, תנועה מהאגן וכו'. השיעור של ירון בנימיני היה יפה ומרשים (ובצורה מוזרה התחבר לי עם השיעור של גיורא) וגרם לי לגלוש לאתר שלו ולקרוא טיפה יותר. תודות: לכל מי שעבדתי איתו, למורים שהעבירו שיעורים, למורה שהגיע עם ירון בנימיני, ישב בצד ודאג לתקן להסביר לי במהלך האימון. לאורי על הארגון, ולהורי שהביאני עד הלום.

יעל :-)

New member
תודה

כרגיל נהניתי.
תסלחו לי על חוסר ההרחבה בעניין, אבל באמת תודה לכולם (מדריכים, מארגנים, חברים וכו'). רציתי לצלם חלק מהאימונים (בעיקר בעקבות מחסור ב-zedprime הצלם). העניין הוא שהמצלמה שלי מאוד רגישה לתזוזות המצלם והמצולמים כאשר הפלאש מבוטל. אז סליחה מאנשי האייקידו. הייתם מהירים ולא בטוחה שמה שיצא ימצא חן בעיניכם. יש כמה תמונות של ירון בנימיני (מקאטת החרב שהוצגה בסוף השיעור) שאותן אצרף.

למעלה