אז מה, אני הראשון?

אז מה, אני הראשון?

בטח כולם עסוקים עדיין באורגיות פושינג האנדס ומכות חופשיות ברעננה. בקיצור - היה מגניב, עם כמה רגעים הזויים למדי. תודה לכל המורים וכל מי שעבדתי איתו. האפור

סמוך על גוטמן

בהזדמנות הראשונה שתדברו בפורום סגור יותר הוא יסביר לך בדיוק במה מדובר!

bennyTKD

New member
הסוד של גוטמן האפור ../images/Emo6.gif

גוטמן האפור הוא לא אפור כמו שאתם חושבים. יש לו סוד קטן... בני

mickeym

New member
סיכום שלי... ../images/Emo13.gif

היה נהדר לפגוש שוב את כל החברים והמכרים מהפורום. לעבוד יחד, לחטוף קצת, לצחוק הרבה...
נהניתי. מה גם שזכיתי לטעום מהחוויה הגוטמנית (סוטים!), שהאמת, רק בשבילה היה שווה לבוא.
תודה רבה רבה לאלו שעבדו איתי ובמיוחד לבחור מיושינקאן ששכחתי את שמו (בלונדיני עם שיער ארוך- תודה רבה רבה!) שהשקיע הרבה סבלנות בלהראות לי ביצוע מדוייק של הבריחים. מיקי

mickeym

New member
ועוד תודות ששכחתי!

תודה גדולה לאילן ושי על שארחו באופן נפלא את כולנו, ונתנו לנו ליפול ולשחק על המזרונים שלהם. תודה אישית ענקית גם לסיפו ירון בנימיני שהדגים איתי פוש הנדס, והוכיח לי שוב שניתן להוציא משווי משקל ללא כוח וברכות. ועוד תודה (זה כבר הופך להיות נאום בר-מצווה
) לבחור שעבדתי איתו ברנדורי בסוף (שכחתי איך קוראים לך, סליחה...
). שוב הוכח לי שאני איש ללא שום הבנה בתזוזה, ושדרכי עוד ארוכה ארוכה. (אבל היה כיף!) מיקי

Hwoarang

New member
אוקיי עכשיו תורי

קודם כל תודה רבה לסנסאיי אילן על האירוח הנהדר ועל הכל, כמו כן לסנסאיי שי, לסיפו שגיא קשתי, סנסאיי גיורא ברגל, ולסיפו ירון בנימניני על השיעורים המעניינים שהעביר כל אחד ככל יכולתו. עכשיו תודה לכל מי שעבדתי איתו: קודם כל לנטליה, רני, לורנס, אבי, יעל(או דנה?מצטער:),לבחור אחד משיטוריו שאני לא זוכר את שמו, וקיצור לכולם! אהה יש כבר תאריך למפגש הבא? בכל מקרה היה כייף דור. אלכס סתכל בחתימה

alexko

New member
סחתיין על החתימה

יופי יופי, אני רואה שאתה משתפר. אבל תזכור שככל הנוגע לאומנויות לחימה כוח זה לא הכל. תמשיכו להחזיק את הפורום, הולך למילואים לשמור עליכם נתכתב בעוד חודש. ביי

twc

New member
../images/Emo41.gif תמונות ממפגש פורום 7 ../images/Emo41.gif

תמונות ראשונות ממפגש הפורום. רק 5 כדי לעורר את התיאבון... ככל הנראה לאחר שנברור ונבחר אילו לשמור לצורך סחיטה עתידית יעלו עוד
לצערי ברשותי תמונות רק מהשיעור האחרון. ותודה רבה לטל שצלם

למעלה