אז מה, אני הראשון?

יאללה, הגיע הזמן שגם אני אכתוב משהו

קודם כל תודה כמובן למארחים, למורים ולכל מי שעבד איתי. אכן הפעם הראשונה שבה הופעתי לאימון פורום בריא ושלם, אחרי אינספור תקלות ואילוצים שמנעו ממני להגיע למפגשים הקודמים. שמחתי לפגוש את האנשים שעד היום הכרתי רק בכינויים ובמה שהם כתבו בפורום. מבחינתי האתגר הגדול היה באמת המפגש של האייקידו שלי עם טריטוריות זרות. כלומר, ברך כלל אני רגיל לעבוד עם אייקידוקא, וזה כמובן הרבה יותר נוח. לעבוד למשל עם אורי על נעילות פרקים כשהוא בעצם עושה לי פושינג הנדס היה באמת דבר שעד היום לא התנסיתי בו, הגם שניסיתי להניא אותו מכך
אמיר כרגיל הצליח להפליק לאגו שלי כדבעי, גם במהלך שיעור האייקידו, וכמובן במהלך הרנדורי (המדהים!) שהוא הציג וגם עשה עמי בסוף. כמובן גם אחיו ניר. תודה לכל מביאי המזון והשתיה לסוגיהם, במיוחד להאלת' על הממרח הנהדר, לגוטמן על החלווה ולי על שהייתי מספיק בעל תושיה כדי להביא סכין מהבית! למיטב ידיעתי היחיד שעשה כך (תקנו אותי עם אני טועה), ואני אגב לא ידוע כסכינאי מוצלח

amir_aikido

New member
אני מסמיק ../images/Emo9.gif

גיא (לורנס) תודה על השבחים, אך באמת שלא הייתי כזה מדהים. פשוט, יש לי המון יתרון עליך, הן בזמן אימונים באייקידו והן בניסיון בעבודה בראנדורי. וכבר דיברנו רבות על כך שמי שמתורגל יותר "במערכת חוקים מסוימת" ינצח ובקלות. בדיוק כמו שהיה קורה (מהצד ההפוך) אילו היינו עוברים לעבודה על הקרקע - שם הידע שלי אפסי, ואתה כבר למדת מעט ג'ודו... ואנא, שלח שוב את תודתנו למארחים
אמיר

אמיר, תפסיק להיתמם

במו עיני ראיתי איך אתה "מרקיד" את מיקי מצד לצד - אפילו דלית עד לכך...

amir_aikido

New member
האשמות שווא

דווקא, לא זכיתי לעשות ראנדורי עם מיקי (אולי במפגש הבא ?) אני מכחיש בתוקף. אמיר

orii

New member
ומה עם We love you...and all

לא שאני מתכוון לעשות את כל 12 הצעדים, ההפך אני מחפש פרטנרים ל- 12 הצעדים להעמקת ההתמכרות...

זה לא מצחיק- הוא כמו פושר של חשיש

כל שניה "רוצה פוש הנדס" "רוצה פוש הנדס", או פשוט תופס אותי בצווארון החולצה שלי וגורר אותי לתוך הטקס המוזר הזה שלו. בים, באוויר, ביבשה, ליד החלווה (הוא לא מתבייש?!), ליד הילדים (הוא לא מתבייש?!) עם נשים, גברים, טף, דובים ממינים שונים - האיש חסר מנוחה. דבר לא יעצור אותו. בברכת "בוא בוא זה יעשה לך טוב" האפור

orii

New member
ליד החלווה אני לא מתבייש

אבל אתה בכלל נמנעת. ועל זה אין כפרה (כפרה שלי). ואני מזהיר, שאם עוד פעם אתה מביא את החלווה הזו, יש סיכוי גדול שאני אתמכר גם לה.

האמת שהתכוונתי לפושינג הנדס, אבל

אפשר להוסיף: מקלות הליכה, מכנסי קפואירה ואתה תמשיך אותי...

למעלה